17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пощите умишлено са водени към фалит. Интереса е към имотите на ключови места. систематично им се отнемаха големи клиенти, и то от държавни структури. Давам пример със получаване на пенсионни решения чрез някаква световно неизвестна уж австрийска поща. .Нито развита мрежа имат, нито достатъчно служители, офисите им с двама служители и неудобно работно време.Разносвачка те посещава в работно време, лепва ти бележка да ги посетиш до 17.30 ,търсиш го този офис ,разположен в някаква дупка, чудиш се как да стане, като те имат същото работно време като твоето. И защо пенсионното е харесало тази фирма, след като български пощи имат и капацитет ,и сгради, и известни адреси-никаква загадка, просто плаче не за журналистическо разследване, а за сериозна прокурорска проверка ,която да даде качествен обвинителен материал за съдебно дело срещу известен извършител. Никак не е случайно, че един печеливш от тези действия е сега транспортен министър.

Така е и в Благоевград. Останах много изненадана когато ми бе оставено съобщение, за да си получа пенсионното решение изпратено от НОИ - Благоевград от някаква друга фирма, извършваща пощенски услуги, а не от държавната- Български пощи . Тази часна поща има офис само на едно място и аз много трудно я открих. А Български пощи в Благоевград имат офиси на четири места- в центъра-централен офис, и клонове в кварталите "Струмско" , "Ален мак" и един в широк център на Бул. "Св.СВ.Кирил и Методи" Още тогава си зададох въпроса - защо държавата в лицето на НОИ е против пенсионерите и спосорира конкуренцията???

По кой начин правителството се погрижи за хората, които в този момент очакват пратките си? До онзи ден, въпреки липсата на софтуер, всичко си беше доставено и даже в срок. А сега Delivery exeption notice след като са пристигнали и преминали Български митници.

Майка ми работи в пощенски клон, в не много голям град, като от нейния компютър са се правели по-важни операции. Още като са съобщили, че има нещо са прекъснал интернета. Компютъра й не е бил засегнат, имала е и архив. След като прибират всички компютри, а след седмица ги връщат нейния е бил преинсталирам и изцяло изтрит, без архиви. Като попитала й казали, ами не знаем без да искат са го изтрили! За мен, абсолютно умишлено и отвътре унищожават пощите, те отдавна са в сметките на много хора за приватизация, но ако работят няма как да стане. Трябва срив, за да ги продадат!

И как е разбрала майка ти, че компютъра е незасегнат и незаразен?...О, чакай, забравих, че всички работещи в БГ Поща са изключително добри ИТ специалисти...

Файловете с които е работела, са били четими, а не както твърдяха че вируса ги е криптирал. Да не говорим, че не е нужно да си ИТ, че да имаш компютърни знания. Не всички компютри са в мрежа, и се свързват с отдалечен достъп до сървър. И малко дете знае, че ако няма Интернет, няма и как да те пипне вирус. Имахме подобен случай в нашата фирма, бяха засегнати компютрите в мрежата, на човека отворил мейла. И демонизирането, и подценяването на служителите в пощите, не говори добре. Това значи, че хората които искат пощите, скоро ще ги получат.

От как стана удара в БГ пощи в Еконт и Спиди избиват рибата и стопяват лагерите на работещите си роби,които пък изпонапуснаха заради долнопробното отношение срещу тях... В тези две фирми отношението към персонала е,като към добитък,говоря за складовете им,брутално изтезаване от работа,извънреден труд,все пари няма,постоянно крещене по хората,най голямото текучество и никой не ги проверява за издевателствата срещу хората... ЮТам се работи нощем без почивка,а тя трябва да е поне 60 минути,за дългите смени 120 минути,но не,без почивка или най мн 15 минути се дават,защото сега имат много много работа,това е оправданието. Покрай Бг пощи избиха рибата,но се знае,че вирусът в тези пощи си е български и идва от горе,не от Русия...

От вчера нищо не идва - Logistics exception notice Обратно ли го връщате?

Сетили се.... Те тия пощи от години са на издихания и никой не ги ползва. За справка, вижте частните куриерски фирми колко са бързи и точни. Факт е, че пощите са по-евтини, но несигурни, я дойде я не. И кога... не е важно :) Да не забравяме, че българската поща е откривател на стафидите и ушафа...

Ами Пурко, на издихания са защото като всяко държавно предприятие са оставени на фотосинтеза. Я иди в Германия или Нидерландия, да видиш дали преобладават частните куриери. И дали някой от тях е транспортен министър. И за какви компютърни престъпления говорим, като там са още на Windows 2000 ?? И как така изведнъж се сетихме да ровим в пощите ?? Дали не е защото там ще дойдат едни 100млн. от плана за развитие за "усвояване" ??? С "компютърни престъпления" можеш да лъжеш само пиянките пред блока, но до там!

За справка знаеш ли какво значи абревиатурата DHL?

Dalsey, Hillblom, Lynn

DHL оставя пратките в Еконт, ако не те намери на адрес. Ако Еконт в момента не стачкува, да поеме той разноса пак.