Коментари - Още не знаят какво е запалило влака София-Кардам | dnes.dir.bg
назад

Още не знаят какво е запалило влака София-Кардам

Няма категорична версия какво е причинило пожара във влака София-Кардам, при който на 28 февруари миналата година загинаха 9 души.

Обратно в новината

Коментари - Още не знаят какво е запалило влака София-Кардам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ние в гората я разбрахме причината... и следствието я знае,но няма никога да я каже...

Пак ще търсят последиците, а не причините. Странни неща стават, а всички разследващи се правят на ударени. Как може пожарът да се разрастне за секунди и да обхване и другия вагон, СРЕЩУ вятъра? Дърва в огъня да хвърлиш, няма да се запалят толкова бързо.

Абе то е ясно че е атентата,ами защо ни баламосвате още по брюкселски?

И аз чух че агарянска му работа....А бе да не сте по-глухи от мен?

И за мене е ясно че това е атентат.Познайте кой го е извършил!

Атентат,господа,атен нищо не е в състояние да ме разубеди от това.Лично аз съм пътувал във влак,в който се запали вагон от отоплителната система в едно от купетата.Влакът спря,пътниците бяха изведени невредими,вагонът - откачен и след като с наличните пожарогасители не можаха да го загасят,докато дойде пожарната,вагонът си изгоря БЕЗ ОГЪНЯТ ДА СЕ ПРЕХВЪРЛИ НА ДРУГИТЕ ВАГОНИ.А тук мигновенно се прехвърля от задния към предния вагон по посока на движението на влака и то със скорост над 90 км/ч. Тези следователи,експерти и специалисти май измислят някаква нова физика.

ПАК ЩЕ НАБЕДЯТ Я ШАФНЕРА,Я МАШИНИСТА ЗА ПОЖАРА.А ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ОТНОВО ЩЕ БЪДЕ ПОТУЛЕНА-ДОПОТОПНИТЕ ВАГОНИ ПЪК И ЛОКОМОТИВИ И БЕЗХАБЕРИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЗА С-ЯНИЕТО НА БДЖ.САМО С ВИСОКИ ЦЕНИ НА БИЛЕТИТЕ НЯМА ДА СТАНЕ,ЧЕ И НИЕ ВЕЧЕ ВИДЯХМЕ В КАКВИ ВЛАКОВЕ СЕ ВОЗЯТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ.И НЯМА ДА ПЛАЩАМЕ ЗА МИЗЕРИЯ ПО-СКЪПО.

Дали пък не беше мълния?Но определено не беше наводнение или земетръс.

причината за пожара не е основното-т.е. съдът няма да наказва причинителите и търси причината за пожара, а хората, които са участвали в гасенето на пожара и спасяването на пътниците. От това по-голяма гавра няма. Но това е да не забравяме че живеем в България!!

причината за пожара не е основното-т.е. съдът няма да наказва причинителите и търси причината за пожара, а хората, които са участвали в гасенето на пожара и спасяването на пътниците. От това по-голяма гавра няма. Но това е да не забравяме че живеем в България!!

Нали бяха открили,че избухнал дезодант от запалена цигара?

Братя българи ама вземете и свършете най-после едно нещо като хората бе КАКВО ТОЛКОВА СЛОЖНО ИМА В ЕДНО ТАКОВА РАЗСЛЕДВАНЕ да му се невиди?????

със сигурност твърдя, че влака е подпален от огън!

Ясно като бял ден - поредния турски дивотизъм и идиотизъм.Но нали ще стават европейци и са малцинство - галим ги с перце по брюкселски разпореждания.Ах,как ще ги помилвам аз....!

Е как кой? На сокола хората