Гол мъж легна пред колите на бул. ”Васил Левски” в София

Чисто гол млад мъж е изскочил на бул. "Васил Левски" тази сутрин и легнал на платното пред идващите автомобили.

Обратно в новината

Коментари - Гол мъж легна пред колите на бул. ”Васил Левски” в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това сега инсталация ли е или пърформанс?

М-м-м, друго си е гола красавица кротко мастурбираща на средата на улицата.

Аман от голи мъже. Няма ли да се появи по улицата една хубава гоша жена

Че гей-парада не беше преди месец ...

"Лошия матреал" хептен изтрещя!

скапана психясала кочина...

Sm3hurk0

И да Ви кажа под секрет, какви са били репликите между служителите на реда :)))) Единия вика на другия - хвани го ти.... Не... ти го хвани.... За .ура ли да го хвана...

Виц: Отива леличка до хлебарницата и гледа - лежи гол мъж. Рекла си: "Ей, горкия - сигурно си няма никого, може да е гладен, жаден. Да купя хляба, че да го прибера, да го умия, да седнем да вечаряме, пък каквото стане!". Взела хляба, връща се и какво - ами няма го! И тя: "Ех, Маро, Маро, като че ли 4 години хляб не си виждала!!!". БЪЛГАРИЯ - СТРАНАТА НА СБЪДНАТИТЕ ВИЦОВЕ!

Нуди Райът, това е.

dimka

Явно това ще е модата тези дни. Ще лежат голи на платното. Карайте автомобилите си с едно по-особено внимание!

В каква държава вече живеем. Боже,боже. Голи,луди,мутри,чалга,прости политици,беззаконие,липса на здравеопазване и полиция и още и още. За каква "стабилност" се говори. С тази отчайваща бедност. В третия свят сме и вървим към бездната. Дано само война няма.

"Демократична".

Боже, тоя народ съвсем се сбърка...

Преди дни на България сега на Левски утре дано да е пред парламата и министерския...ама поне да са калабалък

Наркоман или пеан... в района на сточна само мангусти и идиоти

щото по-нататика къде Подхуене е юще по-страшно....

Пеан, пеан :)))

Ей тоя Каролев хептем превъртя

и за днес новината е осигурена

В Шопия е побръкване. Шум да го ева, тамваи трещат, коли ручат, метро бучи, МОЛ-ове, гееве.... и турското посолство. Виж, у нашия монастир е тихо и спокойно, чуе ся сал ромона на рикъта, скръцането на наровете молитвите на послушните послушници.... Сал коги баба Гуси дое на проверкя ся дига повеке шум, ма то е за кратко, никой не снима и квота и да става - там си остава. Елате в Черепиш.....

след като е ,,гол,,-няма за дрехи...!!! ,,легнал полицаи,,...!!!

Некога имаше Доброволни Отряди на Трудещити се - ДОТ И човекот иска да е летнал ДОТ

Видяхте ли ме, какъв съм убавец? Ето затова имам млади бежанци за гаджета.

Чеде е щото си си ощавил гъзо!

Това е новата мода.

само мъжете ли изперкват, самоубиват се, лягат голи ... жените къде са

Ако ти се гледа гола жена, стой там, на същото място, дето се яви тоя, нема да се отделяш от там, все някога ще се яви и гола жена. Щото дето е текло.....

Oт амеуикански фиум е. Едни иглачи на амеуикански футбоу лезеха вълху пътните уенти на главния път да тестват колко са смеуи и безстласни и дауи сте им издължат нелвите...

София е най-скапаният и долнопробен град на света, от части и защото е столицата на такава държава.

А ми не беше такъв ... но стана! Благодарение на декорацията-демокрацията и всичките съпровождащия я свободии и безотговорности!!! А пък софийското жителство ... изглежда имаше смисъл в него!!!!!!!!!!!!!!!!!!

При вас в кошарите е по- хубаво, но защо драпате да идвате на модерно, не знам?

Тия откачалници искат да очернят нечий друг живот. Не дай си боже да го блъсне някой... Да си изпълняват басовете, "сините китове" и н'ам к'во си на някой безлюден остров.

Хърсев има своя офис, нещо бил се е замислил, та се е разхождал, полягал...

Каролев е бил

Каролев си е добре да ти кажа - зимата го гледах хоп на витоша на банско на ски , сметката му пълна ходи да лалосва из студиата да разтяга локуми ...абее добре си е човека - изпечена мушингия консултант , парите дават едно спокойствие и сигурност и лайфстайл чак му завиждам малко

Видяхме протест с агнешки главички, протестири да слага болтчета, мюсюлманки се разхождат с бурки, гейовете си организират София прайд, защо нудистите да се ограничават с изявите си ???

Тоя вече съвсем взе да се изтърква, следващия път ще е новина, ако си завре отзад шишето с вода...

еее не оставиха човека да си пие водата, кво ги интересува къде и как е облечен:)))

Нали :) Ние сме поддържаме евроатлантически ценности. Какво иска този нека да прави...

Още един потомствен шопиянец.

прекалил е с порнофилмите

Абе какво става с тези нудистите. Всеки ден объркват плажата си :)

То с това презастрояване, верно си е за 0бъркване нудисткия плаж :)

Ако беше някой съвсем психясал нямаше да си крие... с две ръце. Не бих се учудил, ако това е някоя нова форма на "арт инсталация" или "протест" срещу нещо си... А едно време просто ги пращаха в лагери подобни.

докараха!!! А ма по-добре голи по улиците, отколкото горящи факли на тези, които се самозапалили...

Явно някаква много калпава дрога в пусната из сф !

горкият човек, съжалете човека, не го е направил от добър живот

тоя що си крие пишле*о , да не го е срам нещо..

Дървосекачът от Афера на весето.

СЕРгея, но уви, хамстер нет!

ВЪПРОСЪТ ТУК Е:КАКВО Е НАКАРАЛО ТОЗИ ЧОВЕК ДА СЕ СЪБЛЕЧЕ ГОЛ?ТОВА НЕ СТАВА ЯСНО ОТ СТАТИЯТА И КАТО КОМЕНТАРИ СЕ ПИШАТ ВСЯКАКВИ ГЛУПОСТИ.

Време е да разберем,каква софийска измет ,живее в София , разполага и краде от парите ни! Няма софиянец ,който да не е психопат,наркоман или да няма нпо- от майчиното мляко ги учат да са престъпници,откачалки и паразити!

си се описал ;)

Знаеш ли, кое е странното? Не знаеш! Аз съм роден в София, израснал съм в София и включително на село! Знаеш ли защо на село, защото майка ми и баща ми са от Северозапад! Та така, хем съм Софийска измет с психични отклонения и престъпник, откачалка и паразит, хем пък кръвта ми е от Северозапад ?! Запитвам се дали в тоя случай и ти не си паразит, защото обикновено паразитите отиват някъде и засмукват и изсмукват благините на нещо или някого, също паразитите дори и отдалечено, чрез социални придобивки и помощи берат плодовете на другите?! Та ти кой беше? Утре ,в други ден, дори няма да си спомнят за теб защото си сърдито човече, и всеки ще може да диша по-добре без личността ти! Поздрави от един по кръв северозападен паразит към друг!

Всички софиянзи са от провинцията, за сведение

Това младо момче да не би да идва от някой лагер на смъртта, че е само кожа и кости? Това ли е съдбата на младите в България...

Аз виждам само един проблем в тази новина. В описанието на мотивите за деянието и то по-точно в това -> или просто човек с психично заболяване ... Всеки един от нас има начин да изрази себе си, кой прав, кой не толкова, но измествам темата над следното нещо, защо няма никаква воля за "лекуването" или доглеждането на психично болни хора? Все за пари, нямало пари за това, нямало за онова ?! Аз смея да твърдя, че пари има за почти всичко, но не се харчат правилно и няма правилна програма от много години, бели, зелени, червени,сини, жълти, програма няма... Две неща трябва да има и третото да си заслужи респект! Първо трябва да се построят нови, големи и комфортни затвори, за да може системата да започне да прибира заслужилите, а не да ги пуска, защото няма място. Второто е лудници, където адекватно да се доглеждат или опитат да лекуват душевно болни и наказани от съдбата хора. Третите са полицаите и като цяло служителите по сигурността, трябва да заслужат респект и уважение, за да има страхопочитание и от там да се урегулират елементарните недобронамерени постъпки! След 20г. при предприети мерки, гарантирано е, че престъпността, деянията под въздействието на неразбрани постъпки и спокойствието по улиците ще е на едно много добро ниво! От нас зависи, но от нас, като цяло, не като единици! Няма сини и червени, жълти и зелени, всички сме фигури в голямата игра!

Аз пък си мисля,че се е хванал на бас,че ще го направи.....въпроса е за колко пари?Преди 3 дена един друг беше легнал на бул.България.....може и да е нова игра

d4

пак добре, че е легнал успоредно. а не паралелепипедно!

Подлудяваме бавно, неусетно дори

София е най- евтината европейска дестинация за туризъм в Европа! При това с нулеви закони и маса свободи! Резултатът можете да видите на асфалта на снимката, асфалта, който, всъщност, е най- ценното нещо в държавата ни!

Последица от европейска пропаганда и възпитание в българия вече 20 години -- Мислите ли че България е християнска сържава с морално икултурно наследство ? Лъжете се !

Абе шушомиго, преди 30 години като бяхте на власт какво християнско имаше у вас безбожници такива?

сите дс агенти :)

Ей, ние сме много ценна нация. Изчезнем ли, егати скуката ще налегне ефира..

хахах, обичаина гледка у шопско!!

значи бая голи мъже гледаш, и те теб ама с едно око ;))