Софиянци остават два дни без топла вода

Топлоподаването от ТЕЦ "София", ОЦ "Земляне" и ОЦ "Люлин" ще бъде преустановено от 10 до 12 октомври

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега, който се къпал, къпал се е. Стига с това къпане. Мирисът на българска роза е автентичен. Хахааа! Ще се изтърпи не е две години. PS Да не се обиждаме на шопи! Какво да се прави София, майна, си е София.

Голям праз, да си топлят една кофа вода. Горките шопи...

Они у София не са ШОПИ , а селска сган от цяла България ! ШОПЕТО са около София , тамън сега , че замеришат на родните си паланки !

Да, кофти, но все пак, добре, че ни предупредиха тук. Имам бойлер, не е проблем за два дена, но защо сега баш преди пускането се сетиха, че трябвало ремонти. И пак добре, щото другият вариант е да го спрат за ремонти по средата на декември примерно...още по-нелепо. ТЕЦ София отговоря за целият Център, ТЕЦ Земляне обхваща "Красно село, "Крива река", Лозенец, Лагера и др. ТЕЦ Изток обхваща Дружбите... В събота вечерта включвайте на нощна тарифа бойлерите за да имате в неделя сутринта подгрята вода. Ще го изтърпим и това някак си, дано само е наистина за 2 дена.

Гаси тока и да си лягаме

пада им се

Хич не ме интересува, имам си бойлер!

Ейй... точно неделя сутрин ли избраха хахахах... ами сега какво ще правят всичките новософиянци, на които неделята е денят за къпане?

да знаеш какви хигиенисти саааа.

Ало то вече парното трябва да се пуска, минаха 3 дена с под 12 С, те тепърва спират топлата вода.

бегай с това парно бе! Никакво парно не щем! Аман от тия паразити топлофикация!!!

софиянки нема моат се подмиват ужас! Си купите бойлери бре както сички на село

Има и по-страшни неща от 2 дена без топла вода. Благодаря ви, че ни предупредихте предварително.

Да застудее малко и.. пуцай! Иначе цяло лято лапаме мухите, отпусчици, туй-онуй...

Ще си мият гъзовете и путките с бира

Тъй,тоя билборд от снимката е реклама от която Топлофикация София няма нужда, но го плащаме и него със сметките и после защо все дружеството е на загуба и все ще спират газта

https://www.clubz.bg/68085-kydeikoganqmadaimatoplavodavsofiqpylen_grafik - За тези, които не си знаят районите

Все забравяте , че София е в България !

Но пък и 2/3 от България е в София, също не може да го забравим

А лятото, когато бяха профилактиките, де бляха?

"Извънредните ремонтни дейности са неотложни и се извършват във връзка подготовката и осигуряването на максимална степен на надеждност на националната газопреносна мрежа за есенно-зимния сезон," Много моля, подготовката за есенно-зимния сезон е рутинна, задължителна дейност и няма нищо извънредно. Просто някой е проспал изведтни свои задължения.

Едно е да ти спрат топлата вода лятото в горещината малко по безболезнено е в есенно време. Като коментирате за приспиване, кажете кога точно да спират за такива ремонти, защото тогава пак някой ще каже - е сега ли намерихте да спрете топлото.

Някои се къпем и през есента. А когато е студено топъл душ въши добра работа.

Тук е тъй.

Софиянци да свикват без топла вода или да приемат да си я плащат на реалната цена. Иначе фалит на оная енергийна яма - Топлофикацията им.

Съветвам ги да си купят по един бойлер на първо време, че както е тръгнало скоро и топлото ще спрат.

Голям рев ще е сега. Все едно, че е спрял фейсбук.

Ни тока, не искаме водаааа!

Мисирджурнализъм. Поне да се бяхте обадили в "топлото" да ви кажат кои кавартали остават без топла вода. Сега трябва да ровим. Иначе печелим от банери реклама и трафик

за да намерите информация от източника. Само дир.бг ли четете?

Ей сега проверих на сайта им и информацията е точно същата. Ако не си знаеш теца, звъниш им по телефона и като не ти дигнат - ..... майката. А и в съобщението към фактурите, топлото могат да включат един ред към кой ТЕЦ е всеки абонат.

ЗА КАКВА ПОДГОТОВКА ПИШАТ ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ..ПОДГОТОВКАТА СЕ ПРАВИ ИЗВЪН ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН.ОТ 1 ОКТОМВРИ ТЕ ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ГОТОВНОСТ ЗА ПУСКАНЕ НА ПАРНОТО. ЗА КОЙ СЕЗОН ИМЕННО СЕ ПОДГОТВЯТ??? ЗА СЛЕДВАЩИЯ??? А И БЕЗ ТОПЛА ВОДА ЕДНО Е ДА СИ ЛЯТОТО/въпреки че е отново неприятно/, А ДРУГО ДА Е ЗИМАТА..../ЩОТО ТЕМПЕРАТУРИТЕ НАВЪН СА ЗИМНИ/

Фандъковщината гербопитешка в целия й блясък. Неотложни и планови ремонти... През лятото ремонтираха газовите връзки и нямаше топла вода, сега - по гербопитешки започва ремонт на ремонта. Една 200 м отсечка на Алабинска (от Съдебната палата до пл. Македония) я ремонтират със средна скорост (по план) 1 метър и 18 сантиметра в денонощие ... През лятото правдаваха закъсненията в ремонтите с дъждове, а в София не капна дъжд 2 месеца... Назначиха уволнен за насилия полицай за шеф на инспектората на общината... И не казватйте, че ние, софиянци сме си я избрали. "Избраха" ни я гербопитеците с плащанията на тъмнозелените и "претакан вот" и най-вече - г-н Мишо Константинов с неговото Информационно обслужване.

Двете основни пера на кметската мафия - паркинги и гаражи, топлофикация София.

„Топлофикация София“ ЕАД има готовност за старта на отоплителен сезон 2021-2022 г. Публикувано на 29 септември, 2021 „Топлофикация София“ има пълна готовност да стартира предстоящия отоплителен сезон. Съгласно нормативната уредба дружеството трябва да има готовност за общото включване на отоплението в гр. София от 1 октомври. Масово включване на централното отопление може да започне след три последователни дни със средноденонощна температура по-ниска от +12°C и прогноза от НИМХ за трайно застудяване. Дружеството получава седмична прогноза за времето и ще реагира съобразно климатичните условия и в съответствие с нормативните изисквания. При желание от страна на клиентите парното може да бъде пуснато в отделна сграда преди общото включване на отоплението в града. За целта в най-близкия център за обслужване на клиентите е необходимо да бъде представено заявление и подписано решение от Общото събрание на етажната собственост за по-ранното включване. Детските градини, училищата и здравните заведения могат да поискат предварително включване на отоплението, като за това е достатъчно упълномощено лице да изпрати писмено заявление в обслужващия топлорайон или в централно управление. Преди пускането на отоплението е важно клиентите да приключат всички ремонти по вътрешните инсталации и да ги запълнят, ако са източени. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена. Напомняме на клиентите да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела. Важно е абонатите да проверят дисплеите на електронните уреди за дялово разпределение, монтирани върху радиаторите. В случай на нередност, клиентите трябва да се свържат със своя топлинен счетоводител. Максималното ограничаване на достъпа до абонатната станция в сградата ще ограничи възможните манипулации и кражби на топлинна енергия. Това ще гарантира качественото и надеждно топлоснабдяване на всички имоти и коректното отчитане на консумираната топлинна енергия. Допълнителна информация във връзка с началото на отоплителния сезон клиентите могат да получат чрез обаждане в кол центъра на телефон 0 700 11 111, както и чрез останалите комуникационни канали.

Защо този ремонт не бе направен по времето когато топлофикация ремонтира котлите си през лятото и 14 дена нямаше топлоподаване. Няма ли кой да координира ремонтните дейности. Мисля, че това е работа на Софийска община.

и недоволствате в коментарите към статията? Кой от пишещите тука има смелост да протестира директно към Топлофикация друга отговорна институция? Или поне да предизвика или организира подписка за завеждане на съдебно дело срещу някоя такава институция?

ще е за дълго и все по-често

Браво европейци! Средата на 21ви век.

В определено каре в центъра на София през изминалите 6 месеца не е имало топла вода общо 3.5 месеца. Срещу Топлофикация трябва да се заведе мащабен колективен иск и да бъдат изравнени финансово със земята. Всички обаче само се оплакват и с типичната робска психика продължават чинно да плащат и да търпят пълното им самозабравяне.

около 'шишман' ли ?

са се задействали по-активно с цел приключване на ремонта?

Много са ми интересни всички, които пледират за искове, компенсации и какво ли не срещу Топлофикация, Енергоснабдяване и т.н. Ако например се заведе колективен иск и Топлофикация плати на всички абонати неустойка по 1000 лева, от къде мислите че ще дойдат тези пари? От заплатата на ръководството? От заплатите на общинарите? Не, те просто ще бъдат калкулирани в цената на услугата т.е. от нашите пари. Ние ще платим сами на себе си неустойката, плюс още един куп пари за дела, адвокати и т.н., а и някой популист ще натрупа рейтинг от всичко това. Другият вариант, ако не се калкулират в сметките е държавният бюджет да ги поеме. Това пак означава, че ние си ги плащаме сами и пълним гушите на адвокати и т.н. Кога ще стане ясно, че не трабва да се съдят дружествата, а точно определени, конкретни лица- за безстопанственост, за неадекватно управление, за присвояване, за пропуснати ползи, за нанесени вреди в следствие на лоши ( поради некадърност, корупция или съвсем целенасочени) управленски решения. Отговорността трябва да е персонална. Иначе винаги е в наш ущърб. Ама не - българина се радва че е осъдил Топлофикация. А на самата топлофикация не и пука. Тя е само наименование... А реално отговорните потриват ръце и стрижат стадото!

престъпление се извършва от някой с Име, презиме и фамилия. Прав си.

каква световна трагедия... Ами, върнете се по родните си села, пуснете чешмата на двора и в клозета до обора се изкъпете...

Мерси за "плановите ремонти" през лятото, Фандък крадлив!

Изграждането на топлопреносната мрежа в София започва в средата на 50-те и в основни линии завършва в края на 80-те.Сега 30 години неолиберална демокрация не не могйт да я поддържат

Прочети статията преди да я коментираш, ремонта е на газопреносната мрежа , въпреки че се случват ежедневни аварии по топлопреносната , но в този случай вината е другаде.

Ще плащаме и ще мръзнем?

обратно на село...

Кой знае какви проблеми са им се отворили, че посред есен "ремонт" ще правят! Горките ние - потребителите на техните услуги! Хем ценови шок, хем липса на услуга! Хак да ни е, щом ги търпим!

А къде бяхте цяло лято? Сега ли установихте, че има нужда от ремонт? Или е време да откраднете едни пари....

Цяло лято какво дремаха?

На миризлива селска столица в пропаднала държава, топлата вода е просто скъп некачествен лукс, кич.

брей, а какво правихте като имаше "планови" ремонти?! Явно, не сте спали а сте почиавили и нищо не сте свършили!!!

напишете кои квартали бе малоумници прости !!!

Аа чекам да ми пуснат парното, а те и топлата вода ще спират.

Цяло лято спахте

Те и когато не спят, пак карат през пръсти. Няма и 1 година от как копаха до Била-та в Младост 4 и онзи ден пак го разкопаха.