"София прайд": Стотици танцуваха под дъжда (снимки)

Мирно и без инцидента протича шествието в защита правата на хората с различна сексуална ориентация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ни занимавате с болни хора?

Винаги ги е имало и ще ги има ! Римската империя,Османската.А Александър Велики ??? Знаем го,приемаме го,но ми идва в повече да парадират с това!!!

КАКВО ДА ПРАВЯТ КАТО ГИ СЪРБЯТ ...БЮЗЮЦИТЕ ...НАЛИ И ТЕ ДИШИЧКИ НОСЯТ .

Като ви гледам коментарите, нищо чудно, че България е на дъното на всички положителни европейски и международни класации. Живеете в 19 век. Не трябваше да приемат България в ЕС. ЕС се бори срещу дискриминацията, а българите даже се гордеят с това, че дискриминират хората! Предполагам, че това е така, понеже средата ви е доста ограничена.

миличка, си има някаква причина! Не можеш да държиш хора и примети на едно място, нали? Ще има инциденти! И ето - има ги инцидентите - последният от вчера във Вюрцбург... Ама ти си се бори срещу това де... и плюй в пазва да няма инциденти (след като тях просто няма как да ги няма...)

За един веган гей, коео е по важно да покаже на всички, без те да искат - че е обратен или че е тревопасен?

Да вземат да ни се прЪЙдосват от главите тия...:)

Има ги, част от световното общество са, са и ще бъдат! Стига омраза

Парад на уродите.

Педерастията е психическо и сексуална девиация. Просто на държавата и е по лесно и евтино да ги не ги лекуват в психиатриите но вече да ги рекламират като новото нормално е потъпкване на всякакви ценности и морал. Нека си бъркат по дупките вкъщи от паради и реклама на содомията няма нужда!

В грантаджийските медии се хвалят, че били десетки хиляди. Тук пише стотици. Някой по-неутрален запознат може ли да даде яснота колко са били просто тази безсрамни пропагандни лъжи дразнят.

милиони, милиарди, трилиони... От идиотия е, едва ли е нарочно :)

Изобщо не ме вълнува как го предпочитат секса. Грам не ми пречи да си харесват половинки от същия пол... Но много ме дразни позьорщината им. Парадирането със сексуалността - все едно е чанта на Версаче - така я размяткат в очите на всеки!! Сякаш сега е модерно да си гей, транс и т. н. - и те да покажат на всички как са по модата!

"В една от шатрите пред Паметника на Съветската армия е разкрит пункт за безплатно и анонимно тестване за ХИВ СПИН" Не знаех,че и там са ги приютили !

ще им се стъжни живота на Нашенските русофили.

Tovae izmivane na mozacite na naste deca MAMKAVI MRASNA PEDALSKA .......................

sled vaksinite ste sa povete na tezi paradi da vi e hubavo mrasni pederasi

Не стотици, а хиляди бяха на прайда

направо

Единственото което мога да коментирам е че беше кеф, ама много голям кеф

че са с различна сексуалност е без значение! Единственото, което има значение е ежегодния парад на сексуалността, който провеждат. В този парад няма никаква естетика и винаги е примесен с вулгарност, а това отблъсква и настройва общество против тях! Твърдят, че провеждат този парад за да отстояват правата си за свободна любов, създаване на семейство, промяна на пола чрез операция, и на пола в акта за раждане... До промяна на пола чрез операция не виждам проблем и някой да им пречи да го правят. Обичат, когото си искат, живеят с когото си искат, постоянно се извършват операции за промяна на пола, абсолютно свободно без никой да ги е ограничил и заклеймил! Така им харесва, така живеят, тяхна си работа! Но не съм окей да вървиш срещу природата - т.е. да искаш промяна на половата принадлежност в акта зараждане!!! И ако някой им го позволи това ще е кощунство и престъпление срещу човечеството! Не може природата да те е създала с женски полови белези и да си се родила като Иванка, а да искаш в акта ти за раждане да пише Иван, защото ти така се чувстваш... Както и обратният вариант Иван - Иванка, промяната в акта за раждане е недопустима!!!

Да си танцуват колкото искат, ама на полето без публика!!! А не в центъра пред децата!!! Щото търпението се изчерпва и ще започнат да разбират значението на думата хомофоб!!!

В някои страни им предлагат да провеждат мероприятията си на стадиони, но не искат. Искат в центъра на града, пред децата.

Тотална деградация.

В по-развитите държави това колко инклузивно е едно общество е символ за прогрес и знак на гордост. Както обикновено, ние се влачим поне 10-15 години по-назад от световния прогрес... Няма проблеми - пак ще стигнем - прогресът си се случва :)

големите моралисти, които редовно изневеряват на половинките си, тук морал ще раздават, ...............

С кой изневеряват на 1/2?

Не всички са чисти педерасти

Пак ще си изберем Бойко, комундели мръсни!

Това на прайда ли го решихте?

Не мога само да разбера, защо трябва да се дава трибуна на някои, които искат да са еталон за мнозинството, но винаги ще са... малцинство:)))?!? И дали някога са се запитвали, ако всички бяха като тях, то, как щяха да се... развъждат:)))?!?

с полова пренадлежност "Пунта Мара"!

Предпочитам да ме "натърти" някой пръст и необразован циганин, отколкото да имам вземане-даване с педали !

Със сигурност имаш вземане даване с педали просто не знаеш, понеже не всеки си казва, имай в предвид че всеки 1 от 10 е с различна сексуална ориентация.

Госпожо, привличането между хора от един пол е доказано, че го има още от Римско време. Така, че да мислите, че се правят на "интересни и уникални" си е чиста малоумщина. А, и нали знаете, че сексуалността не е въпрос на избор? Вие спомняте ли си деня, в който се запитахте "хетеро ли? хомо ли?".. Не? Е, и аз така си помислих.

Малко съм раздвоен за педалите.Че са сбъркани е ясно. Че са част от сатанистите също е видно.Но се чудя дали ако получат всичко, което искат, може да се оттървем от натрапчивостта им ? В крайна сметка е необходимо само забрана на педалската пропаганда към деца. Всеки над 18г. има глава на раменете си и сам решава.Доколкото са най-многолюдната сатанистка формация може би е разумно да ги привлечем към нормалните хора.Така ще се неутрализира възможността висши политици да бъдат контролирани с педалски компромати и в последствие евентуално тия почти 5-10% от населението могат да преминат на човешки позиции срещу глобалистите. А предстоят големи битки в защита правата на нормалните хора, кешовите пари, свободната пазарна икономика и прочее. Аз съм на мнение, че всеки отцепник от сектата има право да бъде признат за човек.

Това е комплексарска "малцинствена" група, която дава ясни индикации, че иска да паразитира върху обществото - съвсем като феминистките, BLM, комунистите навремето... Друго си е да си "онеправдан", "репресиран", "инвалид"и т.н... Обществото започва да го играе виновно, от което ти си получаваш компенсации, щракаш си с пръсти и си живееш. Точно обратното - колкото повече им се огъваме, толкова по-нагли и шумни ще стават. Точно като уличният помияр, който като те наджафка и те види че си уплашен, отваря 10 пъти по-голяма уста и те погва! Достатъчно е обаче да се наведеш за камък - подвива опашка и... усвет!

Защо трябва изобщо да говорим за традиционни християнски ценности, без дори да влагаме смисъл... Пълно е с хора по затворите, откровени дебили, подпалвачи на войни и всякакви идиоти, произлезли от "традиционни семейства". Младите да правят каквото си искат...бъдещето е тяхно, без значение кой, къде си го слага...

като нация през вековете и хилядолетията - за това... Ти ако си малоумен и не разбираш (макар и да не си педал), то ние не сме...

Не мисли за другите...винаги може да откажеш ако ти предложи гей !

Нация може да се съхрани и без традиционно хетеросексуално порене... Медицината напредва, прогреса също и запомни : Няма как да промениш нищо дивако, това е следващото стъпало...ориенталец, отивай при козичките !

Надявам се, не всички участници в Прайда са с неконвенционална сексуалност, а са комплексирани млади хора, които си въобразяват, че правейки се на обратни, са интересни и уникални. Иначе, смятам, че правата на нас, нормалните хетеросексуални, бяха нарушени вчера-блокиран център на София, ангажирани полицаи, на които ние всички плащаме заплати за да пазят , заключени врати на театър Въоръжени сили след представлението. Дано не се наложи хетеросексуалните да организират паради за защита на правата си. Родители, помислете добре дали трябва да толерирате подобно поведение на децата ви! Няма по-голям мъдрец от природата -да не я предизвикваме! Вижте какво се случва с климата, когато злоупотребяваме.

Госпожо, привличането между хора от един пол е доказано, че го има още от Римско време. Така, че да мислите, че се правят на "интересни и уникални" си е чиста малоумщина. А, и нали знаете, че сексуалността не е въпрос на избор? Вие спомняте ли си деня, в който се запитахте "хетеро ли? хомо ли?".. Не? Е, и аз така си помислих.

Абе Ваньо с тия аргументи може да изкараш 3ка в 5ти клас! То от римско време съществува и влечението на възрастни към деца, или към животни и към трупове! Но това нее причина да кажем че те не са психически и сексуални отклонения и е редно да се лекуват или кастрират!

Педофилията, некроманията и зоофилията са различни от хомосексуалността. Предполагам, затова си имат различни понятия, които ги определят ;)

Не знам защо го гоните искат обратните да им влезнат в дома, а не да са със себеподобните им? Защото крайна сметка какво става с обратните , когато са под натиск и дискриминация. Ами крият , се правят се на нормални и стават част от семействата на хатеросексуалните . Създават "традиционни " семейства " и после следва: " той /тя е много студен/а , не ми обръща внимание" , "искам да ти споделя нещо, не казвай на никой", "това си остава вкъщи" "ти ме орезили пред всички, " той се оказа мръсен педал" , "ти провали живота ми" , "баща ти е педал , копеле " и т.н. Точно такива семейства изпъкнаха след гей скандалите в парламента на Европа. И двамата депутати гейове хомофоби , единият унгарец, другият литовец , имат семейства , литовецът с четири деца. Такива традиционни семейства ли искат хомофобите. Кое по -честно и нормално, обратните да се чувстват свободни и нерепресирани? Или лицемерно у вас да се настанят прикрити обратни с нещастие за цял живот и да наричате това традиционно семейство.

не могат да се плодят и това не е забранено със закон. Защо ли? Аз като "не модерен" видя че един такъв иска да ми пипне детето и да го "препрофилира" трябва да търпя? И да нямам право на защита от държавата? Не е далече денят, когато българи в България няма да има. Ако ценностите ви са като на "тези", просто всички ще си вземат децата и на Терминал 2. Що бе модерни не пипнете ромче или детенце на тия дето се борят за права без свободи? Дали тогава няма да ви заболи халката от доброзорно харесване?

Умрял някой да ти пипа детето, по скоро се погрижи да не е някой татуиран лумпен, с превишена скорост и старо бмв по Околовръстното, с тениска Путин и на твоя издръжка до 50 годишен....

Педро, Педриня или..., каквото си там същество(ако си такова изобщо)... майка ти и баща ти , дали се гордеят с теб:)))???

Ще спреш ли да го обичаш и аз може ли да си направя патриотичния кеф да го уб-я... ? А ватник... ?!

Да, 14-тия пореден парад на суетата. Да ни е честит!

да вземат да се самосезират за открито нарушаване на законите, защото на снимката ясно се виждат участващи в този гей-парад малолетни, а тази снимка не е единствената и доказателства има и в други снимки, в това число и от камери!

И кой закон по-точно са нарушили? Този на Путин срещу гей-пропагандата сред младежи или този в Иран за върховенството на шериата.

Много педал много нещо!

и с мотиките право на къро, а като побачкат за да си изкарат лебо, още там, на къро, сами че си помислят кое место по них е и е за к.ро!

Другата година ще участваме и ние с мойта овчица! Нали е за всички различни.

- Джон, какъв е този шум и олелия? - Гей-парад, сър. - И защо? - Искат равни права, сър. - Но нали всички имаме равни права? - Да, сър. - Е, тогава??? - Педераси, сър.

Щеше да е хубаво да отделите минутка да Прочетете статията, преди да поствате пошли шеги - там си пише... "Нямаме право на онаследяване на партньор, нямаме право на споделено попечителство, нямаме право на свиждане в случай, че това се наложи и това си е дискриминация, откъдето и да го гледаме".

Всички тези се отнасят и за хора, които съжителстват заедно, но не са женени и за тях има решение: Нямаш право на онаследяване - затова има завещания. Нямаш право на споделено попечителство - затова се подписват документи за попечителство, независимо дали имате брак или не. Нямаш право на свиждане - ако си единствен близък имаш. Абсолютно същите се отнасят за мен и жената, с която съжителствам понеже нямаме брак. И не е проблем, защото има варианти как да се получат нещата, ако се наложи. Пълни глупости.

Като направите завещание в полза на партньора, имате всички тези права. Брачното свидетелство също е вид завещание. Но вие искате дори ако не искат да ви направят наследник, всеки, който по някаква причина се намира около жертвата в момента, да наследи всичките материални и нематериални ценности, изключвайки роднините, които са се грижили за него. Всичко е за пари, власт и придобиване на права, които не сте заслужили.

По коментарите ви разбирам, че хората от ЛГБТИ общността трябва да използват други пособи (изброените попечителство и завещания) за да придобият тези права така, както една конвенционална двойка биха могли да изберат да ги придобият. Но същата тази конвенционална двойка биха могли, ако желаят, да сключат граждански брак и да си спестят попечителствата и завещанията. Но гей двойката - не?

И какво точно означава "има варианти" когато говорим за равни права?

Нямаме право да си осиновяваме дечица и да си ги евем.

Хехе, на еврогейците ли се подигравате, бе? Щото видяхме вчера вечерта еврогейци в действие как спасиха съотборника си. Ако бяха традиционалисти вчера на тяхно място, щяха за търчат в кръг и да се молят само. Да се разбягат като пилци уплашени...

Тъпо ...

за т'ва са го спасили, шъ знайш! Не защото са хора...

Да повърнеш от гнусотия.

Какво за бога са “куиър хора”? Джендър, Трансджендър, интерсекс също звучи доста объркано… Простете моята невежествост.

_stankow

:) Ето това са половете, с които някои граждани се идентифицират. Половете у нас са си равни, но трябва да се въведат още 30-на нови пола, това е проблемът. Прочетете ги и кажете – какво да запишем в конституцията и Семейния кодекс ? Какво е равенство, какво е "семейство", какво е "брак", за кого се отнася ? 1. Bi-Gendered – в различно време ту мъж, ту жена 2. Cross-Dresser – човек, който се облича в дрехи, типични за противоположния пол. Травестит. 3. Drag-King – жена, която се облича в мъжки дрехи, обикновено за целите на шоу-бизнеса 4. Drag-Queen – мъж, който се облича в женски дрехи, обикновено за целите на шоу-бизнеса 5. Femme Queen – мъж, който с всевъзможни средства (хормони, облекло и дори хирургия) засилва женствените си черти 6. Female-to-Male – жена, добила мъжки облик след хирургическа намеса 7. FTM – жена, добила мъжки облик след хирургическа намеса 8. Gender Bender – лице което експериментира с половите стереотипи или направо отрича съществуването им 9. Genderqueer – лице, което не пасва към никой от половите стереотипи 10. Male-To-Female мъж, добил женски облик след хирургическа намеса 11. Non-Op – лица, които не искат да се подлагат на хирургична намеса, но все пак считат себе си транссексуални 12. Pangender – всеполов 13. Transexual/Transsexual – транссексуален 14. Trans Person – трансджендър личност, непринадлежаща нито към мъжкия, нито към женския пол 15. Woman – жена 16. Man – мъж 17. Butch – лице от женски пол с подчертано мъжко поведение и стил 18. Two-Spirit – двудушевен, с две души 19. Trans – транссексуален, трансджендър 20. Agender – безполов 21. Third Sex – Трети пол 22. Gender Fluid – човек който според условията може да се чувства повече мъж или повече жена 23. Non-Binary Transgender – транджендър лице без принадлежност към никой от половете 24. Androgyne – андрогин, хермафродит 25. Gender-Gifted – трансджендър лице, наслаждаващо се на свободата извън нормата на половете 26. Gender Bender - лице което експериментира с половите стереотипи или направо отрича съществуването им 27. Femme – лице от женски пол с хомосексуална ориентация, следващо стереотипите на женското поведение и стил 28. Person of Transgender Experience – лице с трансджендър опит 29. Androgynous – андрогинен

Нещата са комплицирани, така е. Но това не е извинение да се отричат, да се чернят и хулят! Прайд и видимостта на ЛГБТИ е част от израстването на едно общество - да намери начин да даде сигурност, възможности и подкрепа за Всеки свой гражданин. Световното общество отдавна е цветно, но в държави като нашата все още сме с черно-бели приемници на главите... И мразим - много ни бива да мразим...

gender – „род (граматичен)“; и от лат. genus – „род“, „вид“, „тип“, пол, семейство или група от неща.

Информация колкото искаш

Доста обратняги в пустото БГ. А аз се чудя кой избира вмирисаната Тиква от Банкя.

Тъп коментар за също толкова глупави хора! Борисов не е идеален, но и другите не са. По отношение на гласуването си в грешка, повечето от хората на снимката, пълнолетните от тях, гласуват за проводниците на тяхната политика- ДБ.

половината за азиатци, сбирщайн от Босна и т.н. Българи - друг път. Това е еврогейска "инициатива"..

До тези, които все още не знаят: Всъщност, има отдавна открито лекарство срещу хомофобията - казва се "Образование". Идете се лекувайте!

Да не намекваш че геЮвИТИ са много образовани......иди виж по циганските квартали и не само ......пълно с ядрени физици,художници,оперни певци ?!

Достатъчно съм образован, учил съм и знам, че има два пола,...колкото и да се напъвате

Благодарение точно на ХОМОФОБИЯТА биологичните видове, включително човекът, са оцелели и еволюирали.

или пък си природно малоумне, изобщо не означава, че си образован. Ако беше образован, щеше да знаеш, че висшите живо организми се възпроизвеждат полово, а също така и че има само 2 пола. Може би твоето "образование" ти казва, че хората се размножават анално, или чрез деление, но истината е малко по-различна. Така че марш обратно в училище, гейтак! Липсват ти не първите 7, а първите 27 години. Както и всички след това. Защото си безполезен биологичен отпадък...

Уууууууууууу много педрази ва. Педраз до педраза и пак педраз

Искат равни права, та всички ние сме с равни права, какво повече искате? Никой няма против обратните, но това вече е прекалено, всеки ден събирания, паради, то не се търпи. Същата работа и с черните, реват та реват и те не знаят защо вече. Нормалните хора ще станем малцинство след време и ще имаме по-малко права и повече ще ни дискриминират, а подобни извратени неща ще са по-често срещано явление.

Това е целта, да се разруши семейството.

Щеше да е хубаво да отделите минутка да Прочетете статията, преди да поствате пошли шеги - там си пише... "Нямаме право на онаследяване на партньор, нямаме право на споделено попечителство, нямаме право на свиждане в случай, че това се наложи и това си е дискриминация, откъдето и да го гледаме". Отделно - малцинствата в Америка са мачкани от "по-висшата" бяла раса от толкова време, че е леко смущаващо, че това е убегнало вниманието на читателите...

Когато се научите да раждате, отглеждате, възпитавате деца, още образовате и направите достойни членове на обществото, с реален принос към него - тогава ще имате претенции за права. До тогава сте долем биологичен отпадък, достоен за екарисажа.

Ето прилепи за представители на ЛГБТИ обществото, които са допринесли. Алан Туринг - бащата на компютърните науки, критична фигура за изхода на втората световна война Фреди Меркюри - няма нужда от коментар Елтън Джон - няма нужда от коментар Сали Райд - първата жена астронавт Оскар Уайлд - без коментар Микеланджело - да! Да Винчи - да! (разровете се из Интернет, ако не вярвате!) Лана и Лили Уашовски - създатели на Матрицата И още много Но основното е, няма нужда един човек да блести с нещо, за да се радва на равни права и свободата да бъде такъв, какъвто е. Стига нищо и никой - освен вашето хомофобско его - да не са накърнени в процеса!

Гнусна спинозна сган

Аз имам сексуални желания към кози, овце и др. Търся си съмишленици да опънем едно стадо пред министерски съвет. И после да създадем семейство. Искам козата дето ч* укам да има същите права като всеки гражданин.

Аз ще дойда с моето кученце.

Моля, изяснете си понятията

предизвикват единствено погнуса...Колкото повече демонстрират "различието си" толкова по-силна е погнусата и отвращението!

този имал петима сина и искал и петимата зетьове да му доведат...?!

Въртят си омазнените задници пред нормалните хора. Нямам нищо против обратните,живота си е техен.Но така те предизвикват омраза в мене към тях и не мога да го позваля заради децата си.

това сме мъжете, които харесваме само жени.

Жалки гнусни спинозни твари

Все повече хора разбират пъклените планове на извратеняците,които се опитват да управляват света! Глобализация,всички на едно място,така контролът може да бъде по лесен,а и мерзостта да бъде прокарана по лесно. Интернет и телевизиите са другият способ,който се използва за да прокарат беззаконията си някой! Разврат,порнография,това било бъдещето,това било модерно,каква е тази мода без никакъв морал? Че и на семейството се посяга,прокарват ни ЛГБТИ общество,което няма бъдеще,то не може да се размножава,прокарват ни Истанбулската конвенция,която уж се бори за правата на жените,а тя им ги отнема,прокарва понятието социален пол и се намесва в семейните ценности! На София филм прайд са стигнали и по далече,като са прокарвали филми и на педофилска основа,това го видяхме всички,но медиите явно умишлено го премълчаха. И сега,какво,да приемаме беззаконията ли? Нормалните хора да приемат за нормално всичко,което не е нормално,психично болните да не се лекуват,да приемем цялото беззаконие за нормално,да им дадем права,по големи от нашите и накрая и ние да станем,като тях,явно това е целта,извратеното общество кланящо се на фалшивия Иисус да стане на почит и цялото останало нормално общество да ги приеме до такава степен,че да се самоунищожи и разврати и светът да стане бъдещият Содом и Гомор... И някой така накрая да ни докара и фалшивия спасител,който да излъже,ако е възможно и избраните,като се бори срещу тези изчадия,а целта му да е друга.....

Ама русофилите винаги са си падали парадите.

Толкова минуси са ти начукали. Дали го правиш от простотия, или по поръчка? Нерде Ямбол, нейда Стамбол. Мъжете са в други страни - например в Сърбия, където НЕ разрешават такива паради. А част от нашето НАСЕЛЕНИЕ са си оФце по природа и боко ги насочваше да отглеждат оФце.

И ние с МАЙОРА бяхме там да ни бъркат из дупките. Щерев видяхме, двама циганина го бяха загащили и го прасказа и в гъза и в устата.

ОРБАН И УНГАРЦИТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗВАТ ЧЕ НЕ СА МАРИОНЕТКИ НА ЖАЛКИТЕ НПО-ПРОПАГАНДИ И РАЗИГРАВАНИТЕ ОТ ТЯХ ЦИРКОВЕ... ЗАЩО НИКОЙ НЕ КОЛЕНИЧИ КОГАТО ДАЕШ ГОРЕШЕ ЖИВИ ХОРА И ИЗБИВАХА ЯЗИДИ И ХРИСТИЯНИ В СИРИЯ И ИРАК, А ИЗРОДИ МРЪСНИ ИЛИ ТЕ НЕ СА ХОРА!? ........ ЗАЩО НЕ КОЛЕНИЧИХТЕ КОГАТО ДАЕШ УБИВАШЕ ХОРА В ЕВРОПА..... В ЗНАК НА ПОЧИТ КЪМ ЖЕРТВИТЕ ЗАГИНАЛИ ПРИ АТЕНТАТИТЕ А!? ЗАЩО НИКОЙ НЕ КОЛЕНИЧИ ПРЕД ЖЕРТВИТЕ НА ГЕНОЦИДА В РУАНДА..... ЗАЩО ВИНОВИЦИТЕ НЕ БЯХА СЪДЕНИ, КАКТО СЪДИХА МЛАДИЧ И МИЛОШЕВИЧ...........!? МЪЛЧЕТЕ ОГЛУШИТЕЛНО.... ЖАЛКИ МАРИОНЕТКИ КОЛЕНИЧА..... ПРЕД СВЕТАТА ТРОИЦА, СВЕТЦИТЕ И ГЕРОИТЕ ПАДНАЛИ ЗА СВОБОДА....... ПРЕД ПРЕСТЪПНИЦИ И НП-ТРАВЕРСИ ПРАЙДЪРИ НЕ КОЛЕНИЧА... А РОБИТЕ И МАРИОНЕТКИТЕ ДА КОЛЕНИЧАТ ПРЕД ГАНГСТЕРИТЕ И ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ....... ЖАЛКО ЗА ТОЯ ФЛОЙД НА НЕГОВО МЯСТО ТРЯБВАШЕ ДА Е ОНОВА НАРКОМАНСКО ИЗПАДНАЛА БЕЗДАРНО СЪЩЕСТВО БОРАД-саша БАРОН коен гу ебем фостата тоя барон ЗА ГНУСНИТЕ МУ ПОДИГРАВКИ С БЕДНИТЕ НАРОДИ В САЩ Е ТАКА ПОЛИЦИЯТА ТЕПЕ.... ВСИЧКИ НАРЕД ЕВРОАМЕРИКАНЦИ, ЛАТИНОСИ, АФРОАМЕРИКАНЦИ, АЗИАТЦИ И ТН. БАНДИТИ ТЕПАТ ПОЛИЦАИ.... ВОЙНА.... АМЕРИКАНСКА КАРМА "УЕСТЪРН" ОМАГЬОСЪН КРЪГ...... А КОРЕННИТЕ АМЕРИКАНЦИ ЖИВЕЯТ В РЕЗЕРВАТИ И НЯМАТ РАВНИ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА.... НАЦИСТИТЕ НАРИЧАЩИ СЕБЕ СИ"ДЕМОКРАТИ"..... ТРЪГНАЛИ ПО СВЕТА ДА УЧАТ ОСТАНАЛИТЕ НАРОДИ НА ДЕМОКРАЦИЯ ДАААА АМА НАРОДИТЕ НЯМА ДА КОЛЕНИЧАТ В ЗНАК НА УВАЖЕНИЕ НА НАЦИСТИ, КАТОРЖНИЦИ И ГАНГСТЕРИ....