Коментари - Столична община вдигна тихомълком данъци | Днес.dir.bg

Столична община вдигна тихомълком данъци

Стотици софиянци се оказаха с увеличени тайно данъци и научиха това едва когато получиха уведомленията си от столичните данъчни служби.

Обратно в новината

Коментари - Столична община вдигна тихомълком данъци | Днес.dir.bg

Коментари

В Банишора увеличението е с 77% !!!

НА КОГО СЕ СЪРДИТЕ??!! За 5/пет/ години Общината е увеличила данъчната оценка на жилищата в София 2,5 до 3 пъти. Съответно и данъците се увеличават. Но това е направено от НАШИТЕ ЛЮБИМИ ИЗБРАННИЦИ! Ние сме си ги харесали и гласувахме за тях! И пак ще гласуваме, а после ще плачем! Хаирлия да е!!

Когато навремето ви предложиха един свестен и почтен човек да го изберете за софийски кмет- Светослав Гаврийски, който знае и може да управлява съвестно пари, оплюхте го и го низвергнахте!? Сега си носете последствията на собствения си избор на мошеници!?

Фандъкова и Герджиков на"тричане" в Странджа!Не може данъка на майка ми от 50 лв да стане 102 лв без причина в Овча купел-"супер престижен" квартал.

Писна ми! Имам увеличение на данъка с близо 70% на сто спрямо миналата година, а в същото време (цитат) Общинският съвет одобрява 800 000 лв. безвъзмездна финансова помощ на Цветелина Бориславова Карагьозова, председател на фондация "Кредо Бонум"... "Кредо Бонум" е била активна единствено покрай предизборната кампания на ГЕРБ, като е организирала дискусии за управленската платформа на партията.

180% завишени данъци а улицата е от преди 100 години

Хора вместо да се оплаквате тук отидете на сайта на ГЕРБ има контакти и пишете какво не ви харесва не,че ще помогне много,но поне е нещо.Нека да получат 500 000 меила и ще се замислят.

За Младост 3 увеличението е 50%,в сравнение с миналата година.Смятам ,че се оляха .Това е държавен рекет!

Бодилковци, идвайте да гоните бесовете от столична община!

КАКВО ИСКАТЕ ОТ -МИНКО ДОНОСНИКА -ФАНДЪЧКОВА МУТРЕСАТА -ЦВРЪЦКО КРАДЛИВИЯ -БОЙКО МИЛИЦИОНЕРА ТОВА Е КОТИЛО ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ И КРАДЦИ КОЙТО ЛЪЖАТ, КРАДАТ, УНИЩОЖАВАТ ПЛАНОВО ДЪРЖАВАТА НИ. НАЕСЕН ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН И ЛОШИЯТ МАТРЕАЛ ЩЕ СИ НАПРАВИ ШМЕНТИ КАПЕЛИ С ПАРТИЯТА ГРОБ.

"Уважаеми общинари" - коригирайте си данъците,имате време до 20 ноември,иначе ще стане така че ще събирате все по малко и малко пари(като с цигарите).Лакомията си има граници.Наглеци долни.

Аз съм в района на Сточна гара - община Сердика.Имам почти 100% увеличение.На кой да се жалвам.Разбирам да беше 10,20 или дори 30% увеличение- ама почти 100,направо нямам думи.Рекетьорско правителство.

Как не ви е срам бе цяла София е затънала в прах и мърсотия в Младост на 4 на 8 етаж е прах.Боклуците от общината насипват полето от години около Младост,3, и 4 не може човек да си отвори прозореца.Кога за последно сте мили квартала да та вдигате данъците или метрото сте пуснали до Младост 4 .Нещастници правите една тъпа алея в Младост и какво от това като е мърсотия на всякъде.

Пари могат да сабират колкото им дойде на ум, а тротоари, улици, паркинги, залени площи, осветление и пр. няма! Има бутаница, опашки, задръствания, отровен въздух, боклуци, дупки, цигани, каруци, счупени автобуси.... и отчаяни хора живеещи в мизерния град!

Фандъкова мръсен боклук махай се от там подлога долна.

Герджиков е най-големия лъжец и гьонсурат когото съм виждал. Така беше и за "Монтерей" и за много други неща. ББ щеше да го махне, но явно е удобен за властта, а каква заплата взима-плащана от данъкоплатеца!! И това ако не е прадокс-не знам друг случай, работодател(сиреч ние) да плаща за да работят срещу интересите му!!!!

Боклуци Герберски как може Горубляне да е 2 зона бе изроди от 4 да става втора. Какаво се е подобрило,кал,мърсотия по Самоковско шосе,никога не е почистван кв. от сняг,няма кофи за буклук,няма тротоари,бордюрите липсват,Циганите откраднаха капаците на шахтите,колко пъти съм се обаждал и нищо .Кмета на Младост е пълен нещастник.

Живея в Дружба 1, в двустайна панелка, увеличението ми е 67 % общо. Откакто съм собственик си плащам редовно данъците в срок, ползвайки 5% -то намаление. Миналата година, поради финансови затруднения не успях и отложих плащането до крайния срок- 30.11. 2010. Тази година вероятно няма да мога да го платя, защото трябва да се храним, топлим, обличаме и отглеждаме децата си...Държавен служител съм, повечето от колегите ми не плащат данъци от години ...

Фандъкова президент, Герджиков вице. Пълен триумф.

С това увеличение си изядохте хляба Гербери в Младост4 увеличението не е 20 а е 50% сверих си ги нещата е миналата година.

увеличението е повече от 50 % - бележката ми дойде - 350 лв. отгоре и то при условие че нямам дори канализация - никой не казва защо искат тия пари и къде отиват

Тези от ГРОБ ни разкатаха във всички сфери.От Банишора съм.Данък-238 лв.Няма да го плащам!И да искам-не мога.Откакто тези са на власт съм на ръба на фалита.Едвам изхранвам децата си!За какво такива данъци?За разбитите и мръсни улици в квартала или за страшните подлези,или за объркания транспорт,заради строежа на метрото,( придвижването е2 пъти по-скъпо).А аз си мислех,че предишните са зле.Тези направо грабят,а са и пълни некадърници.ССигурна съм,че ще се сринат на изборите,освен ако не ги манипулират.А защо да чакаме до есента!Аз ще ходя на протеста в неделя,а вие?Не искам да напускам България,но ако нещо скоро не се промени семейството ми ще бъде принудено да емигрира!

Вие тия пари от дето имате "предвид какво правим там - метрото, кръстовището на две нива" от де ги взехте? Не ви ли връщаме ние заемите? Колко от тях откраднахте на туй метро ще се пенсионира вече второ поколение

Не се пенете, че може и по-зле. Току виж ви направили междублоковото пространство на жълта, зелена или розова зона и почнат да ви събират такса платен паркинг за колата. И всичко това ще е обяснено много екологично как София се задъхвала от автомобили и трябвало да се "разтовари"

При мен 80% скок спрямо миналата година. От 100 на 180 лв. И на данък сгради и на такса смет... Къде видяха увеличение м/у 20 и 45%? Как го сметнаха? Мама им...

Ти правиш ли разлика м/у такса смет е данък сгради,явно е,че не можеш да я направиш.Това ти е сметката заедна с данък сгради и такса смет.А когато си продаваш апартамента не по 700 евро кв.м.както е в "провинцията,а по 1700 евро или 2700 евро кв.м. ,защо си криеш приходите и не внасяш данъци,нали затова толкова скъпо продаваш,защото имота е в столицата?А искаш да плащаш данъци като за село?Е не може така.Иди да живееш на село и няма да плащаш.Сега стана ли ти ясно?

бягажте братя, за бога бягажте! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЗАЩО ДА БЯГАМЕ, НЕКАДЪРНИЦИТЕ ДА БЯГАТ, ДА СЕ МАХАТ, ТО Е ЯСНО ЧЕ НА ИЗБОРИТЕ ИЛИ НЯМА ДА СЕ ГЛАСУВА ИЛИ ЩЕ ЗАГУБЯТ

Разделяй и владей - всички от крайните квартали искат на тия в центъра да им е по-зле, а тия от баш крайните квартали искат на другите да им е зле, а в същото време общината си прокарва проекта "синя зона" и един ден запазеното място пред блока като се окаже че не е твое ще ти уври главата.. Разбира се българинът трудно признава е е беден..признава го когато го оставиш точно с 1 ст!!! ак тогава

Не може постоянно да строите в София и то луксозни сгради,квартали и т.н.,постоянно да се разширява града,а зонирането ви да остава като за 50000 град.Така е в големите градове,а на който не му харесва да ходи да живее на село там данък сгради е много нисък.

Нещо не си съвсем в час - "на село" както казваш данък сгради и такса смет може би да са и по-високи в много нас. места от София (в относителна стойност - промили), но пък данъчната оценка на имотите е многократно по-ниска заради липсата на каквито и да били столични удобства и за това по абсолютна стойност налозите са по-ниски!!!

Абсолютна лъжа! Миналата година данъкът на нашия апартамент в Младост 2 беше 105.84 лв.Сега получихме съобщение за 160.56 лв.Увеличението около 66%.До кога ще ни правите на идиоти.

Вчера Общинският съвет одобри 800 000 лв. безвъзмездна финансова помощ на Цветелина Бориславова Карагьозова! Честито 8-ми Март, другарко Бориславова!

е как така??за какво са и отпуснати безвъзмедно тези пари??кажете??ще сигнализираме в евро парламента!как може такова безобразие

Грабим и Ебваме Република България- Гарантирано от ГЕРБ!!! Да докажем ,че България може.... да си одере народа!!!

Ми, що да не ги вдигат!? Да сте чули някъде по света, някоя държава да е намалила данъците, да са паднали цените на стоките, да са увеличили заплатите и социалните разходи? Напротив - всеки човек на планетата охка от високи разходи и недостатъчни доходи.

ЗА БОГА БРАТЯ, НЕ ПЛАЩАЙТЕ !!!!!!

Малко ви е софиянци .От вас тръгна групировката ГЕРБ .Патете вие но лошото е че за всички българи става по лошо.

ее, моля ти се..вие от провинцията когато стане нещо хубаво все вие сте го измислили, когато стане нещо лошо софиянци са виновни, ставате безинтересни вече.. в крайна сметка толкова сме малко че всички сме софиянци и "селяни" едновременно

Лъже кучето, и в Дружба ни вдигнаха данъка! Но какво са там някакви си 20 лева, ха, ама то и 20 лева на жената, опс, ама те вдигнали и бензина, кашкавала, млякото, МТел таксите, ... айдееееее ... добре, че до Терминал 2 поне сме близо, може и пеша да стигнем ...

Това е върховно нахалство и наглост!Общината отдавна е забравила за нас нещастниците от Младостите -най-много да ни открадне някое междублоково пространство за да си построят блокче или ресторантче управляващите мутри . На какво отгоре ще ни увеличават таксите и данъците? Заради това ли, че се мъчим сутрин и вечер през тапата Ал.Малинов? ББ "пусна" метро, което стига до никъде.Какво ли да ни мисли ние не сме му съселяни, нито пък сме от най-скъпоценните българи - МИЛИЦИОНЕРИТЕ! Срамота! А тая селска даскалица....ще я офъндъкаме на есен!

обикновенните милиционери ги газят наркомани като Йоско

Господа демокрадЦи, по време на "лошия" социализъм улиците на София се миеха всеки ден, а сега при "божествената " демокрация 21 години не съм видял да се мие изобщо.За какво плащаме тия данъци, какво стана с завода за боклук?Не го правите ,защото тогава ще лъсне истината, че общината плаща за много по-големи лоличества боклук отколкото се събират реално.Затова не го строите.

НЕ ПЛАЩАЙТЕ НИЩО И ТОЛКОВА! АКО СМЕ ЕДИННИ НИЩО НЕ МОГАТ ДА НИ НАПРАВЯТ.НЕ СЕ БОЙТЕ!

Вижте как са дигали данаците в Банишора Борисов и Фандъкова. Какво заслужавате бе "управници"? Вие не сте кметове, а рестъпници... 2011 - 263.3 % 2010 - 160.8 % 2009 - 161.7 % 2008 - 125.7 % 2007 - 105.9 % 2006 - 111.7 % 2005 - 100.0 %

Мили хора, вместо да пишете постове просто не плащайте тая година никакви данъци за апартаментите и толкова.Когато сме единни нищо не могат да ни направят.

Проблем няма .После лихвите ще ги плати демокрацията ?

Бойко и шайката на крадците около него (вече не мога да ги наричам по друг начин, съвестта ми не ми позволява) е време да си вървят ! Вредни са за България !

А бе вие от учителка какво чакате? Този път на изборите ще ида - няма да гласувам "за" ,ще гласувам против ГЕРБ!!! Може ли учител да управлява двумилионен град? - не може!!! Пак ще цитирам:'Господи не им прощавай,те знаят какво правят!'

И къде точно ги видя тия 2 млн българи у "столицата"?! София е малко над 1.2млн по данни на ЕСГРАОН към 15 Декември 2010г. С нетърпение чакам да излязат новите данни от последното преброяване.Колко ли от тях са трайно зад граница и не са се преброили?

Аз лично във вестник "Сега"четох доста материали през м.01 и 02 .2011 за промените в данъците които се залагат .Бяха задълбочени ,но сега се дразня като същите те пишат, че данъците се вдигали "тихомълком". ПРи това би следвало да знаят че не администрацията променя данъците...Поръчки,поръчки,поръчки.....ха налейте по едно и не си харчете парите за вестници.

Фандъкова и ти се оказа един мушморок. Борисов ли те научи. Че може ли джанъм в Банишора да вдигнеш данък сгради със 176 %. И в турско такова нещо не е имало. Отиваш си да знаеш и ти и останалите като теб..Щели да защитават пенсионерите..Дрън, дрън..

Като стана ГЕРБ на власт направи билета за транспорта колкото е в Гърция, но с превозни средства от комунизма. Вдигна такса смет, а улиците са все по-пълни и пълни с боклуци. Вдигнаха данъчната оценка, а една улица, тротоар, градинка или улично осветление не е асфалтирана и реновирана след комунизма. Къде отиват парите, крадци гнусни?

Лъжци!!!Увеличението на данъка е над 50% в Младост 4.Нямаме метро, за мърсотията и прахоляка да не говорим.

станах ме нещасна държава !

"станах ме" => станахме "нещасна" => нещастна 3 думи, 2 грешки... с такива неграмотници... какво да очакваме?

Боже, каква сган! Само лъжи, лъжи и пак лъжи!!!

трябва да избият 800000 лв. които подариха на любовницата на простака премиер!!! от къде си мислите че идват парите, ако не от данъкоплатеца. а котараците си джиткат и крадът на воля! изроди неземни. то не беше "треис", то не бяха подаръци, то не е истина чак!!!

Коментари - Столична община вдигна тихомълком данъци | Днес.dir.bg

Столична община вдигна тихомълком данъци

Стотици софиянци се оказаха с увеличени тайно данъци и научиха това едва когато получиха уведомленията си от столичните данъчни служби.

Обратно в новината

Коментари - Столична община вдигна тихомълком данъци | Днес.dir.bg

Коментари

В Банишора увеличението е с 77% !!!

НА КОГО СЕ СЪРДИТЕ??!! За 5/пет/ години Общината е увеличила данъчната оценка на жилищата в София 2,5 до 3 пъти. Съответно и данъците се увеличават. Но това е направено от НАШИТЕ ЛЮБИМИ ИЗБРАННИЦИ! Ние сме си ги харесали и гласувахме за тях! И пак ще гласуваме, а после ще плачем! Хаирлия да е!!

Когато навремето ви предложиха един свестен и почтен човек да го изберете за софийски кмет- Светослав Гаврийски, който знае и може да управлява съвестно пари, оплюхте го и го низвергнахте!? Сега си носете последствията на собствения си избор на мошеници!?

Фандъкова и Герджиков на"тричане" в Странджа!Не може данъка на майка ми от 50 лв да стане 102 лв без причина в Овча купел-"супер престижен" квартал.

Писна ми! Имам увеличение на данъка с близо 70% на сто спрямо миналата година, а в същото време (цитат) Общинският съвет одобрява 800 000 лв. безвъзмездна финансова помощ на Цветелина Бориславова Карагьозова, председател на фондация "Кредо Бонум"... "Кредо Бонум" е била активна единствено покрай предизборната кампания на ГЕРБ, като е организирала дискусии за управленската платформа на партията.

180% завишени данъци а улицата е от преди 100 години

Хора вместо да се оплаквате тук отидете на сайта на ГЕРБ има контакти и пишете какво не ви харесва не,че ще помогне много,но поне е нещо.Нека да получат 500 000 меила и ще се замислят.

За Младост 3 увеличението е 50%,в сравнение с миналата година.Смятам ,че се оляха .Това е държавен рекет!

Бодилковци, идвайте да гоните бесовете от столична община!

КАКВО ИСКАТЕ ОТ -МИНКО ДОНОСНИКА -ФАНДЪЧКОВА МУТРЕСАТА -ЦВРЪЦКО КРАДЛИВИЯ -БОЙКО МИЛИЦИОНЕРА ТОВА Е КОТИЛО ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ И КРАДЦИ КОЙТО ЛЪЖАТ, КРАДАТ, УНИЩОЖАВАТ ПЛАНОВО ДЪРЖАВАТА НИ. НАЕСЕН ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН И ЛОШИЯТ МАТРЕАЛ ЩЕ СИ НАПРАВИ ШМЕНТИ КАПЕЛИ С ПАРТИЯТА ГРОБ.

"Уважаеми общинари" - коригирайте си данъците,имате време до 20 ноември,иначе ще стане така че ще събирате все по малко и малко пари(като с цигарите).Лакомията си има граници.Наглеци долни.

Аз съм в района на Сточна гара - община Сердика.Имам почти 100% увеличение.На кой да се жалвам.Разбирам да беше 10,20 или дори 30% увеличение- ама почти 100,направо нямам думи.Рекетьорско правителство.

Как не ви е срам бе цяла София е затънала в прах и мърсотия в Младост на 4 на 8 етаж е прах.Боклуците от общината насипват полето от години около Младост,3, и 4 не може човек да си отвори прозореца.Кога за последно сте мили квартала да та вдигате данъците или метрото сте пуснали до Младост 4 .Нещастници правите една тъпа алея в Младост и какво от това като е мърсотия на всякъде.

Пари могат да сабират колкото им дойде на ум, а тротоари, улици, паркинги, залени площи, осветление и пр. няма! Има бутаница, опашки, задръствания, отровен въздух, боклуци, дупки, цигани, каруци, счупени автобуси.... и отчаяни хора живеещи в мизерния град!

Фандъкова мръсен боклук махай се от там подлога долна.

Герджиков е най-големия лъжец и гьонсурат когото съм виждал. Така беше и за "Монтерей" и за много други неща. ББ щеше да го махне, но явно е удобен за властта, а каква заплата взима-плащана от данъкоплатеца!! И това ако не е прадокс-не знам друг случай, работодател(сиреч ние) да плаща за да работят срещу интересите му!!!!

Боклуци Герберски как може Горубляне да е 2 зона бе изроди от 4 да става втора. Какаво се е подобрило,кал,мърсотия по Самоковско шосе,никога не е почистван кв. от сняг,няма кофи за буклук,няма тротоари,бордюрите липсват,Циганите откраднаха капаците на шахтите,колко пъти съм се обаждал и нищо .Кмета на Младост е пълен нещастник.

Живея в Дружба 1, в двустайна панелка, увеличението ми е 67 % общо. Откакто съм собственик си плащам редовно данъците в срок, ползвайки 5% -то намаление. Миналата година, поради финансови затруднения не успях и отложих плащането до крайния срок- 30.11. 2010. Тази година вероятно няма да мога да го платя, защото трябва да се храним, топлим, обличаме и отглеждаме децата си...Държавен служител съм, повечето от колегите ми не плащат данъци от години ...

Фандъкова президент, Герджиков вице. Пълен триумф.

С това увеличение си изядохте хляба Гербери в Младост4 увеличението не е 20 а е 50% сверих си ги нещата е миналата година.

увеличението е повече от 50 % - бележката ми дойде - 350 лв. отгоре и то при условие че нямам дори канализация - никой не казва защо искат тия пари и къде отиват

Тези от ГРОБ ни разкатаха във всички сфери.От Банишора съм.Данък-238 лв.Няма да го плащам!И да искам-не мога.Откакто тези са на власт съм на ръба на фалита.Едвам изхранвам децата си!За какво такива данъци?За разбитите и мръсни улици в квартала или за страшните подлези,или за объркания транспорт,заради строежа на метрото,( придвижването е2 пъти по-скъпо).А аз си мислех,че предишните са зле.Тези направо грабят,а са и пълни некадърници.ССигурна съм,че ще се сринат на изборите,освен ако не ги манипулират.А защо да чакаме до есента!Аз ще ходя на протеста в неделя,а вие?Не искам да напускам България,но ако нещо скоро не се промени семейството ми ще бъде принудено да емигрира!

Вие тия пари от дето имате "предвид какво правим там - метрото, кръстовището на две нива" от де ги взехте? Не ви ли връщаме ние заемите? Колко от тях откраднахте на туй метро ще се пенсионира вече второ поколение

Не се пенете, че може и по-зле. Току виж ви направили междублоковото пространство на жълта, зелена или розова зона и почнат да ви събират такса платен паркинг за колата. И всичко това ще е обяснено много екологично как София се задъхвала от автомобили и трябвало да се "разтовари"

При мен 80% скок спрямо миналата година. От 100 на 180 лв. И на данък сгради и на такса смет... Къде видяха увеличение м/у 20 и 45%? Как го сметнаха? Мама им...

Ти правиш ли разлика м/у такса смет е данък сгради,явно е,че не можеш да я направиш.Това ти е сметката заедна с данък сгради и такса смет.А когато си продаваш апартамента не по 700 евро кв.м.както е в "провинцията,а по 1700 евро или 2700 евро кв.м. ,защо си криеш приходите и не внасяш данъци,нали затова толкова скъпо продаваш,защото имота е в столицата?А искаш да плащаш данъци като за село?Е не може така.Иди да живееш на село и няма да плащаш.Сега стана ли ти ясно?

бягажте братя, за бога бягажте! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЗАЩО ДА БЯГАМЕ, НЕКАДЪРНИЦИТЕ ДА БЯГАТ, ДА СЕ МАХАТ, ТО Е ЯСНО ЧЕ НА ИЗБОРИТЕ ИЛИ НЯМА ДА СЕ ГЛАСУВА ИЛИ ЩЕ ЗАГУБЯТ

Разделяй и владей - всички от крайните квартали искат на тия в центъра да им е по-зле, а тия от баш крайните квартали искат на другите да им е зле, а в същото време общината си прокарва проекта "синя зона" и един ден запазеното място пред блока като се окаже че не е твое ще ти уври главата.. Разбира се българинът трудно признава е е беден..признава го когато го оставиш точно с 1 ст!!! ак тогава

Не може постоянно да строите в София и то луксозни сгради,квартали и т.н.,постоянно да се разширява града,а зонирането ви да остава като за 50000 град.Така е в големите градове,а на който не му харесва да ходи да живее на село там данък сгради е много нисък.

Нещо не си съвсем в час - "на село" както казваш данък сгради и такса смет може би да са и по-високи в много нас. места от София (в относителна стойност - промили), но пък данъчната оценка на имотите е многократно по-ниска заради липсата на каквито и да били столични удобства и за това по абсолютна стойност налозите са по-ниски!!!

Абсолютна лъжа! Миналата година данъкът на нашия апартамент в Младост 2 беше 105.84 лв.Сега получихме съобщение за 160.56 лв.Увеличението около 66%.До кога ще ни правите на идиоти.

Вчера Общинският съвет одобри 800 000 лв. безвъзмездна финансова помощ на Цветелина Бориславова Карагьозова! Честито 8-ми Март, другарко Бориславова!

е как така??за какво са и отпуснати безвъзмедно тези пари??кажете??ще сигнализираме в евро парламента!как може такова безобразие

Грабим и Ебваме Република България- Гарантирано от ГЕРБ!!! Да докажем ,че България може.... да си одере народа!!!

Ми, що да не ги вдигат!? Да сте чули някъде по света, някоя държава да е намалила данъците, да са паднали цените на стоките, да са увеличили заплатите и социалните разходи? Напротив - всеки човек на планетата охка от високи разходи и недостатъчни доходи.

ЗА БОГА БРАТЯ, НЕ ПЛАЩАЙТЕ !!!!!!

Малко ви е софиянци .От вас тръгна групировката ГЕРБ .Патете вие но лошото е че за всички българи става по лошо.

ее, моля ти се..вие от провинцията когато стане нещо хубаво все вие сте го измислили, когато стане нещо лошо софиянци са виновни, ставате безинтересни вече.. в крайна сметка толкова сме малко че всички сме софиянци и "селяни" едновременно

Лъже кучето, и в Дружба ни вдигнаха данъка! Но какво са там някакви си 20 лева, ха, ама то и 20 лева на жената, опс, ама те вдигнали и бензина, кашкавала, млякото, МТел таксите, ... айдееееее ... добре, че до Терминал 2 поне сме близо, може и пеша да стигнем ...

Това е върховно нахалство и наглост!Общината отдавна е забравила за нас нещастниците от Младостите -най-много да ни открадне някое междублоково пространство за да си построят блокче или ресторантче управляващите мутри . На какво отгоре ще ни увеличават таксите и данъците? Заради това ли, че се мъчим сутрин и вечер през тапата Ал.Малинов? ББ "пусна" метро, което стига до никъде.Какво ли да ни мисли ние не сме му съселяни, нито пък сме от най-скъпоценните българи - МИЛИЦИОНЕРИТЕ! Срамота! А тая селска даскалица....ще я офъндъкаме на есен!

обикновенните милиционери ги газят наркомани като Йоско

Господа демокрадЦи, по време на "лошия" социализъм улиците на София се миеха всеки ден, а сега при "божествената " демокрация 21 години не съм видял да се мие изобщо.За какво плащаме тия данъци, какво стана с завода за боклук?Не го правите ,защото тогава ще лъсне истината, че общината плаща за много по-големи лоличества боклук отколкото се събират реално.Затова не го строите.

НЕ ПЛАЩАЙТЕ НИЩО И ТОЛКОВА! АКО СМЕ ЕДИННИ НИЩО НЕ МОГАТ ДА НИ НАПРАВЯТ.НЕ СЕ БОЙТЕ!

Вижте как са дигали данаците в Банишора Борисов и Фандъкова. Какво заслужавате бе "управници"? Вие не сте кметове, а рестъпници... 2011 - 263.3 % 2010 - 160.8 % 2009 - 161.7 % 2008 - 125.7 % 2007 - 105.9 % 2006 - 111.7 % 2005 - 100.0 %

Мили хора, вместо да пишете постове просто не плащайте тая година никакви данъци за апартаментите и толкова.Когато сме единни нищо не могат да ни направят.

Проблем няма .После лихвите ще ги плати демокрацията ?

Бойко и шайката на крадците около него (вече не мога да ги наричам по друг начин, съвестта ми не ми позволява) е време да си вървят ! Вредни са за България !

А бе вие от учителка какво чакате? Този път на изборите ще ида - няма да гласувам "за" ,ще гласувам против ГЕРБ!!! Може ли учител да управлява двумилионен град? - не може!!! Пак ще цитирам:'Господи не им прощавай,те знаят какво правят!'

И къде точно ги видя тия 2 млн българи у "столицата"?! София е малко над 1.2млн по данни на ЕСГРАОН към 15 Декември 2010г. С нетърпение чакам да излязат новите данни от последното преброяване.Колко ли от тях са трайно зад граница и не са се преброили?

Аз лично във вестник "Сега"четох доста материали през м.01 и 02 .2011 за промените в данъците които се залагат .Бяха задълбочени ,но сега се дразня като същите те пишат, че данъците се вдигали "тихомълком". ПРи това би следвало да знаят че не администрацията променя данъците...Поръчки,поръчки,поръчки.....ха налейте по едно и не си харчете парите за вестници.

Фандъкова и ти се оказа един мушморок. Борисов ли те научи. Че може ли джанъм в Банишора да вдигнеш данък сгради със 176 %. И в турско такова нещо не е имало. Отиваш си да знаеш и ти и останалите като теб..Щели да защитават пенсионерите..Дрън, дрън..

Като стана ГЕРБ на власт направи билета за транспорта колкото е в Гърция, но с превозни средства от комунизма. Вдигна такса смет, а улиците са все по-пълни и пълни с боклуци. Вдигнаха данъчната оценка, а една улица, тротоар, градинка или улично осветление не е асфалтирана и реновирана след комунизма. Къде отиват парите, крадци гнусни?

Лъжци!!!Увеличението на данъка е над 50% в Младост 4.Нямаме метро, за мърсотията и прахоляка да не говорим.

станах ме нещасна държава !

"станах ме" => станахме "нещасна" => нещастна 3 думи, 2 грешки... с такива неграмотници... какво да очакваме?

Боже, каква сган! Само лъжи, лъжи и пак лъжи!!!

трябва да избият 800000 лв. които подариха на любовницата на простака премиер!!! от къде си мислите че идват парите, ако не от данъкоплатеца. а котараците си джиткат и крадът на воля! изроди неземни. то не беше "треис", то не бяха подаръци, то не е истина чак!!!