Коментари - Собственик на заведение нападна трудови инспектори в „Слънчев бряг” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В белите държави този повече няма да може да прави бизнес. Тук обаче всяко чудо е за 3 дни. След седмица или инспекторите ще му се извиняват или удобно ще за забравили за случката.

Кое заведение? В южната част бяха Какао и кои други? Не съм ходил от 15 години точно там на море..

Така е, то в Сл. брях има само едно заведение - Како, другото е гола поляна. ;)

¯\_(ツ)_/¯

Както вече съм и написал по-горе, аз в тоя повръщалник не ходя от вече десетилетие и половина, затова питам, бе урко сладък. Ако си някой несебърлийски плажен разбирач, отговори на въпроса , а не викай кака си.

има нещо общо с народните избраници ?

''ПРАВО КУМЕ В ОЧИ ..'' - Всички ЗНАЯТ , че заведенията , казината и всичко общо взето по цялото Черноморие са мутренски ! Всички ЗНАЯТ , но се правят че не знаят , че повечето служители в Администрацията са си държавни рекитьори , въоръжени със закони създадени само да скубят пари за щяло и Нещяло , и кой приема тези закони ?! Затова и онзи сельо Валерката си позволява да се държи като ОНБАШИЯ по средата на сезона и най-демонстративно да притеснява и туристи и собственници !! Всички ЗНАЯТ кои и как стават концесионери на плажове и защо ! ВСИЧКО в тази Държава е ГНИЛО и КОРУМПИРАНО отгоре до долу !!! НИЩО НЕ е организирано преди да започне сезона , а БИ ТРЯБВАЛО всичко да е ясно преди да дойдат гостите по хотелите и заведенията , а не да се правят ИЗЛИШНИ ЦИРКОВЕ !!!!! Управляващите както на държавно така и на местно ниво раздават разрешения и концесии на ГЬОТЕРЕ на ''наши хора'' , но всички до един са наясно , че тези хора НЕ са това което трябва да бъдат и че нищо не е по правилата !!!!! ВСИЧКО В Бг се прави в последния момент и на парче и се замазва ,защото няма ред и система за нищо , няма контрол на фирми , собственници , ит.н. - НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ИЗНЕНАДАНИ И УЧУДЕНИ за реакцията на този ''собственник '' !!!! Цяло щастие и късмет е , че този само ги е бил по главите - Утре някой НАШМЪРКАН идиот , на който за нищо не му пука може и да стреля , и тгава пак ще се биете по празните глави : ''Ама те защо така хуляйт България ....'' - ЕТО ЗАТОВА !!!!!!

После АЧС не заразява хора. Явно има, мутира до АЧХ и народа издивява.

Поредната КЪСОПИША мутра! Мухльо, на който му личи като мисли!

Щом няма трайна вреда в България няма проблем. Това е.

Мютря до мютря!

Ако бяха написали санкцията за посегателство над длъжностно лице, щяхте да видите защо си позволяват такива неща в България, за разлика от Италия

Мутра от мутри не се плаши.

Така става като спиш по 3-4 часа в денонощието в продължение на 1 летен сезон... Яко смъркане, пиене, -урви, яхти, БЕНВЕ-та, чалгарки, ресторанти, пилеене на пари и накрая на сезона - слаб сезон, нЕма работа, скапани туристи, само цървули сядат, к'во им е 25 лева за 1 порция попчета, дае6а клошарите...

Набивал им е каунчетата с пачките вътре в папките. Мустакатите калинки отдавна са прехвърлили климакса и не са за инспекторки - не знаят как да подходят към "обекта".

Този що не блъска в Италия проверяващи от финансовата гвардия или да го направи това в Гърция!

откровени корупционери за консули в Испания. Рибата се вмирисвала от главата!

Собственикът е общински съветник, той е над закона, над институциите. Тези неща са за обикновените хорица.

Добро утро! В "Слънчев бряг"много от ресторантите и дискотеките са собственост на мутри. Това за кого е тайна? Ето защо случилото се не е изненада. Нормално!

Затвор!

Нема лабаво !!!!ще бие с папки те по главата жена си а не институциите!!

В гнилата Европа този е веднага оформен като крадец и полицията го връзва за 72 часа и адвоката да го духа сополифффф!!!

Стига си лъгал. В Европа не лъжат, имат си достатъчно правила, та няма нужда да го пишат крадец. Ти май си доста неграмотен.

Колкото и да не ги понасям така наречените институций в България, още повече не понасям НАГЛИ ДЕБИЛИ МУТРИ които си мислят че са над закона

Този "бизнеамен" вече го е приключил. От утре ще бъде проверяван ежедневно от различните служби в България. Нищо чудно още утре да му затворят кръчмата, защото все нещо ще намерят. Никога не може да покриеш изискванията заложени по наредби и инструкции. Отделно ще плаща глоби за най-дребното. Явно се е помислил за безсмъртен, ама уви. От доста време знам едно: Не се е'авай със службите, защото почнат ли те да те е'ават-свършен си!

Както беше едно време, най-гадното е да те действат по устав. Луд може да станеш за няколко седмици, пък иначе всичко е законно.

За затвора....

...."лице ,видимо нямащо 18 години..." Добре де , през лятото на 1973-та...нямах навършени 16,но работих цяло лято ,като общ. работник в една почивна база ...Разбира се с разрешение на баща ми, който не ,че нямаше фин. възможности, но искаше да ме научи да си постигам САМ мечтите с ...ТРУД ! А мечтата ми бе да си купя мотопед "Балкан"-че... Е,след няколко месеца,когато си взех и "зеления паспорт" ,положих успешно и изпит за Свидетлство.... яхнах и мечтаното светло-синьо "Балканче" .... Ех,какво щастие беше...

И аз работих,но нито твоите нито моите началници,са удряли някой с папки по главата.то и сега на 16 имаш право да работиш

проблемът е че нито кръчмаря нито чиновниците са за вярвяне и както е казал поета всички са маскари

Казал го е Бай Ганьо, един бг мрънкалник като теб, Алеко добре ви описва.

Инспекторите може да са го рекетирали собственика на заведението и това да е довело до блъскането в главата. На мен веднъж ми се прииска да заблъскам двама корумпирани полицаи от КАТ Варна и се надавах на справедливост от страна на разследващи органи, но сгреших - оказаха се МАФИЯ !

Не го оправдавам, ама "държавността" може да му е дошла в повече на човека...

мутрафон

И ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА, ЧАК ТОГАВА ЩЕ ИМА УВАЖЕНИЕ КЪМ ИНСТИТУЦИИТЕ И ЩЕ СЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ !

Вече нямам уважение към институциите.