Мъж се самозапали в центъра на София (обновена)

Мъж се е самозапалил на бул. "Витоша" в София и е откаран с изгаряния в "Пирогов", съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Мъж се самозапали в центъра на София (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей тази псевдо демокрация до къде ни докара.

Фатмака и правителството му. Къде се е крие тази проста кратуна? Самоубийство, въоръжен грабеж в Пазарджик, въоръжен грабеж на казино на границата, грабеж на 82 годишен старец само за 1-2 дни. Или той забрави какво обеща и се занимава само с Костинбродски сценарии на червените гниди. Мафиотските медии му пазят комфорта, но това не означава, че е време да се осъзнаем и да му наритаме кухата кратуна.

Поредната робска душица... Роб се е родил, като такъв и ще си замине от този свят. Да се бе взривил пред парламента, щеше да остане в историята!

Е НОРМАЛНО , ТОВА СА ЕВРОЦЕННОСТИ. НАРОДА СЕ ПАЛИ ОТ РАДОСТ, за нато и вероценностите, ИСКА ДА ИЗГОРИ КАТО ФАКЛА,ДАЛИ СЕГА ИЛИ ПО КЪСНО КАТО ФРОНТОВА МИШЕНА, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.

Самоубийства на 100 000 души: Русия - 7,2 САЩ - 4,9 Австрия - 6 Норвегия (сред най-високоите в ЕС) - 6,7 Италия - 2,6

Незнам кава водка пиеш но веднага я спри преди имаше две функциониращи мозъчни клетки но май и те са ти заминали

Самоубийството израз на сила, или на слабост е всъщност, освен че е общоприето да се приема като знак за отчаяние, безизходица и отказ да се живее в раелния свят и действителност? Ако не е следствие на дълбоко психическо разстройство, разбира се! При всички случаи не мисля че е подходящо някои да злорадстват или да упражняват остроумието си или някакво фиктивно превъзходство, че те са например по-добре или по-силни при подобни трагични случаи. Имам безброй много други теми, възможности и ситуации, нека поне малко да сме хора.

...и кои го нарече луд ?....що го пишете като са "непроверени данни" ?!? ....или важното е да подхварлите "насока " в мисленето а хората ....

В ЕС общата смъртност на 100 000 е 9, 83 през 2005 г., като днес числото не се променя. В България има малки промени - от 14,6 през 2005 г. става 15,3 през 2015 г., т.е. има леко покачване на смъртността.

Ние в Пресцентъра на Партията току що получихме потвърдена информация. До средата на 2014 човекът си беше съвсем наред.

ся остава да е викал Аллах Акбар хахаха. почва се пак

някога европата лепеше жълти звезди, а сега лепи жълти картони! целата европата е един конц лагер! затова да спрем запада до 13-тия меридиан!

До това ни докараха талибаните на прехода ,така наречените "десни" !

ахахааххахахах Вицът на деня.

Сега и този го картотекираха и му лепнаха жълтото картонче, ама дано го накарат да си каже, защо го е направил,за да няма спекулации че днеска пак се начетох на бисери!

българия гори вече 28 години на кладата не демокрацията, внесена и запалена от европата, но никой не бърза да ни помогне! защо ли, а?

Ако имаш предвид Европа на крадците комунисти които спретнаха така наречената демокрация за да могат да ограбят още един път народа си мога и да ти повярвам.

В други държави като им писне палят този който ги тероризира. Конкретно в Либия - американското посолство заедно с посланника вътре. А нашенеца, който може емигрира, който не - ...

"По непотвърдени данни, самозапалилият се мъж страда от психично заболяване." А причината за това психично заболяване?

ГЕРБ

Психично заболяване би трябвало да се цитира диагноза,лечение и прочие подробности.

Натиска се Курнелия да управлява с любимеца на народа Данаилов - и то на цели два раиона - пълен с енергия, като се развихри!! Та спомнил си е човекът какво беше при БСП - РЕЖИМ на тока, хиперинфлация, крах на всички банки. И не можеш да ги изгониш - демонстрации по цяла година. Гониш ги от главния вход, те през задния бягат. А Бойко лесен - не иска да му викат "оставка" - при първата демонстрация, при първия неуспех и мола-. ето ви властта - оправяйте се.

"На днешния ден преди 4 години пред Община Варна в знак на протест се самозапали 36-годишният Пламен Горанов. Въпреки усилията на лекарите във Военноморската болница, на 3 март 2013 г. младият мъж почина."

Да си спомним за него. Почивай в мир.

От прочетеното стигнах до заключение, че трябва да съм крадец или патологичен лъжец, за да ме броят за нормален?!? Имам жълт и да не знам!!! Закона ме пази, както и вас..еми да ги почваме?

Дали изведнъж цензурата в новините не падна?

при триста лева ток, ще ядеш ток. Аз който имам три климатика и непрекъснато работи бойлера, ел.печка, перем и се къпим 4-членно семейство имаме 260 лв.сметка за ток. Ама и аз кво говоря той Бойко е виновен. Сега като сдаде властта и като се завърти една въртележка без правителство и без парламент ще цъфнем и върже.

Не мога да разбера, как има хора които нямат друга работа, а защитават убийци?

КъпИтИ са на село веднъж в годината,а климатик си виждал по-филмите,аре бегай у лево ,селски

При 460 лв заплата и 300 лв ток Какво ти остава?

Да понаучиш нещо, и си намериш по-добре платена работа например.

Една благословия и от мен.

Ама нали обяснявахте, че средната заплата на средния гражданин у нас е надхвърлила 1000 лв.! Кво излиза сега, че хората получавали 300-450 лв. среднО, а тези, които ни управляват средно по 1600 лв. Как да не се самозапали човек! Докога народе робски ще се работи ангария в таз робска страна? Така е било и в турско, така и при социализЪма, така и при мутро-капитализЪма!

Хората като видяха ''новото начало'',''промяната'' и ''върнатото достойнство'' което Генерал Деси и Радев всеки ден изпълняват и взеха да се палят.

KAM SWETLOTO YUDEO-4IFUTSKO BADE6TE

Идва БСП на власт и хората се палят !!!Като прочетат кандидат депутатките, само фолк певици няма ... за сега!!

Още един...

Те хората като виждат кой се кани да ни управлява пак и при това начело с кака Курнелия, вземат предварително мерки.

психично болен хахахахах че то всички под прага на бедност бихте ги определили като хора със психични проблеми.... дано се оправи човека...

Правилно го рече!

Чета коментарите и си мисля колко лесно казвате- този или онзи е психар, без да се замислите какво е приживял този който е стигнал до такова действие. Аз искам да ви запитам- ДО КОГА ЩЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА СЕ СЛУЧВАТ ТАКИВА НЕЩА? Утре може и вие да срещнете трудности и да ви пречернее. Скачахме по паветата, всички бяха егзалтирани- ТОГАВА БЯХА ПОЧТИ ВСИЧКИ. Сега оставяме хората да горят като факели, да се хвърлят от етажи. ЗАБРАВИХМЕ ДЕМОНСТРАЦИИТЕ ЗА ПО- ДОБРО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ. Срамота. Всеки си мисли- добре, че не съм аз, аз няма да изперкам, но НИКОЙ не знае как животът ще го смачка.

След 34 дни си поръчвайте ковчег, ако гласувате за статуквото. БОЖЕ, СПАСИ/ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И НОСИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИ ГЕН.

Дали са му два лева за сеир.

Някое орешарче е празнувало юбилея!

На тебе какво ти беше по-лошо при Орешарски бе, тъпанар? Добре че размрази замразените от Дянков доходи и пенсии, та да живнем малко! Какво спря или замрази Орешарски, та плюете по него? Мутрата ли ви подобри стандарта на живота или доходите, та плюете по Орешарски? Толкова сте гренясали и оглупяли, щото един вчера изкукал гербераст писА във форума, че ГЕРБ и Борисов са леви, а БСП - десни!? Е, щом е така, плюйте по левите ГЕРБ и Борисов!

Luna0102

Психично болните мазохисти не свършват. На кого си мисли че накриви сега шапката?! Боли го него, не някой друг.

Хората не искат Борисов и се самозапалват в знак на протест , той все се натиска да управлява ! Всичко ще му се върне тъпкано , Бог забавя , но не забравя ! Ще пукне като въшливо куче !

Проблема ако беше само в Борисов вече щеше да е решен. Системата,в която сме вкарани е грешна.

системата му виновна:):):):)

И турците не са избили толкова бг,заащото са имали нужда от работна ръка и данъци. Когато са убивали са били милостиви набързо те заколват. Тези наши и чужди евроатлантици-глобалисти убиват бавно,мъчително и тихичко цели 27 години българи.

Макрограбежи, "битова"/ромска престъпност, ментета, чалга, дрога, разврат, невежество, безнаказаност за престъпниците, бюрокрация издевателстваща над нормалните хора, хаос в здраве"опазването", хрантутене на "бежанци"...

Забрана за политическа дейност на всички партии и лица от т.нар. "преход", който по същество е национална катастрофа и геноцид 60 000 избиратели, по териториален признак, избират най-достойния сред тях да ги представлява. На 6млн. избиратели това прави 100 народни представителя. Избирателите от избирателния район имат право да отзовават своя избранник по всяко време с референдум. Референдумът може да се инициира с подписка от 6000 души. Образователен ценз Възрастов ценз

да видим тогава как ще гласуват приматите...

Възрастов? Колко 40 години? И искаш ли само мъже, че жените са тъпи и не разбират от политика. И в момента има възрастов ценз. 18 години. Не го ли знаеше? Какво друго ли не си знаел, като си писал решението си.

d4

лошо. много лошо. и още по лошо...

Още не е дошло НАЙ-ЛОШОТО ВРЕМЕ, за да се намеси Господ българина на страната на народа и да "хвърли" в ОГНЕНОТО ЕЗЕРО-фотонния тороиден торсионен сириусиански поток, изметта на планетата. Надявам се и се моля до тази Коледа това да се случи-да им свърши времето за беззаконията им.

Сигурен съм че пореден свестен човек си е отишъл. Вчера беше денят на обесването на Левски. Замислете се!

Стига глупости. Не си е "отишъл". И е с психични проблеми. Бягай да ръсиш със захар против катастрофи.

Като човека е с психихически проблеми, това да не го прави по малко такъв.Лошото е че в днешно време сме длъжни, да уважаваме хора, КОИТО НЕ СА ЧОВЕЦИ.

Осигуровки има ли? Кой ще плаща лечението сега?

Ние плащаме, храним журналистите.

ПО-ДОБРЕ ДОСТОЙНА СМЪРТ, ВМЕСТО НЕДОСТОЕН ЖИВОТ

Най-старателно пазената тайна в България е БРОЯТ на самоубийствата от началото на така наречения преход досега.

Това са само част от самоубийствата, които стават всеки ден в милата ни родина. Плюс още към 90 % хора, живеещи, ако може така да се каже в мизерия, отчаяние и тиха депресия...

Искал е да се прави на герой дано е жив или е поредната откачалка

Още си спомням как след събитията в Чехословакия се самозапали един студент, Ян Палах май се казваше, като протест срещу "съветската окупация". Мастилото, което се изля след това от западните медии би могло да изгаси всички, които се запалиха в България след "великите демократични промени"...защо ли сега тази новина няма да бъде топ-новина нито на Дойче Веле, нито на ББС, нито на Ройтерс?

15:44 20 февруари 2017, "Мъж се е самозапалил на бул. "Витоша" в София", а на 20 февруари 2013 изгоря пред кметството на Варна Пламен Горанов. 10:21 20 февруари 2017, "Влак прегази легнала на релсите жена" в Сливен 11:19 20 февруари 2017, "ТИР виси между платната на моста след Витиня", 15:53 20 февруари 2017, "Магистрала Хемус остава затворена при Витиня" И после пиши, че няма връзка с темата "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" и изтрий конкретната точка: ... XV. Повсеместна и постоянна гавра с врага 1. Над българите може да издевателства който си иска и Както пожелае. При изкуствено създадената пълна безотговорност имената на нашите ще бъдат винаги засекретени. 2. Гоите да бъдат доведени до самоубийства, инфаркти, инсулти, припадъци и други тежки състояния посредством хулиганщина, наглост, издевателства, унижения, оскърбления и пълна безнаказаност на извършителите юдеи, членове на други тайни общества и шабес-гои (колаборационисти"). 3. Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив. ХИЛЯДОЛЕТНИЯТ НИ ВРАГ Е ОЩЕ ЖИВ.

Минуси ще ми пишеш, душманино!

със сигурност и безработен, болен и изоставен, затова е такъв отчаян демонстративен акт насред столицата. Което рече, че това запалване е предизвикано в резултат на боковото управление

То да беше само "боковото"...

Поредният психар! Щом е стигнал до там,че да се запали публично,значи че наистина е психо! Такива,като са решили да се самоубиват в името на протест,нека запалват със себе си и някой депутат,а не да се самоубиват и накрая нищо не решават... Запалете 2-ма - 3-ма депутати и току виж онези горе се стреснали.. Но,като се палите сами нищо не постигате,просто умирате за статистиката,а онези горе си го местят от крачол в крачол!!!

Нинова - коментирай!

Геят е на поста си. Дали човек ще се самозапали или куче ще се изп.кае, няма значение. Геят има отговор за всичко: Путин е виновен! Евала на този блестящ акъл!

Сбирщина лешояди, вкопчена в човешката трагедия. Какво означава "Очаквайте подробности!". Веднъж публикавана тази новина, за какви повече подробности трябва да ни държите в течение - как се чувстват децата му, жена му? Псевдо журналистика.

4 години от всенародните бунтове и няма промяна,нито наказани.. Всичко си върви по старому. Преди 4 години имаше вълна на такива самозапалвания като форма на протест.

Никога досега в историята на България не е имало такава епидемия от публични самоизгаряния. Те са характерни за отчаянието и безизходицата на "свободна" и "демоНкратична" България, членка на ЕС и НАТО! И още нещо: Пак Путин е виновен, нали????

ПУТИН -НИКАГДА НЕ ВИНАВАТ КОМУНИЗМА -МОЖНА, ОН БАЛШОЙ ВРЕМЕНИ ОКАЗВАТ ВЛИЯНИЕ

След 8 години Борисов какво друго да очакваме.

100 години социална политика и благоденствие? ;)) Нямам други очаквания, пък да видим.