Жена загина при катастрофа в София, има и ранени

Жена загина при катастрофа на столичния квартал в кв. “Павлово“, има и четирима ранени. Инцидентът е станал около 13 часа днес на булевард "Цар Борис Трети".

Обратно в новината

Коментари - Жена загина при катастрофа в София, има и ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама то убиеца вече е вкъщи ,ако още не сте разбрали!

Линч за малкото педерастче!

Обяваваш "Ден без жертви", след което се затваряш някъде на топличко, да не те вали дъжда, и чакаш да мине работния ден. Идилия.

Съдя по БМВ-то и се обзалагам, че след 2-3 дена адвоката на посеркото ще се изтъпанчи с тезата, че шофьора на пикапа е бил наркоман, пиян, крадец, изнасилвач, многократно осъждан и сам се е блъснал в БМВ-то, което си е карало с 20 км, а той с 100 км. Шофьора на БМВ-то ще бъде оправдан, а виновен ще изкарат шофьора на пикапа.

Тоя посерко сега ще го вкарат ли в затвора или мама и тати ще го оправят по втория начин? Мама и тати горди ли са, че имат за син пикльо-убиец?

а каде е малкия простак в ареста или вече е при мама и тутко . бмв е просто добар автомобил сатворен от немския гении.това че е попаднала на потури не е неин проблем.

а каде е малкия простак в ареста или вече е при мама и тутко .

Поредният тъпак, вероятно от Бояна който вместо хеликоптер се вози на автомобил. Аз такива ги гледам стотици всеки ден по "Пушкин" - правят парад на простотията. IQ=0, толерантност на пътя=0, шанс да бъдат нормални и здравомислещи хора=0. Днес един такъв келеш кара диво в насрещното до ОВЧА КУПЕЛ - почти го беше нацепил един бус. Кога ли някой пич със ЗИЛ ще им разкаже играта на тези малки келеши, да ги извади веднъж завинаги от чалгаджийската им планета.

-А дано! Чул те господ!

Пет години поред гражданската отговорност е била в Армеец, при ТИМаджийте. Тази година е сключена в Булинс, при другите бандити...Сега ще плащат яко за загиналата невинна жена! Бог да я прости!

BMW---е диагноза.

Пропусна ГОЛФ

Диагноза е ниската култура. Поколение без ценностна система и възпитание.

Що да са глупости ? Огледай се и виж какви индивиди се возят в БМВ-та.

БМВ = БезМозъчен зад Волана

humfry

Лични наблюдения. Пълно е с потенциални убийци на пътя! Съвсем редовно попадам на поне по няколко шофьора на ден в най-добрия случая, а средно са значително повече, които изпреварват неправилно и много рисковано. Тенденцията е такава, че 99% от тях са с луксозни коли. Няма значение дали е Околовръстно, в града или извън града. Човек се стреми да спазва максимално правилата и да е толерантен, обаче подобни типове просто не ти позволяват. Те не спазват никакви ограничения, ама никакви! Където и да отидете със скрит радар ще видите, че поне 80% от шофьорите не спазват ограниченията на скоростта! Цариградско, Околовръстното и където си изберете... И какво се случва, идва момента, когато някой от описаните по-горе те убива, защото отговорните институции не са се погрижили този някой да не е на пътя! И това явление не е 1, 2, 5 или 6 години, това е през целия преход. И как да не емигрираш после?

Хааа, били обявили ден без жертви? Някои много компетентни специалисти са го направили това. Или пришълци от друга планета .

Позната история- БМВ, 18 годишен пъпчивец, мислещ се за мъж, кифла на седалката до него и друг такъв мъж с друга пикла на задната седалка; лоши гени, ниско интелектуално ниво за сметка на татуси и напомпани мускули; родители чалгари, неспособни друго освен да друсат цици и тумбаци и също толкова интелигентни; ЧУВСТВО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ, щото нямаме закони и желание да се спазват.... и още, и още....

Айде ся мама и тати на пикльото да плащат кръвнина. Все пак преди 2 месеца са му купили кола за 18-тия РД.

мама и тати ще му платят кръвнината,за тях това не е проблем.думите на мама:не се притеснявай ,маме ще я изплатим тази, нали си жив и здрав.думите на тати:не се притеснявай ,пичага ще я изплатим тази дъртофела.тати утре ще ти купи нов джип.

sawo

Катастрофи стават всеки ден. От кога всяка катастрофа ще е новина за първа страница ? Като отворя западни медии интересни никъде няма авто произшествия на първите страници - ще кажеш че там катастрофи не стават, не карат пияни, не карат без книжка, не карат дрогирани... ?

Да стават, но зад океана за 4/четири/ нарушения на пътя ти правят криминална регистрация до живот! Отделно България губи по около 1000/хиляда/ свои граждани годишно, на фона на ниската раждаемост това си е проблем, ама кой да мисли.....

Съдба. Може да си караш цял живот кротко, по правилата и изведъж съдбата ти праща някой ей такъв 18 годишен дебил да те пречука на пътя.

Вече има подготвено обвинение от Главния Прокурор срещу убитата баба , мотивите са - няма сложен колан на задната седалка .Наследниците на убитата ще трябва да платят Джипа на детето .

Като махнаха казармата тези 18-20 годишни че и нагоре станаха най-големите келеши и пикльовци.То като няма дисциплина си мислят че живота е вечен и че могат да карат както искат.Де*ба тъпите родители имат където им купуват скъпи возила на тъкмо взели книжка техните мамини синчета.

aide da ne po4vame za soc-4i4kovcite i tehnite kusuri... za6toto i te sa mnogo

Обаче колко ограничени хора има в тая страна само... Веднага след като има катастрофа с участието на немски автомобил, той той е виновен! Просто не може да е виновен водачът на фреснка кола нали? Или поне така ви се иска на всичките! Защо ли? Ами защото всички ви е яд, че няма как да достигнете класата на немските коли и никога, ама никога няма да сте по-бързи от тях на пътя! Това ви е ясно, но и това ви ядосва максимално! Защото всички завиждате! Сега няам да се учудя, ако този младеж го тикнат в затвора ей така от злоба към немските коли! Подобни случаи колкото искате! А бабката, която може и да е заспала на кормило може и един акт да не й напишат! Мизерници сте в мисленето си и такива ще си бъдете до края на живота си! Ето затова още понеделник сутрин се изнесох там където вие никога няма да бъдете и не мисля да си идват у нас повече!

В Карлуково ли те взеха?

бе, говедо, не прочете ли,че се е движел в насрещното платно? Кой да е виновен? Като ти чета глупотевините оставам с впечатлението, че си същия посерко, с два грама мозък.

Схващам ти мисленето-не е до колата,И ТИ СИ КАТО НЕГО!!! Грехота е,вярно,ама ми се иска теб да беше нацелил!!!

Хейтъчета като теб мястото вие в Сирия и др. Да видите малко реалност и истински проблеми. А кой каква кола кара и да ли е 10-15 годишна (ама е НЕМСКА) По добре такива като Ваз да не се връщат в Бг. Съболезнование на близките :(

Ти изобщо прочете ли статията? Никой не изтъква факта, че е била немска колата/джипа, а че е управляван от 18 годишен пикльо, който навлязъл в насрещното платно.

Пикльо, класата не е да имаш а да можеш!

Евала ,бате !!! Пълно с ясновидци и гадатели тука .

Изнесъл си се некъде си в понеделник... С тоя манталитет скоро ще се изнесеш и в отвъдното. Дано само да не отнесеш и някой невинен с теб!

Сладурче, кой го е еня, че си се изнесъл в понеделник? Или ти се чудеше как да втъркаш този факт в темата? Аман от хвалипръцковци! Тук се говори за катастрофа и човешки живот. Не за това кой го е яд , че няма бърза кола и кога/дали ще се връщаш. Тоя дето е предизвикал катастрофата сигурно и той мисли като теб - "яд ви е, че нямате бърза кола", а жената, която е починала едва я е интересувало кой какво кара.

Очевидно е, че имаш голям проблем! Не си добре с главата, ама много, и не е зле в скоро време да посетиш някой подходящ лекар! Побързай, че вече може и да е станало късно! ;-)

Малоумни богаташчета с чувство за безнаказаността на свръхюовеци!

ареееееуда идва че не ми се ебе само разпрани

А полицията протестираше?! За да могат спокойно 18- годишни да убиват...

Този е карал в насрещното и е искал да избегне удара,като е минал от дясната страна на пикапа,пълен малоумник !

Така е, като оставиха келешите без казарма. Там поне ги култивираха и учиха на някакви порядки, на воля да се справяш с трудностите, а сега всичките келеши се чудят как да си оправят комплексите. Затова мама и тати дават модерните коли и вършат престъпление след престъпление. Те затова и не с еприемат крайни мерки за движението по пътищата, че току виж "засегнало"тяхното безмозъчно тъшанарче. Дърбжавата е разграден мутренски двор и няма да се оправи без ред и дисциплина. Трябва първо да уважаваш правата на другите и чак след това да се келешиш на теб какви ти били правата......

Що си мислиш, че едно време в казармата боклуците не ги слагаха писари(всяка събота и неделя в отпуска) и служба по вода. Не всеки е култивиран в казармата.

Само да добавя, че ние тук се научихме вече да имаме само права, и забравяме, че имаме И задължения, защото така ни изнася.

поредният боклук с БМВ. Тази кола е диагноза.

Не е луд този, който изяжда баницата. Луд е този, който му я дава. Пешлеме на 18 години, какво искате? Не ги ли виждате как карат по улиците такива пубери? Проблемът е в ЛИПСАТА НА КОНТРОЛ! Все едно да дадеш на 5-годишно дете зареден автомат и после да се чудиш защо стават бели.

Ако беше някой бай Пешо беше причинил с ладичка катастрофата - досега щяха да са му разтръбили трите имена, ЕГН-то, адрес по лична карта, по местоживеене, имената на децата и внуците му и т.н. НО - тука говорим за джип, за ученик каращ този джип - е как да му се съобщят имената??? Някой добарал инициалите на ученика - К.Ж. Бил изпаднал в шок от случилото се, най-вероятно мама и тате ще му се карат за щетите по джипа, защото може да не им изплатят каското...

Не е на кръстовището на Павлово а между Горнобански път и Павлово в посока центр.Там има лек ляв завой на който е минал в другото платно посока Княжево.

TIREX

predi 1 godina на бул. българия прокурорски син помита при гонка посреднощ мантинела и Размазва двама млади на Тротоара- даже книжката не му взеха 2ма убити нищо-когато си син на прокурор. Булгаристан рядко населена територия с изключително прост народ!

Пълен нещастник.Това мамино детенце сега какво ще го правите или тате пак ще се обади където трябва и то хоп,на улицата невинно и чисто като бебешко д.пе!

Именно. ще ни чакат да забравим,битият-бит,за оня другия си знаете. И след половин година най-много бомбенцето не само няма да е "вътре" ами пак ще си се возка... Това е днес реалността. Смее ли някой да попита за справедливост?

Кой дава на такива пишлеци да карат тези мощни коли..... Книжка на 3 месеца.... сега трябва поне 30 г. в затвора....

Това да не ти е Сидеров, даже за 2 часа няма да го задържат, със или без стража. Направо са го пуснали да си ходи в къщи да се оплаче на татенцето. Така е то, за убийство няма следствен арест, какво значи тука някаква си пенсионерка и 3-4 в Пирогов.

Имам чувството, че младите шофьори се обучават да карат в насрещното и това не им се струва опасно. Абсолютно безотговорни са и имат високо самочувствие за сметка на уменията им. Въобще нивото на шофьрските курсовете е под всякаква критика, като добавим самочувствието и една машинка, подарена от фамилията и не им е нужно да ходят на ски.....

Няма начин татото му да не е от луксозните айдуци!

Ясно, че държавата нехае за поданиците си, но как тези циници, подарили оръжие на отрочето си ще живеят спокойно?

Поданици, душко, има при монархиите, а РБ не е монархия, ако не знаеш!

Подминавам "душко'-то със снизхождение. Начинът Ви на изразяване красноречиво обяснява неведението Ви, че поданик е "Човек, който административно е обвързан с определена държава, принадлежи към нея и се подчинява на законите ѝ". Ако четяхте повечко и няма да се отклоните от същността на трагичната новина.

По случайност разбрах, че момчето е ученик последна година в Италианския лицей в Горна баня. По всичко личи, че родителите му са хора с възможности.За съжаление у нас всеки се мисли за велик, а другите сякаш са му длъжни. Който е толкова велик, да възстанови щетите, дето е причинил.

Родителите на " децата" от италианският лицей , в болшинството си са от онези,които ограбиха родителите на децата,които са в обикновените училища.В този лицей, дори и случайно да влезе що годе нормално дете, още на втората година е израснало,като един добре нахранен и облечен лигльо!

Майка съм на дете от италианския лицей. Вярно е, че има лигльовци, ама айде не всички под общ знаменател! В класа на дъщеря ми имаше само една лигла и нищо повече. Като не й обръщаха много внимание и тя се очовечи и сега е свястна майка на две дечица.

Да възстанови щетите,добре,ама как ще върне жената...

"Считайте бабата за бордови щурман-опълченец!".. Доганчо Лека й пръст на жената!.. на най-хубавата възраст , да си получава пенсията и да се радва на внуци.

БРЦК

Всеки ден без изключение по Борис се кара в насрещното. А и не само там. Виновни са от КАТ !

Малоумник с БМВ от къде ли ми е познато това???

Германците са техничари! Не могат ли , като влезе автомобилът тука и скоростта да се ограничи на ..120 км/ч, а като се оцепи в насрещното - да спре??!

Крайно време е за каране в насрещното да има много сериозно наказание, според мене и вземане на книжка и от 1000 лв и на горе. Днес в София това съм го видял поне 10 пъти. А за този пишлигар затвор, като за убийство ! Лека и пръст на жената !

идиоtsка полиtця, защо не покажете kое е това копеле заедно с родителите му?

Нали щяха да правят изменения в законните-млади шофьори да нямат право да карат мощни автомобили!?!Или само бля-бля-и карай да върви!

И как точно мощността на автомобила пречи на карането в насрещното?

Мнението ми много отдавна е ,че шофьори със стаж до 5г. трябва да карат автомобили с малка мощност.

Е това вече преминава всякакви граници ! Този 18 годишен каращ джип БМВ откъде го има ? Ако е от мама и тате ,трябва и те да бъдат подведени под отговорност .Крайно време е и родителите да поемат отговорност за безхаберните си деца ,особено при постъпки с трагични последици .

кретенчето в пълнолетно! За мама и тати остава само да подсмърчат докато той си излежава наказанието (а дано, ама..)

Само че щом мама и тати могат да му подарят такава "играчка" за 18-тия рожден ден, вероятно ще могат и да побутнат тук там под масата на точните хора, за да му се размине сериозно наказание. Такава ни е държавицата просто.

не съм съгласен ''да излежава'',а работещият народ да го храни,решението е око за око,зъб за зъб,звучи средновековно но само крайни мерки ще решат проблемите в мафиотската ни държава.

Навремето ако направиш катастрофа тежка с последствия до 2 години от вземането на книжката-тоя,който ти я е дал сяда на скамейката в съда до тебе. Ама сега нали всичко е по съкратени курсове-2 седмици-айде книжката. В крайна сметка всичко е пари...

Тате му го е купил за пълнолетието, а преди това го е възпитал подобаващо: другите трябва да ги прегазваш, инак си неудачник. А ако някой се окаже мъж и ти се опъне, тате ще ти помогне.