Новo земетресение разлюля Западна България

Силен вторичен трус разлюля района на Перник и София в 00,59 ч. Той е бил с магнитуд около 4. Трусът е усетен в Благоевград, Самоков, Кюстендил и Монтана.

Обратно в новината

Коментари - Новo земетресение разлюля Западна България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте дрънкали глупости къде пък го усетихте тва 4 по рихтер или там 3.8!!! Имаше но беше едва 2 и тук в София едвам се усети да не кажа хич даже имайки в предвид че живея доста нависоко!

Зсщо непрекъснато се говори че щяло да има 7.5 много скоро??

За да си продават парцалите, за това! Не, че е невъзможно, но това никой не може да предвиди кога, къде и колко силно ще удари. Земната кора се движи и не е спирала да се движи откакто има Земя. Всичко останало са спекулации и всяване на страх.

булгария е на грешен път. наказва я земята. ооо майко земя,прости народа. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Областният управител си прави изводи за силата на труса по броя на запалените лампи и хората по улиците? Интересен подход, но подхожда повече на поведението на една птица без крила, която като стане напечено само гледа да си скрие главата, но задника й остава незащитен.

Това, ако не е вече, а именно, както му се вика HAARP оръжието, онова дето причинява, природни катаклизми, земетресения, резки промени в климата и т.н. Може да звучи конспиративно, но кога у Перним ги е тресяло земетресение. Именно, онази нощ когато беше земетресението в 3 сутринта, по същото време пуснаха и ПРО щита.

popov

Сега трябва да уточниш, чие HAARP оръжие е причинило земетресението "у Перним", хруското или хамериканското. Виж за илюминатите и рептилите е ясно, че са евреи. Иначе информацията ти ще си остане само таратор.

Digweed

Стига с тоя HAARP. Наистина такова нещо съществува, но предназначението му е надземнно а не подземнно... Ако си мислите, че хората могат да предизвикват земетресения, и да ги предизвикват контролируемо, слезте на земята.. Колкото и да се пънеме, оставаме си едни прашинки в космоса които не играят НИКАКВА роля. Напълно естествени процеси. Живеем върху една крехка кора (земната) която претърпява промени. Стига с тия конспирации...

Владо

Айде ся, човек не можел да предизвика земетресения.

lu4ka

Прави ми впечатление, че данните оповестени от Сеизмичния център към БАН са от 0,1 до 0,4 по-ниски от това което се оповестява от други центрове.Чудя се: БАН ли са прави или е май 1986 година !?

бог ви наказва за липсата на морал, за чалгата, разврата, лажите, мафиотщината, гоцевщината,, далавераджииството, кражбите, ...

Събудих се от труса, София, квБанишора, на 3 етаж

няма ли да спре ,хората отноово ще прекарат една бесунна нощ.може ли да се очаква паника,някои ще каже ли?за мен това една от наи уяссната нощ на бесуние,

В София на 8-ми етаж определено се усети "приятно". Трябва май да се радваме - столицата започва да прилича по нЕкои показатели на Лос Анжелис... Силно им съчувствам на перничани, особено ако са като мен - със страхова невроза от клатиземие ;-)

Дано не е подготовка за нов значително по-силен трус.Плаши ме това,че навсякъде се говори за затихващи трусове, а силата им никак не е затихваща.