Софиянец се барикадира, наводни блока и заплаши да сложи край на живота си

Въпреки оказаната съпротива, столични полицаи успяха безопасно да го изведат от дома

Обратно в новината

Коментари - Софиянец се барикадира, наводни блока и заплаши да сложи край на живота си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не искам да звучи цинично, но тези защо ги спасяват, като иска да слага край, да слага. То на него и без това живота е заминал сега ще обикаля по психиатрий, ту ше влиза, ту ще излиза. Хората ще ги е страх от него, пък може и да навреди на някои невинен...

На някой кореняк софЯнец не са му издържали нервити.

Откачалка, кво да го правиш!

Поредният изперкал от скръндзав реститути.

Ей това не го разбирам - искаш да умреш, ама защо трябва да тровиш живота на другите хора! С какво е виновен машиниста на тези, които скачат пред влака или децата играещи пред входа, когато някой реши да се размаже от високо?

Поредния ваксиниран

Който иска да скача от висок етаж трябва да бъде оставен да го направи, демократична страна сме и не може да забраняват на хората да летят. Мечтая за Русия, там винаги излитат от седмия етаж.

Колегите изведоха лицето и му помогнаха да се самоубие безопасно

И ЕТО КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА !! АНТИВАКСЪРИТЕ СА ТЪПИЧКИ И БЕДНИ ХОРА !!

Ами пич, щом са стигнали до там че да се самоубиват явно не са добре психически и тези неща за които говориш хич не ги мислят и дори не им минават през главата.

Това е добра идея, когато живееш в непоносимия терор на идиоти, окупирали входа, изнудващи, крадящи и тормози по-слабите . И никой не те защитава - община, полиция и т.н.

Заради такива като пишещите тука този човек е направил това . Представители на оскотелите българи

Аз мечтая за САЩ там могат да те стрелят на всякъде , но има и много по високи сгради от Москва!!

SS-Nebel

Очаквах го от някой люлинчанин тва!

Ми то там не е живот. НДК го обърнаха на селски събор, всяка неделя има фермерски базар с кебапчета и силна музика, сега има Коледен базар и пак се събира всякаква сган. Не можеш да излезеш да се разходиш спокойно. Сложиха всякакви панаирни неща, включително въртележка , разни хора се упражняват да пеят фалшиво от импровиризана естрада всяка вечер на високи децибели и какво се получава- прибираш се от работа и няма спокойствие.

Центърът на двумилионен град да е тих и спокоен ли? Не си в ред с главата, ако го мислиш сериозно. Ако искаш спокойствие се премести по витошките квартали.

Толкова ли сте зле в Люлин?

Да не е Киро или някой негов съсед..

Досега не са ме спохождали такива мисли, но ако имам желание да се самоубия, вероятно ще го направя без да вдигам шум, за да не се появят кандидати да осуетяват намеренията ми. Вдигне ли се шум, значи се търси внимание.

Не сме единственият многомилионен град, но тук всеки излиза да си покаже простотията, а не просто да се разходи, да пийне кафе и да се види с приятели. Озверелите селяци не могат по друг начин. Просто се разходи някоя вечер там и ще разбереш за какво говоря.

И съм напълно съгласен с теб. Затова и на центъра стъпвам веднъж годишно и то по работа.

Влошеното психично здраве е силно прилепчиво днес в страната.Май и бързо се разпространява-видно е в ежедневния живот.

Избирателната на сглобката са психично болни защото са избрали правителството което вдига данъците,цените на хранителните продукти,тока, водата,тегли милиарди евро заеми . Така доходите намаляват .

Кажи една година да сме били по добре от 2023? Следващия път гласувай за БСП или Възраждане или ИТН...те ще намалят данъците ,цените в магазина и ще изпратят космонавт в открития космос

Може да ти падне на главата,гледай нагоре

Е,и? Кой не търси внимание? И на кой му се умира,питай някой умрял ,дали иска да живее

Не, това е лоша идея! Проблемът на обществото ни винаги е бил, че сме прекалено толерантни - от нас да мине! И по бай тошово, и сега е едно и също - търпим, когато някой дерибейства из блока - а трябва жалби до полицията при всяка една заплаха. Има си начини такива да се озаптят. Ако нищо не помага, в крайна сметка жилището е актив - в София вървят на добра цена - ако не може да се разберете и си вдигате само нервите взаимно - ами - продавате и отивате да живеете другаде. Не сме във варварските времена, в които такива проблеми са се решавали с бухалка в главата!

От декември до февруари е сезона на психическите сривове и "рецидиви", бъдете наблюдателни, може да се случи на всеки!

Ако ти падне телевизор на главата ще ти е през черепа!

И никой не се грижи за хората с психически заболявания... Ако нямат близки...

За съжаление в почти всеки център на европейска столица, в който съм бил е така! Събират се всякакви ... отрепки ... които, обаче не репрезентират всички хора в държавите. И в Европа, и в България 99% от хората сме си окей и искаме спокойствие. Но винаги има 1%, които са, да кажем, различни! Пият, бият се, правят свинщини, заяждат се ... Хубавото е, че обикновено вървят в групички от себеподобни и над 80% от инцидентите са между тях си. Те просто така си живеят. Но след 11 часа вечерта, ако не си сам е опасно. Един колега, японец, го обраха в Брюксел - една тълпа хлапета, навъртат го, единия го бута той докато се опита да ги прогони, друго взема портмоне, часовник!!!, телефон, прехвърлят ги едно на друго и дим да ги няма! Та ... селянията и простотията е навсякъде. Въпросът е, да бъде поставена под карантина. И ако искат да се мислят за голямата работа и да се забавляват там - нека бъдем толерантни! Колкото до мястото на живеене - не бих го предпочел - апропо - сменете си дограмата и си санирайте блоковете! За съжаление с мръсния въздух трудно ще се оправите!

Така е! Продължаваме подмяната вкараха жълтопаветни уроди, наркомани, алкохолици и всякакви отрепки. Преди тях се живееше нормално, вече не става... Аз се чудя, всеки втори шофьор вече е употребил наркотици, как преди това нямаше...

Познавах трима самоубили се. Петдесетина-годишен мъж с тежко сърдечно заболяване, в болница след посещение от жената с двете им деца реже вените си и се промъква през прозорче в болничната тоалетна, за да скочи. Седемдесетгодишен мъж със зле протичащ паркинсон се хвърля от балкончето си на третия етаж в малкото вътрешно дворче между софийски кооперации. Самотно живееща съседка с 12-13-годишна дъщеря, винаги някак потисната и угрижена, се хвърля от балкона си на седмия етаж. При всичките случаи обезсмислящи живота занапред проблеми са били мотив, включително и при третия най-вероятно, по преценка на жената, в който за дъщеря ѝ е имало кой да се погрижи. И никаква показност.

Много ми е смешно, как не излизаме на улицата - а само се жалваме в нета... Запомнете! Никой не е виновен - НИЕ СМЕ СИ!

Сяхме демокрация, жънем демокрация. По зле ще става.

по бай Тошево немаше луди нали ?

Ами така е - 33 години капитализъм, благоденствие и "демокрация" по американски и народът полуде.

По най Тошово лудите бяха в лудниците.Сега нито има места нито можеш да вкараш някой насила.Защо се изказвате като не знаете ситуацията.При най Тошо и кабелите бяха по здрави не се късаха при първия сняг и влаковете не се палеха като кибритени клечки.Абе няма го ,който помни страда,другите- сте щастливи.

Самоубийството винаги е в следствие на психични проблеми.Ама няма вече грижа за психичното здраве.Ресурс няма щото там не може да се краде.И не лекарите крадат.Аз съм последният които ще се оплаква защото ми направиха уникална сърдечна операция/Огромно благодаря на Професор Николов/ без пари/в Щатите щяха да я плащат и внуците ми,/но истината че ако си болен от друго а не от сърце си пътник.

Пич, нямаше интернет и това, което ти показваше телевизията и съобщаваха по радиото преди да бъде излъчено се проверяваше от партийния секретар (тази длъжност я имаше навсякъде и беше задължителна). Същото се отнасяше и за вестниците и списанията. Така, че единствено си прав, че лудите ги прибираха в лудниците, не защото правят бели, а защото обществото не трябваше да ги вижда, че ги има. Не може в "светлия социализъм/комунизъм" да има луди. Това си беше доктрина на партията.

Извинявай, но нашата демокрация е по български, ако беше по американски нямаше да сме на този хал!

По скоро посяхме посткомунизъм....това е криворазбрана демокрация.

Никога не казвай винаги пич.

След 3 -фазната селекция на добичета тотално изплискаа легена ,а тоя от Модерните ,Астралните или Фазейрните Столичани е