Автокрадецът Яро остава постоянно в ареста заради два мотора

Софийският градски съд (СГС) окончателно остави в ареста автокрадеца Ярослав Димитров - Яро. Той е обвинен в укриването на два мотора "Ямаха" и един "Хонда".

Обратно в новината

Коментари - Автокрадецът Яро остава постоянно в ареста заради два мотора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще върнат правото на ПОЛИЦИЯТА да бие!!! До тогава няма да се оправим! Ок ще има и някой извращение признавам ама на такива лайненца им трябва просто много сериозен пердах в ареста и да видим ще крадът ли втори път!!!

Полицията да бие и да не бие, няма да пострадат правилните хора. Настоящия престъпник е в затвора единствено защото престъпленията му станаха публично достояние и попадна в прожекторите на пресата, при което няма как да продължат да го защитават. Услужливо е пропуснато да се отбележи, че случая с мотоциклетите е от преди месеци, но чак сега го подвеждат под отговорност, най-вероятно да приспят общественото негодувание срещу факта че по-рано бива освободен, въпреки че на всички е пределно ясно какво е извършил.

На кого му пука а някакъв крадец - да го съдят и да си е--- майката! Но вие го бутате в очите на хората, щото видиш, ли, ядосал не кой да е а негово величество Боци!

Не ми е ясно, как някой може да има две влезли в сила условни присъди. Нали в това е смисълът на условната присъда? - ако извършиш повторно престъпление да излежиш и първото. Но явно в Бг всичко е възможно. Тук правото е поставено само в услуга на престъпниците и в затвора се влиза само пожелание.

Горкият апашин-само,за два мотора го окошарили!...

Остава в ареста заради два укрити мотора!!!!??????Това означава,че скоро ще го пуснат,вместо да го предадат на Словения и Италия.

Боклуци , пускат боклуци. С какво ви държат за таша..ите бе господа съдии? Или само са достатъчни някой и друг лев в банковите ви сметки? После имало убити в царевични ниви посред нощ .Сега е ред да има и гръмнати докато се крият от дъжда в колите ни.

ujabg

Нещо не разбирам! Защо се опитва да си скрие лицето? И защо всички престъпници го правят?

законотворците в парламента. докога ще продължава безумието видео материал да не се приема за доказателство от съда. кого защитавате г-да. престъпниците или обществото. защо в Румъния на която се подигравате въведе поправка в закона според която щом хванат крадеца в чужд автомобил делото се води по съкратена процедура и крадеца получава 7 години затвор. откато тази мярка е въведена кражбите на автомобили падат драстично

Ами замисли се защо не го приемат за доказателство! Например: когато изтече видеоматериала с 5-та МВР-ейци, ритащи момиче с белезници, знаеш ли какво се оказа накрая? Оказа се, че първо "експертизата" се бави повече от няколко месеца, а накрая - не се виждало ясно кои са служителите;о)))) Да ти напомня на първото заключение на съда за Яро ? Вратички са нужни в тези закони, ей - че не е ясно в тази мафиотска държава кога ще се случи "по погрешка" и "наш човек" да пострада!!!

Я па ми го дайте те тоя, да го сопнем те на площадо и да го буняме, буняме дордет му мине меракот да налазва чуждо имане.. :-))))

па има и други , що него трасиш ?

Този никога нямаше да вид арест, затвор и съд ако не беше намесено името на ББ. В Б-я се работи само по поръчка. Колкото повече престъпници на свобода толкова по-добре за съдии и адвокати. Аз водих дело за неправомерно отсечени дървета в двора. -пъти се разглежда на различни инстанции. Всеки път плащах даже и 3 пъти за вещо лице. Добре организиран бизнес.

А защо беше намесено името на ББ? Или по-точно БТ (Боко Тъпопо? Ами защото вече боклуците си имат държава (ръководена от БТ, служби и системи-съдебна, лечебна, земеделска и т.н. Въпросът ми има два отговора: 1. За да влезе Боко в новините. 2. Защото крадецът е откраднал този път повече, отколкото му е разрешено да открадне.

"...в края на октомври 2014 г. криминална полиция и специализирани полицейски сили към бургаската ОД на МВР разбиха огромно депо за наркотици, разположено в къщата на Слави Тодоров - Ламята в бургаския ж. к. Меден рудник. Той бе арестуван, заедно с 27-годишния Слави Узунов, който пласирал наркотиците. Ламята обжалва задържането си и поиска да го пуснат под гаранция. Главатарят на разбитото наркодепо бил с болно сърце, поставен му е пейсмейкър и чакал за трансплантация. Преди да бъде хванат с дрогата, Тодоров има други две присъди за притежание на наркотици и в момента все още тече изпитателният му срок." На 29.08.2015 г. Ламята и дружките му са снимани в бургаски чалготеки - да пият водка, да пущат пури и да мятат гюбеци... Кога ли свариха да му трансплантират сърце на този?!;о))

Нищо ново- оня шефа на мотористите от Плевен имаше дело за крадени коли, няколко още стоят в Софиско градско,кво от това.Този състезателя бе,дето щяха да правят формула на летището в Доброславци.

Отврат! Вече цял месец всички ТВ-та и сайтове ни натякват "новината" за съдбата на заснетия от аматьор супер-БГ-автокрадец с няколко ефективни присъди, издирван от спецслужбите и "съдебните системи" на няколко ЕС-държави. Защо? Защото разгневил БГ-премиера. И сега БГ-съдебната система (разбирай мафия от най-тъпите и нагли такива), ръководена и насърчавана от чорбаджиите на помияра Боко се чуди какви циркови номера да ни представи. Вече си мисля, че това се прави заради шоуто - следовото куче Бойко трябва да е винаги героизирано и "вечно в паметта на народа". Като ТАТО-МУ от Правец. Жалко.

Наистина си супер,АНАЛблизатор!

Поне половината от крадените коли се регистрират в КАТ. И то не от вчера.Това е известно и на баба ми!

Па то си му е добре там на тоя. Он требе да е гей, че с толкоз крадене все това е търсел - мъжка близост и компания.

Кражбите не мпс-та се контролират от полицията, както и тяхната регистрация в кат. не виждам да на снимката да водят с белезници някой от полицейските шефове, какъв е смисъла на този цирк, да не мислите че този продава откраднатите коли на димитровградския пазар, предава ги на полицията за регистрация или за изкарването им от страната. просто полицаите могат да бъдат много убедителни когато уговарят някой да краде коли за тях, обещават му че няма да има проблеми щото те са полицаи и момчетата се хващат на въдицата, после като ги хванат в повечето от случаите успяват да ги измъкнат, ако обаче нещо се обърка казват на момчето, абе сега стана сложно, малко ще полежиш и така.

пояснявам за пресата: под 'за постоянно' да се разбира едни месец. След това ще го пуснем, за да си излекува зъбите момчето. То е с добри характеристични данни, младо е, съжалява за стореното и обеща да се поправи. защо да страда в ареста?!

Как цял месец - още малко да поотшуми случая от медии, а и той ще е в общежитие та и вечер да поизлиза.

Голям си карък, бе Яро! Как успя да разгневиш точно БиБи?! Сега прокуроро-съдийската миза за милозливост се вдигна до възбог и бая пари ще потрошиш докато ти дадат индулгенция за домашен арест! Не че няма да стане, ама ще мине време и пари ще иска - повече от "обичайното";о)

Накрая ,да не му издигнат паметник ----ПРИЖИВЕ?

Признавам, че съм невеж. Винаги съм си представял, че след една условна присъда, всички следващи трябва да са ефективни, като дори и първата условна стане ефективна. Не коментирам, когато е изтекъл изпитателният срок, защото тогава и самата условна присъда трябва да не е валидна. Наистина ли има нещо сбъркано в законодателството и трябва да се променя или някой журналист е писал каквото е "недоразбрал".

Така е за условните- както си го написал.Ама съдиите казват,че не знаели за предната условна присъда.И лап-а-а-а-ат.Има някои тарикати с по 5-6 условни присъди.Щото всичко в БГ е условно!

Много благодаря за инфото. Значи пак топката е в организацията и съда.

Много ясно е всичко е корумпирано и прогнило от вътре. Някой плаща за този. Може да е полезен на организацията и съдийте да имат едно наум. Сто процента ще го пуснат.

Нема Яро нема Маро, има един шеф и той се казва Бойко.

Задигнаха ми колата.Приятели ни казаха в кой е.Казахме на полицията,взеха я.Сега прокурора казва,че колата е моята ,ама онзи я регистрирал в КАТ и той вече бил собственик.Да съм го съдел с граждански дело- между 3 и 5 години ще се води.Кво да правя.

Викни "Господари на ефира"

Пропуснах да кажа,че прокурора за две години си е купил 2 апартамента.Дали да не пиша на Кунева или този прокурор е от малките рибки и не се брои за корупция?

Много интересно! Защо не попитахте прокурора как става така, че крадена кола се регистрира в КАТ?!? Тези хора не гледат ли номер на рама? Цялата тази работа има вкус на корупция, а Вас в крайна сметка се опитват да Ви преметнат, разни "тарикати"...

Търсих ги господарите,но бяха в отпуск.Сега пак ще ги търся.Файда ще има ли или да правя покана за разплата?

продай я на някой прокурор ! после я открадни и продай на някоя морга !

Как ли се регистрира крадена кола в КАТ? Ако купувам вече регистрирано МПС, в 2-седмичен срок от покупката съм длъжен да предоставя на КАТ по настоящия ми адрес копие от договора с данните на продавача. Ако купувам МПС нов внос, съм длъжен да я регистрирам в КАТ в 2-седмичен срок от покупката. Трябва да представя полица за сключена застраховка Гражданска отговорност при регистрацията. Обикновено тогава се заплаща и еко таксата.

Дано не излезе от затвора!

Ще го пуснат. Ще каже пред съдията,че някой го е помолил да прибере моторите в гаража си и той се е съгласил. Не е видял добре лицето на другия човек, защотото биломного тъмно, а и той бил пиян. И прокуратурата ще прекрати разследването срещу него.

Едно келеме ,Яро ,върти всички държ.институции /КОРУМПИРАНИ/,на малкия си пръст. Е, ИМА ЛИ ДЪРЖАВНОСТ ,И ВОТ ТАМ И ДЪРЖАВА ,----в Бе-гетото?

Да вземат в затвора да му укрият девствеността, ама така че да забрави че е бил девствен от към гърба някога.

Утре: Съдът уважи молбата на Яро да го освободи, понеже на заподозрения му е писнало от съдебните решения и пожела да излезе в отпуск, поради психическо натоварване.

задържан за постоянно защото е действал без чадър!!! Затова и ГЕНЕРАЛЪТ беше ИСКРЕНО ВЪЗМУТЕН. А иначе за големите крадци няма такова ВЪЗМУЩЕНИЕ и са на свобода.

Интересна формулировка - укриване на чужди движими вещи, има си една дума за това - кражба, а също и противозаконно отнемане на МПС :-)

Браво на Борисов ,с един дребен престъпник се справи Хвала ТЕБ ,хвала Бойко

Споко ще дойде реда и на едрите ти началници!!!!

Боко репресира хората. ДОЛУ БОКО! ОСТАВКА.

Трябвало е отдавна да е в затвора , иди и разбери как нашите съдии решили , че момченцето е невинно .та то нищо не е направило голяма работа като е скрил три мотора и е задигнал една кола които са видени , а колко не са !!!! Голяма съдебна система :))))

В едно съм сигурен - този няма да подкрепи ГЕРБ на изборите :)

ujabg

Защо не нали точно те го направиха известен

Все пак, основната причина да остане този крадец в ареста е, че медиите проглушиха орталъка, че ген.Бойко Борисов се е ядосал на този наглец, а не толкова тежестта на престъплението, което е извършил! Ако всички случай с такива обвинения трябва да са в ареста, то България трябва да има поне шест пъти по-голям капацитет арести и затвори!

Проблема е че всеки път за да сработи съдебната система трябва лично Негово Величество ББ 1 да и набива канчето.......... А относно затворите има два варианта: 1. нови и по-големи затвори 2. линч на място по валидния все още закон от 1887 г "Закон за изтребление на разбойничеството" Така че варианти всякакви!