Полицаи задържаха автокрадец след гонка в София

След опасно преследване в столицата полицаите задържаха сериен автокрадец. По време на гонката неговият съучастник е успял да избяга и все още се издирва.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи задържаха автокрадец след гонка в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В панделата заедно с адвоката и съдиите. Това е правилното решение.

В България Няма Справедливост.

що им криете лицата ве дебили?

С дебели досиета и на свобода. Това по света може да се случи единствено с намесата на независимата българска съдебна система.

Ако бяхме нормална държава сега трябва да е на бесилката, а след това и съучастника му.... всяка една просперираща държава в света точно със смъртни наказания се е преборила с кражбите и корупцията!

И после милицията не работела... Кой го казва?

Същата тази Бъчварова (и мъжът и) са в групичката, която натрапи на БГ "ама много димократичното" законодателство, чрез което този бандит прави циркове из съда, пазят му се правата, а и да го осъдят е условно. Да не говорим ако е циганин - тогава БГ държавата ще мудаде пари да си купи той X6.

И двете ръце на дръвника. Да се храни с протеза и докато го прави да се сеща за поразиите които е направил и да знае че окраденете са се чувствали неконфортно както той след наказанието.

деер

Смях.

Задържаният е известен автокрадец с дебело досие, пардон портомоне

е к'ви са тия изпаднали крадци,тоя сайвант е не повече от 6-7хил....

Ще си плати и ще го откопчаят пак,както са правели и до сега.

d4

И какво и е на новината?? Битовизми нек,ви. Ще го "пререгистрират" и ще го пуснат по живо по здраво... И утре тоя юнак няма да краде Х5, а нещо по- завързано, защото си е признал и е обещал повече да не прави така...

И само в Булгаристан такива изроди се разхождат свободно. А доколкото знам, цената на патрон за Макаров е около 1 лев, а издръжката на затворник е над 2 минимални заплати. И при толкова налети милиони в полицията няма пари за патрони ли? Или и тях ги продадоха вече?

Защо вместо да плещят простотии и да вадят напоказ чуждите насрани гащи не приемат поправки в ЗМВР: като задържат един такъв и го поведат любезно към участъка задъражият да се "изпуска", защото е чувал или знае какво ще му се случи там. А не полицаят да трепери дали няма да е следващият разследван. Тогава гонитби няма да има или поне силно ще намалеят.

"дебели досиета", наркотици... Защо не е в затвора? Колко такива още шетат на свобода? Бъчи, Цацо и всички други с дебели задници, дато седите по кабинетите, не ви ли е срам? Седите и тъпеете докато такива гащници грабят народа.

Закопчаха автокрадец след гонка в София

Като че ли е време, паралелно по БТВ да се излъчва и шоуто на Цаци. Толкова смях и емоции ще разтоварят народонаселението.

Що не на Бъчви? Да не си им колега?

забележете по заглавието отношението на медии и власт към проблема в нашия квартал това е успешен бизнес от много години за едно голямо семейство но се прикрива от високопоставени приятели

Ще си платят и пак ще ги пуснат - полиция, прокурори, съдии , а може и по-нагоре във властта. Държава- трудна и опасна за живеене - от постраали !

много сме силни сме връзкари сме

И колко километра са от "околовръстното до Ботевградско шосе"?

Разбира се ,че крадците у нас са под чадъра е се покровителстват от институциите , които трябва отдавна да са ги закопчали,осъдили и да са в затвора..!?Като са с дебели досиета ...-що щат на свобода ...!?Това вече трябва да се разбира и като ...-СЪУЧАСТНИЧЕСТВО и подстрекаване към кражби и престъпления...!?

Оплескана до ушите в корупция държава!

Време е сами да си плевим градината по места. Само така може да се наложи ред и законност. Аз и аверите ми си ги пердашим с пейнтмаркерите - повярвайте ми много боли и не е летално.

Опита ми показва, че като хукне да бяга и го праснеш до 20-ия метър спира да бяга веднага и започват едни писъци, едно молене и обещания "аз повече няма да правя така". Естествено не му се разминава с едно топче де (5-6) ;-) После те разказват на другите и така стана по-спокойно.

Данат се пари на мутри.Те си го взимат,говорят!Поливат му тестесите с бензин и палят.Започва да говори и за други престъпления.Това е било в Щатите през 30-те години.После мисис Рино започва тотално да ги подслушва и всичко си идва в ред.

Нищо като новина! Само след 24, най много след 72 часа т. нар. "автокрадец" ще бъде пуснат на свобода. Законът е така направен, че да не могат да го обвинят в кеажба. За това до сега комай НЯМА осъден автокрадец!

Съзнателно ударил две патрулки с полицаи в тях- опит за убийство.Колегите не са реагирали адекватно.Между другото, ние чат пат ги ловим,но за освобождаването им парите лапкат магистратите.Всъщност....кво ли да пиша, файда няма!

ЩЕ БЪДЕ ПРИЯТНА ГЛЕДКА :)

Стига сте философствали!Момчето се е качило на стоп, не познава водача и това е!Изтъркани номера , но в прокуратурата вървят....срещу дебело!

Какви интересни шоута има преди избори.

Това е поредният случай , заради който трябва да се провери защо не е в затвора!При кого стоят дебелите досиета,кой ги държи , защо и т.н.Проверката може да се извърши за 5 дни, хората да се информират за резултатите,чадърите- съд,конфискация и в затвора.Иначе оправия няма!Цацаров,стига си нанкал!

Как е успял да избяга и то пеш, като около караулката на Ботевградско са само ниви? Нали около него е било фрашкано с ченгета?!

Добър въпрос. Няма начин да избяга, ако не го пуснат.

И ко ся? Полицията, видиш ли, знаела ... Ама нали е полиция, първо трябва да стане работата, не може превантивно. После пък, понеже тая година гледали новия Джейсън Борн изтеглено от Замундата естествено, няма се харчат по кината, те решили тъй малко да има екшън. Къф е резултата? Ми ей го: Знаели, ма сигурно са закъснели, имало опашка за баничките и няма как ся да се прибързва ... Нали колата има джипиес, няма да им избяга я ... За кво да го блокират на място, не е интересно, трябва се погоним, да потрошим някоя патрулка, пари бол, че и на човека колата, няма си я вземе редовна я ... Всеки третокласник знае, че крадеца дето шофира винаги трябва да избяга, спътника не е важен ... То си е и трудно де, това, че спътника би трябвало да може да избяга по-лесно са подробности ... Като теглиш чертата кво? Пари за аларми и джипиеси и връзки с полицията, пари за заплати на полицаи, потрошена кола на собственика която ще има да си я чака тъй докато разследват момчеата ... Избягал крадец, хванат "невинен пътник насила накаран да се качи" ... И ко стана? Собственика ощетен за тоя дето духа, народа ощетен щото пуяци вземат заплати. Поука? Ми не знам дали има ... Нашего брата не се поучава от нищо ... Предполагам обаче, като ти откраднат колата, ако тея пари дето му е струвало на Спас ги дадеш на "определен човек", вероятността колата ти да се върне плюс наказание за крадльото е по-вероятен край. Няма да се учудя и сега ако Спас трябва да се обяснява откъде има пари за Х5 ....

Не знаеш ли, че ако ги хванат "превантивно" преди да са потеглили с колата ще се отърват с обяснение, че им е станало хладно и са влезли да се стоплят. И ще ги пуснат като невинни премръзнали граждани.

А сега, като си "изпуснали" шофьора по-добре ли ще му е на собственика? Колата потрошена, крадецът на свобода. Втория не знаел. Какво лошо да опазят колата, па макар и да не ги осъдят. Нали и сега няма да ги осъдят.

Като са с дебели досиета, какво правят на свобода? Работят за джоба на кварталния ли?

Случайно минах от там днес. БМВто е като ритана манерка. Незнам как са го спирали, но щетите по колата са минимум за 10000 лева. Защо не му спукаха гумите ами са го оставили да се блъска и да бяга!?

Защото полицаите нямат право използват оръжие освен по Протесна мрежа

Ми щото сигурно в договора за охрана дето е вързан с тях джипиеса не пише, че колата трябва да се пази. Нали няма да им излезе от джоба ... А и все пак, не може само да гледат по филмите как техните хамерикански приятели се забавляват ...

На сън ли? Да беше прочел по внимателно че крадеца с джипа не е заловен! Видял си на майкати

Ти не гледай какво пише,след като бласкат джипа двамата тръгват да бягат - единия го хващат другия успява да избяга ...засега. Друг път не се прави на много умен

Защото заглавието после нямаше да е толкова атрактивно и с такава сила преди изборите

Сега за наказание да бъде изнасилен от Цецка Цачева

От Щатите до Русия- през Чехия, читавата полиция застрелва подобни изроди!При третият застрелян-спират да бягат, при осмият застрелян- спират да крадат.Но трябва акъл и мъжкарство.Трябва да бачкаш за обществото,което ти плаща за да го пазиш!

абе то цяла банка(ктб) ограбиха успешно без последствия и следи,ами добитите имоти с кражба ,корупция и измами?такава кражба е незначителна прашинка в сравнение с откраднатото от бившите диктатори и техните схеми! братя българи, крадете за да не ровите в кофите за боклук или да емигрирате !

БГ има нужда от президента на Филипините да сложи ред.

Един такъв,като този прокуратурата го обяви за добросъвестен съсобственик и 2 години не ми връщат колата- трябвало да го съдя по ГПК, щяло да продължи 3 до 5 години делото.Не отвръщение, погнуса тая към прокуратурата.Престъпниците им плащат със откраднати от нас пари.

кокошкар!така ли се правят пари? вземи пример от местните и държавните феодали на нашите правилни хора с произход -бкп ми дс! там е истината и истинските безпaсни грабежи!

Ами само пример не става. ДС го няма от 20 г, няма как да станат колеги вече.

как да ги няма от 20 години дс и бкп? ами агент гоце беше цели 8 години президент и (нашите правилни другари) бяха спокоини.!ами атака,бсп абв,дпс,дост,вмро,нали и техните лидери прожождат от елитни недосегаеми бкп и дс хора! наивник!

Нищо ново. Не се отчитат, хващат ги. Отчитат заработеното, пускат ги. Мила родна картина. А вий ОВЦИ, плащайте данъци.

ПИТАМ, като "Ториното", по-долу... Защо името на потърпевшия от кражбата, а не имената на КРАДЦИТЕ, след като са известни, и вината им е ясна?!?!?

Полицията е знаела, какво ще се случи и въпреки това пак не е успяла да ги хване и двамата? Да не говорим и за това, че е можело да ги хванат и без гонка, която да застрашава живота на случайни минувачи... Толкова некадърност, че направо не е истина.

... откъде пари за хикс петица, бе, спасе...

"Шофиралият джипа успява да избяга. Другият крадец е задържан. И двамата са с дебели досиета." Доколкто рабирам крадецът е избягал, а са хванали само съучасника му.

После ще се "докаже" ,че е бил принуден да се качи в джипа, от непознато лице и ето ти го невинен.

Бъчварова да им направи по едно кафе и да ги пускат.