Син на прокурор в кървавата автогонка на бул. ”България”

Трима пешеходци загинаха в "черния петък" по тротоарите на страната. Мъж и жена бяха блъснати в София на бул. "България", а момче на 18 г. загина на пътен банкет, блъснат от млад шофьор.

Обратно в новината

Коментари - Син на прокурор в кървавата автогонка на бул. ”България” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицията нямала информация да е имало гонка, понеже не се познавали (сякаш има някакво значение дали се познават), за капак - не карали бързо. Ако нямой ми обясни акк токава са влачили убитите 50-100 метра и накрая са отрязали две дървета (и това след кошчетата и т.н.) - това с 50 км/ч НЯМА КАК ДА СТАНЕ!

а убийците току що са напуснали детската възраст :( Как ли са ги отглеждали родителите им? Ценностна система? Възпитание? Колко струва живота? още за детската престъпност от dir.bg dnes.dir.bg/news_comments.php?id=9217667

още по темата коментари и информация от dir.bg: dnes.dir.bg/newscomments.php?id=9206601&tagid=

Все с аудита се блъскат ей. То да се чуди човек грешката да не е в колата че е добре обезшумена и им се струва че карат с 20км. Преди години да си призная имах А4 като действително не се усещаше скоростта и доста глупаво съм шофирал... господ ме е пазил. Сега не вдигам над 100-120 няма гаранция че ще успея да се опазя от инцидент на пътя, но поне намалявам риска за мен и семейството ми.

Въпросът е защо не са задържани в ареста, след като има убити хора от тях.Какво значение има алкохолът?

Синът на прокорора ще бъде оневинен!Ще му повдигнат обвинение по член за много години заради човешката аудитория,ще го влачат 10 години в съда и накрая ще се окаже че обвинението е неправилно и няма да бъде осъден.

За такива тежки криминални престъпления/не по непретпазливост/ трябват тежки наказания-вярватели,че това ще се случи?това е Българияяяяяяяя

Се оказва че пречи на движението и не дава да снимат простотиите от времето на УБО по т нар правителствени трасета СОЦИАЛИЗЪМ на Гоцето

Интересно как син на прокурор работи в съдебна охрана, а той ни обещава справедлив процес. Моля, моля - 1 година условно, че даже може да излязат и виновни загиналите - не са били на правилното място.

Айде сега да го видим "строгият, но справедлив и принципен" Цвъчко Цветанов ... нали прокурорите и следствието са в неговия ресор?

Как оценяват два човешки живота (двама убити) според този материал прокурора Венцислав Андреев, шефът на КАТ-София Богдан Милчев и директорът на СДВР Валери Йорданов?

20-годишни прокурорски синчета с баварки?!

е ти кво искаш,москвичи ли да карат

ами трабант или запорожец да кара--от къде е изкарал пари за баварец на 23 години-спестил е от закуските...на татко си

защо всички злополуки стават я със синове на прокурори, а на политици, а с ченгета..........тия защо си мислят, че всичко е безнаказано

ами трабант или запорожец да кара--от къде е изкарал пари за баварец на 23 години-спестил е от закуските...на татко си

Абе, може и да си права с това, което казваш - че компенсирали липсата на здрава ерекция с подобни, вдигащи адреналина изпълнения, но не съм чувал меки китки да участват в такива състезания. Иначе мисля, че проблемът с меките п-шки е по-скоро проблем на жените, а не обратно!...

Ами меките китки и твърдите чепове са сексуално удовлетворени и не им трябват заместители бе. Толкова е просто.

жените нямат проблем. или го решават лесно в първия "секс шоп" ;)

Пак ще опънат нЕкой сенник над прокурорското чадо

още когато го писаха, в с и ч к и нормални хора разбраха, че това е корава кратуна и надут балон. ами на кого друг ще е син? то глупавите и п р о с т и т е а и бедните си вървят по тротояра... и двамата са убйоци! хубаво няма да видят и двамата -каквото и да прави прокурорчето. гадни са и са измамници- затова хората ги мразят!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

попитах за имената на жертвите - не ги намерих моите съболезнования убийците са по-популярни попитах гугъл за: /107631/кърваво-родео/андреев/ и ги намери

основен опонент на управляващите и на кандидатите за управляващи са избирателите

Двамата обаче все още не са задържани, тъй като в кръвта им не е установено наличието на алкохол. А колко човека трябва да бъдят убити за да са задържани в ареста.Това на нищо не прилича, срам и позор.

евентуално директорът на СДВР Валери Йорданов ще си остане на поста ако евентуално убийците не са убийци или поне единия не е евентуално или ако убитите не са евентуално самоубийци ;) ;) .

Не са арестувани защото няма алкохол в кръвта им. А има загинали. Какво като единият е син на прокурор. Убили са хора, няма арест. Цветанов подай си оставката!!!!!!

"Двамата обаче все още не са задържани, тъй като в кръвта им не е установено наличието на алкохол. Евентуално на някой от тях ще бъдат повдигнати обвинения, след като се прегледат всички свидетелски показания и са готови техническите експертизи на автомобилите, посочи директорът на СДВР Валери Йорданов."...........без коментар!!!

Ето тази новина ми даде отговор на прокрадналото се чуство, че шефа на кат се опитва да усуква при коментара на случая ... И аз така си помислих - опитва се да огражда някого ... Ръка ръка мие ...

има вероятност да се спази закона (да не се заобиколи) според този материал: dnes.dir.bg/news/prokuratura-srs-prisadi-otchet-dela-9203194?nt=10 оптимист ;)

Ех на тати олигофренчетата не можаха и за 24 часа да ги задържат понеже са неизвстни извършиители но пък за тая сметка тати е известен и ще оправи нещата. Тия двамата сигорно са били решили да се повозят малко из парка но не са забелязали че в градинката са легнали хора да спят и са ги помели. Това е добър сенарии за некои филм но съболезнования на близките на жертвите!!! Плйцая дето извади кирливите ризи на МВТ-то за даренията... Убиството на Яна в Борисовата градина там ония са известни а тук няма известни...Да е... ба тая хилава държава...????????

Чета един чекиджия Алфа Ромео които иска да се гони с аверчетата си.Затваряите им веднаж седмично стария път за Б-д през Арабаконак и скоро няма да останат желаещи за гонки.Но без да ги подсигурявате с линеики и охрана.Може да им озвучите трасето с чалга за да имат повече хъс в самоизбиване си!!!!

прави сте - ваш си е сайта и вие си решавате какво да публикувате. на който не му харесва - да си направи сайт и да си публикува ;)

Вече ми е ясно какво наказание ще получи прокурорския син ако е виновник за катастрофата....Мисля че всеки знае.

Не били пили, защо не ги тествахте за наркотици. Бас ловя, че са ударили я по някоя линия, я по някой хап. И са тръгнали да мъжеят, педалчетата смотани. Ама така ще е, те са от нашите, не са виновни, виновни са им хората дето са били на тротоара по никое време. Поне да се бяха натресли в някой стълб, че стълбовете трудно мрат. Ама не би. Тея и условна няма да имат, вЕрвайте ми.

и са кво?! тати прокуроро требе да развие нелегална адвокатска практика, за да спаси убиеца от затвора щото там много ще му разширят.... познанията

Какво съм виновен аз, че обичам да шамаросвам тъпанари! За нарушаване закона за движение по пътищата трябва да има не само условни присъди , а и ефективни присъди лишаване от свобода.

Колко по му е мек - толко по му бръмчи колата; и яко пили гуми из квартала. И тъпите мотореткаджии с малки пишки и голем шум от мотора. Трябва да забранят "тунинговането" , което влошава заводските параметри за екологичност на двигателя - шум и газове

Хаха! Прав си и това не е просто фолклор, ами си е научно доказано... Импотентността (най-общо казано) така комплексира мъжете, че ги избива на различни форми на агресия и отчаяни опити за себеизява - най-голяма и мощна кола, мотор, оръжие и т.н. Но какво са виновни случайните жертви ?! Извършителите - на съд с цялата строгост на закона !!!

Убийците се наказват само с едно наказание,според българското правосъдие в миналото!Сега няма правосъдие,а българите останаха много малко!!!

Гонките трябва да се ЛЕГАЛИЗИРАТ !!!! Каво съм виновен аз, че обичам да карам с двеста и да се дърпам с аверчетата?

В момента е трудно да ти се обясни. Но, недай си Боже, един ден убиеш човек, тогава сам ще разбереш, няма да има нужда да ти обяснява никой, но ще е малко късно... Човешкият живот (включително и твоя!) не е игра на руска ролетка...

Изоставаш, изоставаааш! Румънските ти братя по акъл карат вече с по 300 км/час. Тъй, де. Вдигай, още, още...па може и накрая да ти стане хубаво...

Ами ходи си намери някъде писта за тази цел, защото какво пък са виновни обикновенните участиници в движението, за да страдат заради такива като тебе !

трябва, но дори и тогава убийството ще си е убийство. между другото, тати им кинти за воило а нама за писта... бедничкия...

Дано доживееш да пораснеш.

А пък аз искам да се легализира стрелбата. Кво съм виновен аз, че обичаме с аверчетата да си стреляме на воля. Може пък и да уцелим някой дето прави гонки.

хахаха. СУпер. То си е същото. Само дето куршума е по-малък и е по-малко вероятно да помете ДВАМА пешеходеца едновременно ...

Ами отивате в Долна Митрополия до Плевен там има военно летище уреждате си нещата с военните и карате ако искате и с 300.Ти не обичаш просто да караш с 200 ти просот обичаш да караш по-бързо от другите и е най-лесно да го правиш по пътищата всички карат 50-90 Тъшунко и аверчетата му искат всички да ги виждат какви за джигити и затова карат с 200 и какво стават ви пишките от това нали? Като искате адреналин що не се сбиете с полицай, гарантирано ще има адреналин.

Ще се пошуми 2-3 дена максимум седмица и всички ще забравят .Помни ли някой какво стана с шофьорката която блъсна линейката?А какво стана с убиеца на децата в Симеоновград?

е ви плодовете на 20 и косур години преход..малоумни кретенчета с лъскави возила дето едва ли могат да си напишат и имената ма шпорат със 140 в населено място.. немам думи и Бог не може спаси вече тая страна...

Може. С малко промени в закона. Ама не иска.

Много ми е мъчно и на мен от това, което се случва в страната. В какво се превърна България - просташко-чалгарско-циганска държава, където всичко се разграби и цари беззаконие, беднотия и оскотяване. Жалко за нас.

пак ша повторя трябва се заличи от картата тази "страна" булгаристан....няма смисъл да се води че "съществува....

До това води беззаконието и криворазбраната демокрация - парите попаднаха в ръцете на наглите боклуци - мутрите и те налагат своя стил на живот в страната!

И ти си голям човек, но каква полза. Възпитал си нощен джигит...Освен да му купиш ново БМВ..Загиналите кучетата ги яли.

Сега ще ви кажа резултата от разследването и присъдата в 2 варианта: 1. Синът на прокурора е карал с 30 км в час, когато неизвестен с "Ауди" го засича, прави опит да го избута от пътя, щото има "зъб" на баща му, вследствие на което колите излизат от пътя, и синът на прокурора проявява "мъжественост", като успява да убие "само" един пешеходец, щото можеше и да са повече; цялата вина е на другия шофьор, и прокуросрския син следва да бъде награден за предотвратяването на повече убити. 2. Двете коли са си карали с 30, и изведнъж от двете страни на пътя се хвърлят "самоубийци". И двете коли правят всичко възможно да избегнат ситуацията, но пешеходците бягат с "превишена скорост", и водачите и на двата автомобила са безсилни. След катастрофата, на мястото незабавно пристига екип от "Спешно застраховане", който описва щетите. Тъй като и двамата пешеходци-самоубийци са постигнали целта си, щетите следва да бъдат заплатени от техните роднини. ...Решението не подлежи на обжалване!!!

1.Комплексиран глупак от Форума на бмв. 2.Комплексиран глупак от Форума на ауди. Решили да си избият комплексите,породени от миниатюрните им п.шлета,да пукнат дано!!!!! Това, че не се познават е добре защото бързо ще се изпортят,ако вече не са го направили,дано не ги покрият на друго ниво! ДОЖИВОТНО-БЕЗ ПРАВО ДА УПРАВЛЯВАТ ДОРИ КОЛЕЛО!

Ще простим на прокурорското чадо, но от днес ще има цялостен нов ред в държавата - ЦЕЛИ 6 камери ще следят това да не се повтори

Има ли значение с алкохол или без алкохол? Важното е самочувствието без покритие което им дават родителите с пари и коли! Важното е,че са убийци. Как пък веднага дойде адвокат при единият? При обикновен участник в катастрофа не идва веднага адвокат. Ще ги покрият и оневинят....а жертвите са си жертви и остават жертви на хората с пари и власт!

Поредното мамино синче и поредните трупове в моргата кво ще кажеш господин Цветанов.

А тоя "полицай" ще напусне ли "доброволно" като оня дет го уволниха задето се обади за даренията? Цвъки, много издънки бе. Що така? Да не се срине доверито в партията.

Айде като е син на прокурор - у затворУ.

Ако си убиец с БМВ или Ауди - нищо. Ако си нередовен пътник в градския транспорт - ела да видиш тогава. Но най-зле е, ако си убит, защото ще трябва да платиш обезщетение на застрахователя.

Браво!Единият е прокурорско отроче,което на 20 годинки е заработило БМВ.Другият ще е някое друго мошеническо отроче,заработило АУДИ.Ще убиват хора и няма да ги задържат,а ако ги задържат няма да ги осъдят.Ще ни пробутват закончета,с които още в детската градина на миропомазаните да им се дават шофьорски книжки, защото родителското тяло вече е рекетирало и откраднало достатъчно,че да им купува лъскави возила, за да трепят с тях простосмъртните, които имат наглостта да се движат по улиците .Така ще бъде,докато мълчим и стискаме зъби.Докато от всички посоки ни вадят очите с престъпна съдебна система и подкупна полиция,а ние се занимаваме с няколкото им имотчета,за злободневка, ще продължават да ни избиват. Другият начин- да ги изправим до стената и който оцелее,оцелее е точният,но е не ни стиска.До кога ли?

Май, още си "на кафе"? Те стават по-богати - ние по-бедни, остаряваме повечето умираме, а късметлиите дето се пенсионират молят през сълзи децата си от чужбина да им пратят пари поне за данъка ? За тая България ли сте си мечтали като гласувахте? Ботев, Левски, Раковски не гласуваха - те умряха за нещо по-добро! Кой има смелост да го направи?