Собственикът на кораба, по който Русия стреля предупредително: Военни са претърсвали 1 час

Руснаците слезли от хеликоптер на борда на "Шюкрю Окан", проверявали паспорти, търсели скрита военна техника

Обратно в новината

Коментари - Собственикът на кораба, по който Русия стреля предупредително: Военни са претърсвали 1 час | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чий к..р е дирил там или като наш Ристе Безродника,който сега реве като кастриран и се е скрил на майка си в п....та,за да не го кастрират братушките.

а какво са откраднали алкашите от кораба?

пералня. ще пратят чиповете на една дама от НАТО.

Търсели са нещо за ядене, понеже скоро само камани ще ядат

Тия за 1 час проверили целия кораб. Руските проверяващи - най-бързите проверяващи....

Световната банка, официално: Русия е петата икономика на света, задминала Германия (08.2023 г.) и първа в Европа. Оп-па! Не може да бъде! “Изостанала, размазана, изолирана.” Някои сега преживяват шок и не вярват.

4 Germany $4,072,190,000,000.......... 8 Russia $2,240,420,000,000. Това са цифрите за 2022. За 2023 има само прогнози, но Русия стабилно се спуска по наклонената откакто вероломно нападна Украйна. Къде е Германия, къде са ватенките... при горе долу двойно население. И като им остане територията отсам Урал, започва Гладомор 2. Но дай линка на Световната банка, ПоживЕм, увидим.... Да не е сайта на Сбербанк. На всички русофили, децата да ги изпратят да учат там. Наистина имат страхотни университети, евтино е при този срив на копейката. Иначе имат велики шахматисти: Каспаров, Аронян, Иванчук и още по-велики вождове: Ленин, Сталин, Путин. Но съвсем сериозно: поклон за това че са обърнали германците през ВСВ. Иначе щеше да е фашизъм из цяла Европа, не само в Русия! Нека обаче сме реалисти, и западните империи са били същите изверги, та и в повече!

Това са прогнозите от миналата година януари. Само че след това се случиха други неща. Не четете явно какво точно пише, само папагалствате опорки.

Нещо за Северна Корея пишело ли е? Понеже те 100% са на първо място преди всички хахахахахах

Е нищо в сравнение с пищещите тук коментатори-какъв капацитет каква мисъл брилянтна. Аз затова не ги и чета ама като е за присмех не мога се сдържа.

Русия и право са несъвместими понятия

"Според международните разпоредби такива проверки в свободни води са позволени, ако държавата, която я извършва, се чувства застрашена." Таман си е в правото.

Руската кочина я чака изолация,глад и мизерия за робите които я населяват и това за десетки години...

Да бе изолация та затова е пета икономика в момента изпреварила Германия

хахаха...копейката си мисли, че била 5-та в света...айде малко прочети!!!

Петата икономика с пушки ли ще се хранят? Производството на оръжия и моменталното им изразходване а фронта не постига жизнен стандарт на населението. Освен това според данните на глава от населението в момента обществото им е по бедно от това в България

По какво точно е пета и по кое точно е изпреварила Германия, може ли да уточниш?

Това го казваш от държава в която препоръчват яденето на скакалци ... но е вреден хляба ?

Ти такава храна не можеш да си купуваш много, понеже е скъпа и не можеш да си позволиш. Все едно говориш за скариди, същата работа. Това е бутикова храна за богатите, така че споко. Във Виетнам е същото с кучетата, няма шанс да ти пробутат кучешко месо, понеже е прекалено скъпо, чаткаш ли сега???

Туркиша е по долен от Укропъ..

Пък ти българино си най горен. Най-висшата креатура.

Според международните споразумения в Черно море по едно и също време може да има само един военен кораб на не Черноморска държава. При това за ограничен период от време. Корабите ги пропуска Турция и до момента не е направила изключение за никого. Но пък ще се радвам някой от предателите слуги на вражеската държава Русия да ми обясни кой ще прави военноморска база за един кораб.

Много си умен, но не разсъждаваш логично - корабите на НАТО могат да са румънски, български, турски, украински по регистрация! То и сега уж само украинци се бият, ама не! Така че, не се напъвай много много.

могат. но не могат да се телепортират.

Корабите на нато не може да са украински. Макар че може да са например андорски, които нямат изобщо дори излаз на река.

Глупавият трол дето дори не се усеща какво пише и какво повтаря. Войната в момента се води от твоята Русия нападнала съседна държава под напълно измислен пред текст взет директно от речите на Хитлер. Не НАТО А твоята Русия заплашва държавите в региона включително и България жалък родоотстъпнико. И не кораби на НАТО спират цивилни кораби в международни води и ги заплашват и стрелят по тях а твоята Русия.

Щеше да си права тролесо ... за алтернативната Земя . В тази реалност - нещата са други .

Какво обясняваш на хора, които смятат, че земята е плоска?!? Те нямат необходимият капацитет, че да те разберат!

Скоро,много скоро Руzия няма да може нито да купува ,нито да продава с кораби,влакове,самолети, камиони и т.н.

Ако е карал оръжие кво да го правят.

Не е карал оръжие предателю водещ платена руска пропаганда.

Нали за това е проверката. Ако превозва оръжие? -> Проверка. -> Не превозва. -> Всички продължават. Къде е драмата?

Ta защо троле фащ спират ирански танкери в Ормузкия проток ?

Ти беше там и лично провери ... троле ?

Държавите от черноморски език имат пълното право да охраняват морските пътища в международни думи а пък държавите от НАТО да поискат съдействие от НАТО за охраната на международните търговски пътища в международни води.

НАТО освен войни друго не може да докара никъде не е имало мир.

Я докара Кочината,а не НАТО

Почувства ли се застрашени от Украйна, повечето от нас имаше добри чувства към Русия (е вече не), затова нападнали Украйна. Почувства ли се застрашени от зърнени силози пристанищни съоръжения жилищни блокове детски градини и така нататък- огън по тях. Почувства ли се застрашени от най-обикновенна гемия- давайте ще нападаме гемията. Другите държа ви около Русия имат ли право да се почувстват застрашени??? И съвсем между другото- до момента не е открит нито един кораб от началото на войната пренасящ оръжие за Украйна нито някъде е видяно да се разтоварва оръжия от кораб.

КОмунисти, какво искаш! Все търсят врагове... психопатии всякакви...

Ама пък човек не може да разбере, питаш ли "Почуства ли се..." това въпроси ли са, кво е. Нещо училище да си завършвал или си от мааалата?

Търсила са перални или нещо да откраднат орките

Препоръчвам Украйна и Турция да проверяват всеки руски кораб по два пъти, с предупредителни изстрели!

Ми да проверяват бе. Спира ли ги някой?

Абе не е така, по тази логика да ги проверяват и тях, може и те да превозват оръжия!

Руснаците не могат да спрат търговията в Черно море. Корабите ще пътуват в 20 км зона на Турция, България, Румъния, Украйна и Грузия!

Те не спират законната търговия а само нелеглната

А тези нищожни московски педали, как смятат да преминават Босфора занапред ? Руски сополи, Къде ще се скриете ? "Три дневната война", която започнахте преди година и половина НЯМА ДА СПРЕ докато Русия не се разпадне на много, по-малки лудници. ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА Я СПРЕТЕ А НИЕ НЯМА ДА Я СПРЕМ Предателите ще отговарят за кланетата през 1945 та. Семействата им ще бъдат изпратени на каторга за да възстановят онова, което руските им господари потрошиха. Милост няма да има ! ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ ОКО ЗА ДВЕ ПРЕГОВОРИ С РУСИЯ НЯМА ДА ИМА РУСИЯ НЕ СПАЗВА нито МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО нито МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ които разписва нито ТЪРГОВСКИТЕ СИ СПОРАЗУМЕНИЯ затова ПЪЛНА И БЕЗУСЛОВНА КАПИТУЛАЦИЯ И РАЗПАД НА АНКЛАВИ ще работят наказателно докато възстановят щетите на всички в цялост и ще говорят през посредник на китайски НЕ НИ ПУКА ЗА ВАС РУСКИ ДИВАНЕТА И ВАРВАРИ 1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език. НИКАКВА ПОЩАДА ЗА СИБИРСКИТЕ СОПОЛИ

Особено осторожно трябва да се проверява какво излиза от Абсурдистан по вода. Наште дупелизци и дупедавци, еврогейско Хамериканизирани, са въвели 24 часов, няколко сменен режим на работа, 365 дни в годината, за наште военни заводи, които постоянно и безплатно произвеждат и пращат за укроландия оръжия и боеприпаси. Урди яко Вова, таз сволач ниедна. Удри до последният дишащ укронацист.

Не е лесно тия дни хем да си показваш простотията хем да пишеш предателските си коментари. Би ми дал някъде линк или източник на информация за доставка на оръжие за Украйна с кораби???

Изявленията на БГ министърпредседателя !

Тяхната мам*, за какви се мислят северно-азиатските простаци?

Пита. Балканско говедо?

Прочете ли внимателно статията? За международните спогодби, обяснено е за юридически неграмотни.

Оглушително мълчание на пенсионирания пилот.

Браво на руснаците не трябва да пропускат никой.

Къде да пропускат бе отрепко?

Тоалетната чиния на кораба конфискуваха ли я ? хахахаха:)

Турския кораб и тоалетна чиния?

МНОГО СКОРО НЕМСКИ НЕБИНАРНИ КОМАНДОСИ ЩЕ МАРШИРУВАТ ПО МАСКОВСКИТЕ БУЛЕВАРДИ, А МНОГОЦВЕТНО ГЕЙСКО ЗНАМЕ ЩЕ СЕ РАЗВЯВА НА КРЕМЪЛСКАТА БАШНЯ РЕДОМ С ЮРОФЛАГА. МАВЗАЛЕЯТ НА ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД ШЕ БЪДЕ РАЗРУШЕН И УНИЩОЖЕН, А МУМИЯТА ЩЕ БЪДЕ ИЗВАДЕНА НА ПОКАЗ, ПОРУГАНА И ПУБЛИЧНО АУТОПСИРАНА!

Какво? Кой? Как? По униан казаха че такова събитие не съществива в приридата. Руснаците нито били стреляли, нито били претърсвали кораба. Само били заплашвали в радиоефира.

Троловете козяшки Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета

А, бе, умните, продължавате ли да не вярвате на думите на Русия, както директорът на ЦРУ на посещението си в Русия през декемрви 2021 не вярваше, че Русия ще изпълни думата си да влезе на територията на това, което понякога наричаме Украйна, а за в бъдеще ще видим какво да влагаме в това понятие?

Да идва самолетоносача, той има и охрана, и руската пасмина да си седи у кочината. Има договор, те го нарушиха. Значи в Черно море може да има американски войски колкото е нужно. СМЪРТ ЗА русия!

Да заповяда чакат го

Чл. 5 на НАТО ни защитава. Секи руски боклук ще бъдеб унищожен. секи русняк и секи русофил у екарисаж!

Само да разширят беляне и производство на свинско ще тръгне, цените на месото ще паднат скоро ще усетиш боклук

А. Да. Но. Няма. Вярвай......... Си....

Има в Киеф един психопат Брадясал и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Бандера верния фен. Бивш клоун от цирка. Спуснат на власт гаден педераст. Реши, че е цар и нов император - Степан Бандера, пожизнен диктатор. Лакеи си има - Подоляк, Залужни... Жуженцето нонстоп проси пари. Демокрацията оплю, прогреса, мира. За стар ред бълнува, разделящ света. Страната на злото щом оглави Нападна Донецк и така се разкри. Терор там цъфти, цяло министерство с хеликоптер уби Трови, убива, праща в Бахмут. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов Укрорайх на земята. Прати последно орки в Донбас Идиота до гуша затъна в лайна. Окупатори привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплашва. Свиня! Проси боклука мръсен пари и оръжия за да има жена му за скъпи поли. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Подобно на Дракула жаден за кръв Своя и чужда. Инак бункерен плъх. Ненаситен убиец. Безразличен фашист към живота на другите. Див комунист. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното киевско псе.

РуZкият педераст,най-изпедерастеният педерунгелски педераст в света!

А защо след като се е обадил на турските власти, те не са реагирали, най-малкото поне да бяха привикали руският посланик да му връчват нота. Много странно.

На руския посланник да му връчат куршум у главата.

Съдейки по активността точно по това време и 1 и 2 часа назад от българското идва да покаже, че се включиха и много ганьовци-гастарбайтери от ЕС. Ганьовци обслужващ персонал като: 1). Миячи, 2). Чистачи, 3). Клозеточистачи, 4). Готвачи(и сервитьори), 5). Общи работници по строежите, 6). ОБщи работници по кланици, месарници, колбасарници и птицеферми из целия ЕС, 7). Берачи на: ягоди, сливи маслини, лимони, портокали, круши, ябълки и други плодове и зеленчуци, 8). Гледачи на дъртаци в ЕС и бърсачи на бабешки и дядешки насрани задници, 9). Обслужващ персонал в туризма - камериерки, камериери, работници в пералня, пиколата и т.н, 10). Санитари по болници и старчески домове, 11).Общи работници по складове, 12). Разносвачи на пици за 6 евро на час, 13). Улични чистачи, хигиенисти и боклуджии в "Чистотата", Общото и взаимосвързващото между всички тези твари е: 1). Всички те са с основно образование и по-ниско - ходили на училище максимум до 7-ми клас, 2). Възпитаници на помощни училища, 3). Всички те се чувстват горди и щастливи да бъдат изтривалки и нищожества в ЕС, 4). Всички те са скъсаняци, сдуханяци и мега бедняци - живеят по 10-20 човека в една стая за по-евтино и да си дялкат наема. И се хранят с храна за кучета и котки - пак за по-евтино, 5). С кански мъки и ултра мизерия и оскъдица успяват да спестят максимум между 200 и 300 евро месечно, Абе жалка работа, много жалка...

Ти от кои "Ганьовци " си ? Или си Хасан ?

Ха Ха ,явно пръдльо не е излизал зад граница.Седи във външния кенеф на село и мъти бисери.

Пропуснал си - малолетни, непълнолетни, стоматолози, лекари, математици, физици, химици, инженери, финансисти, политици и държавници, които не желаят да участват в българския пазар и арбитрират в полза на чужди стопанства, например в Скандинавия, където в момента е светло. Много по-здрави!

Няма срамна работа. Има срамно безделие и човешка злоба и омраза. Ние не искаме руzки подлоги да диктуват на света как да живее и се труди.

Класическо пиратство сомалийски тип.

Гнома го е закъсал щом до там го докара…

Нормално е Масква да се чувства застрашена и за това е позволено според международното право да спира турски кораби! Мамините сладки, темертучета, много са се оплашили сигурно и кошмари са сънували! Ама това си е трурски проблем. Вероятно турците не са много щастливи, че им тарашат корабите.

"Проверката е майка на доверието!" Тъй че ще има проверки всякакви, но по-добре проверки, отколкото гърмежи. Откакто НАТО ни "пази", положението е Халифакс.

Ердоган ще му сцепи жопата на Путя, както не се поколеба с руския военен самолет през 2015г.

а пилотите които свалиха руския самолет ги настигна Ердогановото отмъщение, единия загина при атентат а кадъната е в затвора до живот, била гюленистка превратаджийка. И въпреки че Ердоган пак ще ходи до Москва да проси разни работи от Путин, то Путин и до днес отказва да купува турски домати-)

когато пуснаха две ракети в тил на завиващите бомбардировачи? тогава редица американски пилоти-асове се изказаха, че това е подла провокация към съюзник срещу ИК. не знаете ли? ами не се обаждайте...

Баш турчин да ги къдри тия работи... Голяма част от корабите които доставяха стоки в Либия по време на блокадата наложена он НАТО бяха турски, и тогава не само че ги спираха и проверяваха, но и ги държаха извън териториалните води на Либия по едно-две денонощия под арест докато "проверяващите" проследят произхода на товара, е, след няколко инцидента към испанските и френски кораби домъкнаха и една турска фрегата за да се разправя само с турците. Или пък турчина не си спомня какво стана с турската гемия отказала да се подчини на заповед на израелски военен кораб на стотина мили от териториалните води на Израел;)

Война, пардон, специална военна операцийка се печелеше с вгъзоржденски тролове, Русия сто пъти да е я спечелила досега ;)

Международный военно-технический форум "Армия-2023 Форум "Армия" проходит в Московской области с 14 по 20 августа. В его работе примут участие делегации из более 60 стран. 1500 предприятий представят около 28 тысяч образцов продукции военного и двойного назначения. И по нашите и западните медии цари тишина. Трябва да се отбележи, че електрониката е основно с чипове от украински перални машини.

jingiby

Ако Турция вкара флота си в Черно море и обърне палачинката на джуджето ще му изтръпнат краката. Да не говорим, ако затвори Босфора за руски кораби....

Ердоган като седи на 2 стола.... Или циркът е договорен предварително за сплашване на другите.

Скоро ще се качат на неправилния кораб.

И тогава неправилните хора ще се жалват на Арменския поп (което също е неправилно).

Мижеше да кара Байряктари,например ..Трябва да се провери ..Амуджста е хитър негодник ...Ахахаха..

може може ама от утре нали знаеш ко ще последва- всеки руски кораб през Босфора - ТАРАШ

Факт, всичко ще се тества от труците - дали случайно Масква не внася оръжия през Босфора!

Турция е нещо подобно на Узсрайная...Само че в по гниусен вариант....

Феса е миризлива свинска глава..

Руслямците неусетно ще останат без флот (не че имат някакъв) и пак ще скимтят като бити мастии!! Какво правите в нашата икономическа зона бе боклуци азиатски????

Кажи на нато да те защитят , като са в икономическата зона на България. На нас не ни пречи, Русия с България! козяк ни пречи защото ни считат за колония

Пирати, сър....

Абе те на руснаците отдавна им свършиха мунициите!Сигурно са го замеряли с лопати и капитана се е изплашил.

Тагарев,що не потопи руския кораб ,като е до България?

Щото багажът на горния ти етаж е на ниво евакуационна мешка на служител на рашисткото министерство на агресията ......