Спират временно Северната скоростна тангента в столицата

Движението по скоростната тангента ще бъде спряно от 29.08 до 02.09 за доизграждането на участък 2 от Западната дъга на Софийския околовръстен път /СОП/

Обратно в новината

Коментари - Спират временно Северната скоростна тангента в столицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От вчера до 02.09. АПИ официално затоври за движение Серверна Скоростна тангента. Официално затварянето е заради асфалтиране на пътния възел със Западна дъга 2, но всъщност вече се правят ремонти по трасето ( виж снимката) . Публична тайна е , че поради използването на некачествени материали, на места армонасипити са пропаднали и сега спешно се прави ремонт на фугите на мостовете поради факта , че денивелацияте е голяма. Защо никой от АПИ не отговаря какви са тез

не е лошо при такива новини да сложат по една карта за да е ясно, а то от километър нам кой си до километър нам кой си. Предполагам малко са хората от АПИ, които четат тзи новина и им е ясно всичко. А иначе, надявам се да е за добро!

На плючачите им препоръчвам да намерят стари снимки от гугъл мапс на западната дъга и да сравнят преди и сега, за ССТ няма какво да намерят, защото там бяха ливади. Ей наистина ли сте толкова тъпи и злобни бе хора, това не е ремонт, а завършване на втория лот на западната дъга, която включва свързване със ССТ. Егати неблагодарното племе, на който му липсва старото да кара между Горна баня и Бъкстон да си припомни какво беше цялото околовръстно на София.

Sm3hurk0

Ще вметна само..., че наистина имаше само тангента.... и отклоненията от тангентата свършваха в полето.... Всички входни и изходни пътища към тангентата, бяха не достроени. Даже един.... лилав беше натоварил каруцата с алуминии ...

Смехурко, основната роля на тангентата е да бъде транзитен коридор. Има много места където се правят кръстовища за включване на бъдеща инфраструктура без тя да се изгражда. Не разбирам за какво се оплаквате, като не се строи, защо не се строи, като се строи, защо се строи.

Тази тангента дали пък да не кандидатства в Гинес за участък, който е откриван най-много пъти?

Не е по откривана на от тъпотиите на станишев: 1. Магистрала люлин без да е построена и на 50% 2. Магистрала люлин преди кръговото с Банкя.... така я откриха, че и моста го нямаше, явно след еуфорията по приемантео са забравили да сложат загражденията.... пред мен щеше да излети автобус от недовършеният мост.... 3. Тракия при кръговото на Нова Загора.... колко коли се преобърнаха по таван от липсата на елементарен занк край на мгистрала и кръгово... ама серГрй преряза лентичка 4. "Магистралата" до Диканите без акт 16 --- каво преряза и какво прие? ограничението години наред беше 90км и беше кранилка на чнгета... 5... за тази към турската граница тотален ташак.... да продължавам ли?

НЯМА ДА СЕ ПРАВЯТ РЕМОНТИ, А ЩЕ СЕ СВЪРЗВА ГОЛЯМАТА ДЕТЕЛИНА МЕЖДУ ССТ И ОКОЛОВРЪСТНОТО. Ама как всички коментирате неща без да сте информирани. Егати празнодумковците. Тангентата се затваря, защото се прави фактическото и свързване с новата част на Западната дъга която ще е готов на 14 Септември. За да се приключи и свърже детелината между Северната тангента и Западното околовръстно няма технически възможност как да се положи асфалт без да се затвори пътя. Аз поне съм строител на обекта и много добре знам какви са ни заданията. Тук обаче пак вие си настоявате, че ще се правят ремонти и политиканствате. Едно нещо е да се прави градивна критика към управляващите, съвсем друго е да се смуче от пръстите и да се дезинформират хората.

в америка полагат асфалта без да затварят пътя. защо при вас не може?

Цървул си беше и такъв си остана!

еми оди у таа америка к'во кесиш тука? Там нивгиш нищо не се задръства, нема ни една дупка, сичко е на 6 /шес/ и магистралите се свързват ей тъй кат си джиткат колите по преснийо хасфалт. там търсат таквиз кат теб да им подобриш тюрлю гювеча.

А като си в час кажи кой положи така некадърно асфалта на тангентата в района на Чепинско шосе дето друса повече от околовръстното и чия е заслугата за петметровата дупка под тангентата на изхода за Требич, за да знаем кой да псуваме.

Минавал съм стотици пъти по тангентата със 120-130 км и казвам,че никъде няма дупки и неравности. От Ботевградско шосе до връзката с Околовръстното при Мрамор се изминава за 8-9 минути. Това е истината,но ти нали трябва да дращиш за да ти подхвърлят копейки.Скапан,тъп трол!

То ясно, че копейките не ви стигат за бензин, камо ли за кола. Затварят ССТ, а лентата беше за околовръстното западна дъга. Откъде ви намират такива прости шарани. ССТ при западната дъга е с пълна детелина, предполагам че времянката ще се изреже и ще бъдат довършени подходите към надлеза.

Все повече се скъсява времето от рязането на лентичките до първия ремонт.

Нали бокич ряза ленти, онази дебелата и тя раса ленти мисля, после имаше проблем с някакви отбивки за селата в района, казаха че ще го оправят, Сега ще го довършват...... Тези за едно и също нещо взимат по няколко пъти комисиони

Човек трябва наистина да е Нещо, за да има 24/7 дежурни персонални плювачи.

За какво му завиждаш бе, прошляк, за това , че няма поне едно свършено, както трябва, нещо досега ? Или му завиждаш за окрадените десетки, а може би и стотици милиони от европейските програми ?

Какво като свърши в гащите

Най-важното е двете топчести, валчести, нагли, дебеловрати мутри-всички ги познаха-да има лентички да режат, да лъжат и да мажат как се строи бързо, и качествено, а след някоя и друга седмица новоткритият тържествено градеж, с рязана от тях лентичка-започва да се ремонтира и доизкусурява, а глупаците отиват и избират същите тези крадци отново да ги управляват, да доокрдат недооткраднатото с милиарди, за което и неродените ще плащат цяло хилядолетие. Ако има кой да плаща, защото провежданият геноцид към българите, като държавна политика, скоро ще вкарат в гроботете основните данъкоплатци. Ще останат циганьори и резаняци, а те са потребители, но не и производители!!!

в америка никога не затварят нищо, когато строят или ремонтират.

В Америка също не се оплакват и работят повече.

да.

Не знам от къде си го измислил това. Изобщо по форумите повечето пишат ей така някакви лични мнения без много да ги е грижа за накакви си факти. Ето ти линк (https://link

благодаря за линка, нямаше нужда.

Айде бе!

що бе Боко, що бе Методиев, нали ряза лентичка?!