Разстреляха мъж с пет куршума в центъра на София

38-годишен мъж е бил разстрелян пред дома си в София с 5 куршума. Вероятно убийството е станало след спор с друг мъж за паркомясто. Стрелецът се издирва.

Обратно в новината

Коментари - Разстреляха мъж с пет куршума в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

убитбрутално снощи 38-годишен Николай Найденов с четири куршума и ЕДИН КОНТРОЛЕН В ГЛАВАТА /почерк, който няма нищо общо с разпространяваните глупотевини за пререкание за парко място/ е работел последно в знаковата фирма Информационно обслужване, разкри АФЕРА от брилянтни свои източници. Найденов бе застрелян снощи абсолютно професионално с последен контролен изстрел в главата пред жилищен блок в квартал Кривата река в столицата. Какво искате от мен?, са били чути като последни думи от него, твърдят живущи в блока. Специзточници на АФЕРА твърдят, че Николай Найденов е работел и по възстановяването на унищожените файлове от цецомобила, с който МВР Цветан Цветанов подслушваше, и заради което бе образувано разследване, а впоследствие дело. Найденов е бил IT специалист и към международна фирма. От прокуратурата отричат убитият Николай Найденов да има връзка с Цветан Цветанов. link

Николай Найденов Хранов разчитане на компютърни продукти; криптиране; разшифроване на пароли и регистри; анализ и компилиране бази данни През 2013 година при катастрофа загина проф. Евгени Николов, който бе единственият експерт, който е заявил при следствието за подслушването с Цецомобила, че автомобилът за подслушване Крайслер действително може да подслушва от разстояние и в него могат да се намерят доказателства за това. По делата срещу Цветанов има свидетели, на които е оказвана преса и с предложени крупни оферти, информират АФЕРА специзточници. link

е вещо лице , което е възстановявало изтритите записи от крайслера. Убит е с контролен последен изстрел в главата.

Ще разстрелва я! Полицията убива наред! Момичето на 14 г. от София беше растреляно на улицата от полицай: - не нарочно, той просто си стрелял посред бял ден и "СЛУЧАЙНО" разстрелял момичето. Ами този полицай от Ловеч, дето демонстративно разстреля като куче момичето в колата му пред приятелите и, защото не му пуснала... А тя в петък, предишния ден на смъртта си отишла в РПУ и посочила бъдещия си убиец ... но и казали: Това е ако иска ще те убие?!?

И по лошо ще става.Почва се на живо екшъна Софийска джунгла

Естествен механизъм да се поразчисти столицата от селяндури...

И това ще остане неразкрито, както и стотиците останали.

Какви велики конспирации какви врели не кипели си измисляте ,като България е едно от местата където може да дадеш фира по най елементарна причина, като поглеждане в неправелна посока, камо ли за парко място и то в помиярника София, всеки ден случаите на скандали и саморазправа ги има и то много, убийства също, фандъкова от проста даскалица стана мега кмет и точно тези банални проблеми са и под достойнството, иначе адът по улиците е пълен.

Тоя е бил голям злобар 5 куршума

Най добре да спрат до го издирват,защото така или иначе няма да го открият......

Пълна анархия, защо няма такова нещо тук в Германия с 80млн население ??? Всичката милиция и съд трябва да се съкрати и наново да се търсят и събират хора с немилиционерско и съдебно минало!!!

Виж това и после коментирай! линк:http://dnes.dir.bg/news.php?id=10021862

Дир за пореден път ви се възчищавам! Снимки които сте побликували са просто гениални!! Моя три годисшен син да бях накатал да снима по-хубави щеше да направи.

Ни кола засечена ни стрелеца открит само гилзи били намерени и тот това се съди че се карали за паркомясто.Не ли малоумие?А версия за грабеж а за момиче ,а за неизпълнена и провалена поръчка?

Ами провинциалистите да си отидат по родните места, вместо да обвиняват кмета! Ще има паркоместа за всички! И да плащат данъци по местоживеене, в противен случай да паркират на село!

Ще ви намалеят заплатите наполовина бе, шоп. Не се ли сещаш? Или смяташ, че парите в София са благодарение на "икономиката" на София.

Огромна част от нас не сме дошли тук от хубаво. Стига комунизъм и "софийско жителство"! Както на нас ни се е наложило да си сменим местоживеенето, за да водим по-добър живот, така и ти можеш да го направиш, след като не ти харесва.

Ами то софия ще стане като за нова година при управлението на гербняма никой по улиците софианци по родните места

Много е малка вероятността само спора за паркомясто да е провокирал стрелеца. Почти винаги "си има крушка опашка". Така, че от информацията, която "изтече" по всички възможни медии не може да се установи дори малка част от истината за "колизията". Затова препоръчвам "Споко с коментарите!", защото ще предизвикате страхотно увеличаване на озоновата дупка над София.

За всичко е виновна Фандупкова, защото не е осигурила достатъчно места за паркиране!

Ами провинциалистите да си отидат по родните места, вместо да обвиняват кмета! Ще има паркоместа за всички!

Добре, взимам си бухчата и още утре си заминавам за Бургас. Да не вземеш лятото да дойдеш с колата си до морето.

Да се избиват бандитите е хубаво. Как не можаха взаимно да се прострелят. Жалко

Новото е, че този път дори МВР признава, че загиналият не е бил криминално проявен. Иначе все по-често се сещаме за времената от 2001 г. до 2005 г., когато имаше над 120 показни убийства. След всяко от тях тогавашният Главен секретар на МВР гледаше сурово и обясняваше, че това нямало да се случи, ако убитият бил вкаран своевременно в затвора. Без никой да се сети да попита кога ще бъдат разкрити и осъдени поръчителите и извършителите на поне едно от тези престъпления.

Е, къде е бил разстрелян в края на краищата - пред дома си, пред клуба си или пред клуба, който се е намирал в дома му?!

госпожо фъндъкова, господин тотев, господин портних, и т. н. господа кметове - приоритет 1 обособяване на нови парко места. паркоместата трябва да станат неограничен брой. и да са безплатни. не да ги ограничавате изкуствено, та да ги правите платени. приоритет 2 отпушване на трафика. да се построят надлези ида се направят пробиви на възлови кръстовища. да се завършат ринговете. да караш бавно, но без се образуват тапи на светофари и на кръгови кръстовища. няма да стане за един ден. но да се започне от най-тежките места. като се реализират проектите там тапите ще се преместят на други места, и започвате да работите и там. в белград цяла магистрала минава през центъра на града! вижте на запад от калотина. няма какво да ви давам за пример западна европа

Престъплението е извършено в близост до Военна болница, а повечето приходящи пациенти на болницата са военни.На ул.Георги Софийски свободните паркоместа са кът, защото е платена зона. Поради тази причина в околните преки където се паркира безплатно местата са още по кът и са предпоставка за възникване на скандали. Сто на сто е някой изтрещял и комплексиран военен който е бил във Военна болница.

Точно така Еркюл, след като спряха Мелодия на годината, сега посягат и на компютърните специалисти. Утре може да посегнат и на обикновените педали. Извод: Да се разформирова армията, да се заплакнем и да чакаме...

"Детектив" се пише, драги...

В САЩ това не може да стане, там всички си имат къщи и има място да паркираш пет коли в двора.

В САЩ стават по-лоши неща, там изтрещяли психари извършват масови убийства в училища,колежи,супермаркети.

факт. и в русия е същото по същата причина. така, че който обича сащ да вземе прмер от тях. който обича русия да вземе пример от тях

Незабавно връщане на софийското жителство - София се пренасели.

Полицейската нахайност се оправдава вече и с "убит заради паркомясто".

дори в китай няма до всеки човек полицай, в какво точно се изразява нехайството им за конкретния случай, явно си запознат или само си плямпаш колкото да не заспиш

Работех в фирма интернет-доставчик(преди 10г). Повреди по трасето из цяла София. Сещате се какво е да караш цял ден и с какви хора се сблъскваш. Един ден паркирам колата и се качвам на стълба до нея за проверка на кутията. Работа за 5 минути. Слизам и до колата седи един "лъскав"господин. Прилича на някой елитен бизнесмен. Аз съм му запушил изхода. Въпросния бизнесмен ми казва: "знаеш ли ,че за такова паркиране биха те застреляли някъде по света" и се държи за сакото. За 5 минути забавяне. Гледа ме 2 минути и си тръгна.

Нормално, Ти като спираш кат идиот, защо очакваш да те галят с перце. :) Точно тези със служебните коли сте най големите малумници на пътя!!! Аз защо не си нося оръжието като шофирам? Защото на ден има поне двама трима малумници които с карането си и спирането си си просят само и единствено някой head-shot!

Абе цЪрвУЛ пише се малОумник а не малумник!!!

Без квалификации "идиот" и прочие. Почвай да стреляш неправилно паркиралите за 5 минути. Почвай да газиш пешеходците ако пресичат неправилно. .

За ГТА-то или за друга подобна игра ли говориш?! Са там нещата не са изпипани, нали се сещаш, че програмата управлява всички автомобили по предварително зададен начин и не се съобразява много, много с играча, та трябва да внимаваш повече за да не се блъскаш.

Когато няма държава, когато няма съд, когато властва мафията от позитания, идва съдията Линч и започва да "раздава правосъдие"!!!

О-ох, нещастни заблудени овце, дето "позитания" им е виновна................

Това ще бъде един от многото случаи, които ще останат неразкрити...

Ако не го намерят ще трябват ОСТАВКИ и РАЗПУСКАНЕ НА МВР. ТУК СМЕ КАТО В ДИВИЯ ЗАПАД. Хората без криминално досие и оръжие са просто жертви.

A тези с криминално минало и досие са герои, които често гледаме по новините!

Ужасяващо! За едно дефицитно паркомясто?! София се задъхва от народ и ето до там я докарахме...

скандал за паркомясто................................докъде го докарахме със слободията от тук нататък се сещаите какво ни чака въобще

Баце се връща и убиствата започнаха да стават ежедневие. Днес в Соофия и Търново, утре - някъде другаде в страната. Чакам Сретан да се яви....

Е няма по-глупав начин да си идеш от тоя свят вярно :) Заради паркиране...

Лошото е, че глупостта е на другия, а не на този, който си отива...

В Бг ,всичко опира до СЪДА. НО!Кадрите в Бг-съд.система са --ПОЛИТИЧЕСКО НАЗНАЧЕНИЕ ,КАКТО И ВСИЧКИ ПО-ТЛЪСТИ РЪКОВОДНИ ДЛЪЖНОСТИ ,в Бг. КРЪГЪТ СЕ ЗАТВАРЯ ,ПРИ КОЕТО И ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ СТАВАТ РАБОТНИЦИ НА СЪД.СИСТЕМА ,А ТЯ Е НЕДОСЕГАЕМА ... ВСИЧКИ ПО ВЕРИГАТА СА ДОВОЛНИ ,САМО НАРОДА ПРОСТ ,НЕ Е .

antani

софянците не само изтрещяха.....изтрещяха тотално.....

Селяните и циганите от прованса дошли в София ,....софиянци ли са ?

antani

айде да не отваряме темата до колко софянци са софянци

Когато се влошат условията на плъховете в експеримента - намали им се пространството, храната... те почват да се изяждат един друг. Ако се влошат условията на хората, те се обединяват и ги подобряват.

Няма какво да се чудите, всичко е ясно. Стрелеца си е дал компа за ремонт, и е искал линукс, а оня му е инсталирал унидоус.

гроб се гласи да управлява еднолично от шамана си баязид махмудов борисов и показните убииства започнаха.това е прелюдия към гражданска воина,може би ?

това в опорните точки на моника ли го видя

не на Моника,не чуваш ли,не виждаш ли затишието.когато разбереш ще е твърде късно.

Ако действителната причина е някакво паркомясто ... нямам думи! Ежедневно съм свидетел на какви ли не вандализми - срязани гуми, драскани с пирон или рисувани със спрей врати и калници, сгънати чистачки ... действия извършени под влияние на афект, което не е нормално! Но за да застреляш човек за паркомясто, трябва да си човек с психични отклонения. И възниква въпросът дали е прекалено лесно човек да получи разрешително за оръжие или е прекалено лесно да се сдобие с него незаконно. И в двата случая мерки са необходими и то незабавно. Нестабилни хора не би трябвало да имат право да шофират, нито да имат достъп до оръжие.

Преди 3 години в Бургас заради паркомясто някакъв ряза гуми и ръга хора с ножове - потърси 'Рамбо от Бургас' или 'касапинът от Калоян'

То тук в Бургас май е нещо нормално. Преди две години и двете ни коли ги напръскаха със спрей! Все още не знам нито кой, нито защо! Нито тогава, нито сега имаме проблеми със съседи..... но пък явно някой им апроблем с нас :-) Бананова република...въпреки,ч е може би обиждам някоя истинска "бананова република" като я сравнявам с България!

Скоро време и моя съсед ще ме застрели. На ограда има 8 прасета а аз все се оплаквам в общината, а тя нищо не прави. Досажда му малко, но всъщност официално ми каза, че нищо не може да направи по въпроса. Освен това тези прасете не са под никакъв ветеринарен контрол, а ги продава. така, че може и да натрови някого. каза че един ден ще извади патлака - и си дотам. Щом държава много неща ги остава на самотек, така ще е. Или няма закони или не ги упражнява. Затова гинат хора - на паркинги, по кърища, по пътища. Няма ред, цари беззаконие.

Убиеца не е професионалист и е с лабилна психика и нерви. Един професионалист няма да стреля като на заря. Ще стреля точно и хладнокръвно максимум до три пъти. От тук нататък дано органите на МВР го установят и издирят след като не е професионална мокра поръчка.

Хей, Поаро, много криминални книги и холивудски филми си гледал.

Ако пистолета е законно притежаван, веднага по гилзите може да се установи притежателят му. Ако не-значи е някой бандит, който трябва да е някъде регистриран.

Не си гледал достатъчно филми. По гилзите ще установят михаля. По нарезите на куршумите може да се установи дали е изстреляно от определено оръжие при това ако имат оръжието за съпоставка. Никъде не се твърди, че стрелеца е хвърлил пистолета и е побягнал. Иначе ако наистина са застреляли човечеца заради паркомясто ще е поредната страница в абсурдната история на родината ни.

val55

Не сте догледали филма докрая...може, може, и по гилзата, а не само куршума. Затова се събират, и гилзите от местопрестъплението. При двата случая трябва оръжието на престъплението, ако не е регистрирано.....Затова са 5 в КОС, а и шум.....?????

АБСУРД!!! Първо - ако е за парко-място, то колата на убиеца щеше да е там и съответно - заловен! Второ - колкото и да се караш за паркиране, то нямаш мотив да вадиш оръжие и да стреляш повече от 5 куршума. Мотив за такава стрелба ще имаш срещу познат враг. И не бъркайте компютърен клуб с компютърен сервиз - правят се различни неща...

Лошооо. Ето че някои негативни нагласи и предразсъдъци на мои познати чужденци, които никога не са идвали в България, и въпреки това ме питаха наистина ли е толкова опасно по улиците и ако дойда, няма ли някой да ме отвлече и убие, се оказват все пак истина... Ноу комент.

така е, а мои познати чижденци ме питат верно ли ,че в бг кучетата са на глутници по улиците и нападат хората...

Мат'риала е изкукал тотално...Което се доказа с влизането на ББЦ,Юруш и ПФ в парламента

мне, видно е от гласуването за ЦЦ и ББ при положение, че ги свалиха с камъни преди това

Срещу 5 лева Петното и компания ще хвърлят камъни и по майките си...Виж по Ментата и Чобанов-друг въпрос.Безплатни камъни..За Виденов-да не говорим

Ами, АБВ?

Дали ще го хванат извършителя или не... няма значение. Дали управляват ГЕРБ или БСП... няма значение. Значение има това, че за пореден път няма да има наказан/и. След ден ще застрелят друг невинен човек и този ще се забрави, и така до... нали знаете приказката за кервана?

МРЪН, МРЪНННН, МРЪНННН... АМАН ОТ МРЪНКАЛА...АМИ НАПРАВИ НЕЩО ВЕ ТАРИКАТ...КО САМО СКИМТИШ

Гарга, ти пак ли контра на всичко и всички ВЕ ?

В момента правя! Съжалявам(мрънкам), защо вчера не си бил там накъдето са летели куршумите, или поне някой кретен като теб.

Започнаха да избиват и мъжете без криминални прояви.

Ееее, ама ти искаш да отнемеш хляба на доблестното ни МВР - те са по констатациите! Ако искаш някой да свърши работа по разследването - обърни се към някой разследващ журналист!

Журналиста да е задължително от TV7. В тази медия работят само доказали се професионалисти, които са тотално независими, т.е. нищо не зависи от тях.

ФЪФ Бг вече от няколко години ,има САМОРАЗПРАВА . Това означава ,че СЪД.СИСТЕМА НЕ РАБОТИ ,А ОТ ТАМ И ,...НЯМА ДЪРЖАВНОСТ ..

Не си прав не ги обиждай СЪД.СИСТЕМА работи с пълна пара ... но в полза на съвсем ограничена част от обществото.

ТОЯ НЕКАДЪРНИК ЛАЗАРОВ КАКВО ПРАВИ ТАМ МАРШ ОТ ПОЛИЦИЯТА ЧЕРВЕН БОКЛУК!!!