Намушкаха с нож баща и син в автобус в София

Баща и син бяха наръгани в автобус на столичния градски транспорт в квартал "Надежда", съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Намушкаха с нож баща и син в автобус в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спокойно чавека е в реанимацията на ВМА но е в стабилно състояние

Прави ли ви впечатление, че няма информация по случая? А, че никой от пътниците не пише коментар ?

си перат гащите и нямат нито време нито кураж да кажат точно какво е станало! А може би всички са били гърбом към биещите се и нито са чули нито са видяли какво е станало?!

Да прави ми впечатление ,че за убитото момче в Борисовата градина всеки ден излизаше нова версия ,а за този случай -пълна тишина.Сигурно извършителят е циганин и не трябв да му се нарушават правата.

Ами в метрото е (все още) чисто и не мирише на цигани,защото не могат да влязат без билет!!Току-що чух по БТВ че ,,....пътниците били много уплашени,плачели и се чувствали като отвлечени!! Тъпаци мръсни -оставили са едно лудо момче да развява нож!Къде бил шофьора?Че вие ги мразите повече от циганите.Ако се е намесил сигурно е че и той ще е пострадал.Един пикльо с нож да надвие цял рейс.Сигурно повечето са бил и мъже,че ние с чантите щяхме да го млатим яката

в ръцете на 19 годишен малоумник който ги използва в превозно средство на обществения транспорт и нанася сериозни телесни повреди на двама души?! А къде е полицията и нейната превенция на престъпността?! Та нима никой от гражданите и полицията преди това не е видял или не е забелязал бухалката в ръцете на този хулиган?! За такива действия в обществен транспорт и на обществено място присъдата трябва да бърза, кратка и безмилостна! Иначе няма да се пресече серията от убийства и опити за убийства от страна на изперкали идиоти извършвани в градинки и обществени превозни средства! И защо не оповестявате името и етническата принадлежност на този убиец?! Или ако го направите ще бъде "нагнетяване на етническо и верско напрежение"?!

Бях на мястото минути след инцидента. Не чух нищо за цигани, а за наше дете - наркозависимо.

Защо не му съобщават името?! Или ако го направят ще наранят престижа на татенцето и маминка му?!

Трябва и да ги снимат тези изроди, за да се пази народа.

До скоро пътувах с автобус 83.Автобусите са нови ,но не се пазят.Като се качиш в него ,мирише на цигани които се качват на бул. "Константин Величков" и виетнамските общежития.Смених маршрута си ,за да не пътувам с този автобус и се возя с метрото.Поне в метрото е чисто и няма миришещи цигани.

повече от 12 часа след инцидента да няма информация за извършителя и причината.. при цял автобус от свидетели. Авобусът е пътувал няколко спирки с размахващ нож пътник, пътниците са били едва ли не заложници.. А къде е бил шофьорът? Защо не е подал сигнал? Спрял е защото се е обезпокоил за возилото, не за хората. Пътници са оказвали първа помощ, пътници са звъняли на 112.. И никаква информация.. сякаш нищо особено не се е случило ???

.. не е задържан въпреки бързата намеса на полицията, а на граждани ! Изобщо цялата официална информация по случая е под съмнение.

Беше въпрос на време да се случи нещо такова. Автобусите на линия 83 бяха подновени с чисто нови MAN, преди около 4-5 месеца. Ако се качите сега са също толкова мръсни и неприятни, колкото бяха и старите. Тази линия е една от най-дългите в София и минава през няколко цигански гета, като се започне от Бакърена фабрика, Захарна фабрика, К.Величков, кв. Красна поляна и т.н. Преобладаващите пътници са цигани, които си качват краката по седалките и това е най-малкото, което мога да дам като пример. Аз лично бях свидел на сцена между цигани возещи се без билети и с крака върху отсрещните седалки, които проверяващата се опита да санкционира или да напуснат превозното средство на което те отговориха най-нагло, че си плащали данъци и затова се возели без билети в гр.транспорт. Единствените, които подкрепиха контрола баха двама възрастни пенсионери, една жена и аз, при това случайно имаше и полицай, който стоеше безмълвен свидетел и не вземаше никакво отношение. След, като всички които взехме отношение към безобразното им поведение се обърнахме за съдействие към органа на реда, той едва тога се обърна с репликата : "аре слизайте да не викна патрулката"..е, успяхме на следващата спирка да ги свалиме поне от автобуса. Това е ежедневие по тази линия. Вероятно някой е направил забележка на някой за недопустимо то му поведение в обществения транспорт и е станал инцидента. С цялото ми уважение към БХК, но тези малцинства нямат само права, а имат и задължения и трябва да се съобразят и с нормите на поведение. Крайно време е и полицията да си влезне в ролята.

етническият баланс, ако тия лумпени бяха застреляни (примерно) от потърпевшите?

Нека да се приемат моите закони! Чиста и евтина работа- няма да храним престъпници по затворите! И повярвайте ми, много ще намалеят е престъпленията!

Преминава току-пот Леви ташак, затова човека вече си отиваше ? И затова, нашите от Герба, секи с левата ръка в джоба, пази Ташака! Минка

война няма - хора мрат!

Всеки кандидат-убиец вече знае, че и да го хванат (което е трудно), и да го осъдят (което е още по-трудно), накрая може да не се яви сам, доброволно в затвора и да му се размине.

да се чете "те си траят и траят", не, че е от значение, де.

ядосали се момчетата - какво толкова? АБЕ, ИМА ЛИ СЪД В БГ. , КОЙТО ДА ВКАРА ТИЯ ЛУМПЕНИ В ЗАТВОРА! ОПИТ ЗА УБИЙСТВО - ПОНЕ 15Г.! иначе- да се въоръжаваме всички и да се защитаваме взаимно от такива изверги!!!

да се възстанови Белене!

при изготвен проект, подписан договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по оперативна програма "околна среда", извършени доставки на автобуси на газ, обучен персонал за работа с тях, скотовете люпят семки, пият кафенце, слушат чалга и размахват ножове на гражданите, а теи си траят и таят. ромесори даже бяха счупили на такъв рейс стъклата с прашки и нищо. търпелив мат'риял, мрънкащ на маса и ракийка

Време е в София да направят паметник на най-добрия приятел на човека - НОЖА!!!

9х19 е по-добре, вервай ми!

Мицифайките за реден път ги няма там където трябв ада бъдат - при гражданите. Те се разхождат с кол като директори, а престъпниците си разиграват коня както им харесва. Вместо даси вършат работата за която им се плаща днес родните милиционери се канят да стачкуват. И няма никакво сънение кой организира тази сачка - БСП и компания. Нали повреме на целиямилиционеро-социализъм МВР беше бронираният щмрук на артията. В МВР не можеше да остъпи всеки - трябваха 3 препоръки от членове на БКП или на работещи в МВР, което е същото. През цялото управление на БСП за 4 години по вемето на Станишко нямаше нито един протест на мицифайките. През цялото управление на Обущарски - също. А какво с е епроменило чак толкова по времето на управлението на ББ? Може би с еопитват да ги накарат да си вършат работата. Но те не искат - те искат да им тече службата, службомерът да цъка и след някоя друга годинка да с епенсионират. С по една шапка пари. Масова чистка трябва в МВР.Който иска да работи като полицай -ОК. А който иска да си остане милиционер - вън.

Какво се чудите комунистите заедно с ДПС ровят здраво, целта е ясна, беден и прост народ, неразкрити убийства, стачкуващи полицаи, смърт на болни по болниците, не ви ли прилича на познат почерк, за да каже простия народ "ЕЕЕЕ по време на комунизма не беше така, а по времето на Станишев ни увеличаваха пенсии и заплати с по 20 лева, а сега и толкова няма", не разбрахте ли за толкова години кой ви доведе до просешка тояга, кой ви изпрати децата по чужбина, кой ви кара да работите без пари, кой ви съсипа здравето...

Баси! Вече трябва да ходим с бронежилетки...

Може този случай, плюс онзи с убитото 16-годишно момче, да са плод на някакви "бежанци". По арабския свят са тези носещи и боравещи с ножове.

Не. Рашките са виновни, или краварите, или комунистите, или еврогейовете, или бат Бойко, или тройната коалиция. Важното е че е някой ДРУГ. Нашия велик народ е умен, работлив, карасив и гостоприемен - абе чист като сълза.

Двадесет и пет години безпътие.Двадесет и пет години отсъствие на държава, полиция, съд, прокуратура.Двадесет и пет години умишена девалвация на образованието,чалганизация, морален и духовен упадък. Просто двадесет и пет години пълно разлагане на обществото. За жалост стигнахме нива от които връщане на зад няма.

"Защо да уча, като мога да стана борец?" "Учи мама, за да не работиш!" "Пари ми дай, акъл не ща!" "Асфалт не ядем" "Да ни напраат фабрики, че сме гладни" "Да ни дадат достойна еврозаплата" "Ама всеки ден ли ще работиме?" "Тия частници само експлоатират" "Да бе да. Ще им работим за 600 лева. Как пък не!"

Крилати фрази на българина!-добро попадение!

Много "демокрация" ни залива от Американските екшъни бе ей , кво да правят хората като само това виждат, всичко е нагледно,с напътсвия и техники как се краде или убива, как да откраднеш кола и как да се скриеш и маскираш. Дрога,наркотици,секс и проститутки и педали на всяка крачка - идеално бъдеще .

loyola

Опа, много лъжат тия бе. Сега да ви кажа аз какво научих за случая: Първо нападателя с ножа е задържан от случаен гражданин след кратка гонидба. И е бил предаден на полицията. Второ тоя с бухалката е дошъл в последствие на спирката, за да отмъсти за баща си (който е бил наръган с ножа).

Моментална екзекуция за всеки който нападне друг човек с оръжие и не е в самозащита. Съд по бързата процедура и обесване или разтрел.

КАК ШЕ ГИ СТИГНЕМ АМЕРИКАНЦИТЕ, СТИГНАХМЕ ГИ ДОРИ ГИ ЗАДМИНАХМЕ.

Това да не е ножара от Борисовата градина?

loyola

Ако беше, щеше да има много трупове, тоя е само начинаещ аматьор.

Центар на балдърщинАта, на улицата бес нож, или на сватба бес кур, е позор! Гроздьо

САЩ са виновни и за това ..нали така г-н Ганьо Балкански ?

Не Путин е виновен г-н слагач.

Да, Ганьо, оттам дойде тая мода.

Ами като няма правосъдие и полиция

Ще почакаш много.Аз съм с предимство.

Кой нормален човек в България се разхожда с нож и бухалка... За съжаление в мутроландия това е в реда на нещата.

друго си е перхидролената златка да се разхожда с пистолет и палка в парламента, нали.. !? О! верно, че това същество не се брои за българин, а за нормален, съвсем не...

Поредният низ в черната хроника на една отчайваща действителност... Няма какво да го увъртаме: Капитализмът е див и варварски! Само социалистическото общество може да организира хората и да моделира по човешки ежедневието им!

СоциализЪма е спасението на некадърниците и неудачниците. Тъй като нищо не могат и нищо не знаят, чакат останалото общество да им осигури живот който по никакъв начин не заслужават.

Хората са абсолютно организирани, я в Гулаг, Белене, Катин и т.н. Там ги убиват с милиони в името на по-добрия ред и бъдещото по-справедливо общество, където всеки ще работи колкото иска и ще яде и пие колкото може...

Като се е разиграло толкова зрелищно и веднага са заловили злосторника, защо няма снимки, а!?

02.05.1985 в-к. "РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО" "БЛАБЛАБЛАБЛА.... само бързата намеса на полицията предотвратила по-голяма драма! "

Е нали са го хванали, малко ли е.

25 години ДЕМОКРАЦИЯ това създаде: няма ден без убийства, катастрофи, инциденти от всякакъв вид, срината просвета, здравоопазването го няма... Е няма да изреждам, на фона на тази безмерна корупция.... След 10 г. хората ще напуснат тази извергната държава за жалост, но и тези, които ни ограбиха и ни притискат все повече няма да са вечни!

Поставям Ви "+" ... но тук ДЕМОКРАЦИЯТА - не е виновна. Това, което се случва 25-26 години у нас не е ДЕМОКРАЦИЯ, а пост-социалистически капитализъм, колкото и изтъркано да звучи. Демокрацията е в Европа ... примери много ... сега - премиерът на Франция, преди президентът на Германия и дори Берлускони в мафиотска Италия!!!

Всичко което се случва у нас е напълно нормално след 70 години комунистическо робство!

Искаш да кажеш 26 години след демократичните промени бе душко. По онова време нямаше такива изтрещели хорица, обезумели от глад, мъка и отчаяние. Но как да знаеш като не си живял по ония времена.

Искам да кажа 70 години кърваво комунистическо робство бе душко!!!!!!! 70 години на безаконие и убийства от страна на бкп и дс. Повече от 200 000 убити. Четете Стефан Бочев,Николай Галев,Георги Ифандиев и т.н.!!!!!!! ДУШКО!!!!

Изключително информативно. Всичко разбрахме. Следва да хвърляме боб и да гадаем произволно кои са и какви са, и как сме скапана държава и как за нищо не ставаме и как Русия е виновна и как през времето преди Новата ера нещо не сме направили както трябва, та сега сме на това незавидно положение ... Просто така за да ни минава времето ...

Kalin

100% са били цигани

Какво им става на тия хора.............

мутренска държава.

Народа тотално е откачил...Такавжа деградация никога не е било...

За тези вече 26 години преход ... по-голямата част от умните, работливите и отговорните си тръгнаха. Тук почти не останаха свестни хора да създават "дребен бизнес" и такива, които да работят. А, администрацията, полицията, правораздаването и политическата класа, пълни с хора неспособни да правят нищо друго освен да "управляват, колят, бесят и крадат" - непрекъснато расте. Като се добави и увеличаващият се брой "социални ползватели", и емигрантите, състоянието на образователната и медицинската система ... случващото се е съвсем закономерно!!!

Защото лъжците и крадците са повече от работещите

защото са безнаказани

. и все пак не бива да се уреждат нещата по този начин . Комуникация му е майката Диалог

цигани, бежанци или кви?!

Това е целта на всички политици- простотия, невежество, чалга в живота във всичките й измерения.... Направи народа идиотски и му дай пиене и кючеци.. Той сам ще се самоунищожи, като към това ще се включат и циганите, които са верен изборен електорат. Жалкото е, че разумните хора с всеки час намаляват... Простотията и простащината царуват. ТежкО на такава нация!