Коментари - Асфалтираха нов тротоар в София заедно с дърветата (снимки) | Днес.dir.bg

Асфалтираха нов тротоар в София заедно с дърветата (снимки)

Гражданската организация "Спаси София" алармира за некачествен ремонт на столичния бул. "Владимир Вазов", при който асфалтът е положен буквално около дърветата.

Обратно в новината

Коментари - Асфалтираха нов тротоар в София заедно с дърветата (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Туй не е новина веки. За новина ке считам ако асфалтират некой от строителите!

Важното е че са УСВОЕНИ (уникално грозна БГ дума) едни пари от едни фирми близки до управниците!

очевидно целта е била да се отсекат дърветата, затова са асфалтирани

Калистратов груп , поредната издънка на ГБС за да симулират конкуренция !!!!!!!!!!!

ЕТО ТОВА СА ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА СОФИЙСКАТА ОБЩИНА НАЧЕЛО С ГЕРБ И УЧИТЕЛКАТА .......................СЪЩИТЕ ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ СА НАЛИЦЕ И В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - И СА САМО МАЛКА ЧАСТ ОТ ГИГАНТСКАТА КРАЖБА НА ВСИЧКО ОТ ВСИЧКИ

Гледам и не вярвам на очите си как е възможно ама грам да не мислят тези хора даже и шапката си асфалтирали. Никаква мисъл в главата им а за естетика да не говорим.

Да не забравите пак да гласувате за крадците и неграмотниците от ГРОБ!

Защо мрънкате бе! Направено е по желание на дърветата. Като не разбирате от дърварски език, защо не си мълчите!

За дупките мрънкате, че не били асфалтирани, за дърветата, че били. Нямате угодия, брей!

Всички тротоари в София се правят и ремонтират по "технология", която осигурява трайност две -три години. Работниците редят плочите върху пясък и заливат с канче фугите. И това става пред очите на инженерно технически персонал на фирмите изпълнители и възложителите от общината. И така е от години. Милиони левове отиват на вятъра и тротоари няма. Срам.

НЕ!! НЕ ОТИВАТ НА ВЯТЪРА, АВ ДЖОБОВЕТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ!

КапУтализам братче, на т'ва нещо му се вика Джоб Секюрити! (т.е. със сигурност ПАК ще влезе нещо в джоба ;) )

"Умника" ръководител на обекта да си скъса дипломата и да я хапне за вечеля. Трябва да си много малоумет, некадърен и още куп други неща за да направиш тази простотия.

Бахти тъпите парчета! Сега, шефовете които са наредели това безумие, да бъдат УВОЛНЕНИ поради НЕКАДЪРНОСТ И РАЗХИЩАВАНЕ НА ОБЩИНСКИ СРЕДСТВА. ДА ИМ СЕ ПОТЪРСИ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ!!!

Така си асфтират от много време, след товаизрязват около дървото.

Ооох, а в цивилизована Европа се иска разрешение от общината за да се отсече дърво! Плаща се и такса за рарешението. Имам предвид дърво което е посадено умшлено, но е израстнало неочаквано много и твърде близо до сграда. Идват инспектори (не 1, а 3) да проверят дали дървото наистина застрашава стабилността на постройката ... След 2 седмици издават разрешение, но дървото може да се отсече в определен срок, за да не се наложи евентуално да се разруши гнездо ... И след отсичането дойде общинската фирма озеленяване и посади друго дърво вече на безопасно разстояние от сградата, в специално 'островче' в плочките на тротоара, за компенсация на отсеченото

Най-фрапантните изпълнения и най-некачествените са по време на Краля Слънце. Плюете вие бай вви Тошо, ама неговите сгради и част от пътищаъа са все още здрави

И на Витиня колоните не са мръднали , но ги ремонтират , просто за да се откраднат едни пари.

Като видях снимките, първата мисъл, която се породи у мен, беше: "е няма такива идиоти!!!"

Да се бяхте възмущавали на изборите! Сега - ТИХО! И, пак да гласувате под строй!

Повсеместна некадърност или повсеместна небрежност - все едно, средата ни е все по-жалка. Ако вместо колчета по тротоарите, се засадят поне на всяко десето такова дървета, ако вместо асфалт се постави настилка от плочки...ех, ще има прохлада през лятото и няма да газим в кални локви като пресичаме в дъжда и ще е по-зелено и свежо и по- красиво!

Снимките отразяват едно сюрреалистично творчество на българските строители. Който не разбира от изкуство проблема си е негов :) Майтапа на страна, това са самонастанили се дървета, които е трябвало да ги премахнат чрез изкореняване, но някой е решил да претупа работата и по на бързичко да отметне задачата, в същото време надзора и техническия са си чешали топките или са си пили кафенце някъде и те така ... гей дружинката минала, снимала мърльотията и ги изложила, иначе обекта е в процес на строеж и приемателна комисия няма как да минава :)

това не са дървета ами саморасли храсталаци. ако някои не знае какво имам предвид може да отиде на стадион септември в софия. навсякъде кадето имаше пеика от бетона расте сега 4-5 метрови дървета. станало е като гора.

Къде са "самораслите храсталаци" на снимка 6? *!

Ами така е, като се дадат поръчките на читав изпълнител без търг - всички скачат до небето. Като се дадат на спечелилия търга с най - ниска цена - това е резултата

Добре, че не живея в тази глупава държава.

Види се, неволно си пресподелил участта ни

Тези хора изобщо не обичат града и държавата в,която живеят. Иначе такава вандалщина няма обяснение. Цялата държава прилича на тях.

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ТЕХНИЧЕСКИЯ РЪКОВОДИТЕЛ В КОЙ ИНСТИТУТ ГО Е УЧИЛ ТОВА И В КОЙ УЧЕБНИК ГО Е ЧЕЛ ТОЗИ НАЧИН НА АСФАЛТИРАНЕ!!! КАК Е ВЪЗМОЖНО ТАКИВА БЕЗОТГОВОРНИ ХОРА ДА СЕ НАЕМАТ НА РАБОТА???? ПРЕДЛАГАМ СЛЕДНОТО РЕШЕНИЕ: 1. ФИРМАТА, НЕЗАБАВНО И ЗА СВОЯ СМЕТКА ДА ПРЕАСФАЛТИРА!!!!! 2. ДА. БЪДЕ СЛОЖЕНА В. Ч Е Р Н И Я. С П И С Ъ К. И ПОВЕЧЕ ДА НЕ И СЕ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА УЧАСТВА В ТЪРГОВЕ!!!!! И ДА УЧАСТВА В ИЗППЪЛНЕНИЕ НА НОВИ ОБЕКТИ!!!!!

Лесотехническия Там една професорка ми каза че пишат тройки на студентите само и само да не ги закрият Толкова зле били с умствения багаж

Питай, но отговор не чакай. Отговорните ги наеха в Германия и Испания. В България остана "лошия матриял"

СИ Е МНОГО ДОБЪР ЗА НЕГО СИ.

Тетка Фандъкова гледа ли такива неща, интересува ли се ......?!

простотията и малоумието ходят по хората.

А кой ще реже лентата ?!?!

Доста гъзоръко изпълнение, наистина!

Там е написано ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !

Не са виновни циганите , а такива като Фандъкова че ги назначават за кметове и фалшифицират изборите ! Фандъкова е една проста селянка жадна за власт , като федосова , Цачева , Танева и др. от ГЕРБ ! Там са най- крадливите и лъжливи , само имената и фамилиите им гледай , Главчев , Менда , само фамилиите им говорят за нечестност и непочтеност !

Фъндъкова! Чеп за зеле не става от теб. Този тротоар е показателен за цялостната ти работа като кмет на София.

Докато не се възстановят техникумите и професионалните училища това ни чака ,че и много по лошо.Ще падат асансьори, ще гърмят трафопостове, ще падат и сгради. Тази година е закрит строителния техникум във Варна.Една цяла област остава без кадри за строителството! Това е чудовищно. Квалифицираните кадри в строителството са в предпенсионна възраст. Младите търсят далаверките и не искат да работят в строителството. И не защота заплатите са малки, а защото не било "престижно".

Е как да стане като и контрола и изпълнителите и финансирането е гарантирано от ГЕРБ?! Уговорен мач с цел да усвоиме едни пари...

Цървено изпръжляче, има си обществена поръчка, има си съдилища. Това, че фирми на ДС/БКП/БСП/Евророма пичелят и съдилищата ги подкрепят, не е по вина на ГЕРБ!

А възможно ли е да разбера, истина ли е, че Бойко Борисов е бивш комунист? И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995 година. Истина ли е, че Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа Тодор Живков. Негов работодател, между другото. Истина ли е, че Бойко Борисов и Георги Първанов застанаха на почетна стража рамо до рамо при възкресяването на паметника на Тодор Живков в Правец на 7 септември 2001 година?

Така е защото няма контрол при изпълнението. Тези ремонти се извършват от цигани, на които не им пука за дърветата и гледат да си отметнат задължението, за да си вземат надницата.

Улица. Делничен ден. Двама души се занимават със странна дейност. Единият изкопава дупка, а след него идва другия и я заравя старателно. Един пенсионер ги заглежда и пита :- Момчета, какво правите бре?... Защо ги копате и ги заравяте тия дупки? Единия му отговаря: -Ами, какво да ти кажа... Ние трябваше да сме трима, да садим дръвчета, ама тоя дето трябва да ги сади, не дойде днес на работа.

Якоооооооооо.

Тези мошенници са за съд и яки глоби. Те съсипват парите от моите и Вашите данъци!!! Ако за пореден път няма наказания и наказани работата е ясна - ТЕ СА ОТ НА'ЩЕ ... ДЕТО НИ СТРОЯТ МАГИСТРАЛИТЕ, МЕТРОТО, ... АБЕ НАШИ ХОРА.

Ей,защо критикувате фъндъчка,тя може всичко.

Всичко в България се прави набързо, скапано, лошо, некачествено, мързеливо и мизерно.

Като крадът пари,естественно ангажират за да им излезне по ефтино Роми да работят!

Че то в пътното строителство други има ли?

Атаката трябва да е към парламента. Закона трябва да се промени по начин по който да се забрани под фирми да изпълняват обществена поръчка.

изказваш се неподготвен.

А над фирми ще може ли?

На какъв идиот трябва да си дал поръчката за да направи тая простащина и сам ще си отговоря май - на този , който дава най-голямата комисиона .Само се чудя до кога ще я търпим тая тъпа самоковска даскалица.

този който прави поръчката изпълнява каквото е възложено в договора. ако в него е възложено "асфалтиране около дърветата" изпълнителят ще трябва да го направи. не вярвам в поръчката да е написано асфалтиране на 50 см от дървото и изпълнителят да е асфалтирал в повече - до дървото. има малко логика. все още не се знае каква е поръчката за да се обвинява една или друга страна.

Когато го открият и това е оставено така, тогава да реват. Аман от псевдо-еко-нахъсани-активисти, които тухла върху тухла през живота си не са сложили.

Идиоти!

Защо, бе идиоти, тротоарът трябва да се асфалтира? В Германия такова чудо като асфалтиран тротоар не съществува.

Абе, Нино, къпино, цело германио ли си обходило?! Цървул, какво общо има германио? Защо не кажеш колко изнасилвания ежеседмично стават в германио и не искаш и у булгарио да е така?!?

Какво толкова чудно има, че не виждате ли, че на една от снимките работниците са мангали. Нищ чудно и началникът им да е мангала. И както в нашата мила страна съществува мангалска и турска толерастия вече се превръщаме в царство на Тиквун Мангалий Първий.

Комунде, цървено! Боко не ги е назначил мангалите. БКП-то ги е назначило!

Дали има поне един свестен в държавната администрация, който да не е идиот?

Всичко се прави от некадърни фирми-връзкари,без никакъв контрол от общината и това става повсеместно. Дали е улица,дали е училище или нещо друго-щом се построи,започва да се ремонтира и преправя.Пари,хвърлени на вятъра,по-скоро в джоба на някой приятел. От къде иначе ще има всеки месец по 1 нов милионер?

Обещано, изпълнено ,нищо че е грозно и скъпо, София е заприличала на кичозна дупка! Да му мислим ние, които ще живеем тук, а усвоителите ще са по чужбина, питайте Веждичката!

Коментари - Асфалтираха нов тротоар в София заедно с дърветата (снимки) | Днес.dir.bg

Асфалтираха нов тротоар в София заедно с дърветата (снимки)

Гражданската организация "Спаси София" алармира за некачествен ремонт на столичния бул. "Владимир Вазов", при който асфалтът е положен буквално около дърветата.

Обратно в новината

Коментари - Асфалтираха нов тротоар в София заедно с дърветата (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Туй не е новина веки. За новина ке считам ако асфалтират некой от строителите!

Важното е че са УСВОЕНИ (уникално грозна БГ дума) едни пари от едни фирми близки до управниците!

очевидно целта е била да се отсекат дърветата, затова са асфалтирани

Калистратов груп , поредната издънка на ГБС за да симулират конкуренция !!!!!!!!!!!

ЕТО ТОВА СА ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА СОФИЙСКАТА ОБЩИНА НАЧЕЛО С ГЕРБ И УЧИТЕЛКАТА .......................СЪЩИТЕ ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ СА НАЛИЦЕ И В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - И СА САМО МАЛКА ЧАСТ ОТ ГИГАНТСКАТА КРАЖБА НА ВСИЧКО ОТ ВСИЧКИ

Гледам и не вярвам на очите си как е възможно ама грам да не мислят тези хора даже и шапката си асфалтирали. Никаква мисъл в главата им а за естетика да не говорим.

Да не забравите пак да гласувате за крадците и неграмотниците от ГРОБ!

Защо мрънкате бе! Направено е по желание на дърветата. Като не разбирате от дърварски език, защо не си мълчите!

За дупките мрънкате, че не били асфалтирани, за дърветата, че били. Нямате угодия, брей!

Всички тротоари в София се правят и ремонтират по "технология", която осигурява трайност две -три години. Работниците редят плочите върху пясък и заливат с канче фугите. И това става пред очите на инженерно технически персонал на фирмите изпълнители и възложителите от общината. И така е от години. Милиони левове отиват на вятъра и тротоари няма. Срам.

НЕ!! НЕ ОТИВАТ НА ВЯТЪРА, АВ ДЖОБОВЕТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ!

КапУтализам братче, на т'ва нещо му се вика Джоб Секюрити! (т.е. със сигурност ПАК ще влезе нещо в джоба ;) )

"Умника" ръководител на обекта да си скъса дипломата и да я хапне за вечеля. Трябва да си много малоумет, некадърен и още куп други неща за да направиш тази простотия.

Бахти тъпите парчета! Сега, шефовете които са наредели това безумие, да бъдат УВОЛНЕНИ поради НЕКАДЪРНОСТ И РАЗХИЩАВАНЕ НА ОБЩИНСКИ СРЕДСТВА. ДА ИМ СЕ ПОТЪРСИ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ!!!

Така си асфтират от много време, след товаизрязват около дървото.

Ооох, а в цивилизована Европа се иска разрешение от общината за да се отсече дърво! Плаща се и такса за рарешението. Имам предвид дърво което е посадено умшлено, но е израстнало неочаквано много и твърде близо до сграда. Идват инспектори (не 1, а 3) да проверят дали дървото наистина застрашава стабилността на постройката ... След 2 седмици издават разрешение, но дървото може да се отсече в определен срок, за да не се наложи евентуално да се разруши гнездо ... И след отсичането дойде общинската фирма озеленяване и посади друго дърво вече на безопасно разстояние от сградата, в специално 'островче' в плочките на тротоара, за компенсация на отсеченото

Най-фрапантните изпълнения и най-некачествените са по време на Краля Слънце. Плюете вие бай вви Тошо, ама неговите сгради и част от пътищаъа са все още здрави

И на Витиня колоните не са мръднали , но ги ремонтират , просто за да се откраднат едни пари.

Като видях снимките, първата мисъл, която се породи у мен, беше: "е няма такива идиоти!!!"

Да се бяхте възмущавали на изборите! Сега - ТИХО! И, пак да гласувате под строй!

Повсеместна некадърност или повсеместна небрежност - все едно, средата ни е все по-жалка. Ако вместо колчета по тротоарите, се засадят поне на всяко десето такова дървета, ако вместо асфалт се постави настилка от плочки...ех, ще има прохлада през лятото и няма да газим в кални локви като пресичаме в дъжда и ще е по-зелено и свежо и по- красиво!

Снимките отразяват едно сюрреалистично творчество на българските строители. Който не разбира от изкуство проблема си е негов :) Майтапа на страна, това са самонастанили се дървета, които е трябвало да ги премахнат чрез изкореняване, но някой е решил да претупа работата и по на бързичко да отметне задачата, в същото време надзора и техническия са си чешали топките или са си пили кафенце някъде и те така ... гей дружинката минала, снимала мърльотията и ги изложила, иначе обекта е в процес на строеж и приемателна комисия няма как да минава :)

това не са дървета ами саморасли храсталаци. ако някои не знае какво имам предвид може да отиде на стадион септември в софия. навсякъде кадето имаше пеика от бетона расте сега 4-5 метрови дървета. станало е като гора.

Къде са "самораслите храсталаци" на снимка 6? *!

Ами така е, като се дадат поръчките на читав изпълнител без търг - всички скачат до небето. Като се дадат на спечелилия търга с най - ниска цена - това е резултата

Добре, че не живея в тази глупава държава.

Види се, неволно си пресподелил участта ни

Тези хора изобщо не обичат града и държавата в,която живеят. Иначе такава вандалщина няма обяснение. Цялата държава прилича на тях.

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ТЕХНИЧЕСКИЯ РЪКОВОДИТЕЛ В КОЙ ИНСТИТУТ ГО Е УЧИЛ ТОВА И В КОЙ УЧЕБНИК ГО Е ЧЕЛ ТОЗИ НАЧИН НА АСФАЛТИРАНЕ!!! КАК Е ВЪЗМОЖНО ТАКИВА БЕЗОТГОВОРНИ ХОРА ДА СЕ НАЕМАТ НА РАБОТА???? ПРЕДЛАГАМ СЛЕДНОТО РЕШЕНИЕ: 1. ФИРМАТА, НЕЗАБАВНО И ЗА СВОЯ СМЕТКА ДА ПРЕАСФАЛТИРА!!!!! 2. ДА. БЪДЕ СЛОЖЕНА В. Ч Е Р Н И Я. С П И С Ъ К. И ПОВЕЧЕ ДА НЕ И СЕ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА УЧАСТВА В ТЪРГОВЕ!!!!! И ДА УЧАСТВА В ИЗППЪЛНЕНИЕ НА НОВИ ОБЕКТИ!!!!!

Лесотехническия Там една професорка ми каза че пишат тройки на студентите само и само да не ги закрият Толкова зле били с умствения багаж

Питай, но отговор не чакай. Отговорните ги наеха в Германия и Испания. В България остана "лошия матриял"

СИ Е МНОГО ДОБЪР ЗА НЕГО СИ.

Тетка Фандъкова гледа ли такива неща, интересува ли се ......?!

простотията и малоумието ходят по хората.

А кой ще реже лентата ?!?!

Доста гъзоръко изпълнение, наистина!

Там е написано ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !

Не са виновни циганите , а такива като Фандъкова че ги назначават за кметове и фалшифицират изборите ! Фандъкова е една проста селянка жадна за власт , като федосова , Цачева , Танева и др. от ГЕРБ ! Там са най- крадливите и лъжливи , само имената и фамилиите им гледай , Главчев , Менда , само фамилиите им говорят за нечестност и непочтеност !

Фъндъкова! Чеп за зеле не става от теб. Този тротоар е показателен за цялостната ти работа като кмет на София.

Докато не се възстановят техникумите и професионалните училища това ни чака ,че и много по лошо.Ще падат асансьори, ще гърмят трафопостове, ще падат и сгради. Тази година е закрит строителния техникум във Варна.Една цяла област остава без кадри за строителството! Това е чудовищно. Квалифицираните кадри в строителството са в предпенсионна възраст. Младите търсят далаверките и не искат да работят в строителството. И не защота заплатите са малки, а защото не било "престижно".

Е как да стане като и контрола и изпълнителите и финансирането е гарантирано от ГЕРБ?! Уговорен мач с цел да усвоиме едни пари...

Цървено изпръжляче, има си обществена поръчка, има си съдилища. Това, че фирми на ДС/БКП/БСП/Евророма пичелят и съдилищата ги подкрепят, не е по вина на ГЕРБ!

А възможно ли е да разбера, истина ли е, че Бойко Борисов е бивш комунист? И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995 година. Истина ли е, че Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа Тодор Живков. Негов работодател, между другото. Истина ли е, че Бойко Борисов и Георги Първанов застанаха на почетна стража рамо до рамо при възкресяването на паметника на Тодор Живков в Правец на 7 септември 2001 година?

Така е защото няма контрол при изпълнението. Тези ремонти се извършват от цигани, на които не им пука за дърветата и гледат да си отметнат задължението, за да си вземат надницата.

Улица. Делничен ден. Двама души се занимават със странна дейност. Единият изкопава дупка, а след него идва другия и я заравя старателно. Един пенсионер ги заглежда и пита :- Момчета, какво правите бре?... Защо ги копате и ги заравяте тия дупки? Единия му отговаря: -Ами, какво да ти кажа... Ние трябваше да сме трима, да садим дръвчета, ама тоя дето трябва да ги сади, не дойде днес на работа.

Якоооооооооо.

Тези мошенници са за съд и яки глоби. Те съсипват парите от моите и Вашите данъци!!! Ако за пореден път няма наказания и наказани работата е ясна - ТЕ СА ОТ НА'ЩЕ ... ДЕТО НИ СТРОЯТ МАГИСТРАЛИТЕ, МЕТРОТО, ... АБЕ НАШИ ХОРА.

Ей,защо критикувате фъндъчка,тя може всичко.

Всичко в България се прави набързо, скапано, лошо, некачествено, мързеливо и мизерно.

Като крадът пари,естественно ангажират за да им излезне по ефтино Роми да работят!

Че то в пътното строителство други има ли?

Атаката трябва да е към парламента. Закона трябва да се промени по начин по който да се забрани под фирми да изпълняват обществена поръчка.

изказваш се неподготвен.

А над фирми ще може ли?

На какъв идиот трябва да си дал поръчката за да направи тая простащина и сам ще си отговоря май - на този , който дава най-голямата комисиона .Само се чудя до кога ще я търпим тая тъпа самоковска даскалица.

този който прави поръчката изпълнява каквото е възложено в договора. ако в него е възложено "асфалтиране около дърветата" изпълнителят ще трябва да го направи. не вярвам в поръчката да е написано асфалтиране на 50 см от дървото и изпълнителят да е асфалтирал в повече - до дървото. има малко логика. все още не се знае каква е поръчката за да се обвинява една или друга страна.

Когато го открият и това е оставено така, тогава да реват. Аман от псевдо-еко-нахъсани-активисти, които тухла върху тухла през живота си не са сложили.

Идиоти!

Защо, бе идиоти, тротоарът трябва да се асфалтира? В Германия такова чудо като асфалтиран тротоар не съществува.

Абе, Нино, къпино, цело германио ли си обходило?! Цървул, какво общо има германио? Защо не кажеш колко изнасилвания ежеседмично стават в германио и не искаш и у булгарио да е така?!?

Какво толкова чудно има, че не виждате ли, че на една от снимките работниците са мангали. Нищ чудно и началникът им да е мангала. И както в нашата мила страна съществува мангалска и турска толерастия вече се превръщаме в царство на Тиквун Мангалий Първий.

Комунде, цървено! Боко не ги е назначил мангалите. БКП-то ги е назначило!

Дали има поне един свестен в държавната администрация, който да не е идиот?

Всичко се прави от некадърни фирми-връзкари,без никакъв контрол от общината и това става повсеместно. Дали е улица,дали е училище или нещо друго-щом се построи,започва да се ремонтира и преправя.Пари,хвърлени на вятъра,по-скоро в джоба на някой приятел. От къде иначе ще има всеки месец по 1 нов милионер?

Обещано, изпълнено ,нищо че е грозно и скъпо, София е заприличала на кичозна дупка! Да му мислим ние, които ще живеем тук, а усвоителите ще са по чужбина, питайте Веждичката!