Бременна в 8-ия месец загина при катастрофа

31-годишна жена, бременна в осмия месец, е загинала в катастрофа в столичния ж.к "Люлин".

Обратно в новината

Коментари - Бременна в 8-ия месец загина при катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Fiata oshte si e tam

Poznavam li4no shofiora i moga da garantiram 4e vinagi e bil shofior za primer vinagi e spazval zakona i ograni4eniqta. Niko ne bi si pozvolil da riskuva jivota na drug 4ovek o6te pomalko na bremenna jena.Nikoi nqma pravo da sudi kogoto i da bilo za6toto nikoi neznae kakfo to4no se e slu4ilo.Plus tova sam ubeden 4e pri4inata ne e nesaobrazena skorost prosto nqma kak v 6 i 30 v nai golemiq trafik na tova razstoqnie da se razvie golqma skorost nqma kak.

Как можеш да кажеш за починала бременна жена и бебе, че е отишла на кино?Не ми го побира акъла, мерете си приказките бе!

Ивчо ще живее ама с каква съвест, като е убил чуждото и собственото си деца!А другата майка няма да живее. Сега тази майка не стига,че ще погребе дъщеря си, ами ще погребе и внучето си! Бог да ги прости невинните жертви на такива хора, като шофьора!

Само дето бременната почти сигурно е била без колан, защото е била в 8 месец и тогава при удар от 50 км/ч в стълб е отишла на кино. :(

Явно е, че не може да се разчита на съзнанието на шофьорите. Само бъдещето ще оправи нещата. Когато колите започната да се управляват от сателит (за сега е само GPS-навигация), като си в участък с максимално-допустима скорост, ти си натискай газта до ламарината, а колата да си се движи с примерно 50 км/час. Само това е оправията. И като се замисли човек, не е и толкова трудно за реализация.

Ако жената е започнала да ражда, нищо че е била в 8 ми месец - нищо чудно човека да е изпаднал в паника. Това би обяснило и високата скорост и изпускането на завоя и за съжаление крайния резултат. Не знам колко от вас са бащи, но тези които са нека се сетят какво им е било първият път. А ако самата бременност е била проблемна и при кошмарните задръствания - нищо чудно да се е опитал да се прави на мъж. От години шофирам и се старая да карам нормално, но един път и аз се правих на състезател - просто трябваше да стигна навреме в лекарския кабинет. Мир на душичките!!!

За съжаление отново невинни жертви на чужда простотия. С 50 км/ч няма как да стане такова нещо ама нали всички са псевдо гъзари и тежкари. Бог да ги прости.

И какво ще стане като ивчо(шофьора) се оправи ? След като досега не се е оправил (с бременна жена 8-ми месец), значи явно ти си в шок или дрогиран за да коментираш така неадекватно.

Не сега да видят защо стават катастрофите.Пет минути да постоиш на някай булевард и ще се види колко карат с 50 км. в час.Това е лудо и безрасъдно каране .Жалко за жената и близките им.

НАЙ-ВЕРОЯТНАТА ПРИЧИНА ЗА СБЛЪСЪКА Е БИЛА СЛЕДНАТА - БРЕМЕННАТА Е ИМАЛА КОНТРАКЦИИ, ИЛИ И СЕ Е ПОВРЪЩАЛО, ИЛИ И СЕ Е ХОДЕЛО ПО МАЛКА НУЖДА, ТОВА СА ПРИЧИНИТЕ ДА БЪРЗА ТОЛКОВА КОЛА С БРЕМЕННА ВЪТРЕ!!!!!!!!!!!!

Това е просто ужасно. Докога ще продължава тази касапница по пътя, не знам. Положението с всеки изминал ден става все по-лошо, а културата на движение просто я няма. Всеки си мисли, че правилата не важат за него. А ако всеки един участник в движението спазваше простите правила, нещата, малко или много щяха да бъдат по-добри и нямаше да има толкова жертви. Ние сами се избиваме. Жалко за младите животи, мир на праха им. И хора, опомнете се. Не карайте като луди и винаги бъдете разумни, когато сте на пътя. Днес, огънят гори в съседа, утре може да е при всеки един от нас.

mir na dushite im,pazi ni gospodi/

А би ли ми казал, ако е карал с разрешените 40км/ч дали щеше да е толкова силен удара? Мъка ми е за малката душичка и майката, които са си отишли без време, заради шофьорските умения на въпросния господин. Да влезе стълба до средата на колата не е било, защото шофьора е карал разумно. Хора, карайте внимателно, не се правете на велики на пътя, защото в България се избиваме по пътищата. На нас не ни трябва война, на война загиват по-малко хора, отколкото по шосета из страната. Пътят не е място за избиване на комплекси. Трагедията е голяма.

Жалко за жената и детенцето й. Винаги се намират ненормални идиоти да ти светкат с фарове да се дръпнеш като караш с 50 по Царица Йоана. А люлинските ушевит дремят по тъмните улички и дебнат някой да мине на жълто, вместо да стоят с радара и да спират джигитите.

До техния познат: Бате сутринта минах от там. Шофьор съм от дълго години. Обясни ми, моля те как при десен завой се навлиза в НАСРЕЩНОТО платно и се помита стълба? Мисли логично. При десния завой би трябвало евентуално да е размазана шофьорската врата нали? Така изискват простите физини закони. За да навлезеш в насрещното и то с десните врати напред (зашото удара в стълба беше в дясната предна врата).. Това значи едно единствено нещо: ОГРОМНА скорост в завоя. Язък за момичето и детето

И на какво се е правил тоя Ивчо, ако не на тарикат? С каква скорост е карал според теб, за да се забие така? Сигурно с поне 100-120 при ограничение 50. При удар с 50 км и предпазен колан е доказано, че не може да има сериозни последствия за пътниците. Абсолютно никакво оправдание няма убиецът.

ДО: Техаен познат да , виждаме , че не се е правил на мъж. То от колата си личи. И ти си от тия дето не се правят на мъже , личи си. А сега и да полудееш все тая е. Не 100 , а 150 % е сигурно , че се е правил на мъж. 100 % е по-добре да не оживее , щото ако малко я е обичал и ако малко е човек няма да може да живее. И стига сте писали простотии за съдба , всевишен и т.н. Вярвайте в себе си и ще е по-добре за вас и тези около вас.

Замълчете... всичките ви писания са след дъжд качулка. Мир на праха им :(((

Бог да прости жената :( Минах пеш от там малко след катастрофата. Полицията току що бе дошла. Доста силен удар е било щом електрическият стълб беше на мястото до шофьора.

Не бил такъв човек, а? Не е бил, ама е станал! Ако беше карал с разрешените до 50 км/час всички да са живи!!! Какво само ги защитавате ТАКИВА?!?!?!?!

детето ми се роди когато бях в 8-ят месец. беше си идеялно развито. къса ми се сърцето, когато чета за подобни трагедии. дано почива в мир малката му душичка

Snoshti minah ot tam malko sled incidenta, i iskam da spodelia 4e ako vidite kak se e zabil v nasreshtniat sulb napravo niama da poviarvate.Tova za men ne e izguben kontrol nad kolata a karane kato lud s neuobrazena skorpst.Jalko e 4e zagivat nevinni hora. Mir na praha im i gospod da ni pazi

Единсвенното лекарство срещу глупостта на хората е на 2м. под земята. А в наши дни оцеляват по умните а не по силните, се оказва.

незнам кой е умен и кой не, ама ти не си edin от умните. какви църковни празници, какъв господ, каква предпазливост. ако всичко беше така както си мислиш едва ли предпазливостта ще е от полза.

kato se obarne karucata, pati6ta mnogo...

Ако шофьора е таткото, какво ли му е на него и на роднините. Горките. Бог да им е на помощ.

Бог да прости жената и нероденото детенце, и да дава сили на роднините.

нали сте умни и сте забелязали-преди църковни празници Господ раздава шамари-бъдете предпазливи

Мир на праха им. Ужасна трагедия. Хора, карайте внимателно. Пътя не е място да избиваме комплекси и да се правим на големи.

Ех, пусти късмет...

Кажи какъв ти е проблема ? Кажи си мнението. Защо обиждаш хората, които имат мнение ? Ние не сме ти виновни - тя (той) няма да се върне...

Боже, дай мъдрост на младото поколение на България!

Ебати малоумните коментари. Много сте тъпи всички. Ама много. Чак отчайващо.

Ужас! Да почиват в мир!

Жалко за жената и детето! А този малоумник да кара в града с такава бясна скорост направо трябва да го обесят. Ако си караше с позволената скорост 50 км/ч където и да се блъснеш нямаше да има такъв край, друг е въпроса, че щеше да има и време за реакция за спирачките :-(

софийски...

Сутринта видях колата и се ужасих какво беше останало от нея. Трябва да е било зверски удар. Жалко за жената и детето :(

Нека почиват в мир жената и нероденото й детенце, съболезнования на близките й

Ужас, хора карайте по-внимателно!

Докога ще се изтрепваме по улиците.На воина няма толкова жертви.Само в България няма закони за такива шофьори.Жалко за семейството на жената те загубиха не само нея но и детето й.

tagno

Люлинският тарикат решил да се прави на мъж със старата си барака. Жалко за жената и нередонето й детенце. Нямам думи.

Бог да прости жената. Дано поне мъжът се оправи. Боже дай разум на неразумните, въпреки че те си мислят за богоизбрани.

по света се водят войни и няма по толкова жертви, просто жалко е как сами се изтребваме

Добре де, това е в града все пак. И защо ще изтървеш автомобила, след като возиш много бременна жена?! Верно е, че отстрани е лесно да се коментира, но след като сам си се блъснал, мамка му, вината най - вероатно е в теб. Жалко за жената и детето.