Протест в София заради тефтерчето на Златанов (снимки)

С плакати и викове "Мафия!" и "Оставка!" пред Съдебната палата в София от "Протестна мрежа" изразиха недоволство заради изгубеното тефтерче на Филип Златанов.

Обратно в новината

Коментари - Протест в София заради тефтерчето на Златанов (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека протестират хората. Трябва да се стигне до истината. Ако изпитвате трудности наемете Деси, тя е спец по актьорско майсторство. Иначе и да крякате и да не крякате синдикатът на престъпниците си прибра тефтерчето с компрометиращата информация, а загубилият го служител е повишен в длъжност доверен мафиот.

Много са ми смешни вече тия протестни мрежи, паяжини и всякакава друга измет. За всико други инициали мълчат като комунист на разпит а точно за този пак се събират под знамената. Не сте ли доста лицемерни? Що не питате КОЙ е ББ, КОЙ е ЦЦ, КОЙ е ИФ? Що не питате КОЙ разсипваше и съботираще всичко и всички в държавата една година за да докопа кокала отново? Щото КОЙ, ТОЙ ви плаща. Аз ако вися ден два по улиците ще съм безработен, а вие откъде се издържате да киснете там със дни и седмици.

ТАКА СИ Е - БРАВО!!!

въпроса "кой" ви плаща и кого обслужвате също остава, продажници, много селектирано протестирате...

Отново ПРОТЕСТИ.Тъка е- ПРЕДИ едните се кефеха-сега ОБРАТНО.

Протестъритe са долни и мръсни лицемери, които спасиха от съдебно преследване най-бандитското управление на България това на Герб.Много пари се раздадоха, всичо беше опряло да влизат в затвора управлявалите от Герб начело с Бойко.

Е, щом "Протестна межа" са там значи някой си е развързал кесията след няколкомесечната суша.

Нагла пуйка се пуйчи, всеки ден по теле, И, пуле- визии! Намалеха заради нея проявите на проф Пердерски, и ще го закъсаме със Здравето? Идва празника на Благодарноста, защо не я пуснат, не в оная, пор-тестовата мрежа, в търговска мрежа, за 5 лева некой пенционер може да Й се израдва ? баба Тудорка баба Тодорка

тия кво протестират. човека си водил бележки. защо не. това си е негов личен тефтер.каква работа има държавата да наднича на хората в тефтерите. писал бил иницияли.може цели имена да си пише. нали за това се го избрали да седи в пар ламента и да пише

...мдаа, "горкият" Пеевски, изглежда този човек е орисан да бъде виновен за всичко в тази държава и през следващите 25 години. Неприятен тип, получи заслужено презрение на обществото. Да видим обаче какво става днес. Значи, пак будните, красиви и умни решиха да протестират, щото ДП било преправено на 10. Смешен плач! За пореден път протестна мрежа показва, че гражданската съвест не е обективна ,а пристрастна! Защо не скочиха, когато лъсна истината че ИФ, ЦЦ и ББ са явните поръчители на различни неудобни поръчки?!? Усещам че тези протести пак са дирижирани и целят да отвлекат вниманието от много по-сериозни "пробойни" във властта. Преди назначиха Пеевски за шеф на ДАНС, човек от про-турска етническа партия на такъв отговорен и възлов пост. Добре, задкулисие и т.нт. Питам обаче, защо "ранобудните студенти" не сложиха вериги на Ректората, още когато се разбра, че Бойко Борисов тихомълком е назначил лице от про-турска етническа партия за министър в силово ведомство??? Обаче явно, щом тази турска партия е в РБ, значи си е наша, българска, а човекът е от нашите. А пък Пеевски го назначили "комунистите". Всичко е съшито с бели конци и се вижда от далеч!Разбирам че на протестната мрежа и е угодно всичко, което е сторено от "правилните и демократично мислещи хора". Така де, утре и Доган могат да назначат за министър, но щом на власт са Герб - всичко е морално и справедливо. Точно заради това, вече съвсем ясно ми е, че тези "протести" са предварително дирижирани, а вероятно и платени.Каквито и да са, те не изразяват мнението на голяма чат от обществото, а за обективност и гражданска съвест въобще не може да говорим! Искам само да попитам - щото в момента Вожда още мисли дали да свали от поста турчина/забравих му името/, кво праим, ако ББ го остави на поста?? Но в случая зад човечеца стои Радан Кънев, а не...Орешарски, нали?? колко удобно: ))....

....такаа....разбра се, че Бойко НЯМА да маха турчина от поста Зам.министър на Отбраната. Алоо, протестна мрежа, сега няма ли да поемете към Парламента и после към МС, а??....или няма кой да плати мероприятието: )....

Ха , че КОЙ плаща да рИвЪт срещу него

Теорията на мащабната обществена манипулация е мое творение! Затова...SOS...манипулират ви! Отговорите на обществено значимите злободневни въпроси(за разгрома на КТБ и укриване кредитните милионери, замитане делото на Хр.Бисеров, поръчването на Ф.Златанов...) са скрити в кабинета и касата на Пловдивския масон, понастоящем главен прокурор на РБ.

МОЖЕШ ЛИ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ колко ме убеди със снимките? Бабата на 90 години ли е? Мислете малко преди да посягате ръка за пари! Смешна работа!

Самият факт ,че не за първи път изчезват доказателства,че нама нито един крупен престъпник осъден ,говори само по себе си. В прокуратурата мирише. Даже само за това Цацаров трябва да си подаде оставката.Дори само заради израза"ти си го избра".

Интересно защо протестърите не протестираха когато Б.Б. се срещаше с Кокинов или когато се назначава зам.-премиер, който да отговаря за "коалиционната политика" - нещо, което не е фунцкия на държава, респ. на държавното управление?! Та питам: КОЙ, КОЙ, КОЙ "направлява" протестърите в "правилните" протести?!

За всички е пределно ясно, че т.н.протестъри са платени. Защо неприковат вниманието на НАП дали са на трудов договор или са на хонорар сметка и на получените от тях средства се начислява съответния данък. Не е ли необходимо да бъдат проверени от НОИ дали имат трудови договори и дали са осигурени.

А как веществени доказателства като тези тефтерчета, могат да бъдат разкарвани из София?! Или нарочно са разкарвани, за да изчезнат, защото може би не са истински!

теза е това за неистинските тефтери. Защо Златанов не отрича за тях ако са неистиснки и е готов дори да лежи в затвора, а?

мазняр от протестна мрежа има ли нещо общо с криСталинка? и двамата са с едни такива специфично кръгли глави и капе лой от тях.

Асенчо ти беше ли на протеста. Щото снощи по това време те нямаше да ръсиш глупости тук

Цацаров стана неудобен на ББ и Цв.ЦВ. и протестърите влязоха в ролята на маши на новите стари управляващи!

Странно защо тези социал-анархисти от "Протестна мрежа" се занимават само с инициалите Д.П. превърнали се в 10, а не смеят да попитат , кои се крият зад инициалите Б.Б., И.Ф., Цв. Цв.. Явно е, че чрез тях Иво Прокопиев продължава борбата за илиминиране на Делян Пеевски от кръга на българските олигарси.

Що да не изкарат хората по некой лев, нема да гладуват я?

дали да не се откажа от българското си гражданство и да си взема румънско например, срам и позор и тези ще ни надминат...

Абе какви тефтерчета ви притесняват. Ще ви напишем всякакви тефтерчета и бележници , на каквато хартия искате, независимо от датата на производство на хартията. И ще ви напишем каквото искате на тефтерчето с вашия личен почерк.

Цяла България разбра,че тези палячовци са купени от Прокопиев! По-важното обаче е подмяната на демокрацията с налудничави троцкистки агресивни групички! Какъв е смисъла да гласуваме тогава!?

ИЗЧЕЗНАЛО ТЕФТЕРЧЕ ОТ КОЛААААА, КАТО ВЕРСИЯ МОООООЖЕ!!! НО ДА ИЗЧЕЗНАТ СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ ОТ КАБИНЕТ НА СТАНИШЕВ, В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ!!!! ТЕЗИ КОМУНОИДИОТИ, НАИСТИНА СА ИДИОТИ, ЩОМ МИСЛЯТ ХОРАТА ЗА ИДИОТИ!!!

Комуноидите си отиват , точно поради причината , че мислят останалото население на България за идиоти. На последните избори се разбра , че има много мислещи хора в БГ. На следващите тея ще имат подкрепата , колкото на Сидеровите.

Не зная нищо за тази протесна мрежа, но Бойко дойде пак на власт и тефтерчето изчезна. Много странно. Даже ужасно и притеснително странно. Ало хората от държавна сигурност уморихте и убихте българите. Докато има ченгета във властта няма да се оправи България. Вече всичко е опорочено и няма и свещ в края на тунела. България и българският народ загиваме. 25 години не се накрадохте . То бива ,бива такава алчност и дебелоочие. Бъдете просклети!

Някакви хора са се организирали и излезли да протестират. В същото време някакви дървени философи, дето не са ставали от клавиатурите, да се подадат навън да свършат нещо полезно за обществото, седнали да им казват за какво и как да протестират!?!? Ми айде няма нужда, хората си знаят за какво да протестират. Вие като не сте съгласни с други неща организирайте се и излезте да протестирате с вашите си искания. Никой не ви е длъжен.

протестират за парички иначе няма как да изкарат и един лев доход и още по важното ще трябва да се хранят от кофите. Лумпенчета са едни и същи на всички протести. И не са се организирали, а ги организират защото те сами нищо не могат. Искат да не се раздуе кои са под инициалите,а Но те са ясни и за слепите.

Хората си протестират за това което смятат, че трябва да протестират. Ти ако мислиш, че трябва да се протестира за нещо друго, излез и протестирай. И не забравяй да се научиш да уважаваш останалата част от обществото, която не мисли като теб. Може и да не ти се вярва, но те имат право на това.

НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ДП/като се смята че е пеевски/ГИ ДРАЗНИ А Ц.Ц.ПОДСЪДИМ НЕ ГИ ДРАЗНИ ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО КАТО НАЙ НАЙ А НЕ Е САМО ТОЙ ДОСТА СЕ ПРЕКАЛЯВА С Д.П.

Престъпна мрежа отново се подаде. Явно след като изиградобре ролята си да направи психоза и да фалира една банка. Очакваме следващия им велик ход, както и на техните кукловоди. Може би ще искат да излезем от валутен борд, а защо не и от ЕС...

Ммм...кефиш троле - Да се внушава : " Протестна мрежа е виновна за КТБ"!

айде пъстрата овца пак ще ни внушава, какво уж ни внушавали ;) да не ти е пак на поправка компа, че не влизаш вече с регистрацията "пъстър свят" ??

Сладурите ми те от "Протестна мрежа"...хи хии ще ги направя хампи...докато българите поставят ПАРИТЕ над ЧОВЕКА моите постановки ще се играят..а ха хаа и балъка бял ден няма да види хи хии Искали законност и държавата да е на гражданите...шшииуу, къде се намирате, тука властвам аз, това е моята държава...хи хии гяволията а ха хаа

Тези хора на трудов договор ли са или на граждански? Моля Ви да ми кажете къде да си подам документите и аз да ходя на протестите?

документи се приемат в съответните централи! трябва медицинско и две препоръки изисква се и предварителен стаж доказан с филми и свидетели

Платените плужеци изпълзяха отново. Да не би да похарчиха парите? Или са ги били депозирали в КТБ?

Интересно, интересно . А сега да разгледаме реалната обстановка на протеста и как е представен от тъй наречените независими медии . Двадесетина пенсионера облечени в доста окъсани дрехи, носещи някакви листчета написани с по начин очевидно несъответстващ с тях . Част от пенсионерите очевидно нямат и зъби - вижда се по лицевите деформации и потъването на устните навътре . Снимките са направени по начин, който да прикрие реалната бройка на групичката - снимат се в едър план отделни детайли . А сега въпросите : - това не прилича ли на някаква доста некадърно режисирана постановка; - кой има интерес от нея; - дали просто не става въпрос на някакви интрижки между тъй наречените коалиционни партньори; - интрижките не приличат ли на тези от времето на СДС; - ние толкова ли сме глупави, че не ги виждаме; - каква е ползата на обикновените хора от този маскарад?

Вече не ги сваляме, защото не спазват закона. Вече не ги заплашваме със сваляне, защото не спазват закона. Сега просто им се молим да спазват закона...поне малко.

вие оше малко и срещу моите тефтери ша протестирате, а? не разбрахте ли че ние може да си пишемe квoто си искаме а вие трябва да четете и да изпълнявате!

В София да не се е оформила нова професия - 'протестиращ". На някой му е много изгодно да има непрекъснато напрежение във пространството. Какво ви касае вас тефтерчето - вашите имена със сигурност не са в него? Тези дето са в съда за какво взимат заплати? А вие взимате ли пари за протестите?

Нима не разбраха всички вече, че "тефтерчето на Златанов" е активно мероприятие подобно на Костинбродските бюлетини??? Целта му беше максимално да отклони гласове на изборите отГЕРБ с цел блокиране на пьлното мнозинство на партията. Целта се постигна, и сега прокуратурата замита случая "под килима" по подобие на аферата "Костинброд"!!! Между другото, някой знае ли какво стана с тази афера???? Явно се чака време да мине и да се забрави от хората........

Нямат ли вече пари да плащат на млади протестъри, а наели за статисти (масовка) група старци с некролози в джобовете?

това са били онези протестъри, които викаха оставка на Орешарски, но не можаха да дойдат на власт, затова сега са започнали пак протести, белким и те се доредят за власт :)

Друг протестиращ допълни, че въпросът "Кой? просто не си е отишъл и явно няма да си отиде. Въпросът "Кой" се задава на други места - пред парламента, а също и на Дондуков 1 и Дондуков 2, също като миналата година. Тези 'новите' изведнъж неглижираха въпроса "КОЙ" и побързаха да го обявят за маловажен.....

Агати и държавата щом едно тефтерче е най-голямата новина и клати цялата държава. А в България остана ли НЕ-насран политик?

И Конституция има, и закони има, ама много тълкуватели също има....

Филип - прелъстен и изоставен. и за да не попусне да изпълни някоя от заповедите на ЦЦ, ИФ, ББ и повелите на новата партия майка, той записвал!!! Защо само ДП и 10, стига манипулативна пропаганда!

Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност ! ...и като Сме Започнали, Българ(к)и - Газпром бил бил започвал ЮП от декември Тази година... Вашето мнение, Българ(к)и ?

Не виждам защо обвинявате Б.Борисов,че Златанов е писал нещо в тефтерче? Борисов,трябва ли да отговаря за всеки държавен служител,нали наказателната отговорност е лична!

Днес аз разбрах, че "ББ", "ЦЦ", "ИФ", "РПЛ" не са обект на внимание! Важно е "ДП" дали е "10" или обратно ... абе не че не е важно ама някак си другите буквички остават някак си малки и незначителни!

Чета за Филип Златанов и си мисля за Мишо Бирата.

Така наречената "протестна мрежа" и представителите и вместо да се засрамят за всичките простотии , които направиха и изговориха продължават с тъпотиите си .Сега най-важното за държавата и народа кой преправи инициалите ДП на 10 ............ Аз питам обаче тия измекяри Антоанета Цонева , Асен Генов и другите членове на тази организация -Какво работят и от къде са им доходите .Соросоиди малоумни .

Хе-хе. Платени соросоидчета. Станишко, нямаш ли парици за повече? Двайсет наркоманчета в центрото.