Коментари - Софиянец с "Ягуар" блъсна и уби пешеходец в Свети Влас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възможни причини: 1. Не е имал книжка и не е бил добър шофьор. 2. Имал е книжка, но никога не е държал изпит за нея + не е бил добър шофьор. 3. Пишел е СМС/говорил е по телефона докато е шофирал - може да се провери чрез просто допитване до съответния мобилен оператор. 4. Не е бил сам в колата и е бил разсейван по някакъв начин. 5. Не е бил добър шофьор - несъобразена скорост. 6. Възрастният човек е изскочил пред колата без да даде шанс на младия, но много опитен шофьор да реагира. 7. Не младият човек и не Ягуара са блъснали възрастния човек, а точно обратното - той ги е блъснал с несъобразена скорост. 8. Възрастният човек е говорел по телефона/пишел СМС и не е видял, че колата е Ягуар и нахално е стъпил на пешеходна пътека. 9. Възрастният човек е бил неподвижен и незабележим. 10. Възрастният човек е бил твърде подвижен, за да може немощният Ягуар да успее да избегне удара. 11. След удара и преди да почине възрастният човек е поискал химикалка и хартия, и е написал, че винаги е искал да се докосне до Ягуар и си отива щастлив. Разследването ще установи някаква комбинация от причините между 6 и 11. Семейството на възрастния човек ще плати обезщетение на младия софиянец за стреса, на който е бил подложен, както и поправката на ягуара. Животът ще продължи. Справедливостта ще възтържествува.

има пари за ягуар има и пари за съдиите

Да не би в статията да става въпрос за певаца Павел Николов - Pavell: - за Pavell: от Бургас е, има "Ягуар", възрастта му не я знам, но е м/у 25-30 год., сравнително известен сред младите; - за извършителя в статията: случилото се е в Бургас, шофира "Ягуар", възраст: 27 год., името му не се споменава (което става само ако лицето е известен българин (с връзки) или от малцинствата). Просто разсъждавам (нямаше да си задавам този въпрос, ако журналиста беше написал името на извършителя). Не твърдя, че става въпрос точно за Pavell.

Извинявам се за грешката, написала съм "случилото се е в Бургас", а то е в Свети Валс, област Бургас.

2г условно с бърза процедура. Лято е , няма нужда всички да си разваляме почивките, включително и водачът на Ягуара. Другият 'участник' в инцидента също вече е в перманента почивка, със сигурност в по-добро място. Него не можем да го уредим повече... За съжаление не е споменат моделът и цветът на Ягуара. Това също е важно... Някои хора твърдят, че шофьорът е слушал радио Руссия, докато е шофирал.

дирниците от дир.ру, все още съществуват!!!

Това , че може да въриш чекръка и да натискаш педалите не те прави водач , а цървул ! Водача освен гореспоменатото познава закона за Движение по пътищата и го спазва ! Малка , но същшествена разлика !

Много обобщен коментар без да се знаят подробности!

Е и какво от това че пробите са отрицателни? По малко убиец ли е?..

На 27 години,аз отслужил,завършил висше,вече имах 2+ години труд.стаж и карах ,,Трабант".... Явно,тая ,,демократична" младеж е МНОООГООО ПО-СПОСОБНА ,днес,от нас остарелите ,,смотаняци",останали с по някоя ,,Лада" или нещо подобно за по една СРЗ....

Ми то Ягуара си е хищник.

Знае се какво е карал, на колко години е, но не се знае как се казва...

"По неустановени до момента причини..." , ама разбира се че като е някакво мутренско отроче с Ягуар няма да са установени причините. Ако беше някой обикновен човек веднага щеше да е несъобразена скорост, невнимание при шофиране, невъзможност за управляване на МПС и т.н. Сега обаче установяваме още причините, тоест колко пари ще снесе тате. Накрая убития ще е виновен помнете ми думата

Ама преди да се напише че е убит човек е много по -важно да се напише марката на колата и после елементарните журналистически простотии като ” лъскав автомобил ” са много важни за новина от 5 реда вместо да има повече подробности .

ягуари има за по 2000 лева, по-евтини и от лади... защо въобще е нужно да се споменава марката? нима колата сама блъска хора или някой марки са по-хищни?

Водач на Ягуар с неозвестно име. Хм може да се окаже че дядото е блъснал колата

PEYTSCH

Убиите...ягуара, а водача го разглобете на резервни части...за други по-хора...

А проба за мозък и самозабравяне?

Е, щом кара "Ягуар", значи има право да бърза...

Остригана главица, очилца дори в тъмното, силна музика, въртят се гуми, дрифт... профилът на съвременното, невинно дете убиец. Невинно, защото тати го пази. Дете защото иска от мама всичко, а убиец защото не му пука за никого и нищо.

И какво значение има марката на колата - дали е Ягуар, Ситроен или Форд ?

Като е с Ягуар е от Гербавите и ще си ходи по-живо здраво. Ако беше с Опел Вектра, щеше да лежи в Ареста поне два месеца

Е С ЛАДА СИГУРНО Е ОТ БСП , ДА ДА АМА НЕ , ДРУГАРКАТА КУРНИ НЕ КАРА ЛАДА И ПРЕТИЖАВА ТЕХНОИМПЕКС !!!

Трябва да има деление

NA

24 часа... 3-ма загинали........ полудял народ!

Защо на всякъде трябва да се ходи с кола?

Защото вече е дал пари за нея и трябва да се избива колицата.

Да не е някой Юбер?

Виновен е ягуара. Диво животно. Говоря за 27 годишен ягуар.

Странно... Аз съм на 37и нямам ягуар, а този на 27 има. Може би защото не съм софиянец

Napishi otkade si... da ti pisha kakvo karash...

Спрингфийлд

Кое му е странното.Аз съм на 37 и имам Ягуар.Нещо не ти разбирам логиката?

Какво прави софиянеца там? Да си беше седял в Софето.

Ма на него баба му живееше доскоро в Дюлево.

то каква селения се подвизава в софето и се регистрират със софийски номера но мечат като кози та номера нищо не значи вече