Коментари - Ненчев: България има готовност да приеме центъра на НАТО | Днес.dir.bg

Ненчев: България има готовност да приеме центъра на НАТО

Бъдещият команден и контролен център на НАТО в София ще може да бъде обособен и без необходимост от законови промени и произнасяне на Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Ненчев: България има готовност да приеме центъра на НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

Нашите политици са като проститутки,като си дават задниците,но не го правят за мерси.

Посоченият от Вас или на Вас текущ министър на отбраната Ви закопава!

разчекнаха се на САЩ нашите предатели-управленци

Господинът военен министър, май че не е наясно, че при един военен конфликт първо се удрят командните пунктове ! Да не мисли , че руснаците са глупави и заради България ще "пожалят" гадните янки и натовци в командния пункт.

Този министър иска да влезе в онези списъци от хора,чиято смърт почитат на 1 февруари.

Боце в НС говори едно,Ненчев върши друго.Аз вярвам на действия ,не на приказки.Какво значи без решение на НС ,така бил решил КС.А нас българите няма ли да питате ?Май си вършите каквото ви е угодно.Щом не чувате ,време е да постъпим като гърците-всички на площада.Моментът назрява.

Бойко спаси българия от този предател,последовател на твоя съветник Аньо ньойски. Първо обезглавиха българската армия като я направиха първата в света страна без собствен ГЩ,сега поема ангажименти за постоянно настаняване натовски щаб в София,т.е ще имаме ГШ но не българско.Командващият и половината от състава на щаба ще бъдат чужденци на ротационен принцип.Същото и за войските постоянно пребиваващи.По силата на ротацията един ден началник на щаба става Ахмет Ердоган/братовчед на турския президент,на базите в българия се намира турски полк командоси,тренират на полигоните.На другия ден Ердоган -президента се обажда на братовчеда,командващ щаба.Разговорът е кратък и славен.Братовчед в името на единството на исляма ,ние тръгваме с две армии за българия,твойте хора да арестуват онова магаре президента им, а войските от полигоните да обезоръжат и обкръжат бългорски платени войници.

Ами като знаете,че ББ ще им легне на американците,защо гласувахте за него.Значи всички,които го избрахте сте се съгласили да се надупите на американците.

Тоя театър с разрешението от народното събрание вече са го играли....на РЛС-а си гледах бойните авиокрила на американците от Свиленград към Белград седмици преди разрешението от НС-никога няма да го забравя... и сега не им вярвам на депутатите!!!

Аз не съм Чарли, аз не съм Обама, аз не съм Нетаняху, аз не съм НАТО, аз не съм Ненчев, за какво ми е команден център?

ЩЕ ТРЕПЕМЕ РУСНАЦИТЕ ЗНАЧИ!! ТОВА НЯМА КОЙ ДА ВИ ГОПРОСТИ! ПОДПИСАХТЕ СИ ПРИСЪДИТЕ ИЗЧАДИЯ ЮДОВИ!

ne si balgaria nito balgarskia narod ti si edin beter koito skoro shte si otide zaednio sas pravitelstvoto .na balgaria ne i triabvat predateli .

ГОСПОДИН МИНИСТЪР, АКО КАНИШ НАТО В БАЩИНАТА СИ КЪЩА ИЛИ В СОБСТВЕНИЯ СИ АПАРТАМЕНТ ИМАЙ КАКВАТО ТИ СИ ИСКАШ ГОТОВНОСТ.ТОВА ,ЧЕ ПОЛУЧАВАШ ЗАПЛАТА ОТ НЯКАКВИ ТЕХНИ СТРУКТУРИ, АЙДЕ ХОДИ СИ ПРИ ТЯХ И НЕ ПРЕДЛАГАЙ РОДИНАТА НИ КАКТО СВОДНИК ПРЕДЛАГА ПРОСТИТУТКА ЗА ЛИЧНО ЗАБОГАТЯВАНЕ. НО ПРОБЛЕМА Е В ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ ТЕ НАПРАВИ МИНИСТЪР, ЧЕ ВСИЧКИ ТЪРПИМ ПОРЕДНАТА ИДИОЩИНА НА ПОРЕДНИТЕ "УМНИЦИ"

ти пил ли си си хапчетата? когато говориш за агресия в Чехия и участие на българска армия, е добре да знаеш че държавата Чехия поиска да влезнат войски на варшавския договор и участието на България не донесе и една човешка жертва. А когато участва в агресивната война на Америка в Ирак и Афганистан колко ковчега с български момчета посрещнахме, колко деца - сираци останаха, колко черни забрадки на майки и вдовици има. АЛО Я СЕ ОПОМНИ БРЕ, МАЛОУМНИКО.

Отчаян съм, че има античовеци като теб!!!

Като бяхме с Руснаците бяхме агресори в Чехия,тогава червената паплач изпълняваше всички руски заповеди безпрекословно,а сега ревът като колхозни магарета,като ТКЗС магарици против съюзника ни НАТО!Нима не е истина ,че най-големият ни враг е Русия с имперските си агресивни интереси?Все пак сме щастливи,че се измъкнахме от руското тресавище!

Имах си аз, американската изтривалка България да не приеме....

Демократичните и миролюбиви САЩ имат 716 бази в 130 държави.Членовете на ООН са 150. Най-мръсната империя в историята на цивилизацията !!!!

ти пил ли си си хапчетата? когато говориш за агресия в Чехия и участие на българска армия, е добре да знаеш че държавата Чехия поиска да влезнат войски на варшавския договор и участието на България не донесе и една човешка жертва. А когато участва в агресивната война на Америка в Ирак и Афганистан колко ковчега с български момчета посрещнахме, колко деца - сираци останаха, колко черни забрадки на майки и вдовици има. АЛО Я СЕ ОПОМНИ БРЕ, МАЛОУМНИКО.

А бе глупако,това,че сме се отървали от руския ботуш,значе ли,че сега трябва да се навеждаме на американците!Не може ли да си живеем живота,без да се ангажираме с никакви агресивни сили,без значение дали са Руснаци или Нато!Не можеме ли да следваме своя неутрална миролюбива политика ,както имаме примерите на европейски държави,като Австрия и Швеицария,които са почти като нашата територия!

pak dupe dade taya sgan

недопустимо!

Браво, ненчев, браво на квадрат! Сега е времето да заявиш, че турски генерал и турска армия ще командват в този център на нато. Това Баташкото клане въобще не се е случвало, то е измислица!

Какъв е тоя пе.е.раст дато се разпорежда давайки на късо всички институции и парламента? От къде се пръкнаха тия малоумници и кой ги сложи на власт? Чии интереси защитават и защо продават страната?

Ненчев, това не е на баща ти кенефа, за да си в правомощията си да казваш каквото и да е! Почвам да свиквам с мисълта че трябва да има народен съд за политици! То бива наглост, ама тази на министрите на войната минава всякакви граници. Оня Свинаров ни наряза оръжията, този ще ни вкара под ботуша.

Кого питахте олигофрени ? Искам децата ми да бъдат живи и здрави!

Ненчев, кога получи моето съгласие бе, олигофрен?

не съм готов ,пък има и други като мен изглежда.Исторически погледнато,май подобен е бил сценария и за 2-рата световна война.Дали не сме близо до трета.С тия безумци може да се стигне и до там сигурно

Раздаде ни Зелени пропуски, за Паркинга на тая, ВИП- казарма ! Нежно се ухили, и ни пожела: До наесен, милйонерки в зелено! И добави, замислен: Бес вас, пор- тестутките, нямаше да съм Две...?

Хляб и зрелища, това е тактиката на Путин, целият този грандиозен спор със запада е заблуда на вниманието за руснаците, за отклоняване вниманието от истинските социални проблеми в Русия а това означава вечен мандат за него и милиарди за него и обкръжението му, древна максима е че каквото и да ти говорят, винаги става дума за пари а власта в Русия винаги е означавала мноооого пари.

И на теб са ти промили мозъка приятелче! Поинтересувай се коя държава има най голям външен дълг! Коя държава води най агресивната външна политика и ЗАЩО?

Дългът не е проблем, когато редовно си плащаш вноските, когато няма вече как да ги плащаш тогава е проблем, като Гърция например.

Европа и НАТО! Това е! Всичко останало е тиня до колене, иначе казано-Путерландия!

Външният ни министър Николай Младенов забъркан в грандиозен скандал с продажба на оръжие Публикувано от admin1 в СКАНДАЛНО на 09.05.2012 12:23 / 1 коментарАрестуваха бизнес партньор на Плевнелиев за търговия с оръжие и пране на пари 2013-11-28 10:41:38 Прочитания: 5511 Коментари: 3ПринтирайИзпрати ............

Иначе казано простака си е простак! Най вероятно си учил само една година!

аз бих подкрепил натовски център, ако: 1. е разположен в Бургас или Хасково - близо до турската граница. 2. е финансиран от НАТО и в него служат само българи, командирите също. 3. нато обзаведе войската ни с няколко Еврофайтъра последен модел, 100-200 панцера, 10-тина ракетни установки за залпов огън, 50-тина ракети, сегашен еквивалент на СС23-ките, които нарязахме сами едно време. И всичко това под българско командване. И по-близо до южната граница. Ето тогава съм "ЗА". Така е справедливо и разумно.

И аз съм за, но това никога няма да стане, защото тази организация не е създадена да крепи нашите интереси, а техните. Нашата земя им трябва само като плацдарм. По възможност без туземци.

Пич, много си прав. Но едно-по едно, ше стане!

Ако не бяха измислени ядрените оръжия, на Шутин отдавна щяха да са му свили сърмите. Сега целия свят се пита дали той ще изперка тотално.

....а рузвелт щеше да гризне меча в тихия океан

Ненчев сега прескочи и до Москва за да ги убедиш че всичко е на майтап ,че като се говори за команден център ,оръжие и война руснаците от майтап не разбират!

вие рушнаците така ли правите - тичате и се отчитате. кви са тия от москва та да им дава обяснения??? пияндурници с евтинка водка

глупак е този, който подценява врага си

Stanimir Jekov

Не бе искам да кажа ,че когато големите си ги мерят е по добре да стоим настрана.

Време е да се провиде реферемдум за НАТО и ЕС и народът сам да определи съдбата си, а не празноглави продажни пудели на САЩ прикриващи се като министри, премиери и президенчета.

2 милиона гласуваха с краката си за ЕС още въпроси?

Това не е отговор. Нито пък значи нещо. Да в България бяха унищожени повече от 2 млн работни места и хората търсят препитание от безработицата която ни наложиха от ЕС. Това не значи че хората са гласували за колонизаторите си и поробителите си.

Предлагам да разположат на наша територия малък отряд от китайската войска (не повече от милион-два). Така всички ще са доволни.

те са си харесали сибир. не им трябва да живеят между банда крадливи русофилистици.

ако наште политици са далновидни, ще направят военен съюз с Поднебесната и ще построим една китайска база! Аре некой да ни пипне...

имат само политици, които имат интерес от това! Обикновения българин не иска бази и командни центрове .

аз съм обикновен Българин и искам натовски бази за да имам сигурност. не искам лукойл защото не плащат данъци.

Нито си обикновен, нито си българин.

ти си 1 тъпо копеле безмозъчно

Хора още сег национални срещу световните агресори НАТО иначе допуснем ли тези навлеци ще трябва с оръжие да ги гоним. Няма природна сила която може да накара свестен българин да воюва срещу нашата освободителка Русия

Бем ти и Русията!!!!

Би се сам отрепко.

Ако НАТО направи център, руски ракети, ако Русия направи център, НАТО-вски ракети. Се в г*з.

Затова трябва да сме неутрални!

Ама не ни дават. Швейцария държи парите на цял свят, затова може да си го позволи. А ние държим * на тия които са по силни в момента.

атака искат да сме с россия :)

Според изкуството на войната срещу всяка база има насочена ракета.Така че на печелившите честито.А Швейцарците пак по умни от неразумните юроди.

Срещу Русия ли ще го играем!? Какъв ИДИОТ трябва да си дори да си го мислиш, а тоя текезесар се е ухилил все едно му дават да ближе на обонго макарите!

Тъй като е пределно ясно, че болшинството българи не подкрепят НАТО е излишно да се прави команден център. По-добре да се направи руски такъв. Ясно е, че НАТО в България брани колониалните власти, западните и турски мародери, кръвопийци и душмани, действащи на територията на България под най-различна форма (политическа, икономическа, религиозна, хуманитарна и т.н.). Българските колониални власти неминуемо ще бъдат съдени за самоволен отказ от суверенитет без допитване до народа.

Да направим бази на Русия, другари?

Тук никога не е имало бази на Русия.

не го съди строго, може би така ги учат сега....

А руснаците са спали на полето като са идвали?

Чувайте Дядо ви Поп, чада мои! Поради що неразумний юроди подскачате като петел на купище? Какво лошаво ако има бази на НАТО в Болгария? Че нали сме пълноправни в Алианса? Че нали договор Варшавский дух Богу сдаде от време? Нали трябва да живеем със съвремието, а не с темната история комунистическая, Боже опази! И напред трябва да се движим, а не да тъпчем на място. И с Европа заедно да бъдем, а не с Путлер нечестивия, изчадие адово! Слава на Союзът европейский и на вся общност демократическая! А Путлеру-Анатема!!!

хе хе, поп Андрей ако те чуе, ще се обърне в гроба, владико

Той отдавна се е обърнал, друже. Само като е видял за кво си е дал животеца...

Ne trqbva li da se pita I naroda. Naroda reshava, a ne shepa bokluci zachenati po sluchainost.

Под "мъдрото" ръководство на БСП успяват да залеят форумите с помия, кал и простотии. Кога ще спечелят поне едни избори? Отговор: Н И К О Г А!

Коментари - Ненчев: България има готовност да приеме центъра на НАТО | Днес.dir.bg

Ненчев: България има готовност да приеме центъра на НАТО

Бъдещият команден и контролен център на НАТО в София ще може да бъде обособен и без необходимост от законови промени и произнасяне на Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Ненчев: България има готовност да приеме центъра на НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

Нашите политици са като проститутки,като си дават задниците,но не го правят за мерси.

Посоченият от Вас или на Вас текущ министър на отбраната Ви закопава!

разчекнаха се на САЩ нашите предатели-управленци

Господинът военен министър, май че не е наясно, че при един военен конфликт първо се удрят командните пунктове ! Да не мисли , че руснаците са глупави и заради България ще "пожалят" гадните янки и натовци в командния пункт.

Този министър иска да влезе в онези списъци от хора,чиято смърт почитат на 1 февруари.

Боце в НС говори едно,Ненчев върши друго.Аз вярвам на действия ,не на приказки.Какво значи без решение на НС ,така бил решил КС.А нас българите няма ли да питате ?Май си вършите каквото ви е угодно.Щом не чувате ,време е да постъпим като гърците-всички на площада.Моментът назрява.

Бойко спаси българия от този предател,последовател на твоя съветник Аньо ньойски. Първо обезглавиха българската армия като я направиха първата в света страна без собствен ГЩ,сега поема ангажименти за постоянно настаняване натовски щаб в София,т.е ще имаме ГШ но не българско.Командващият и половината от състава на щаба ще бъдат чужденци на ротационен принцип.Същото и за войските постоянно пребиваващи.По силата на ротацията един ден началник на щаба става Ахмет Ердоган/братовчед на турския президент,на базите в българия се намира турски полк командоси,тренират на полигоните.На другия ден Ердоган -президента се обажда на братовчеда,командващ щаба.Разговорът е кратък и славен.Братовчед в името на единството на исляма ,ние тръгваме с две армии за българия,твойте хора да арестуват онова магаре президента им, а войските от полигоните да обезоръжат и обкръжат бългорски платени войници.

Ами като знаете,че ББ ще им легне на американците,защо гласувахте за него.Значи всички,които го избрахте сте се съгласили да се надупите на американците.

Тоя театър с разрешението от народното събрание вече са го играли....на РЛС-а си гледах бойните авиокрила на американците от Свиленград към Белград седмици преди разрешението от НС-никога няма да го забравя... и сега не им вярвам на депутатите!!!

Аз не съм Чарли, аз не съм Обама, аз не съм Нетаняху, аз не съм НАТО, аз не съм Ненчев, за какво ми е команден център?

ЩЕ ТРЕПЕМЕ РУСНАЦИТЕ ЗНАЧИ!! ТОВА НЯМА КОЙ ДА ВИ ГОПРОСТИ! ПОДПИСАХТЕ СИ ПРИСЪДИТЕ ИЗЧАДИЯ ЮДОВИ!

ne si balgaria nito balgarskia narod ti si edin beter koito skoro shte si otide zaednio sas pravitelstvoto .na balgaria ne i triabvat predateli .

ГОСПОДИН МИНИСТЪР, АКО КАНИШ НАТО В БАЩИНАТА СИ КЪЩА ИЛИ В СОБСТВЕНИЯ СИ АПАРТАМЕНТ ИМАЙ КАКВАТО ТИ СИ ИСКАШ ГОТОВНОСТ.ТОВА ,ЧЕ ПОЛУЧАВАШ ЗАПЛАТА ОТ НЯКАКВИ ТЕХНИ СТРУКТУРИ, АЙДЕ ХОДИ СИ ПРИ ТЯХ И НЕ ПРЕДЛАГАЙ РОДИНАТА НИ КАКТО СВОДНИК ПРЕДЛАГА ПРОСТИТУТКА ЗА ЛИЧНО ЗАБОГАТЯВАНЕ. НО ПРОБЛЕМА Е В ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ ТЕ НАПРАВИ МИНИСТЪР, ЧЕ ВСИЧКИ ТЪРПИМ ПОРЕДНАТА ИДИОЩИНА НА ПОРЕДНИТЕ "УМНИЦИ"

ти пил ли си си хапчетата? когато говориш за агресия в Чехия и участие на българска армия, е добре да знаеш че държавата Чехия поиска да влезнат войски на варшавския договор и участието на България не донесе и една човешка жертва. А когато участва в агресивната война на Америка в Ирак и Афганистан колко ковчега с български момчета посрещнахме, колко деца - сираци останаха, колко черни забрадки на майки и вдовици има. АЛО Я СЕ ОПОМНИ БРЕ, МАЛОУМНИКО.

Отчаян съм, че има античовеци като теб!!!

Като бяхме с Руснаците бяхме агресори в Чехия,тогава червената паплач изпълняваше всички руски заповеди безпрекословно,а сега ревът като колхозни магарета,като ТКЗС магарици против съюзника ни НАТО!Нима не е истина ,че най-големият ни враг е Русия с имперските си агресивни интереси?Все пак сме щастливи,че се измъкнахме от руското тресавище!

Имах си аз, американската изтривалка България да не приеме....

Демократичните и миролюбиви САЩ имат 716 бази в 130 държави.Членовете на ООН са 150. Най-мръсната империя в историята на цивилизацията !!!!

ти пил ли си си хапчетата? когато говориш за агресия в Чехия и участие на българска армия, е добре да знаеш че държавата Чехия поиска да влезнат войски на варшавския договор и участието на България не донесе и една човешка жертва. А когато участва в агресивната война на Америка в Ирак и Афганистан колко ковчега с български момчета посрещнахме, колко деца - сираци останаха, колко черни забрадки на майки и вдовици има. АЛО Я СЕ ОПОМНИ БРЕ, МАЛОУМНИКО.

А бе глупако,това,че сме се отървали от руския ботуш,значе ли,че сега трябва да се навеждаме на американците!Не може ли да си живеем живота,без да се ангажираме с никакви агресивни сили,без значение дали са Руснаци или Нато!Не можеме ли да следваме своя неутрална миролюбива политика ,както имаме примерите на европейски държави,като Австрия и Швеицария,които са почти като нашата територия!

pak dupe dade taya sgan

недопустимо!

Браво, ненчев, браво на квадрат! Сега е времето да заявиш, че турски генерал и турска армия ще командват в този център на нато. Това Баташкото клане въобще не се е случвало, то е измислица!

Какъв е тоя пе.е.раст дато се разпорежда давайки на късо всички институции и парламента? От къде се пръкнаха тия малоумници и кой ги сложи на власт? Чии интереси защитават и защо продават страната?

Ненчев, това не е на баща ти кенефа, за да си в правомощията си да казваш каквото и да е! Почвам да свиквам с мисълта че трябва да има народен съд за политици! То бива наглост, ама тази на министрите на войната минава всякакви граници. Оня Свинаров ни наряза оръжията, този ще ни вкара под ботуша.

Кого питахте олигофрени ? Искам децата ми да бъдат живи и здрави!

Ненчев, кога получи моето съгласие бе, олигофрен?

не съм готов ,пък има и други като мен изглежда.Исторически погледнато,май подобен е бил сценария и за 2-рата световна война.Дали не сме близо до трета.С тия безумци може да се стигне и до там сигурно

Раздаде ни Зелени пропуски, за Паркинга на тая, ВИП- казарма ! Нежно се ухили, и ни пожела: До наесен, милйонерки в зелено! И добави, замислен: Бес вас, пор- тестутките, нямаше да съм Две...?

Хляб и зрелища, това е тактиката на Путин, целият този грандиозен спор със запада е заблуда на вниманието за руснаците, за отклоняване вниманието от истинските социални проблеми в Русия а това означава вечен мандат за него и милиарди за него и обкръжението му, древна максима е че каквото и да ти говорят, винаги става дума за пари а власта в Русия винаги е означавала мноооого пари.

И на теб са ти промили мозъка приятелче! Поинтересувай се коя държава има най голям външен дълг! Коя държава води най агресивната външна политика и ЗАЩО?

Дългът не е проблем, когато редовно си плащаш вноските, когато няма вече как да ги плащаш тогава е проблем, като Гърция например.

Европа и НАТО! Това е! Всичко останало е тиня до колене, иначе казано-Путерландия!

Външният ни министър Николай Младенов забъркан в грандиозен скандал с продажба на оръжие Публикувано от admin1 в СКАНДАЛНО на 09.05.2012 12:23 / 1 коментарАрестуваха бизнес партньор на Плевнелиев за търговия с оръжие и пране на пари 2013-11-28 10:41:38 Прочитания: 5511 Коментари: 3ПринтирайИзпрати ............

Иначе казано простака си е простак! Най вероятно си учил само една година!

аз бих подкрепил натовски център, ако: 1. е разположен в Бургас или Хасково - близо до турската граница. 2. е финансиран от НАТО и в него служат само българи, командирите също. 3. нато обзаведе войската ни с няколко Еврофайтъра последен модел, 100-200 панцера, 10-тина ракетни установки за залпов огън, 50-тина ракети, сегашен еквивалент на СС23-ките, които нарязахме сами едно време. И всичко това под българско командване. И по-близо до южната граница. Ето тогава съм "ЗА". Така е справедливо и разумно.

И аз съм за, но това никога няма да стане, защото тази организация не е създадена да крепи нашите интереси, а техните. Нашата земя им трябва само като плацдарм. По възможност без туземци.

Пич, много си прав. Но едно-по едно, ше стане!

Ако не бяха измислени ядрените оръжия, на Шутин отдавна щяха да са му свили сърмите. Сега целия свят се пита дали той ще изперка тотално.

....а рузвелт щеше да гризне меча в тихия океан

Ненчев сега прескочи и до Москва за да ги убедиш че всичко е на майтап ,че като се говори за команден център ,оръжие и война руснаците от майтап не разбират!

вие рушнаците така ли правите - тичате и се отчитате. кви са тия от москва та да им дава обяснения??? пияндурници с евтинка водка

глупак е този, който подценява врага си

Stanimir Jekov

Не бе искам да кажа ,че когато големите си ги мерят е по добре да стоим настрана.

Време е да се провиде реферемдум за НАТО и ЕС и народът сам да определи съдбата си, а не празноглави продажни пудели на САЩ прикриващи се като министри, премиери и президенчета.

2 милиона гласуваха с краката си за ЕС още въпроси?

Това не е отговор. Нито пък значи нещо. Да в България бяха унищожени повече от 2 млн работни места и хората търсят препитание от безработицата която ни наложиха от ЕС. Това не значи че хората са гласували за колонизаторите си и поробителите си.

Предлагам да разположат на наша територия малък отряд от китайската войска (не повече от милион-два). Така всички ще са доволни.

те са си харесали сибир. не им трябва да живеят между банда крадливи русофилистици.

ако наште политици са далновидни, ще направят военен съюз с Поднебесната и ще построим една китайска база! Аре некой да ни пипне...

имат само политици, които имат интерес от това! Обикновения българин не иска бази и командни центрове .

аз съм обикновен Българин и искам натовски бази за да имам сигурност. не искам лукойл защото не плащат данъци.

Нито си обикновен, нито си българин.

ти си 1 тъпо копеле безмозъчно

Хора още сег национални срещу световните агресори НАТО иначе допуснем ли тези навлеци ще трябва с оръжие да ги гоним. Няма природна сила която може да накара свестен българин да воюва срещу нашата освободителка Русия

Бем ти и Русията!!!!

Би се сам отрепко.

Ако НАТО направи център, руски ракети, ако Русия направи център, НАТО-вски ракети. Се в г*з.

Затова трябва да сме неутрални!

Ама не ни дават. Швейцария държи парите на цял свят, затова може да си го позволи. А ние държим * на тия които са по силни в момента.

атака искат да сме с россия :)

Според изкуството на войната срещу всяка база има насочена ракета.Така че на печелившите честито.А Швейцарците пак по умни от неразумните юроди.

Срещу Русия ли ще го играем!? Какъв ИДИОТ трябва да си дори да си го мислиш, а тоя текезесар се е ухилил все едно му дават да ближе на обонго макарите!

Тъй като е пределно ясно, че болшинството българи не подкрепят НАТО е излишно да се прави команден център. По-добре да се направи руски такъв. Ясно е, че НАТО в България брани колониалните власти, западните и турски мародери, кръвопийци и душмани, действащи на територията на България под най-различна форма (политическа, икономическа, религиозна, хуманитарна и т.н.). Българските колониални власти неминуемо ще бъдат съдени за самоволен отказ от суверенитет без допитване до народа.

Да направим бази на Русия, другари?

Тук никога не е имало бази на Русия.

не го съди строго, може би така ги учат сега....

А руснаците са спали на полето като са идвали?

Чувайте Дядо ви Поп, чада мои! Поради що неразумний юроди подскачате като петел на купище? Какво лошаво ако има бази на НАТО в Болгария? Че нали сме пълноправни в Алианса? Че нали договор Варшавский дух Богу сдаде от време? Нали трябва да живеем със съвремието, а не с темната история комунистическая, Боже опази! И напред трябва да се движим, а не да тъпчем на място. И с Европа заедно да бъдем, а не с Путлер нечестивия, изчадие адово! Слава на Союзът европейский и на вся общност демократическая! А Путлеру-Анатема!!!

хе хе, поп Андрей ако те чуе, ще се обърне в гроба, владико

Той отдавна се е обърнал, друже. Само като е видял за кво си е дал животеца...

Ne trqbva li da se pita I naroda. Naroda reshava, a ne shepa bokluci zachenati po sluchainost.

Под "мъдрото" ръководство на БСП успяват да залеят форумите с помия, кал и простотии. Кога ще спечелят поне едни избори? Отговор: Н И К О Г А!