Заместник-кметът по екология на София подаде оставка

Заместник-кметът по екология на Столичната община Мария Бояджийска е подала оставка, съобщи БТА, позовавайки се на Столичната община.

Обратно в новината

Коментари - Заместник-кметът по екология на София подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Биография в Уикипедия: Мария Димитрова Бояджийска е заместник-кмет на София. Родена е на 2 юни 1977 г. в село Добринище. През 1999 г. завършва магистратура по биология към Софийският университет. От 2000 до 2005 г. е последователно младши, старши и главен експерт към отдел Оценка въздействието върху околната среда и комплексни разрешителни. Това е написано - няма повече! Значи с 5 години трудов стаж от ниско експертно ниво на 29 години скокваш до зам.кмет на милионен столичен град по един от най-тежките ресори. Но важното е да е послушна на Мафиота...

Оставката е най-лесното нещо, по-важно е как работиш, а ти работиш само със заплахи, защото си близка на бойко и се мислиш за недосегаема калинка!

Г-жо, защо бягате??? Свършете си работата докрай и тогава! Истинският професионалист не бяга от отговорност! Но вие сте връзкарка и мафиотка, а и злобарка!

Тази жена е супер некадърна и действа супер непрофесионално. Който не е имал работа с нея нищо не знае. Тя коли, тя беси, ако не й козируваш и не се съгласяваш с нея си аут! Това й е разбирането, комплексарка и яко злоба, ама яка!

А,някой може ли да ми каже,ако знае разбира се де,как Плевнелив е натрупал тези милиарди,и от какво имайки предвид че навребето е бил гашник,син на партиен секретар на БКП,а???Соросоидни Тролове без да лъжете,нали??За Бойка жената на Кмета на Симитли знаем,как е натрупал богатството си.

По бай Тошово време, за смъртен случай с работник се влизаше дълго време в затвора!

Назначават разни вярни калинки, които не вършат работа и като видят зора, хайде оставки!Като най-големият им началник!

ТАЗИ НЕВЗРАЧНА И ПСЛУШНА ЖЕНИЦА КОГА ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА?

Аз смятам ,че прокуратурата трябва да се самосезира.Бойко не пусна Фандъкова за президент ,защото за него е важна София .Който държи София той държи парите,той държи държавата и властта.

Ако бойко, с когото са семейсни приятели не беше подал оставка и тази идиотка нямаше да подаде!

До кога ще се разминават само с оставки? Като подаде оставка и вече ги оставят на спокойствие.... това нормална държава ли е? Няма ли прокуратура, няма ли съд, агенция за проверка на доходите им... за палатите , в които живеят? Или яли, пили , веселили се и хайде по живо по здраво на друга длъжност......

Г-жо Бояджийска как спите спокойно след като имате пръст за смъртта на човек?! Защо не си вършите качествено работата вместо само да съскате като змийче, каквато сте си?! И сега давайте обяснения, а не оставка! Способния и кадърен човек не би избягал! От съвестта не може да се избяга, колкото и да бягаш!

Отива си една ПРОТИВНА личност, едно НЕДОРАЗУМЕНИЕ !!! Дано следващата няма нищо общо с такива боклуци !!!

тая ше го отнесе като свинкя блажен вестник

Плъшоците един по един започнаха да напускат потъващия гробарски кораб.

Крайно време беше,а Фъндъкова кога???Не ви ли стана ясно какви крадци са тези тумори от Герб,а???За какви кражби става въпрос за държавни земи във Младост откраднати и продадени на крупни бизнесмени,земи около молове а???

kirchevo

И кой ще я смени Фандъкова, оня мазния кРадиев ли

gangnam style

Не бе Крадливият Ген Тонев,който източи със Кадурина 16млн лева от ВМА,гледа ли сутринта по нова Соросоид Ниеден,за какви кражби става въпрос,по неговото управление а Шушляк???Някакви си обикновенни столчета по 400лв,и етажерки по 1700лв,състоящи се от няколко дъски.тоя крадльо трябва да бъде убит чрез замеряне със камъни.

Крайно време беше!

Разгеле

А сега ще почнат по корем да и се молят да се върне... Айде промяна моля- нещо ново, стига с тия цецки

Я гледай ти, ние сме имали зам-кмет по екология. За каква екология става въпрос - най-замърсената столица в ЕС!!! На дядо ми кочината беше по-чиста от София!!!

А даскал Фандъкова кога ще се махне?! Най-некомпетентното дебилно същество заставало някога там... Толкова инфантилно проста, че няма до къде.

Чудесно, един боклук по-малко, а разследване ще има ли ? Кога фъндъкова ще даде отчет къде точно се харчат парите на общината - бюджетът на Столична община е 1,4 млрд. лв. годишно ! Брутална сума ! А фъндъкова е кметица повече от 6 години 6х1,4 млрд=8,4 млрд. лв. Някой вижда ли какво точно е построено в София за тези 8 млрд. ? Завода за боклук е поредният грандиозен строеж, от който герб източва пари !

Това е ДЕМОКРАЦИЯТА драги ми прости. "Парии и презрени" които крещят "осанна" и "разпни го" и елит дето вече е спестил някой лев за билет да колонизират Марс. Когато ви писах че демокрацията не е цветя и рози по пътя а е измишльотината на ционистите от провинция Юдея ви беше весело но сега .......

от името на простите да целуна земята под краката ти , о премъдри Делфийски оракуле.

явно нещата са били доста забатачени и уплахата и опасността от затвор са реални щом така панически се рабягаха. ред е сега и на 27 годишната калинка зам.кмет по транспорта. Все по явна става некомпетентността н Фандъкова и нейният екип. Като няма политически чадър и...

Плъзна се лавината от върха и започва да таркаля надолу де що свари! Дано се разбие чак в подножието.

А зам кметицата по транспорта кога ще си подаде оставката за гафа с метрото?А Фандето сега се сети, че трябва информираност за хората при авария в метрото.

Тази бе най верната на Фандъкова за да бяга значи кражбите не могат да се покриват вече.Нещата се подхванаха от медии ,хора .Негодуванието е повсеместно в цялата страна,народа е ,,прост" ама чак толкова колкото е банкянскиО каруцар НЕ.Цели 10 години кражби покривани от това злобно и фанатично чудовище.Който е работил с нея знае какъв борсук е.

Българският народ наистина заслужава да си отдъхне като вкара всички тези изедници в затвора. Мъчителите на цяло едно поколение. Изроди.

То и без да си работил с даскалицата е видно какво животно е....

Защо според теб тя е животно?

Ще кажеш ли по-точно какви са й недостатъците? Защо според теб е борсук???

Нека аз да те светна! Борсукът много лошо смърди, та и тъз.

Цялата сган , да бъде най-малкото арестувана.Това кметове, областни , министри, Тиквунии, цялата паплач гробарска - всички.Да им се запорират сметките, конфискуват имотите! Гадове мръсни,долни боклуци!!

Няма ли да арестуват тези,които са откраднали общинските имоти в Младост.А, онези в Бистрица? А, прокурорите,които са прекратявали преписките за откраднатите десетки милиони във ВМА, ще ги поощряват ли или трябва да им бият шута към наказателно дело.Борисо-о-о-ов, да ти имам и държавата.

Лед тронулся господа. Това е началото. Започва да излиза ИСТИНАТА.

Ако, публикуват бонусите й- под маса, направо ще пребледнеете от завист!

НЕзнам дали от завист или от почуда. Не всички са завистливи, въпреки , че в бугаристан е основно занимание на населението.

ГРЕШИТЕ!ПРОСТО ДАМАТА Е РЕШИЛА ДА СЕ ПЕНСИОНИРА, ДОКЛЕ Е МЛАДОСТ!

Някакъв циганин паднал от стълба и се утепал и в булгаристан настъпи геополитически катаклизъм. Нищо особено, обичайното. Ако беше пукнал българин никой нямаше да обърне внимание.

Някои плъхове напускат кораба...?!? Обаче червените им сметки са без кръчмаря Борисов май... Що га ядоа кифтеата от ОП ОС на МОСВ си мълчаа... А сега оставки - е НЕ НАМ пише на руски паметник...

Чия собственост са металните стълбове на уличното осветление? Някой от общината забелязал ли е, че всичките са ръждясали и загрозяват обстановката в столицата!!!!

Извади кинти, купи няколко кофи боя, плати на някой да ги боядиса и проблемът е решен.

Най-добре на мястото на напусналата Мария Бояджийска да бъде назначен г-н Николай Желев. Той е доказан професионалист и не е корумпиран!!!! Има опит в общинските дела, тъй като е бил общински съветник.

В Столична община цари пълен хаос и безконтролна корупция всеки взима под масата от кмета до чистачката, има 1800 граждански договора никой не знае за какво са, никой не знае какъв е реалния щат на общината. Със завода за боклук тия женички демонстрират тотална липса на професионализъм и некадърност. Къде е сега популиста Борисов който толкова се хвалеше и очакваше чудеса от завода? Защо няма един публичен отчет за дейността на завода. Аз знам че там загиват хора и се краде безконтролно не се провеждат обществени поръчки и пр. Като цяло София става все по мръсно и отвратително място за живеене. Аз съм от Княжево и мисля че тия управляващи съсипаха града....

... които метро копае другими, в герб попада...

всички софииски кметсва в панделата защото превърнаха софето в нещо средно между концлагер, морга и психатрия... сега сигурно ще внесат от германия по евро-проект и крематориuми за да изгорят "отпадъците"......

И Личните причини са били да не я уволят дисциплинарно....

най после едно хубаво маце между тия крокодили и те земаха та го уволниха

Е може ли такава работа, това да не е конкурс за красота. Ужким - за работа там трябва да се ходи, чувам хората викат , че много се облагодетелствало това масе? Хитро , като е тихо - прибираш, като загрубее играта - ама аз се отказвам. А кой ще 'понесе' 'отговорността'?

лична причина :достатъчно е усвоила ,за да започне самостоятелен бизнес тук или зад "граница" .

Ще ми се внимателно да се проследи как ще се развива Бояджийска в бъдеще, след оставката? Това ще е показател какво става в Столична община! А, за Фъндъкова, нека не приказваме! Тя изпълнява всичко онова което и нареди банския цървул! Поболя се жената от напрежение как да му "крие" посраните гащи!

Абе какво става в тая община? Тази вечер по тв гледам, че разни мошеници им взимат и градинките, а те дремят! Алоу , Фандъчкова, взимай се в ръце или си хвърляй и ти оставката!

Е, те така се носи отговорност, ... право вкъщи. В краен случай може и в банкова сметка.

Кичо

Явно кораба потъва щом се разбягаха плъховете...

Е, капитана потъва, няма начин да не ударят и боцмана. Нали всички трябва да се равняват по него.

Комунистите са в акция

Айде стига с тия комунисти бе тъпак! На кривия х.й и вълната му пречи! Погледни какви хора са назначени в СО, с граждански договори! Що не проверят какво прави там оня цървул и пияница, топ криманилиста Ботьо Ботев? Колко пъти в месеца ходи на работа и с какво допринася за сигурносттта на общината? Всички лизачи от МВР по Бойково време им е намерил топли места в общината! И Фъндъкова изпълнява! Огледай общинския съвет бе човек, независимо от коя партия са! Всички стапят напето и инкасират дребни суми, но редовно! А кинти има - 1 млр. и кусур! Някой от тези мишоци да е поискал отчет за това как се харчат парите? Не! А и не е необходимо, краля слънце от Банкя разпределя баницата! Интересно и американците го знаят ама си траят! Защо ли?

...за американците: Траят си, за да го използват, когато им е нужен. И той слуша и изпълнява.

Мара вън от общината!

Фундъкова, махай се от София, не ставаш за кмет, искаме кмет с топки, не с п*тка. София е в окаяно състояние: разбити калдъръмени улици и тротуари, непоправяни от 100 години, коли по тротуарите, гогантски дървета по улиците, като в джунглата, изпотрошено и слабо улично осветление, кражби на вещи на живи и паметници на умрели в гробищата, тълпи от цигани, каруци, улични помияри. Корупция навсякъде, Фън дъркова, майай се с добро...

Кичо

е ти какво искаш да си оди у Самоков ли да копа там метро бат Сали не дава ...

По добре с п*тка, отколкото с насран гъз като теб. Я си спомни София преди 10г. или тогава си бил още У село.

Правописа не знаем, ама иначе от всичко разбираме, а?

Интересно с конкурс ли е била назначена или кмета си я е избрал? Дирадраскапите можеше да си направят труда да опишат биографията и.

Назначиха я още от студентската скамейка,като обясняваха колко е съвършена.Тогава масово се търсеха секретарки до 23 год. с висше образование и два чужди езика...