17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо защитниците на семейството и християнските ценности не маршируват против абортите, които убиват в България десетки хиляди деца всяка година, а се захванали с гейовете? Те ли са им по-големия проблем?

Ето това й липсваше на София - прайд с украинци. Сега вече сме се демократизирали отвсякъде!!!

Педераска държава!!!

Че има прайд, защото нямаше коментари от ам. тролове през целия ден !

София пръд...

Преди няколко години, публикуваха (в САЩ) колко билиона !!! годишно ще печелят ако позволят еднополови бракове. Е, позволиха ги. Никой не го е грижа за права, иначе афроамериканците нямаше да взимат два пъти по ниски заплати там. или?

От какво да ги печелят тия милиарди ? От брачни церемонии ? Може и така да е - има педали-милиардери

" иначе афроамериканците нямаше да взимат два пъти по ниски заплати там.или? " Защото в по-голямата си част са нискообразовани и нискоквалифицирани , а не защото за една и съща длъжност белият получва по висока заплата от черния . Дебил :)

Объркани, сбъркани и грешки в ДНК-то. Не ми пречат, но колкото да сме либерални, тези хора не са приети на 100 процента в обществото. Това е истината, ако ще да си направят шевствието вътре в НС или МС все тая. Нищо не се променя.

А ти сигурна ли си, че не си потенциална лесбийка? Никога ли не си заглеждала по-хубави жени? И не си пожелавала поне за секунди да изкараш една нощ с тях?

А сигурно ли си , че не си потенциален зоофил ? Никога ли не си се заглеждало по хубави коне ? И не си пожелавало поне за секунда да изкраш една нощ с тях ?

Чукаш на отворена врата. Правил съм го много пъти. И с коне. И с овце. Голям кеф е. Опитай!

Има хора които да ги наречем "със сбъркано ДНК", но ги има! ... и са хора! Има и инвалиди, и болни, със синдром на Даун и други синдроми, слаби, глупави ... всякакви има. Освен това и ние ще остареем, няма да сме приятна гледка, някои ще ни хване деменция, ще се напикаваме, ще създаваме проблеми на близките си, че и не само на тях... Да, светът е шарен! Те затова и обратните са си измислили шарено знаме. И какво? Всички тези хора, които не са в перфектна форма и "нормални" или със здравословни проблеми, какво да ги правим? ... да ги избием ли??? ... или да ги затворим зад високи стени, за да не дразнят "изтънченената ни чувствителност"? Аз съм си хетеросексуален, не се интересувам от мъже нито от обратни, аз съм спокоен и балансиран, не ми пречат различните. Те са хора! И те имат също толкова право, колкото мен да са щасливи! Когато изляза с жена не се притеснявам, че ако я прегърна или целуна на публично място, някое скинарче ще ме набие, най-малко защото съм в добра форма и по-скоро аз ще го набия, ако се отваря. Но обратните не са така! Те са постоянно заплашени от всякакви комплексирани хомофобски изроди дето тук са коментирали, че ще бъдат малтретирани или сочени с пръст като изроди. Захомнете! Те не са по-малко хора от вас!!! Те не са болни нито сами са си избрали сексуалната ориентация, както ние не сме си избрали пола! Те не са виновни, че са такива! Защо да не могат да живеят като "нормалните" хора? Ще кажете кой им пречи? Ами ние нормалните им пречим, прочетете помията и пренебрежителните коментари, които се изливат върху тях и в този форум. Такова е отношението към тях в цялото общество. За тях няма място, където да се скрият от безпричинната омраза, която се излива върху тях.

И едните, и другите ме дразнят. Традиционното семейство го намирам за неработещ модел, а обратните ме дразнят с това, че искат и те стават семейства. Не е чак да мразя обратните, но определено предпочитам да си бъркат където искат да си бъркат насаме, а пред очите ми и най-вече пред малолетни/непълнолетни индивиди. :)

Ами ако бяха узаконени браковете между мъже, нямаше да има никакъв проблем. Кога най-сетне ще се узаконят сватбите между мъже? Сегашното е една дискриминация на хората с друга сексуална ориентация. Нали така?

Педалите трябва да се вкарат в психиатрията , защото това е психично отклонение!

Има мн свестни обратни, обаче заради тия педерасти всички страдат....

Нищо лично към сексуалните влечения на хората . Стига да не вредят на други, нека се радват и живеят както искат. Какъв е проблема обаче. Макар да не важно, сексуалното привличане към същият пол няма биологична цел. От гледна точка на природата тези хора са грешка. Това не е мое мнение а на учени. Вторият, и по сериозният проблем е натрапването на техните сексуални предпочитания! Освен парадите по улицата, започнаха да включват такива във всички филми вече барабар със сцените! Тези хора са 1% от човешкото население но дефилират в 90% от всички филми и други сфери на културата, забавленията и изкуството! Това е вече натрапване което дразни и буди омраза!

За какво натрапване говориш? Когато всеки ден ти показват по тивитата как мъж и жена се целуват и чифтосват, ти протестираш ли против това натрапване на хетеросексуалните? Имате двойни стандарти към хората. А на улицата протестираш ли ако видиш момче и момиче да се целуват? Обаче заради неандерталци като теб двама мъже, които страстно се обичат и желаят, не смеят да се прегръщат и целуват на улицата и в обществения транспорт. Това не е ли двоен стандарт?

Стой си на девятката и не върви със задника напред

За съжаление трябва да има и има двойни стандарти. Ако няма, как тогава ще поущряваме и различаваме правилното от погрешното? Дай махнем всички здрави хора и да снимаме само болни хора! Дай да махнем всички нормални хора и да сложим само природните грешки....с 2 глави, 4 ръце или зоофили и педофили! Нали не трябва да има двойна стандарти? И докато правим това, защо не и серийните убийци? И те са хора и имат права!!! Тях също сигурно ги дразнят обикновените хора и им е писнало да ги гледат по телевизията! Колкото и да е трудно за един човек като тебе да признае че е грешка (биологична) ще трябва да намерите сили и да го признаете а не да се сърдите и да търсите начини това да минава за нормално! Не е!!! Приемате го така, както болният от рак приема че е болен. Не ходи да го парадира като нормално а се опитва да намери начин да живее със състоянието си без да си мисли че неговото здравословно състояние е точно толкова правилно колкото и на здравите хора. Единственото което другите хора ви дължат в замяна, е да не ви обиждат и малтретират.

Чифтосване на хетеросексуални те е създало, бе педал сбъркан.

Целуването между мъж и жена е нормата , всичко остнало е отклонение ,

Целуването между мъж и жена, драги ми Джоко е само една от формите на любов. Само една! Ост6аналите са целуване между мъж и мъж и между жена и друга жена. Това, което ти разправяш тук е дискриминация. Да не би да е слязъл господ от небето и той да е решил като теб, че само целуването между мъж и жена е позволено? Вие хомофобите ставате също като Триезичната ерес от времето на светите братя Кирил и Методи. Триезичниците също като теб разправяли наляво и надясно, че можем да се молим на бога само на три езика: еврейски, латински и гръцки. Историята каза тежката си дума, че не са били прави. Та и вие сега, като триезичниците сте някакви догматици

Да се забранят всякакви паради. Само паради с руски знамена да са разрешени. Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ.

Ами ние с гайдите и разпрани задници какво ще правим

Поне десетина мъже на възраст около 40годишни нямат ни дете ни коте. Кой ще им изкарва някой ден пенсиите на тия. Трябва спешно да се въведе ергенски данък зи парите да се дават на семействата с деца.

Е те тези ергени скоро ще се сетят, че са скрити хомосексуалисти, ще се оженят и ще си осиновят деца.

От тази псевдо демокрация и тази псевдо пазарна икономика, която се налага напоследък. Санкциите могат ли да създават пазарна икономика.

са достойни само за съжаление и пренебрежение, въпреки цялата толерантност. В днешно време никой не им пречи да живеят в сбърканите си отношения, но нека бъдат така добри да не досаждат на нормалните с техните лигавщини. Така само усилват естествено отваращение към себе си и своите себеподобни.

По какъв начин ти досаждат? С това, че веднъж годишно излизат на парад ли?

Долнопробните боклуци да си правят каквото искат през нощите,но през деня да не се мяркат пред децата ни

Като гледам пазителите на традиционното семейство, се съмнявам, че някой, някога ще поиска да се обвърже по такъв начин с тях. Шествието всъщност е под надслов "искам да си загубя девствеността".

Гледаш ги тия на шествието за традиционно семейство и разбираш защо другите са станали хомосексуални.

Очаквам парад на ексхибиционистите, содомитите, геронтофилите, и други с нарушени права, да покажат колко са горди от това, което правят...

газъ си е гъс няма значение дали е мъжки или женски

Важното е да има любов ! Правете любов, а не война - няма значение дали хомо или хетеро.....

И двете са безумия и то платени и за безделници!

Не съм християнин, атеист съм, не съм педерас, обратните не ме интересуват, не мога да разбера що за зор имат противниците на прайда??? Какво им пречи??? Мислят си, че като крещят толкова силно срещу педерасите и лесбийките ще ме убедят, че не са такива ли? ... или себе си искат да убедят? Да, латеннните педераси са са най-кресливите хомофоби! Когато един човек толкова упорито се опитва да ме убеди в нещо, тогава най-много се съмнявам, че е така.

Хората се дразнят, защото въпреки всички промени които гаранират законново правата им, парадите продължават. Другото нещо което дразни е защо се 'борят' в страните където има най-много толерантност (Европа примерно), а не там където наистина има нужда (близък изток, азия, русия). Още неще което дразни е, че напълно се пренебрегва и отрича така наречения 'self induced demand', който е факт. В слючая колкото повече говориш за едно нещо толкова по популярно става. доказано работеща стратегия в дъното на всичко рекламни и маркетингови стратегии.

Кои промени? Че не ги вкарват в лагери и не плащат ергенски данък? Баси правата. Един баща ми обясняваше, как ако синът му някой ден му каже, че е гей, лично ще му пререже гърлото. За такива неща си говорим.

Не можеш да разбереш, защото явно толкова ти е капацитета. Нормално ли ти се вижда 15 хиляди педераса да агитират за нещо, което не им се забранява, никой не ги ограничава в нищо. Аааа забравих - мъж с мъж не може да се ожени и да има дете. Еми няма как да може.

Глупаци като теб свалят нивото на атеистите. Не може да разбереш какъв е проблемът ли? Проблемът е, че педерастията отдавна е weaponized и идеологизирана. Който има против това, значи самият бил латентен - ха, ха. По тая логика аз съм също така латентен глобалист, ислямист и комунист.

"По тая логика аз съм също така латентен глобалист, ислямист и комунист." А защо да не си такъв? Напълно е възможно! Затова скачаш като ощипана мома! На принципа гузен негонен бяга. Иначе как така те привлича тази тема? Страхуваш се от разкриване на сексуалността ти. Затова и тези твои фермани. Да докажеш пред аверите, че уж не си такъв.

""не мога да разбера що за зор имат противниците на прайда???" Ми щото си латентен педерас, затова не разбираш ;)

Който не е православен трябва да бъде убиван! Шибани безбожници! А педерастите са като болшевиките и нисшите. Не трябва да ги има!

Основната опорка на обратните - който е против парадите и натрапването на сексуалните им влечения, значи е скрит гей. Просто няма начин да не е. Малкият ми син, когато беше на 5 и случайно видя двама мъже да се целуват инстинктивно извика "пуууу, гадост" и извърна глава. И той ли е гей, че му се гади?

Напълно възможно е синът ти да е потенциален гей. Който ще прояви открито своята хомосексуалност, когато навърши 13-14 години и нагоре. Не се отчайвай. Приеми го като божия дарба.

тези дето пишат заглавията на англииски и тези дето се чешат по рунтавите дупета ще имат по голям шанс в америка там говоря родният им език и има негри с черни мамби които изпълняват анални желания

Нещо много сте се напрегнАли нещо...? Оставете ги обратните да си живеят техния живот. Бъдете истински мъже, широкоскроени! Дребнавостта ви издава, че и вие като участниците в прайда не сте съвсем мъже... Ето, аз съм хетеро сексуален и ме интересуват жените, не обратните! Вие защо им обръщате толкова внимание? Страхувате се, че дълбоко във вас дреме педераса и

Да живеят нормално - да, но без претенции за привилегии, постове и т.н. само заради това, че са гейове. А тези претендират точно за това... Имам приятели гейове от Германия, които са си такива и са се признали за такива от тийнеджъри. Самите те казват, че не стъпват по такива сборища, нито по гей-баровете, защото са отвратени от извращенията, които стават там. Според тях дори, повечето от тези с големите претенции за това не са гейове, а извратеняци.

Толкова сте елементарни с тезата, че който го дразнят кресливите педали бил латентен такъв. Значи съм латентен китайски комунист - ха, ха.

щом си купуваш китайска електроника и бяла техника, значи си китайски комунист. Иначе защо ги купуваш?

Що е то праведен християнин и християнски семейство? Последните дни двойка такова ме заливат с информация за шествията на християнските семейства у нас. Да, де, ама аз тези двамцата ги познавам от 15 години. Запознаха се в чалгатека, между падащи салфетки, и се изчукаха същата вечер. Ожениха се, понеже му се досвидя да харчи за кондоми. Той недоучи, сега само завижда на бивши колеги, псува ги между зъби, краде бензина на служебната кола и зяпа всяка друга жена в циците. Тя поне има сносна работа, ама интам работи най-вече върху шефа си, много набожна, но на църква ходи само при семейни екскурзии. В свободното време прави хороскопи, кълне се във Ванга и Дънов. Та тези тъпаци ще ми се представят за образец на християнско семейство? Ами, сори, и те, и себеподобните им, не сте.

Точно! Прекрасно описание на "традиционното българско семейство"! Само една корекция: Оженшха се, защото тя забременя. :))))))

Всъщност, корекцията е вярна. Реши нашия, че нема нужда да харчи, ще го вади, и тя след два месеца вече беше оплодена.

Още безбожническа измет. И да се повторя. Педалите при болшевиките и нисшите у пъклото!

като искат да се плющят в гъзовете, да си се плющят, що трябва да ни го навират в лицето с парад. Утре и некрофилите, педофилите и зоофилите ще се юрнат да ни го натрапват

Ще. Ви извратят всичкото, ще ви направят ненормалници, ще ви насилват с още много лгбт новини, ще ви тероризират педерасти. Мъжете ще носят поли и рокли. Тези седесар либерали ще ви таковат таковата.

Да си педраз това звучи гордо. Нищо,че са ти запалили фунията.

В подкрепа на правителството и ПП ли е или е на Възраждане?

Парад на изродите. ГНУСССССС.

Хванал един, леко подпийнал, няква в бара и оная искала да се чукат навън в храстите. Искала първо в гъзъ, та я заблъскал в задника. По едно време се чува отдолу - как се казваш? Оня вика иван, а ти? И аз иван. Оригвайте се на сперма дееба вашта мама сбъркана.

Че кво, гъз, дали ще е мъжки, женски, кози, овчи .... все тази, гъз кат гъз

Боже махни пидирасите и педерразките от България че те са ненужни, гнусни чеда сатанински тормозят народа .

Чета коментарите тука и съм очарован и спокоен вече ....България ще пребъде .....какви интелекти и какви защитници има

посланичката на сащ е на тази гнусотия? И столична община да олижат задника й позволили тази отврат.

А защо тръгват от ПСА и завършват парада си пак там?

За себе си ще кажа, колкото и широко да разтварят прозореца на Овертон, каквито и малки /ама те не са малки / стъпки да правят в посока на признаването на перверзиите,ще кажа ,че ще продължа да харесвам,умните ,интелигентни,възпитани и добре образовани жени, ще продължа да обичам съпругата си и дъщеря си с цялото си сърце, и душа,до последният си дъх.Широко се разтваря прозореца на Овертон ,не без помощта и на нашите родни североатлантически и еврогейски предатели,такива са повели спуснати от централата отвъд голямата вода.Целта на всичките тези демонстрации не са зрелите хора ,защото 95 % от тях показват отвращение и устойчивост на такива перверзии.Целта са децата от нормални хетеро семейства.Самите извратени не могат да се възпроизвеждат по нормален начин и за да имат размножаване са им необходими деца с неукрепнала психика и устойчивост ,които те да превърнат в свой образ и подобие. Разбира се всички тези попълзновения ще се правят под благовидният ,за грижа към деца.Обществото ще трябва да преглътне още други все още не толкова "популярни" перверзии като:: купрофилията,педофилията ,зоофилията ,геронтофилията ,некрофилията ,както садомазохизма и още каквито перверзното съзнание може да роди.Всички тези перверзии ,оформят основата на еврогейските ценности.Вече няма да е нормално да прегърнеш и да целунеш жена , а да правиш същото с мъж,Ако кажа ,че е отвратително и противоестествено е все едно нищо да не кажа.Излиза ,че ЕС е някаква структура ,която узаконява перверзиите в техният кристален вид.Въпрос на време е да се появят организация на купрофилите и те да искат да консумират на публично място любимият им "деликатес", некрофилите да вилнеят безконтролно .*// Някога в краят на 19-ти век ,даже в демократична Франция ,геронтофилите бързо са се запознавали в непосредствена близост с изобретението на доктор Гильотен ///

че гените на тези сбърканяци НЯМА да присъстват по никакъв начин в следващото поколение, а след още едно вече никой няма дори да си спомня за тях? Спи спокойно!

ама сбърканяци винаги има. В Древна Елада е бил даже стандарт - воините са били по двойки млад и стар, старият винаги пази гърба на младия. Заради сексуалната връзка помежду им се приема, че ще се бият по самоотвержено. А път свещения отряд на Тива е вършал из Елада както си поиска, били са само хомосексуалисти и са победили непобедимите дотогава спартанци. За Сафо от остров Лесбос да споменавам ли? В древен Рим мъжеложството не е било нещо необичайно, даже и за Цезар се носят слухове въпреки, че си е бил женкар ама то не пречи на Цицерон веднъж да го нарече "мъж на всички жени и жена на всички мъже", последното що ли? Така че генът на сбърканяците може и да не се предава но както виждате е дълбоко в гена на нормалните, който се предава та чак в нови дни до Алън Тюринг

Нека си ги има! Но те си отпадат по естествен ред... Всяко стадо си има и мърша, всяко производство си има и брак. Ти по времето на древна Елада ли си живял, та знаеш? Или четеш измишльотините на тези, дето се опитват да пренапишат историята от тяхната си камбанария, и са убедени, че Исус Христос е негър?

И ние обичаме мъжлето ти, мила! Много хубави свирки прави.

Всичко е така, само дето Гилотен нищо не e изобретявал и фамилията му е очернена. Също както и Мария Антоанета не е казвала нищо за никакви пасти, ами това е бил черен PR.

зад всеки гей - по един мангал !

Много сбъркани има в тая държава, леле едното сбъркано с червило на устните, други двама в устата се целуват... Извращения мръсни

Както казваше великият български политик и първи демократично избран премиер на България г-н Филип Димитров - по-добре хомосексуалист, отколкото комунист !

и едните, и другите - грешки на Природата!

Новата мода е мустаката жена със страпон да плющи нежен мъж в гъ...

не се оплаква...

модата и на гейовете вече. Стана банално. Е, жертвите на модата си остават де.

обаче трансовете им ЕПМ! Зло като жена и удря като мъж! Бият ги по всички олимпиади и въобще ги правят сами да си говорят нежничките мъжленца...

Аз съм стара мома на 45 и съм против педалите. Да живее традиционното семейство.

Господ да ви убие, мръсни скапани проклети педерасти! АНАТЕМА боклуци, копелета! Съсипахте държавата и целия свят! Ковид, инфлация, педофилия, пица-гейтове, бил-гейтове, чифутщини, ционизъм, хазаризъм, хедонизъм, комунизъм, хомофилизъм, сатанизъм! САМО СМЪРТ ЗА ВАС, особенно за тия от вас със власт!

Кукуригууу.

Съжалявам, но вашият кумир се самоубива на 30ти Април 1945.

И доказателствата за това са фрагмент от череп с входна рана от курушум, който в последствие се оказва женски, а още по-впоследствие по време на хаоса около перестройката и изчезва наред със сума други материали из архивите? Как ли пък не... Вземи прочети малко за немските колонии в Бразилия и Аржентина. Има едни юнаци от ЦРУ с дългогодишно разследване и макар да не достигат да твърди доказателства, поради изминалото време, убеждението им е, че са му влезли в дирите в Аржентина.

Той живее в сърцата ни!

Хората вече се разведоха, ти още не си се оженил.

Това адско сборище изпитва търпението и толерантността на бългафрското общество. Иначе е толкова отблъскващо, че чак ми се драйфа от тая измет.

Най често държавите където са забранени гейовете са адски сборища.

Семейство не се прави с походи нито бракът гарантира че едно семейство ще е успешно. Половината на видеото са ученици които нямат идея защото са там. А голяма част са мъже/жени единаци на по 35+, които си живеят ергенски християнски живот и са там сигурно в протест срещу прайда. България е най не "прайд", анти "гей", еле па "транс" общество в Европа, същевремно е с катастрофатална раждаемост. Насочете си енергията в друга посока, намерете си партньор и създайте семейството вместо да размахвате знаменца за нечия политическа полза.

Разсъждаваш едностранчиво и не осъждаш рекламата на "различните". Най вероятно защото и ти си такава.

Не съм, и разсъждавам чрез обща логика. България има демографска катастрофата, същевременно е изключено консервативна държава. Не казвам, че е лошо да си консервантивен или е добре да си толерантен. Казвам само че проблемите на България са другаде и този тип шествие не помагат да се разрешат а насочват вниманието на хората първо в грешна посока. Могат примерно да протестират, че няма детски градини, помощи, могат да се осведомят че късното раждане носи рискове и други, да се помисли защо има толкова разводи ...

Няма кой да прави тестове за monkeypox virus в България, нали? Обичай те се, обичай те се, докато не знаете къде е вируса.

Няколко пъпки и 3седмици карантина

Похода ви за семейството не за семейството, а пореднта политическа манипулация имаща за цел да се гради ненавист срещу запада и цивилизацията. Докато Путин има 7 жени и 10 деца, както и Бойко Борисов.

Ти телевизия гледаш ли? 99% от рекламите във филмите са колко са добри онратните и колко са куул

Браво на хората от "похода на Семейството". Поткрепям ви. Чета коментарите и един трол с име Иван ми се набива много на очи. Навсякъде нехаресван но пък упорит като глист. Явно от сороските организации са вдигнали нормата та пише гупости под всеки коментар за да може да си вземе надницата.

Всичкото и т н и израждане там ,бе !!!!

Половината разведени, другите изневеряват… да ви имам традиционно семейство хахах

Се казва семейство, а двама педерунгела, какво са.....проказа

Иване, Иване, да те ... кой те хване! Ама докато киснеш тук, няма как да станеш кралицата на бала и да намериш своя крал, съгласно долния сценарий: Friday night and the lights are low Looking out for a place to go Where they play the right music Getting in the swing You come to look for a king Anybody could be that guy Night is young and the music's high With a bit of rock music Everything is fine You're in the mood for a dance And when you get the chance You are the dancing queen...

Християно-фашистите са гневни че някои празнуват днес и са готови на всичко за да съспият деня.

По-добре християно фашист, отколкото транссексуален пацифист

Едните сеят злоба и омраза, а другите просто си гледат кефа без да вредят.