350 нови деца приемат детските градини в София

Столичният кмет Йорданка Фандъкова обяви, че детските градини ще приемат 350 деца повече от септември, благодарение на отпуснатите близо 800 000 лв. за ремонти.

Обратно в новината

Коментари - 350 нови деца приемат детските градини в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държавата няма капацитета да се справи с проблема, защото няма необходимите специалисти.Тези в общината са толкова отчайващо неграмотни и некомпетентни, че ми се плаче що за управници сме избрали............ Защо не разрешат с нормативна уредба/или както там се казва/ на безработните майки/каквито вече доста има покрай тези градини/ да приемат за отглеждане в къщи още 2-3 деца като в детска градина с/у заплащане.Това се практикува от гоооодини в Франция, Австрия, може и другаде.Текат ти осигуровки, данъци, както си е редът, минават на контрол от ХЕИ, и др.инстанции.

само в моя квартал се закриха, разрушиха и на тяхно място построиха блокове 6 градини и ясли. кой е виновен? няма виновни, както винаги...

В ОДЗ 120, където бяхме, има цяла сграда отдадена под наем за жълти стотинки на фирма за кетъринг и склад. Там само да се прекрати договора и ще има място за 100 деца. Крадливи общинари са тези, които не го правят!!!

"350 нови деца приемат детските градини в София". На български език това означава, че децата приемат детските градини. Айде се научете да говорите правилно. И как искате в тази малограмотна държава да се решават проблемите на хората!

20 години след преврата този проблем продължава да си стои със същата сила. Що кръчми, що молове, що бизнес-центрове се изпостроиха, а за децата - нищо! Браво на всички досегашни кметове на София!

Тази точкова система е велика.Аз и жена ми сме от София и родителите ни са от София.Места няма за нас.Е къде да отиде детето като нямаме нито село нито град и всички плащаме данъци на Софийска община.Ма то се иска капка акъл де

Децата ни трябва да съ с предимсво.

Докато децата на софиянци нямат предимство,места не може да има.Така че недоволството ви трябва да е насочено към тълпите селяни окупирали работни места,детски градини и каквото се сетите още.Колко ли му горят ушите на Желю Желев всеки божи ден?

Самите софиянци много се засягат като чуят думата селянин. Защо ли. Ти да не си един от тях, че всичките ви проблеми се въртят все около "селяните". Tи като "гражданин" не следва ли да си ходил на училище (градско, което би трябвало да е по-добро от селските) и да знаеш, че освен София има и други ГРАДОВЕ в България? Или от толкоз злоба и ниска култура просто спрягаш всички извън София за селяни? И съм сигурен, че ти и другите тъпанари изобщо не правите разлика между селянин като човек от село и човек с ниска култура и манталитет. Като вас.

След като има и други градове, защо всички сте в София?

моето дете е 98-мо в списъка с чакащите... без коментар!

На фона на 7000-8000 чакащи - 350 е направо подигравка !!!!!!!!!

Къде са 350 като на опашката чакат поне 3500 ...

"Многооо бе"