Луковмарш тръгва от пл. ”Света неделя”

Луковмарш тръгва от площад "Света Неделя" в събота в София. Това стана ясно на пресконференция, на която организаторите от "Български национален съюз".

Обратно в новината

Коментари - Луковмарш тръгва от пл. ”Света неделя” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ген. Луков е убит по нареждане от Москва на полковника от НКВД с псевдоним Спартак, сатрапа Вълко Червенков. По-късно този съветски агент е министър председател на БЪЛГАРИЯ. Няма нужда от коментари!!!

слава

И да не забравите: Черните униформи със знака "SS", лентите с пречупен кръст на ръцете и факлите! Всички атрибути трябва да са налице. Не окомплектовани няма да приемаме!

германците ни дигнаха з-та икономика и дадоха огромни земи как да ги забравим-твоите руски мизерни ушанки осакатиха бг. като площ икономика и я дебилизираха по руски-тех искаме да забравим -болшевиките-ако ти не можеш марш при братушките...

ЛУДИЯТ МАКС, никъде не съм написал да викаме за Луканов и другата пасмина, която се обърна срещу народа на България. Която срина икономиката, тежката и лека промишленост, земеделието и ред други неща, които нашите родители и ние сме сътворили.. На такава възраст съм, че много добре ми е известно 96 година, какво ни СПРЕТНАХА, така наречените западни ценности. Не съм съгласен едностранчиво да се пише за Разбойнически дело, а да не пишем, че е имало и много хубави неща. Не съм съгласен това което става в Украйна. Не може боклуците, които през ВСВ са убивали своите сънародници. Не съм съгласен за убитите ятаци и партизанин. Не съм съгласен, че генерал Луков, иска да изпратим войски на Източния фронт, защото това бил края на БЪЛГАРИЯ. Загубихме част от Македония, Гърция и Сърбия. Дали, България нямаше да бъде разделена между Гърция и Югославия. Тогава просто нямаше къде да правите "ЛУКОВ МАРШ" А, колкото до НАРОДНИЯ СЪД, се обърнете към РУЗВЕЛТ, ЧЪРЧИЛ И СТАЛИН. Няма да ти пиша думите на ЧЪРЧИЛ. Виждам, че си ЛЮБОЗНАТЕЛЕН и ще се запознаеш сам с ОБЕКТИВНИТЕ ФАКТИ.

Генерал Луков е сборен образ на всички Български офицери, сержанти и войници избити от комунистическите терористи по поръчение на чужда държава! Бог да ги прости Героите!

Днес комунистите остатъци обичат да говорят за обезлюдяването на страната и селските райони като използват тези факти за да критикуват ЕС и Западната ни ориентация. Също тези чуждоблизци обичат да спекулират с малцинствата и ни настройват срещу Българските турци. Същите тези които отнеха земята от Българите и ги прокудиха в градовете да робуват на 3 смени в допотопните им заводи. Резултатите са на лице днес най вече Североизтока и Добруджа. С цялата си наглост се опитват да използват тази пагубна несправедливост като я приписват на тези които днес се опитват да поправят бакиите им. ЕС с цялото финансиране и гарантиран пазар са трън в очите на днешните наследмици на тези безродни предатели. Същите тези които взривиха Света Неделя и разстреляха позорно Генерал Луков и всички Български Родолюбци и Патриоти! Народът се пробужда макар и бавно защото злото нанесено вече 70 години е многократно повече от това което Османската Империя не успя.

Комунисти НИКОГА не е имало в БГ! А сега в БГ има само ДЕБИЛИ и обикновени зомбита! ХАУ!

оставете ние да си кажем думата за фашизма. у дома имаме човек, в дома на майка ми покойница също имаме, у дома както и да е, тук комунистите са го издали, защото са много деца, най-малкото последното осмо е било момче, имат едно починало момиче, общо са седем деца, скрили са масло и млеко, момчето е излязло на улицата с филийка, малък е бил, комунистите го издават, от там в града пребит от бой, и в затвора, в друг на 100 км град, тук мисля, че вина нямат, оставяме на вас, а у родителите ми, кулаци са, имат убийство поръчано на 20 годишно партизанче, но е станало грешка и са убили невинно момче само на 20 г, и тук родената след 1944 вина няма, но беше преследвана не само тя, семейството й, съпругът й, всички и изселени , а юрист по образование, завършил с отличен, получаваше стипендия за отличен успех, не се хвали той, а от негов приятел юрист съм чувала, Димитър В. се казва, но у нас ад, не ни уважаваше и до ден днешен са с голямо самочувствие, тя, братовчедките им, а нищо особено не са, къде е тръгнала да се омъжва, родителите й са дошли и питали, и са им казали, що за стока са хората-скромни, не заможни и пр. 50:50, и ако трябва ние трябва да пишем историята, защото сме очевидци, по разни градове изселени, без съд и присъда, нямаме вина, а ни обиждаха, че сме убийци, не сме убивали, така, че спрете и именно затова не сме нито от фашистите изедници, нито от комунистите изедници, всичко е до човек, простили сме, но никога няма да забравим, на различни мнения сме с половинката, но все още се разбираме , що се отнася до лявото и дясното, не иска да чуе за лявото, всички сестри са на същото мнение и затова гласуват за герб, а аз за никого хи-хи, млади бяхме , но младост не помним, същото се получи и с децата ни, мен, децата ни без работа цели десет години и заминаха с еднопосочен билет, дали им е трудно, тук не знаем, но ходихме, видяхме, не е леко, но те никога не се оплакват, за раз

Надявам се да доживея деня в който комунистите ще са на колене, молейки за пощада.

Това от позиция на демократ или от позиция на фашист го казваш?

От позицията на КРЕТЕН или обикновено ЗОМБИ!

Луков е български герой, убит от в гръб от подли комунистически предатели.

България има нужда от ежедневен Луков марш и хвръкване на много ДС/КГБ глави, за да се освободи най-накрая от Русия и нейните лакеи.

Безспорно в последните години от живота си Луков кривва от правият път, но нека тези дето плюят отрова по негов адрес да посочат 1 (един) от техните, който геройски е защитил България (дори и не във военно време).

"Премиерът Борисов и ГЕРБ никога и по никакъв начин не са се солидаризирали с Луковмарш." За мен горецитираните са лъжци и предатели, които имат интерес обществото да се конфронтира помежду си. И ако някой не знае какво общо има герб с провеждането на марша, общото е Фъндъкова.

Може да предизвика и конфронтация, за да наложи още по репресивен , диктаторски режим с прокурора и Цацаров. Той е ненормален.

Разбойническо дело - харесва ми

Миналата година Фандъкова не разреши Луков марш, разреши някаква комунистическа акция, но тази година го разрешева. Защо? По безпринципни съображения. Шефът- началникът е наредил. Защото началникът има проблеми и защо да не се опита д а хвърли българите един срещу друг. Иначе и на него му за Луков толкова. Така, че не му обръщайте внимание. Колкото повече му се вързвате му вършите работата. Той е един безпринципен комунист от БКП и няма нищо общо нито го интересува Луков марш. Иска сблъсък, а и да събере някое гласче за изборите, че е страшно в момента- само държавните служители няма да стигнат. а перлите Шанел са скъпи, пущината му.

Брест-Литовският мирен договор от 3 март 1918 г. между Четворния съюз (Германия, Австро-Унгария, България и Османската империя) от една страна, и Русия, от друга страна, слага край на руското участие в Първата световна война.

реално погледнато в деня на смъртта на генерала е по-редно да се направи поклонение, не манифестация. Не знам защо у нас се чества тържествено само смъртта на героите :(

че тоя е гръмнат затова се радваме!

гръмнат от СССР шпиони

Майчето не се радва толкова колкото "вас сичките", щото сега щеше да е омбудсман в Сърбия при друго развитие на историята.

Зад този фашистки марш стоят същите тъмни сили от фашистка Америка ,които организират и гейпарадите у нас ! Тези бандити толерират и подържат Бандеровските фашисти в Украйна , "Горските братя " в Прибалтика ,"руските маршове" в Русия преди време....Целта е да се използват исторически организации и "герои" от миналото воювали против СССР ,а сега да бъдат хвърлени като пушечно месо срещу Русия ! Това е Хитлеровата стратегия против СССР,която сегашните фашисти във Вашингтон използват отново и дори не се опитват да прикрият ,или поне имената на тези фашистки организации да променят..

Ъ ъ ъ не, че нещо ..ама нас кво ни боли за Русия ?

аз съм написал..ще те използват за мръвка с която ще замерят руснаците .

о, руски, вашингтонци пак станаха църни дяволи.. дали онея 9 милиарда бюджет за "сдържане на Русия" имат нещо общо?

Да се поклоним за вечна памет на българскиите генерали и войници защитавали храбро България - не успяха комунистите да скрият славните деела на героите!

ама когато си му е реда и както си му е реда от край време - на 6 май, а не с фашистко сборище по нощите като вещери!

да на 6 май, а не на 9 май

По-правилно би било да се нарече "национал- социалистическо" ( не твърдя,че е такова ) ..но след като има комунисти (уж) във властта що пък да няма нацита по улиците ;)

Владимир Минчев Вазов е български офицер (генерал-лейтенант). Той ръководи българските части по време на успешната отбранителна операция при Дойран по време на Първата световна война.Най-големите успехи на Владимир Вазов са по време на Първата световна война (1915 1918). В началото на войната е назначен за командир на 5-а артилерийска бригада с която взема участие в битката при завоя на Черна.[6] На 1 март 1917 г. е назначен за командир на Девета пехотна плевенска дивизия, която е в състава на 1-ва армия. Дивизията още от 1916 г. под командването на генерал-майор Стефан Нерезов заема участъка от р. Вардар на изток до Дойранското езеро. Още с назначаването си той обхожда цялата позиция и дава наставления за укрепването и. Под негово ръководство се създава дълбокоешелониран район за отбрана. Благодарение на обширните си познания по фортификация, както и на влиянието на генерал Георги Вазов, той отдава изключително значение на укрепването на позицията.

Никаква слава на генерал Луков,слава на великият български войник,който разни политици и генерали използваха като пушечно месо по пътя към почести и облаги,с едно изключение -наистина великият генерал Вазов,легендарният победител при Дойран-мистичната битка на българската воинска слава

А генерал Тошев, например?

Това е гадна анитибългарска провокация, от която имат полза само антинационални пети колони, симпатизанти на Брюксел и ЕС, реални противница на свободата на словото /работещи за официално регламентиране на цензура в допълнение към неформалните пълни медийни затъмнения/, а също глобалисти, ционисти , масони, расисти и прочее. Тя е добре организирана и ползващата се от медийната и незаменимата административна подкрепа на местните евро-атлантически власти, аналогично на подобни мероприятия в Германия, Украйна и щатите. В светлината на инсценираните и проведени от Израел телефонни атаки, заплахи, клевети и изнудвания в щатите, в борбата с които уж се включи дори вицепрезидента Майк Пенс, а после всичко затихна и бе избутано от информационното поле, българските власти би трябвало спешно да разследват хипотезата за участие на Израел в организирането и провеждането на този марш и дори ролята на Нетаняху поне косвено, чрез използването на агенциите към израелското правителство или ресурсите на американското посолство в София.

Кое бе ....

тази е шеста колона... петата е руската.

Аз Луков няма да го коментирам ..нито участниците в марша - дорби, лоши въпорс на гледна точка. Само ще отбележа, че на него знамена на чужди държави не се развяват като на Бузлуджа

На Буздложа се вее Рускко знаме - няма лошо

Няма, защото комунистите са безродници .. макар, че на Бузлуджа комунисти няма, има дебили и крупни капиталисти :) П.С. Това "Буздложа" къде се намира,в Магадан ли?

Вижте в търсачката кой е героят на Отечеството генерал Луков, носител на ордени за храброст от войните, които дедите ви са водели, и почетете подобаващо паметта му.

Луковмарш против комунистите в България!

Кви комунисти, кви 5 лева? В БГ има само ДЕБИЛИ и ЗОМБИТА. а да и ЕЛИТ от КРЕТЕНИ!

Защо не поканите и БАНДЕРОВЦИТЕ от Украйна? Една сте стокя, но БРАКУВАНА. И през цялото време ще крещите "СЛАВА НА ЛУКОВ, СЛАВА НА ЛУКАВИЯ, СЛАВА НА МОМОНА." БОГ ЩЕ ВЕ НАКАЖЕ

Иван Колев Колев е български офицер, генерал-лейтенант известен още като бащата на българската конница.По време на Първата световна война генерал-майор Колев е инспектор на конницата и командир на 1-ва Кавалерийска дивизия. Под негово ръководство тя взема участие в настъплението на Трета армия в Добруджа по време на Първата световна война при Куртбунар, Кочмар, Карапелит, Добрич, Топрахисар, Текиргьол, Кюстенджа, Черна вода и Мачин, пленявайки хиляди неприятелски офицери и войници - румънски, сръбски и руски.Освобождава цялата Добруджа, до делтата на река Дунав. На 2 август 1915 г. е произведен в първия генералски чин генерал-майор.

На 30 септември 1916 г. генерал-лейтенант Иван Колев е награден с германски железен кръст За храброст, лично от германския фелдмаршал Аугуст фон Макензен - главнокомандващ войските на Балканите.[1].При награждаването, главнокомандващият изтъква: Досега се беше наложило убеждението, че атаката на конница срещу пехота е невъзможна. Вие с няколко действия го опровергахте. Много висши кавалерийски началници Ви завиждат и не мога да ги убедя в писма, че това, което Вие направихте се е случило наистина!

Има генерал Колев с главореза луков?

Български генерали - герои - защитавали България - за комунистите тоа е трудно разбираемо

Добре тогава, защо не избрахте генерал Колев за патрон? Генерал Луков е доста спорна фигура. Националните герои трябва да обединяват нацията, а не да ги разделят.

Цар Борис и Генерал Луков спасиха българския народ от ужасите на войната!

Прочетох повече за генерал Колев- истински герой! Достоен, умен и смел български офицер. Да си бяхте избрали него за патрон, никой не можеше да ви каже "копче". Може би и аз бих ви подкрепил, но с тоя генерал Луков...

Вече започвам да се чудя, в каква държава живеем всекидневно зомбиране от страна на медиите , постоянно навиращи ни в очите Колко добре би били за нас да приемем Истанбулската конвенция, "тормоза" от страна на учители и възпитатели към "добрите и умни дечица"в детски градини и училища сега пък и тея..Докато на някои хора "управляващи" яко им върви далаверката.

комунист

"Разделяй и владей!" и "Прост народ слаба държава".

В събота вечер от екотът на кубинките червените комуняги ще пълнят гащи. Смърт на комунизма.

Христо Николов Луков е български офицер (генерал-лейтенант), преподавател по военно дело и политик. Министър на войната на Царство България в периода 1935 1938 г. и ръководител на ултранационалистическата организация Съюз на българските национални легиони (СБНЛ) (1942 1943), убит от комунистическа терористична група

Роден е във Варна на 6 януари 1888 г. Завършва Военното на Н.В. училище през 1907 г. и му е присвоен чин подпоручик. Участва във войните за национално обединение 1912 1918 г. като адютант на артилерийски полк, командир на батарея и на артилерийско отделение. Достига чин майор. По време на Първата световна война служи в Първа пехотна софийска дивизия и Пета пехотна дунавска дивизия.

първа дружка. И кво стана 1944та - пак национална катастрофа и пак загубена война.

И какво от това и в моя род има хора които са били по-принуда монархо-фашисти с чинове.Нищо не доказвате -това е позор за България!

То и боко е ''български генерал'' та и някакъв преподавател и някакъв докторат бнеше писал ама по голям измекяр от него не се е виждал напоследък....Та престанете да писателствате едно и също защото който иска ще прочете, който иска ще види и който иска ще проумее от прочетеното и видяното какво представлява,,, Кога се стигне до там да обяснявате непрекъснато някой какъв е ''бил'' значи никой не се е вълнувал нитоп се вълнува от него

Български национален съюз Определя се като патриотична, националистическа и родолюбива организация. Използва за свой отличителен знак прабългарския символ IYI

какво точно значи този символ. Доста съм прочел - отговор няма ясен за сега. Ами да идат на едно партийно събрание на БСП и да се опитат точно на патриотизъм да поспорят с някой възрастен социалист например, да порецитират малко български поети или ако искат да се пробват на състезание по правопис - да видим кой е по-патриот де. Само предлагам.

Прабългарския символ IYI означоава Знатен род

Това са хората (не само тук, но и в Европа), които могат да ни спасят от взривяващи се в името на Аллах, озверели мигранти разчленяващи млади бели жени и диви изнасилвачи.

Български национален съюз За нас работник е всеки Български гражданин, който се труди и работи за материалното и духовно благополучие на нацията. Според нас всеки работник може и трябва да бъде поставен и насочен така, че като се заплати неговия труд, той да има добри жилищни и здравни условия, да може да отглежда физически и духовно здраво поколение с национална и професионална цел в живота. Затова ние искаме работа за всеки Българин, справедливо заплащане на неговия труд и непрекъсната работа за подобряване на социалните условия на труд. Естествено ние сме против интернационализма и т.н. равенство, за което уж се борят социалистите

Тичай при Нинова.

Ерго означава ли, че който не работи - не трябва да яде? Или казано по друг начин - не на помощите за тъмнозелени?

На марша освен младежи и девойки ще има отявлени борци против комунизма и то в първите редици. Ако в България е имало фашизъм нямаше да има нито един комунист, нито един крадец на кашкавал.

Маршрутът е ясен - от бившия партиен до настоящия партиен дом!

"От "Български национален съюз" уточниха, че нямат информация да се подготвя контрашествие." Комунистическите крадци на кашкавал и сороските джендъри смеят ли да излязат на контрашествие?

Колкото и да им е неприятно и на управляващи и на опозиция Луков марш с всяка изминала година набира сила. В редиците му се вливат все повече и повече младежи родолюбци. Генерал Луков, убит без причина от комунистите се превърна в знаме.