София и Скопие се разбраха да гарантират мирното честване на Гоце Делчев

Демерджиев е поел ангажимент да няма провокации от българите, които ще отидат на церемонията

Обратно в новината

Коментари - София и Скопие се разбраха да гарантират мирното честване на Гоце Делчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На македонец вера не може да се има.Като се започне от партийните мъже,та до всеки единичен македонец.

От тази дива омраза без танкове и бтр-и скоро ще стане невъзможно нормалното влизане даже и преминаването през територията им. Друсайте още на Лепа Брена и компания, примитиви. :)

Ей , аман от мазохисти , не знам как не им писна да се конфронтират с македонците и реалността да им напомня колко е била хлабава българската семка и как става гръцка , сръбска, македонска , зависи къде попадне. Щяхте ли да се учудите , че ако не беше македонизма , там сега щеше да има сърби, ами що да не след като в другата част на Македония са гърци.

На севрмак доверие да нямаш.

Искаш да кажеш СЕВЕРМАК

Да, севермак. Грешка.

Найс Уан!Начи ние от градЪ да идваме?

От години им предлагаме общо честване на такива като Гоце, вместо да се караме. Даже не искат да го обявят пред населението си, щото не им изнася. Крещят, че искаме да ги побългарим. Сега се правят на миротворци. Гад македонска.

Ха да видим! Хайде на бас, че ще има провокации и няма да се вземат отново мерки! Когато макето ти каже : Добър ден! погледни къде е луната!

Дали е провокация, когато се каже, че Гоце Делчев е българин? Дали е провокация, когато се каже, че Македонската история започва от определянето на РСМ за държава след разпада на СФРЮ? Та...какво точно е било договорено?

С 50 хиляди българи ще е всенародно, но на северингите не им вярвам.

Има Българи който живеят в Донбас защо никой не им обръща внимание ???

Лоша новина за ВМРО и Масква.

Народ без народност, нация без националност, държава без история.

извинявам се че ви скарахме, ама си вижте и вашите подлоги допуснали това нещо... ние ще си почистим руската кочина... вие си почистете вашата... после може да сме съседи, братя и да си помагаме и да се развиваме...

По добре да не сме съседи, а още по малко братя!

Странни хора са севермаците - бият едни Българи, пък почитат други....

След десетилетия мълчане в Македония, където сърбите са ликвидирали българщината и българите, България сега трябва ежедневно да прави така че да се говори, да се прави нещо в Македония, да се спомня историята на двата народа, да се направят нещата с българите там каквито са исторически, братски и приятелски. Да спрат гоненията на българите, да спрат хулите по тях и България, обществото да разбере, че са го манипулирали чужди сили. Всичко това ще става с работа докато македонците разберат, че българите имат основание за това. Тежка и трудна работа, но задължителна за нас.

Интересно: Сърдим се на турците, като кръщават чешми на техни хора. После се чудим защо ли македонците ни се сърдят, като кръщаваме културни центрове на спорни за тях наши царе.

Спорни са , за комунистите, за историците не са спорни. Цар Борис ни върна Южна Добруджа, без война и най-важното дори след смъртта му вече 80 г, това е реалност.

Добруджа е Североизточна и ни я върна Хитлер с пламенна реч в райхстага 1941 г

Клубът се намира в Македония, а не в България.

да де, пич, ама турците са ни клали 500 години, ако не беше турското робство, знаеш ли че сега щяхме да сме най-многолюдната държава ( 60 поколения са това) в Европа с огромна икономика? В Македония , нашите дядовци умираха за тия чукари! Има малка разлика!

Турците в Б-я са българи, това го казват и самите отомански историци. Аз например не мога да различа българин, от турчин в Б-я, виж в самата Турция не е така, лятото бях там, така че впечатленията ми са съвсем пресни. В Б-я никой никого не притеснява ние нямаме проблем, още повече българите в Р.Ф. са мюсюлмани, Ленин ги кръсти татари, но те са европеиди, за разлика, от истинските татари, който приличат на монголци.

Е как трябва да ги кръстим, Стоян Новакович или Кръсте Мисирков и двамата живели в края на 18-ти и началото на 19 век? Първия е наречн баща на македонизма, а втория обявяван за идеолог на македонската идентичност, като единия е сърбин, а другия в дневника си, намерен през 2006 г. в софийски антикварен магазин от историка Цочо Билярски, писан в Одеса през 1913 г., Мисирков дава да се разбере, че се чувства "македонски българин". .

Допуснал съм грешка, отнася се за края на 19-ти и началото на 20-ти век, за което съжалявам.

Хвала!

А след честването?

Ако се опитат да възпрепятстват, поклонението на роднините на Георги Делчев, идващи от София, Българската държава, ще трябва да си поиска официално тленните му останки. Комунистите, който тогава бяха под съветско командване не са питали българският народ, дали да ги дават на Скопие, това е било някаква коминтерновска политика, на наш гръб. От това си патим и до ден днешен.

Оня ден гледам при Карбовски, как българин от украйна ни обяснява на руски че е българин, а тия на диалектен български ни крещят че не са българи :)))

Георги е роден в 100% българско село, тогава в Осм. Империя а сега в Гърция и имат наглостта да ни казват, че не бил българин!

Гоце Делчев е роден в Кукуш Солунско и е починал в Баница до Серес днешна Гърция !!! Какво правите при тия промити мозъци ,,украински,, пардон северомакедонски та само проблеми ни създават :))) Пълно пренебрежение и толкова :)))

хората родени след 1945 г са македонци благодарение на Димитров и Тито ......

Те пак са си българи, вменено им е че са македонци, всички родени в тази географска област, са такива и гърците също.

На мен ли ми се струва или Дерменджиев има леко слабоумен вид?!

Леко?

Абе шефе свирка направили му за да се харесате

Гоце май е роден в Кукуш. Роден!

Ке са тепаме Гоце е наш и Булгария е наша и Гърция тоже ,абе целиот свет е македонски :)

Оставете на спокойствие нашите сънародници , за да се ...върнат в бащините си къщи..." !

Прилича на умиротворяването на феновете на два футболни отбора.

Защо българи и български държавни лица трябва да ходят и да честват нещо си в Северна БЮРМандия!? Защо не го честват в България!?

Оти гробо на Гоцето е у македонията.

РСМ вън от ЕС !

Да свикват с честване на българските херои!

Къв мир с тия национални предатели?! Мислят си, че са държава...голям смях.