Иван Саздов няма да съди Елена Йончева заради "къщата на Борисов в Барселона"

Бизнесменът искаше 1 млн. лева обезщетение за клевета, но неочаквано не внесе нужната такса, за да има дело

Обратно в новината

Коментари - Иван Саздов няма да съди Елена Йончева заради "къщата на Борисов в Барселона" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откъде идва вероятността да и отнемат имунитета? Нали уж журналистиката работи с факти, не с измислици, или поне да пишат, че става дума за лично желание на автора на статията. То наистина, няма нужда да стои в ЕП, но само желание не е достатъчно, за да я изгонят.

Е,не разбрахте ли?Всички негови хора се обогатиха ,като крезове ,от властта,само ТОЙ -целият в бяло.А кой какво прави,ТОЙ нищо не знаЙ,ни е чул ,ни е видял.

Работата се уаложи. Няма да си слага таралеж в гащите.

Шило

Явно е разбрал, че ще изгуби делото и ще лъснат доста нелицеприятни неща.

Не мига едно да разбера, защо нашите приятели журналисти се учудват на това. Не Ви ли стана ясно, че къщата е на този който ще получи от "Знаковата, честна и почтена" журналистка едни пари и всичко свършва. Това са

Който е написал "пране на пари" явно няма представа какво е това "пране на пари". Всъщност от подтекста личи, че е "източване на пари", а не "пране".

Тиквата не е ли още в затвора за убийства, рекет и кражби за 20 млрд евро. При 33 показни убийства, докато беше ГС на МВР, не се разкри нищо. Та всички следи водят единствено към него и престъпната му шайка.

ЗАЩО бе Иво не се регистрирали ,ще ти кажа защото говориш глупости и те е страх,мишка такава,ПЛАЗМОДИЙ.

А ти ало ли си цървул?

Какъв имидж може да има едно крадливо, банкенско лайно?

Ми какво и за какво да съди, ама къщурката на "собственика" остава ли си за него ?

Не успяха да я изплашат и бам то било истина ще се окаже.. КТБто заминало за вилички..

Голяма чистка паднала :) А Международника КОГА ще хвърли оставката СИ?!

В другите медии новината звучи така: Причината е, че жалбоподателят така и не е платил държавната такса от 40 000 лева, която се равнява на 4% от размера на иска му. Така, на практика, Саздов се отказва от претенциите си към Йончева. В край на май бизнесменът заведе граждански иск в размер на 1 млн. лева, след като седмица по-рано Йончева внесе в прокуратурата сигнали с документи за прехвърляне на фирми на братовчед на Бойко Борисов, в които се споменава името на Саздов. В част от сигналите Саздов бе споменат като представляващ офшорна фирма, за която се твърди, че е превела 1.7 млн. евро по сметка на друга фирма, представлявана от Борислава Йовчева, а по-късно и от баща ѝ. Името на Йовчева се свързва с къща в Барселона, която бе спомената за пръв път в серията аудио записи, добили популярност като "Яневагейт". В тях се чуваше как бившата шефка на СГС Владимира Янева прави връзка между покупката на къщата и премиера Борисов.

А иначе тук троловете редовно пишат за парите и далаверите на Путин и на неговите приятели. Виж, за нашите политици не пишат нишщо. Що така бе, соросоидчета?

Кви соросоидчета ти се привиждат., те само са чували за него от вас русофилчетата, това са си чисти и прости гробарчета..

Колко хора тук помнят, че инфото за тази къща в БарцИлона излезе първо от един запис на съдия Владимира Янева - шеф на СГС и близка семейна приятелка на Цв.Цв., и друга съдийка - Румяна Ченалова, който запис изтече в медиите през 2016 година... Янева тогава каза, че Борисов е купил къща в Барселона за 1.5 млн. евро .... за своя любовница - жена от кръга на "Котараците". ТАКА ЧЕ, НЕ ПЛЮЙТЕ ПО ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА, а се замислете...

Транскрипция на записа: В. Я.: Факт е, че към определени жени има и положително отношение. От тия, с които е бил. Неизвестен мъж: Сигурно. В.Я.: Така е, ся, има една, на която и купи къща в Барцелона за милион и половина евро! Има една друга, тя ходи в „Шервиньо“, забраих й името как се казваше, която беше на един негов много близък приятел от „Котараците“ жена. Как се казваше не мога да се сетя в момента. Както и да е. Тя му беше протокол.

Защо бе джанъм ? Защо да не я съди, нали е клевета ?? Ама може и да не е, и нещата да се разсмърдят до много високо ниво, а ?

анджък де!

хахаха.. баси бизнесмена с "добро име". Нямал 40 000 за такса, а си купил къща в Барселона. Сигурно е платил за нея само 30 000 лева, както Цецо си купува тук апартаменти със спестени пари от закуски. Тези гербери са смешни, че чак жалки... Иска да му платят 1 млн. за щети, а няма 40 000. За да си загубил 1 млн., значи си имал поне 1млн и 1 лев.

като вижда, че ще загуби делото в съдае - няма да даде 40 000 на вятъра, я. Само пред медиите вдига шум, че ще я съди, а пред съда се ... снишава... като Т.Ж. Нали всички гербери за бивши комунисти или милиционери.

Тая рускиня вместо да пере затворнически дрехи в Сливен пере пари ....в Брюксел

А фaшистките бoклуци перат пари през такива "коментатори" като теб, калъф, не си отваряй плювалника много.

Да тя Йончева е руско зло

Заплахите мутренски и пъченията са лезсни на думи ама в съда ще искат факти, документи, мангизи от небето паднали и все в тоя ред на мисли а пък няма от къде да ги извади ''честнияюю завалия..

Ние сме едно, другари! Предизборно може да се лаем, но целта оправдава средствата нали? Важното е, че векове напред БКП ще е винаги на власт! дали чрез лявото, дясното или патрЕотичното крило е без значение.

Ха така, хайде сега някой да излезе и да каже, че Йончева, Тикваря, този обрусник с... "къщата", както и всички тиквари, които са им последователи не са едно и също:)))??? Какво е изводчето от цялата пушилка:)))??? Йончева на заплата в ЕП, Тикваря и обрусника са "по-бели и чисти", отколкото бяха преди този "случай", а тикварите са си все толкова много и заблудени, както и преди, всичко е пито, платено, както му се викаше:)))!

И какво е направила Йончева за да спре делото,а!?!? Сигурно е част от съдъбния състав!? Да са я опровергали!?

Какво ли:)))??? Направи така, че заблуди идиоти като теб да я изпратят в ЕП на хранилка като пусна фишеци в публичното пространство, които, както се вижда по-късно са... нищожни:)))! Да ти помогна с нещо друго, ако трябва:)))??? А това, че тя и останалите изброени от мен са страната на една и съща монета..., това не могат да го видят само... освидетелствани слепци като теб:)))!

И още нещо..., какво прави, за да го продължи:)))??? Пробите с ядките от магистралите на Тикваря, с които орева орталъците на тази кочина преди евроизборите..., тях, кога ще ги вземе, преди или след следващите евроизбори:)))???

Тоя мъжага и рокер едно Ленче не може да осъди що така бре ?

Виж тиии, що така се получи?

Единственият факт до сега е, че Ленчето осъди Бойко за лъжа на две инстанции. Всичко друго е рахат локум тип ГЕРБ/ДОСТ.

Някой да е имал съмнения че информацията предоставена от Йончева е фалшива и скалъпена?!

че са ти промили мозъка, но злато там няма.

Тогава кажи защо се отказва да води дело въпросния индивид , значи има какво да крие или гербаявият ти пилешки мозък не може да го прумее

И кой я опроверга !?!? Всяко чудо за три дни. Всичко ще се замажи, потули и ние ще го забравим!!!

И да ви се каже няма с какво да разберете., щом до сега си задавате въпроса ''кой ми с,а в гащите'':(((((((( Освен гербаджийски замазки други не виждам в момента...

Поне вече няма съмнение чия е къщата

Аз не мога да разбера защо бай Иван не се хвърли на Владимира Янева 9 бившата шефка на СГС и близка семейна приятелка на низвергнатия ЦвъЦвъ) - тя именно, в един подслушан приятелски разговор, първа пусна инфото за "тази къща" и я свърза с името Му;))

Та какво излезе? Елена май е била права!!!! Щом при тая политически подчинена прокуратура не посмяха да и заведат дело Боко и шайката му-сами си правете изводи! НАРОДЕ????

Дрогарката налапа големия кокал а в няма да шукне ,само се пули.

:) Ами ся, ако Йночева съди Саздов за клевета и т.н. за сумата от 1 лев или 10 лева? Тя ще намери да внесе 4 или 40 ст. Ама пък като извади докуменитте в съда, на поръчителите ще им се нложи да изгърмят бушоните. И първият ще е Саздов.

Що бе саздов, не ти дадоха пари за таксата ли?! Или ,квот стане по изборно време , там си остава.

Баце такива ги забъркахте , та започва все по-вече да понамирисва , не знам това твоя идея ли беше или на брачеда от тиквения род , да я съдете ами нали нещата ще се поразровят , ще излязат и други имотчета ...тъпан си , тъпанари са и брачедите !?

За закани юнаклък, а за отговорност пинтилък.

До тук нищо не сме я чули да каже в евро парламента..... А, тук не си затваряше устата - ама вече за какво да се натяга... Стигна там, където се целеше - сега ще мълчи, дреме и ще лапа пари!!!

Йончева, усмихнете се поне веднъж! Страх ме хваща, като ви гледам.

Хахахаха, има защо, има, кат си вършил простотии, как и да те погледнат, се лошо...хахахахха

Как ще "съди",след,като ще се разровят нещата и яко ЩЕ ЗАМИРИШЕЕЕ...

Поредната бойкова Пунта Мара, на поредния му човек от най-близкото му обкръжение! Уж този беше много ядосан, уж подскачаше като ужилен, уж щеше да осъди Йончева, голям го вадеше,... , уж голям бизнесмен, а не си платил мизерните за едър бизнесмен 40,000 левчета, за да осъди Елена!?!? Като отлично знае, че като спечели ще му ги плати Йончева! И тях. Но... АКО СПЕЧЕЛИ!!! И това е прекрасна възможност за всеки човек и истински бизнесмен - инвестираш 40,000 - и то гарантирани, след като си толкова убеден, че те клеветят наистина, после вадиш всички документи, доказваш че всичко ти е точно и си прибираш парите плюс 1 милион печалба, и то Пт човек, който те е вбесил и клеветил!?! Но този изведнъж - уж голям мъж, уж много обиден и оклеветен, изведнъж дава ход заден като ... препикана магнолия!?! Фалшив(и) герой(и), или както в трети клас казвахме - Пунта Нара!

Тази имаше някои постижения като журналист, но като депутат всичко, за което ламтеше беше място в Европарламента - скъса се да внася сигнали и да целува здниа на партията.... Дано да я уличат в пране на парио - много ще се накефя!

и защо не я вкарате в кауша , айде бе всичката власт е във вас ,от две години биете тъпана ,че е корумпе , крала нам си кво , и ...или сте корумпирани или не сте за тая работа понеже е пълно с калинки , но в единия и в другия случай е необходимо да бъдете разкарани на есен!?

До тук нищо не сме я чули да каже в евро парламента..... А, тук не си затваряше устата - ама вече за какво да се натяга...

Елена Йончева да го съди и него и многото дето я плюха като отваряше очите на будалите!

Така и не писахте, изтекоха ли данните за Елена при хакването на НАП?

просчо

Сигурно. Ако си работещ и твоите.

ЗА БСП И НАТО

така ли му казваш

И ко стана, май Йончева пак се оказа права за тикватаи компания а??? Инак ще я съдите ще я клеветите не знам си кви проверки ама май май ... тиквата осран до ушии само ибрикчиите му подскачат за да откланят хорското внимаине от себе си и да крадеца да вика дръжте крадеца! Боко рано или късно ще влезе в дрънголника заедно със всичките си клакьори/ки. Точно като Тато, само дето няма да има кой да му шие чорапите, а по скоро ще има кой да го бие по тъпата тиква точно там дето са го галили 3 папи!

Неочаквано било? Повечето българи очаквахме точно това развитие на нещата. Пеняви се малко по платените медии, а после тихомълком се изнизва. Така му е наредено, толкова може, за това става. Общественото внимание вече е отклонено с хъбове, миене на улици, каране на лодки, бременни коремчета по плажове и никой не обсъжда някакви си къщи, асансьори, самолетчета, банки, електронно гласуване, субсидии за партии и подобни маловажни и малоценни неща.

Явно къщата е наистина на Борисов .....

Е то остана и на саздов да е.Все едно да е моя.Дори да съм голям бизнесмен парите се печелят трудно и не се хвърлят по къщи и вили в чужбина дето я отидеш веднъж годишно я не,но когато парите ти са от рекет над честни бизнесмени или оъ обществени поръчки се харчат с лека ръка понеже не си се потил за тях!

Разчистване на политически противници чрез Прокуратурата - типично за държави с форма на управление Диктатура!

Не стана ясно дали тази къща е на колежката или е под наем в нея.Що не питат партньорските служби от Испания за инвеститора? Голим срам! Колежките хора станаха, а ние се гърчим при шкембелиите.Професионален позор!

Абе тая ние не я уплашихме, та камо ли някви мишоци от Банкя

Че с вас кога е имала вземане даване? Това, че е търчала като луда около хотела и е правила цирк на местните, освен, че е луда друго не означава!

много лъжеш,ама никой не ти вярва

Ами не иска да изгуби и тези пари, защото най-вероятно Йончева е права...

Ленчето срази пишман рокера , хаха толкова му стиска на тази отрепка щото тази къще не струва 2-3 лева трябва да се доказват едни пари и рокерчето угасна

да ахкаш за хъбчето. Тука не минава. Колкото няма асансьор и тераси, толкова и къща няма.

ама иначе много завъртяно и неясно

Значи ленчето казва истината щом този няма да я съди, я да видим дали мутрата ще си признае

Щом някаква крадла казала нещо, значи е истина... страшна логика... тичай да гласуваш за нея, че то не останахте електорат на тая партия...

Човека иска да ти каже, че никой не се отказва от 960 000лв ако е прав, но явно Ленчето е правата;)

Напънал се, недоволствал, а не си платил таксата - значи толкова е сигурен.....

На Елена Йончева............номера на фанелката !!

Стига сте мрънкали бе хейтъри долни ... и момичето е хубаво и къщата е хубава! от къщата много много не се вижда, само задната част с гаражите, но ако слезете с гугъл Street view на долната улица ( Carrer Pere Berruguete, 19B ) и се обърнете назад, горе се вижда част от фасадата - полу-кръгла, с бяло и червено (лек комунистически намек), и определено изгледжа добре. Няма какво да хейтвате, момата е доста по-готина от Цветанка Карагьозова ...... и къщата е по-хубава от тая в Банкя!!!

ето тук можете да я видите: http://topmodelite.com/apps/model?id=12&gid=12