Президентски съветник и ексминистър се снимал като Хитлер

Стари снимки на съветника на президента и бивш служебен вътрешен министър Пламен Узунов, маскиран като Хитлер, бяха разпространени от "Господари на ефира".

Обратно в новината

Коментари - Президентски съветник и ексминистър се снимал като Хитлер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

професорските титли ги раздават на килограм у нас

Е, и какво му е лошото да се снима маскиран като Хитлер? Лошо би било да се маскира като Сталин или Ленин - тия двамата са избили много повече руснаци отколкото са загиналите във Втората световна а Хитлер е бил излъган от евреи и съответно финансиран от тях да започне войната.

Комунисти, фашисти, националсоциалисти, социалисти, все от един дол дренки!

Не са от един дол - фашистите и националсоциалистите не са посягали на частната собственост за разлика от комунисти и социалисти.

Господарите да си направят сверка за знака на вфигнатата ръка. Това е збака на "хейви метъл" и второ, достатъчно ясно ни стана, че господарите са платени соросчета.

А ти си направи справка за мустачките, прическата и червената лента.

Др.Нинова настоя за бърза реакция от страна на Президента. Такава за сега не се случва.А трябва. Човекът от снимката работи на висока държавна позиция.Следователно,трябва да бъде уволнен на мига.Даже и в събота.Иначе резилът на Президентството ще е пълен.

Поне на снимката знакът е "Хеви Метъл".

Да те я и съветнико!

Ми, само да питам, от кога Хитлер си е сменил знака - от изпъната в дланта ДЯСНА ръка под ъгъл 45 градуса с този на снимката, който (въпреки, че профаните си мислят, че е демоничен знак) всъщност от международен език на знаците се превежда като "прекарвам си готино"?

Защо ми се струва, че процентът на идиотите сред нашите политици е доста по-висок отколкото в общата популация? Това не вещае нищо добро.

бойлер или бройлер

Е, гаа ти шутовете, дето управляват тази Територия ! Дребни хорица с неизживяно детство.

Видях в трамвая един тип с мустачки като на Хитлер! Най спокойно си пътуваше и даже по едно време седна! На седалка! Къде е ДАНС, къде гледа, докога такъви гадове ще си щъкат сред нас? Още повече, че и косата му на челото падаше на чомпик като на ... да не повтарям.

А защо не го ,,прасна,, патриотично?

Кой е по голям изверг, Хитлер, или Сталин и съветските комунисти, избили милиони само в СССР, да не говорим за жертвите от Втората световна война? Защо ще се прекланяме и уважаваме най големите изверги - убийци. Само Хитлеровия поздрав ли е символ? А петолъчката и червените знамена? А многобройните паметници на Съветската армия, след като по официални данни в България няма убити руски войници. Защо на митинги на БСП има съветски комунистически символи? Защо БСП ползват чужда символика? Длъжни са да имат своя, българска. А ако ДПС ползваше Турска символика как биха реагирали от БСП? Това, че в личния си живот, някой се е правил на маймуна, е лично негово дело и никой няма правото да му се меси. Личния живот е неприкосновен! Защо г-жа Нинова все още е на свобода, след като е крала от Техноимпекс и от бюджета? Как е станала милионер ? Защо от най синя се е преобразувала в най червена? Какво прави в Народното събрание, като е имала срещи с резидента на руското разузнаване? Ние все още не сма Руска република и не сме подвластни на Путин. Има много снимки от които се вижда, че г-жа Нинова поздравява симпатизантите си също с Хитлеровия поздрав. Тогава защо на нея не се държи сметка за това? Критериите трябва да бъдат еднакви за всички.

На тебе сякаш Берия ти е отрязал уя, май?

Ей, дърта недобита фашаго - внимавай в картинката!

Пич, Елцин направи разследване през 90-те. Информирай се. Милионите за които говориш са пропаганда. Цифрите са много различни и според това официално разследване жертвите на гонения и политически репресии от Сталин са няколко стотин хиляди души.

Шегичките с такава зловеща личност като Хитлер са безвкусни! Как ще съветваш Президента, при положение, че приемаш това за невинна шегичка? Според мен, трябва да се оттегли. За глупост също се плаща!

няма ли да престанете да ни отвличате вниманието и да ни занимавате с глупости !!!

"...Узунов е с мустачки като на Адолф Хитлер, облечен е с военна униформа, макар и на нашите Военновъздушни сили, и прави характерния нацистки знак." Доколкото се вижда на снимката, това не е нацисткият знак, а знакът на "металите". "Бяхме 3-4 семейства. След томбола ми се падна да облека тази униформа. Мустаците, а и всичко е изкуствено", обясни Узунов." Предлагам да се издирят организаторите на томболата. И нека да се забрани филмът на Чарли Чаплин "Великият диктатор".

Няма нищо лошо, а "господарите на ефира", да си таковат роднините и майките!

Да пратят оня репей със скункса на подтичва подире му!

БСП не си дават сметка, че не винаги е добре да мяташ по вентилатора, особено, когато си наблизо!

Уж бивши, а сигурно и по душа настоящи комунисти, със снимки и може би с мечти, да са като Хитлер и хитлеристите!?Комунягите се разкриват с тия си дивотии, като едни абсолютно ненормални идиоти!

Комунистите са избили повече хора в България така че стига са приказвали за Хитлер...

За Хитлер може да приказват САМО разни Евреи или бивши комунисти, за да оправдаят 50- годишната си диктатура.... Войни е имало и преди Хилер и след него. Стига са ни занимавали с тия глупости... А няма нищо чудно в това че хората уважават Хитлер, щото БЪлгария е НАРАСТВАЛА при него, за около 5 години. Всякакви дядовци помнят кога им е бил голям х.у.я и разказват смешки, как е било когато са били Млади... Преди Хитлер, в БЪлгария е било точно като сега- просяци и проститутки по улиците.

Президентски съветник и ексминистър се снимал като Хитлер. А ако беше снимал като Сталин това щеше ли да се разчуе и стигне до форумите?

Фашисти, Комунисти, Джихадисти сме в един и същи строй ....

Защо Нинова не е толкова активна сега както беше с патриотите?

ДС го няма, но документиренето си е продължило с пълна сила, по приятелска, роднинска, професионална линия. Всичко е минирано, бушон до бушон.Кой ли се пази?

Тая политическа коректност започва да дразни все повече хора и в един момент разни правозащитници няма да си намерят място да се скрият. А господарите на ефира че имат полезни попадения имат, но започват да се хващат за какви ли не дреболии само да им върви тъпото предваане.

abasador

с голям, респект към "Господари на ефира" ама все пак да питам: като побликувахте снимка на господин Узунов (когото непознавам) пародиращ Хитлер, които могат да го принудят да подаде оставка като съветник по сигурността на президента.... защо не публокувате снимки на другаря Бойко Борисов като партиен член и лична охрана на Генералноят секретар на ЦК на БКП... или не може да намирате подобни снимки? Лек ден.

Абе ти кви тъпотии пишеш бе, ти не знаеш ли втората партия в БГ е тази партия.

abasador

и първата, уважаеми и първатапартия в БГ е от същата. Лек ден.

SS-Nebel

Е и кво ме е*е като какво се е маскирал? Аз на хелоуиин се бях маскирал като морков! Да съм в некоя салата в момента?

Да се дегизираш като Хитлер или да си Истински МАФИОТ УПРАВЛЯВАЩ ДЪРЖАВАТА? *нежно питам.

Другари, "Ало,Ало! Бързам, няма да повтарям! В самолета на самолетчика има фашист" Може да нападне и да похити грешната мадона с големите бомби!" Съпротивата е запленена и бърза да се дегизира с костюми на Хюго Бос, като е насрочен и кастинг за блондинки. Моля не изпращайте мъжете си - те са за утрешния парад. Трябва да изглеждат строги, за да не привлекат вниманието на врага!"

Къде виждат нацисткия знак правен с ръка? Тези пак търсят под вола теле.

abasador

колега, въпроса ти е много ясен и точен, че нацизъм не е метализъм... иначе нацистите са се поздравлявали като фашиста Бенито Мусолини т.е. фашистки поздрав.... ама това е друга тема. Лек ден.

Извод: Пускането на снимки в социални мрежи е вредно за вашето здраве и професионално развитие. ;)

какви са тези странни томболи бе?

и джихадисти - разлика няма

Герберастите към кои спадат или са отделна категория? Щото и те трябва да влизат в гореизброените

Малий майна, аз да опитам да съм безпристрастен и като си мислех, че е фашистки костюм и като се загледах съвсем се смутих... Костюмът е на ВВС от едно време и е досущ като милиционерски. а червената превръзка като на отрядник ми мяза, ако не беше бялото кръгче, където стои схвастика. Още по- смущаваща е изпънатата ръка със знака на Рони Джеймс Дио, срещу който комунистите бълваха змии и гущери. Още по- смешното е хитлеристкият полу поздрав и изрисуваните мустачки, които стоят неестествено на снимката... Много хора казват, че българите никога не са ставали нито за комунисти, нито за фашисти, но сега доказателствата са най- ярки. Едно време от гората слизаха партизани в продължение на 40 години, днес никнат предрешени артисти като фашисти и някой ще се пъне да вика, че фашизмът се връща! Пълни карикатури гледаме. За тази държава и жаба магьосница би се отчаяла.

На фирмено парти по случай Нова година и на тема "Ангели и Дяволи", на мен ми се падна да съм дявол. След време някой може да публикува снимка от партито и да напише под мен, че съм новия Антихрист.... Трябва да престанем да обръщаме внимание на такива глупости и да изискваме повече "хигиена" от медиите!

Арменската мафия отново отмъщава - МАГЪРДИЧ е взел много пари....

Да почнем и Чарли Чаплин! Цял филм направил маскиран като Хитлер! И не се извини!

Великият диктатор се казваше филма и беше доста добър.

Това с фашистките поздрави на БСП беше тъпо. Казах им го още тогава, сега ще се върне като бумеранг и ще започне истински лов на вещици.

Чудя се къде бяхте когато уволниха онзи зам. министър със шегаджийската снимка във френския музей? Борисов да върне уволнения зам .министър! Тролковете на БСП вече припознават Хитлер като повод за шеги и нямат нищо против това! Корнелия Нинова и тя е съгласна.

Какво стана с брата на Рачков от господари на ефира ? Осъдиха ли го, за притежание, разпостранение и производство на наркотици ?

Не знам бе бритчед, скоро не съм гледам Господари на Келепира че да чуя нещо по темата или да видя някое тяхно разследване по случая разбирш ли.

Не знам за брат му , ама Храчков е нон-стоп на амфети като го гледам....

Защо не погледнеш артистичните заложби и на своите другари. Гем на престижна позиция, хем в настроение, хем с милиционерски костюм, пък и метъл, с епични жестове сочат зората.. Недей се разсейва. няма нищо лошо да си признаете, че сте фашисти, историята ще ви съди, народът вече няма думи за вашата партия! Братът на Рачков сега може да ограби банка, но в сравнение с тази новина ще е като малка черна запетайчица. За сметка на това БСП след "конничката", журналистката и "генералшата" си има и хитлерист, който сочи зората!

Ми ти какъв искаш да изберат кретените населяващи този клозет? Иисус Христос? Или поне някой убавец като теб ....

Що не покажат снимките на министър-председателя с мафиотите от 90-те?

Е, ти пък сега.Нали знаеш че не може такива неща.

да се направиш на Меркел!!!!!!!!!!!

Що бе на "официалния" парад може !

НА ПУТИН.

Явно България е държавата на нереализиралите се нацисти ....

за нещастие на българина обаче, комунистите след това се "реализираха" доста по-добре и избиха повече народ.

Ониформата не е нациска, поздрава не е нациски , Усмивката не е нациска, не позира за тази снимка, нарича се в механа или кръвта........ Да ти имам и господарите на ефира. Няма ли кой да прави предаване с гафовете на "господари на ефира"?

Спазвам елементарна хигиена и затова не гледам Господарите, Шпуто на Слави и т.н , така че няма да мога да изгледам това грандиозно разследване.

Кой назначи този лумпен?

Пламба, като ти казвах направи се на чичко Сталин, и мавзолей ще ти направим - а ти глупак, като патрона Бойко, Валери, волен и каракачанков!

И к'во от това? Вие като се правите ежечастно на дебили. да ви вкараме в лудницата ли?