17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След това изказване ми се прияде свинско!

според този дребен и подобаващо циничен представител на албанската мафия пътуващите на джихад ли са били ? очевадно става дума за брънки от голяма контрабандна схема под сериозен чадър тук са навързани институции от Югозападна България, не само митниците им, осигурен е безпроблемен достъп на територия на ЕС, Турски служби също са в играта за да се навърже такава схема е нужен много мощен чадър, например DEA, CIA които са основни организатори на световния наркотрафик в полза на кланове от ФЕД и Глобалната Шайка от друга страна факт е,че албанската мафия е стратегически съюзник на САЩ именно заради позициите в трафика на хероин (произвеждан от опиума от наркотизиран, пардон, демократизиран Афганистан), поради водещи позиции в трафика с хора и човешки органи. Да напомним ,че архипрестъпника Давид Рокфелер на 106 се спомина с 6 (!) чуждо сърце. Естествено албанската мафия оказва и други услуги на САЩ - изпълнение на мръсни поръчки, тероризъм, дестабилизране в региона и т.н. та до сексуални услуги :) едната от причините мафиотският главатар и виден борец за демокрация Хашим Тачи да стане бос на Косово са сексуалните му подвизи , като жиголо на Мадлийн Олбрайт ;) Нищо ,че е замесен във всички гореизброени престъпни дейности Албанската мафия си има 2 държави и успешно контролира още една ! Негодникът Иван Костов извърши само едно полезно за България дело - тръшна вратата пред албанската мафия по време на агресията срещу Югославия. И Началниците му го уволниха! легализираха акта чрез "избори", разбира се :) как иначе в условията на не0либерална представителна декорация ;) ?!

един автобус ли не е бил регистриран и без лиценз. ? Другите три са били на същата фирма.

Става все по-съмнително какво са пренасяли тея автобуси. 1. Горене като това изисква интересни материали 2. Другите 3 автобуса много бързат да минат границата И тея алахакбарци искат да влизат в ЕС...

45 загинали албанци... техните роднини дали ще се разминат сами с обяснението за Аллах. В Лат.Америка убиват футболисти за по-малко - пропуснат гол във финал. А тук става дума за чов.живот!

Не са точно хора, но иначе си прав. Само не знам на кой ще сио отмъщават. Сигурно сърбите и българите ще са им виновни

1. И определя случилото се като тест ОТ Аллах. 2. "Тези изпитания са ЗА Аллах и вярвам, че ..." Последно: ОТ АЛЛАХ ИЛИ ЗА АЛЛАХ? - щото това са две доста различни неща!

арестуван ли е? И ако не, защо? Откъде ги ръси тия приказки за фанатици? Или местният ‘каскет’ го покрива?

Този май го чака отмъщение и се опитва да дърпа религиозни струни.

Това е единственото логично обяснение за това, ЗО-годишният собственик на фирмата да се прави на много религиозен и да пътува с автобус на фирмата.

Религията е вредна за Вашето здраве!

Тоя явно як страх го тресе от отмъщение и се опитва да манипулира на верска основа. Едва ли това ще го спаси обаче.

Сигурно и Алах е пожелал да извършват превоз с фалшиви документи и да не ги проверява македонската митница.

Едно от правилните неща по време на социализма беше да натикат религията в задния двор и да не се дрънкат такива простотии. Този нещастник е съвсем изперкал. Не е за вярване, че в 21 век се дрънкат такива глупости

Тъпанари, ако има Господ или Аллах, ще допусне ли толкова невинни деца и хора да изгораят. Да ви имам малоумните религиозни изпитания!

И..,. 45 човека не са го издържали?!

Да умира, тоя мюсюлманин мръсен!!!

Аллах да си те беше прибрал и тебе с автобуса, ама на пропусната и сега дрънкаш глупости.

Ами не е издържал теста

какъв тест на алаха в облачно време алаха не може отгоре да види може ди е имало никой в автобуса със запалителни вещества или бамба дето поздравява и пожелава селям алейкум "мир вам". исляма е най фалшивата религия на света която проповядва убийства, педофилия, дискриминация, робство, лъжи, кражби и всичко негативно по земята.

от българия кръвнина за умрелите......

Е, то и аз искам печалба от тотото, ама..

Случилото се беше тест за броя на мозъчните гънки на албанците! Доста малко! Единствения виновник за трагедията е малоумния шофьор.

Някой замислял ли се е колко автобуса и камиони минават от там за денонощие? Може да има завои и спускане, но от толкова превозни средства да говорим за лош път ,според мен не е това причината.

При това от 2007-ма насам. За 14 години на това място няма нито един инцидент. Същевременно на прави участъци, напр. Русе - Бяла, се трепят ежемесечно.

Добър турски адвокат ще докаже калпав път....при сегашното състояние на "правосъдието в реформа" на България. Сигурен съм, че България ще заплати на пострадалите....на правителствено ниво.

И защо пък турски адвокат. Има няма все намесват феновете дето не им е мястото.

Фесовете, исках са пиша

Няма смисъл да си сипем пепел на главата! Единствената вина на Република България е, че след като се е знаело, че тия са се движели в колона, и е станало тежко ПТП, не са спрели другите три автобуса, да вземат дигиталните карти на шофьорите, при нередност прокурорска заповед за обиск, апропо, митничарите могат да разкостят автобусите и без нея, и да видим какво ше излезе! Да знаят всички, че в България хлабаво няма! Но не би. Този прияятел да каже как неговия Аллах би приел факта, че от четири автобуса в колона единия изчезва и другите офейкват като бити п...си? Дори да нямат връзка, нещо просто да се е случило, повреда ... да има някой от другите три автобуса да се върне и да вземе чакащите хора! Но не би! Изнесли са се като пръдня от гащи! И после тоя ще ми рони крокодилски сълзи! Много неща са нелогични! Аллах няма нищо общо. И този да не се крие зад ислямския фанатизъм, защото и шиптърите взеха да си отварят очите как ходжите ги водят за носа!

Македонски албанци се утрепаха на път строен от македноци, и после ние пак сме виновни. Досега от 2007 насам колко камиони и автобуси са минали, що е нямало такъв инцидент? И тука една камара гоньовци ексепрти п овсемко знание се надпреварата да обясняват как пътя им виновен. Не е само пътя обаче!

в този случай, въобще не е пътя. На фона на пътната мрежа в Северна България този път си е направо екстра качество. Ако трябват оставки , изобщо не е за това трасе.

Рано им е за ЕС.

Не знам, кой е по-гнусен собственикът на автобуса или пишещите тука?

Да сме такива значи: Айде полека със религиозни вождове. БЪЛГАРИЯ Е ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА. МИРОЛЮБИВА, ГОСТОПРИЕМНА, ТОЛЕРАНТНА.

Наистина Аллах си ги е прибрал. Прибрал е бабаитите на Старозагорското клане - АЛБАНСКИ БАШИБОЗУК, чирпански цигани, старозагорски евреи и турски аскер. За 2 дни са изклани до крак 15000 старозагорци а града изравнен със земята. Докато Албания на се извини официално и не плати репарации ....Аллах ще си ги прибира. Бабаитлъ читаците.

Аллах му пратил тест и той се издънил. Починалите в рая, тоя в панделата а после и при онези с вилите.

Явно е време на мюсюлманите да им се забранят всички благини на съвременният свят ! Явно им пречат !

Баси безочливият бяс.

Да си мюсюлманин, значи да си откреовенно нередовен. Трябва да запчнем да връщаме всички мюсюлмани намиращи се в България в страните им по първопоризход, независимо дали са дошли тук преди пет, петдесет или петстотин години.

Бих допълнил - да забраним на превозни средства превозващи мюсюлмански варвари да преминават и да прелитат над територията на България.

ХАЙДЕ,ПОЧИНАЛИТЕ В РАЯ,СОБСТВЕНИКА-В ЗАТВОРА.

Това беше курбан за сатаната, но те със Аллах са синоними...

Дали ще го каже и пред близките на загиналите?

Колега , и аз работя в туризма но в България. Туризъм с " Господ да ни пази " не се прави. Вие мюсюлманите имате хубава пословица. Вярвай в Аллах , но си връзвай магарето като тръгваш. Уреди си лиценз, ГТП, наеми проверен персонал и тогава прави бизнес. Най много ПТП с туристи стават в Египет и Турция.

Прост шиптър, просто оправдание! Алах му бил виновен, че автобусът му е без лиценз и със неродовни документи?!?! Ти да видиш… Алах изпратил изпитание… Господ изпитва хората НО ПРАВЕДНИТЕ И ПОЧТЕННИТЕ… а такива като този мошеник ги накзва било тук било ня ония свят

И на фона на това малоумно изказване и то от собственика на автобус без лиценз, нелегално минал границата ...ние се опитваме да се изкараме виновни, че пътя ни бил много зле, че и оставки да има. Другите 3 автобуса как са минали без проблем. Добре- отбивка , ама този шофьор / да почива в мир/ ...какво е това объркване? Ако се беше объркал ! с отбивката щеше да влезе в нея. Той не е уцелил отбивката ами мантинелата , която я отделя. Не прилича на объркване на пътя.

И явно му е през оня горния, гледайки как да се оправдае приписва катастрофата на QA на алах. Мъдър човек....

Тези са македонски турци, точно като нашите български турци. Хвала на Аллах.

НАШИТЕ ИМАТ ПОНЕ МАЛКО АКЪЛ,ОНИЯ СА С НАПЪЛНО ПРАЗНИ КРАТУНИ.

И Ердоган така оправдава управлението си. Било изпитание от Аллах, което турците могат да изтърпят само, ако го подкрепят на празни стомаси.

А собственика и той ли е тръгнал на "екскурзия"? По вероятно е искал или е бил заставен да присъства при товаренето на контрабандата.

БЛЪСКАНЕТО НА ГЛАВАТА В ЗЕМЯТА, 5 ПЪТИ НА ДЕН, ВОДИ ДО ТАКИВА ВЕЛИКИ МИСЛИ. И ТИЯ ИСКАТ В ЕU ДА ХОДЯТ.

Хареса ми, има истина в това.

Да мрът всички албанци и турци и всякакви Мюсюлмани.. Хем отиват при техния бог, хем се ОТЪРВАВАМЕ от тях и тия повече НЯМА да нападат България.

"Аллах да вкара починалите в рая!" Като оставим настрана обидата към всички вярващи, независимо от тяхната религиозна принадлежност... Мога да кажа само едно. Тоя пезевенк удари в земята наш лойко борисов! Нашия го питат за кюлчетата и пачките евро, а той вика: "... и набих братовчеда Ради и от тогава не си говорим..." А всички знаят, че братовчеда му Ради е сламения човек, собственик на бизнесите му на мутрата, както и собственик на над 30 имота и 12 парцела в рамките на София-град... Е те тоя шиптър удари нашия невнятник в земята с изказването си... Разбира се, не може да ни успокоява факта, все пак шиптъра е само "бизнесмен" с 15 автобуса, а нашият пезевенк беше Премиер... по-скоро ПремиерИН цели 12 години... Шейм, шейм,шейм!

Тъпо

Щерев е брадат соросоид на лапачка при Прокопиев и подобни гнусоти

Сега да оправдаят този, дето го бяха арестували, че проповядвал дискриминация миналата седмица.

Ааааа... разбрах... "Deux ex machina"...

поредната куха кратуна!

Аллах ли? Какво общо има Аллах с твоята немърливост, с това, че си нямал лиценз за международен превоз на пътници, с шофьорът, който си наел, със скапаният ти автобус? Аллах ли е виновен за всичко това? Тях да ги приеме в Рая, а теб в ада, колкото се може по-бързо.

Мдаааа - поредното доказателство за "интелекта" на мюслите и техния КУРан...Кажи му мюсюлманин и не го обиждай повече!!!

ехаааа, вярно ли дърт мъж да говори такива инфантилизми, че то с този не можеш да намериш общ език....

Това е тест, пуснат от МРРБ и АПИ, да оценят колко шофьора ще се нанижат на необозначената и неадеквано маркираната отбивка, след като е паднал знака и се е изтъркала маркировката. На база бройките, ще преценят дали се налага да свършат нещо. Докогоа трябва да ни броят като пилци, за да започнат поддържат маркировката и знаците в съответствие с проектите? МРРБ и АПИ, защо мълчите? Надаваме се да пишете оставките.

грешиш, МРРБ и АПИ чакаха знак от Аллах, сега вече го получиха и ще вземат мерки.

директното излъчване по телевизията много ясно се виждаха и маркировката и отбивката, даже и още сутринта по тъмно в първите репортажи, когато светят фарове разбира се. Предполагам,че автобусът е имал такива. Не вярвам непосредствено преди репортажа да ка оправили маркировка.

Виж видео от линейката. Аз маркировка на третата лента не виждам: https://youtu.be/gyXroFSrLz4