Самолетът на премиера Борисов кацна с технически проблеми

Самолетът "Фалкон" на премиера Бойко Борисов принудително кацна на летище София заради технически проблем 4 минути след излитането си за Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Самолетът на премиера Борисов кацна с технически проблеми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутра.

България за пореден път се размина с шанса да стане просперираща страна.Ако нещата се бяха развили благоприятно сега на мястото на Враждебна щяхме да имаме най големия в света бостан за тикви и щяхме да залеем света с висококачествена продукция.

на власт са наркотрфиканти като Борисов, ефективно осъдени като Цветанов и офшорни перачи на пари като Плевнелиев , все такива "новини" ще има.

Като слушам каква паника е настъпила на земята, си представям какви клетви и закани са летели от въздуха. Колко ли дуспи е бил или обещал да бие капитана на бистришките тигри докато се е подмокрял горе? А това за вицовете е най-големия виц съчинен от пиарите му.

Пиех си Ловешката в едно кръчме, в Подуене, И, с очите си видях, как, една Гарга, рошава, дрислива, се насочи към Фалкончето, за да да го клъвне по ду... крачето!

Потресен съм !!!!!!!!!!

Температура имаш ли

извенете, но този самолет не е на министър-педседателя на Бг, още пък по малко е на някакъв си Борисов - това е правителственият самолет, който се използва от всички държавни институции.

Дайте - DMS номер да му купим друг горкичкия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Много просташки мнения, както винаги в ДИРа!

Такова нещо с Орешарски не можеше се случи...той не напускаше България

Ivan

Време е българският народ да направи подписка за изхвърляне на ГРОБ от ЕНП и вкарване на наркотрафиканта Боко Тиквата в затвор!

тои и самолет ли си е купил? казват "самолета на премиера боико борисов", а не "самолета на министър пред(се)ателя" ??!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Значи час след излитане ли е кацнал или 4 минути, не можете да се изразявате ясно пройдохи такива....

А бе що се правиш на олигофрен бе как си представяш самолет отлепил от пистата да кацне отново след 4 мин. пак на същата. Ами то дори втория кръг отнема поне 15 мин. Другия вариант е да кацне на друго летище ама не ми е известно такова което да се намира на 4 мин.

Бокича е железен...дори атентата го неспира от устрема му да помогне на България

...бе той и Митьо крика е железен, ама кво от това.От жЕлезо никой не е станал по-умен.

ДИР-а, много чалгаджийски заглавия слагате бреее.....

Можеше да се отървем от крадците и националните предатели.Сега ще изстискат докрай новината,само и само да не се обърне внимание на поредното огромно престъпление на Тиквата срещу българите - 16те млрд заем.Така и не разбрах каква е тази омраза на Тиквата срещу собствения му народ/материал/.

Ще се отървем, когато изчезне позитания с нейните крадци, назначени капиталисти, "социални" милионери?

loyola

Баси, уж сме най-бедните на Европа пък я колко самолети имаме !

Ivan

Следващият път ...

ЗАЩО издуха скъпото гориво? ЗАЩО НЕ исфъли колибата на Кучето и тешкия гранатимьет ? Ние мръзниме а Той, вей-хайвей! А отчето, ми рече: Госпот, види! леля Койка леля Койка

Голям, истински майтап стана преди години с "куцото" Ту 154 на Гоце. Просто случки в авиацията! Боци, нашият "герой" бе спасен от ловки летци! Довечера- народно веселие пред Народното събрание по този повод!

са от партиен секретар нагоре. Много лоФки още от младини.

Кога ли ние българите сме имали късмет?

Господ просто чака всичките кърлежи да са в самолета.

... едните летци подават оставка, на другите не им се дига самолета ама не е опасно ..

Направо МУ чувам шегите от снощи: " Ръси ги, ръси тези хлебарки долу с керосин- въшки няма да хванат! А като се приземиш като хората, ще ти дам една пържолка!"

Случилото се е инцидент на, който се обръща внимание във всяка една държава,тъй като касае безопасността на тези,които я управляват.Без значение дали са харесвани или не.Впечатляващото за нас е,че се тушират проблеми,които не са по малко важни- губеща икономика,липса на правоприлагане,фиктивни здравеопазване и образование... сега и този нов кредит от 16 млрд-дано да не е вярно,че ще трябва да връщаме 48 млрд,както някои твърдят, липсата на каквито и да е усилия за търсене на откраднатите пари,контрабанда и кражби на ДДС.Държавата в момента мимикрира,пропада ,вместо поне да се задържи за година-две.Това са част от проблемите,които ни обричат към нещо много лошо.

Материалът ни е лош, да подържаме "Фалкон". Това са перефразирани думи на самият потърпевш.

свалиха го самолета ... успешно .. няма проблеми, всички са живи и здрави ама никакво летене повече ;)

принудително кацна на летище София заради технически проблем 4 минути след излитането си за Брюксел. по телевизора казаха че е обикалял цял час не че ме интересува ама кое е истината, май журналистите на лъжете повече от депутатите

Кое не ти е ясно. Всеки един натъпкан до горе с гориво самолет дори и да се наложи да каца не може да го извърши без да изразходва част от горивото си. Не всички самолети могат да го изхвърлят ей така през дупки в резервоарите.

Не става на въпрос за горивото тъпако, а за това, че не може да е кацнал 4 минути след излитането си при положение, че е кръжал един час над София????

журналистите са неграмотни, искали са да напишат всичко в едно заглавие, става дума за повреда 4 минути след излитане, а кацането естествено е станало след един час, но не са си подредили думите (нарича се редактиране) така си пишат ненормалните от 25 години насам и ние ги четем, пък кой разбрал, разбрал, важното е те парички да си взимат! не се косете!

Като не е възрастта проблем - що не си летяха на Ту-то и сега? Лъжливи и крадливи глупаци. Само комисионни и крадене им дай.

Тази вечер, от Новия канал, ще се разлее серияло "КОЛЕСНИКА" Сер. 1: "КОЙ сервира на колесника" Сер. 2: "КОЙ седеше над колесника" Сер. 3: "КОЙ се страхува от колесника"

Тъпо.

Голяма щеше да е загубата.Още не мога да се съвзема от голямото притеснение.Ох.

Защо триете, бе изроди, защото написах че ми пука толкова за Борисов, колкото на него за мен и моето семейство!?А трийте сега, бързо, че нали сте на гербаджийска хранилка, нещастни наколенкаджии....

Добре де, може ли да сте толкова елементарни??? Стани ти мин.-председател и за теб ще пишат. Толкова па да сте прости не бива.

САМОЛЕТЪТ НА БОЙКО ...... КОГА СИ КУПИ И ТОЗИ САМОЛЕТ И ЗАЙЩО НЕ СИ ГО ПОДДЪРЖА ВСЕ ПАК Е ПРЕМИЕР И ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИ ЗА КОГО ТОГАВА ОСТАВАТ ТЕЗИ 16 МЛРД ЗАЕМ.

самолетът е държавна собственост, купен е със средства на РВД преди доста време в "светлото" минало и освен че има бюфет с кристален сервиз служи и за нуждите на облитане на средствата на РВД в България. Как да ви кажа...пишете преди да мислите. Затова повече подробности - на пазара.

Ми поохрани се човека откак е на власт и самолетите трудно излитат...

Жалко че успя да кацне.

Прави са всички народи ,които казват за българите страдат от АЗЗ/ алчност,завист,злоба/.90% от пишещите тук сте против всеки и всичко.Против ГЕРБ,против БСП,против АБВ,РБ и т.н.и то от злоба и завист,че не сте вие на тяхно място,дори да не заслужавате.Това,че не ви трогва нищо показва,колко бедни сте духом и колко си заслужавате сътбата.

Ако смятате, че политическата шайка в България има нещо общо с хората, или поне с хората, за които си заслужава човек да се притеснява, сте в голяма грешка. Ама какво да правим - съДба...

Баси тъпата пу....а си, явно герберастка, виж си правописа, смръдло, как се пише"съдба"???

Защо така грубо

Ivan

Цяла България с молеше снощи Тиквата да не кацне!

Не се престаравай много...днеска пицата е без боза!

По- точно цялата страна е в боза, а пица няма...

Тази "тиква" ще излита и каца още много дълго време, но теб Господ ще те презими там където ти е мястото,щом пожелаваш това на другите.

че този "Фалкон" е на Борисов. Поне така ме информират от "дир", А Бойко Борисов има ли и други самолети?

Пишеш глупости, а и + си слагаш...

ООО Гарга,добро утро:) Хубав ден се очертава .Сега с клюн ,перушина и нокти ще защитаваш духовния си вожд - Тиквоний.

В тоя колестник има пръст Доган от с. Дръндар...иска да самоубий Премиера

А дали не е жълт картон от НАЧАЛНИКА?

Страхотен екшън. Бащицата в опасност. Цялата държава на крак за опазването на безценния му живот. Тотална мобилизация на всички възможни служби, институции и подразделения. Детайлна режисура на всички елементи на събитието и последиците от него. Включително е помислено и за поведението на божествения - разправял бил вицове докато мекеретата му са треперели. Като си спомням как от страх да не го отровят не хапваше залък от погачите с които го посрещаха, а го тъпчеше в устата на момичетата, мога само да предполагам какво е ставало в гащите на големия мъжкар.

А пожарната беше ли там????????????

"Самолетът "Фалкон" на премиера Бойко Борисов" Как на боко бе???? Нима е отделил нещо от милиардите да си купи самолет????

Бе как ше се охарчи от неговите, като може да се купи от нашите данъци? Ей ся ще спретнат ое един кредит и има да плаааащаме...

Преди 1989 г. познавахме и друг "човек от народа". Може би и ти си от този "народ" - охранения, пазен от баш Народа.

Порошенко хукнал да реве в Брюксел че не фашистите му не получават достатъчна европейска подкрепа, а нашият потуранко побързал да се притури и той в калабалъка. Какво търси там? Барабар Бойко с мъжете. Или това е един удобен повод да не присъства на парламентарния контрол в петък където ще го мачкат за безразсъдния, заробващ и децата ни многомилиарден заем взет без решение на НС.

Фашиста Порошенко тръгнал да се жалва на еврейско-гейския съюз - дето Хитлер най-мразеше евреите и геювете...

Туй е друга тема .... за колесника говорим тук. ЗА КОЛЕСНИКААААА!!!! Порошенко е малко по-нататък.

Аууу че страшно!На кой-му пука бе!Чак програмата спряха снощи за извънредни новини!Хората са озверели от глад и мизерия те ни занимават с леките притеснения на група милиардери!Да се товарят целия парламент и да падат в океана!Да си отдъхне народа за кратко от айдуци!

Как може някой да сте такива изменници?Ако е саботаж това е посягане на държавата България(аз не съм гласувал за ГЕРБ ,преди да ме набедите). Какъвто и да е Бойко е избран от българския народ и когато пожелавате смъртта му все едно пожелавате същото на българския народ.

Щерев, бърза да се прегледаш!Кой си ти, че да отъждествяваш българският народ с Борисов??Да мълчиш и да си пиеш хапчетата, които ще ти предпишат!Банкянският селянин с килийното образование и никаква култура ли е народа???2

А ти кой си да подменяш избора на българския народ(това коментирам) и да назначаваш и сваляш премиери?Да не си Путин от Кремъл?

Шшшшшт! Това не са "изменници"! Това е народа! А, той е шарен, и това му е хубавото. Не може да е само от една партия!

ГЕРБ е избран с гласовете на около 15% от имащите право на глас. Това че разни овчи марИ не гласуваха не го прави по- голям победител. Друг е въпроса колко от тия гласове са по съвест и колко - купени. Помните ли Костинброд?

Цитат: "След прегледа на швейцарските специалисти ще бъдат изработени експертизи и доклади, за да се прецени дали проблемът е технически, или съществуват и други варианти." А, какъв друг може да проблема? Мантален? Психически?

Те на комунистите все диверсии им се привиждаха навремето, а бойко е стар комунист

Виртуални русофили ( атакисти ) много, реални- 4,5 % :-) Без коментар :-)

Не са много, но като ги сравниш с ГЕРъБ- реални 16%, не е и чак толкова малко!