Софийска градска прокуратура повдигна обвинение на двама квестори на КТБ

Станислав Л. и Елена К. нанесли щети в размер на 1 070 383,83 лв. за Фонд за гарантиране на влоговете в банките

Обратно в новината

Коментари - Софийска градска прокуратура повдигна обвинение на двама квестори на КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам, но разсъждавам... ...една седмица изплащаха кеш... вече 4 година плащат на 100 човека служители, адвокати, синдици и т.н. при "фалирала " банка? Като чета колко квесторите и други са завлекли от там ... се питам ... Абе, фалирала ли беше КТБ?

Парите ще се вземат ли обратно или тия мюрета ще бъдат отстреляни и толкоз?!?!?!?

Той Василев нанесе щети на България за над 4 милиарда, тези двамата са капка в морето.

Василев викаш? Дали си верваш или си природно тъп?

в очите и се прави, че нещо прави.

А защо Иван Искров не е обвиняем!!??

1 милион лева? Голям праз. Къде са останалите 4499 ммилиона?

То на въпросния Станислав Л. не му е за първи път. Повече от 10 години като синдик "добре" стопанисва остатъците от БГА Балкан. Известен бил и с други "подвизи". Дано този път чувството за безнаказаност да го е подвело!

Те нямат вина , вината е на тези които са ги назначили и са избрали крадливи Гербери да бъдат ! Съдете ги и то яко с конфискация на имуществото ! Всички знаеха че точно това място е гледано от Българския народ под лупа и кражбите са неуместни ! Съд и до живот те не заслужават милост !!!!

Не е интересно на кого са депозитите, а "подписката"... за милион "подписка"? След 7-8 години я камилата я камиларя... Интересно е името на прокурора и съдията поискали "подписка"

Ама Иванчева в ареста за нещо дето и съчиниха?????В България КРИВОсъдието е на ниво както се вижда.. Сега ако имат малко доблест ще кажат срещу какво са направили тези поразии за НАД милион и на кого чакаха от откраднатото та да са с ''подписка''..

По-интересното е на кого са депозитите...

Тук има нещо гнило! 9 човека с влогове от 1 милион. Това значи, че влогът е под 200 хиляди и вложителите няма да ги загубят. Нещо не е наред.

Неподготвен си...

Влоговете до 200 000 не се покриват автоматично от ФГВБ. Това става единствено ако са били нормални влогове. И докато другите банки даваха 1% лихва, в КТБ имаше 7-8-10% лихва. Това НЕ е нормален влог и данъкоплатците нямаха задължение да го покриват, защото в такъв случай високата доходност е вързана с риска, че нямаш покритие. Ама въпреки това ги изплатиха с нашите пари.

Ми не са деветима, говори се за щерките на Костов.

Още тогава беше известно, че безумните лихви от които са се ползвали вложителите в КТБ не се покриват от ФГВБ. Значи първо привилегированите с влогове с близка до двуцифрена лихва се изхрачват в лицето на останалите "Вие сте тъпи боклуци, а ние хванахме авантата", а когато стана риск губи писнаха "Ама и ние сме като вас, да бъдем солидарни". И какво стана? Въпреки това ФГВБ ги покри. А кой пълни ФГВБ? Ами банките. А банките известно ли е да се занимават с благотворителност? Ми неее. На кого ще го нахакат в сметките? На обикновените хораааа. Гади ми се от тази държава.

Всеки депозит до 200 000 е гарантиран, без значение на даваната лихва към момента.

Веждичката нали рева че загубил 2 милиона, после стана весел че му ги възтановили. Нали и партийните субсидии се държаха в КТВ с цел високи лихви!

А кога ли ще потърсят длъжниците на КТБ? ДА им пазим доброто име. И парите да не са изискуеми.

и кои бяха депозантите??? въртят ми се нЕколко имена в главата, ама...

Хм, не видях некъде чистачките да са обвинени - те също имат вина ! Всеки друг, но не и борисов и пеевски, които обраха КТБ, а другите политици мълчат, защото и техните пари бяха вътре ! босиров направи цветанчо василев банкер номер едно - даже прякора му беше "банкера на бойко" ! По времето на борисов цветанчо разцъфтя - при герП капитала му скочи три пъти пъти, набутаха му парите от общинските и държавни фирми и после ги откраднаха ! А сега борисов се прави на изненадан и отчаяно се опитва да се дистанцира от пеевски - уф какъв некадърен цирк ! Сделката беше ясна - пеевски краде КТБ и това сваля правителството на Орешарски, а после мутрата борисов не обвинява пеевски за КТБ, защото идва на власт и управляват в скрита коалиция с пеевски ! До момента всичко е по план ! Затова и гешев е на този пост - да гарантира покриването на измамата на борисов и пеевски ! Защо това затруднява някой фенове на герП - те одобряват ли кражбите ?

Квестор какво значи, крадец ли? А защо не се публикуват имената на "привилигированите" вложители? За да не попитаме какво точно ги прави специални. КТБ я пиши, куче влачи, дира няма.