Експерти: Няма порно в снимките на директора

Няма порно в разпространените голи снимки на директора на 51-во столично училище Асен Александров.

Обратно в новината

Коментари - Експерти: Няма порно в снимките на директора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз му видях .. мъжествеността,макар,че не беше това,което се очаква от един директор ...туй кат не е порно,значи може да виснат календари със саманта фокс във всяко даскало

Всички учителки изтрещяха - искат да се снимат голи и да се показват, ... даже и 60+годишните, ... на какво се учат децата ни?!

Ако Кунева е на първа страница на календара,ще е редно да го кръстят -Кукери гонят зли духове в училищата.

Не е същото!!!!

До всички, които се съгласиха, че директорът е жертва на манипулация, но продължават да упорстват, че трябва да подаде оставка, защото е бил възприет по недвусмислен начин и това действа зле на децата откъм представата за морал. Искам да попитам - представете си следната ситуация. Къпете се в банята, детето отваря вратата и ви вижда гениталиите. Е? Ще ги разсиновите ли?! Просто бърз развод и си обирате крушите завинаги, така ли? И с какво това ще допринесе до по-нататъшното устойчиво развитие на вашите деца?

Знаете ли как се отразява на едно дете затвърждаване на убеждението, че когато някой се изгаври с теб и те смаже психически - трябва да изчезнеш от света?

До интригантите: Да, разбирам колко е обесърчаващо, че напразно се потихте с тоя колаж - хората не се впечатлиха от един монтиран член, пък било то върху директор. Изпуснахте епохата, всички сме имунизирани. Следващия път много повече трябва да се постараете. Мислете, мислете бързо! Какво друго може да монтирате на директора, че да ни впечатли???

Точно 4 броя недоразумения на кръст (преброено) продължават да искат оставка. Защо не се съберете и да ви излъчат по новините? :)

Оххх, остсъствах малко време. Да не би да са пуснали календара с голите даскалици? Къде се продава?

Ще ви се... Кунева на голо!

Лично аз никога не бих си записала децата в училището на този извратеняк.

Заради кокошки като теб, които вярват на всичко в интернет сме я докарали до тук. Първо роди и отгледай дете, пък после се изхвърляй къде няма да го запишеш.

Късно е вече за нея - първо няма кандидати, второ наистина е в напреднала възраст, личи по деменцията.

Абе като го обичат толкова децата, що са му спретнали такъв номер? Ако е номер изобщо, де. Защото никой друг нормален колега дори от люта завист не би го сторил.

Нададе се голям вой. Явно писанията, че е тъп соросоид - протестер са истина. Голям смях - снимките били взети от вестниците, а там как са стигнали. Не е манекенка или артистка с хубаво тяло, а директор на училище. Кой нормален мъж ще се снима гол. Явно е извратеняк-комплексар като двамата нещастници - Волен и Радан, дето си рекламираха карантията.

тоя излъчва пошлост, но и това както и да е-въпросът е дали е колаж или не, а тия желаещи да се снимат голи какво всъщност ще покажат-че е нормално да погнусяват децата ли???

Тези снимки са порнография. Ако сложи черни очила на ...., вече става изкуство и арт,както му викат сега.

Има порно,няма порно! Глупости! Важно е дали снимките са автентични или това е монтаж. Ако е монтаж,всичко е ясно. Разговорите спират! Ако обаче са автентични; директора вън! Не само от директорското кресло,но и от системата. Изобщо не трябва да се коментира има порно или няма порно!

Ха-ха, я му вижте само физиономията, та тогава го защитавайте. на лицето му е изписано, че е извратеняк.

Уф, аз се притеснявах, че мисля същото и си викам, че не е правилно това, не го познавам човека. Ама първото ми впечатление си е точно такова.

Човекът е на 60 години, ако имаше и най-малки наченки на това, щеше досега 1000 пъти да го разпердушинят по РЕАЛНИ обвинения в нещо. НО НЕ БИ. Я си вижте вашите снимки по-добре, на някои от тях сте извратени, на други доста малоумни :)

Какво е ясно от констатацията на Софийска районна прокуратура: на прокуратурата са предоставени някакви снимки, взети от весници и затова за тях се казва, че не са оригинални! Потърсили са в интернет дали са побликувани някъде, и е констатирано, че точно тези снимки, изрязани от вестници, не са побликувани там. Какви са тези снимки, от ранното детство, от абитуриентска...не пише. Така, че въпросите по отношение на снимките, които са изтекли в интернет, остават. Вярно е , че от матурите се разбра, че децата и младежите имат проблеми при четене с разбиране, но е добре все пак малко по-голямо уважение към аудиторията. И още, никъде в констатацията не става въпрос за колаж!

Колаж е, на доста места го писаха -точно и ясно становище на експерти. Точно тази дума употребиха. КОЛАЖ.

къде, кои експерти. В тази статия не пише експертите от прокуратурата да са констатирали такова нещо

Ако не е вярно -да се съди боклука който го е пуснал и плати голяма сума за нанесени щети -така ще спрем да драскаме простотии.

Ако не оставите човека, ще се снимам гола с Курнелия Нинова и Волен Лидеров.

Искре,що не вземеш да поканиш Бойко Борисов и Даниел Митов? По ефектно ще бъде!

димби ли си ИЛИ ДЕБИЛ? КОЛКО ПО-ЯСНО ДА ТИ НАПИШАТ, ЧЕ СНИМКИТЕ СА КОЛАЖ? ЧАК ТОЛКОВА ЛИ СИ ТЪП ИЛИ СИ ОБИКНОВЕН ПОДЛЕЦ?

Май дебила си ти, колко по-ясно да ти напиша, че ако има морал този директор трябва да си подаде оставката. И няма значение снимките колаж ли са фалшификация ли са или са истински. По-скоро са истински, щом веднага си подаде оставката от мин. на образованието.

ТИ ЛИ ГОВОРИШ ЗА МОРАЛ? НЯМАЛО ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е КЛЕВЕТА ИЛИ ИСТИНА?! И ТОВА МИ ПРОБУТВАТЕ ЗА МОРАЛ?! ОБИКНОВЕНО ТОЧНО ВИЕ, МОРАЛИСТИТЕ СТЕ НАЙ-ПРОПАДНАЛИТЕ И ПЕРВЕРЗНИТЕ... ЗАТОВА МИ НАВИРАТЕ "МОРАЛА" СИ, ДА НЕ ЦЪФНЕ ИСТИНСКАТА ВИ СЪЩНОСТ.

Не е морално и нормално да си директор на училище а голите ти снимки да се появяват из медиите.

АКО НА ТЕБ НЯКОЙ ТИ СПРЕТНЕ ЕДИН КОЛАЖ, ВЕРОЯТНО ЩЕ ИЗГЛЕЖДАШ ПОНОСИМО... А ТО СЕГА И ТИ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ПОНАСЯШ, НАЛИ?

Просто бих си подал оставката.

Томно защото е неморално и ненормално, сега ще му платят тлъсто обезщетение. Редно е.

ДЕБЕЛИТЕ И ГРОЗНИТЕ СА МНОЗИНСТВО НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА. КОГАТО СА И КОМПЛЕКСИРАНИ, СТАВАТ ЗЛОБНИ И ПОДЛИ. ЗА ТАКИВА ИСТИНАТА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. ВАЖНОТО Е ДА УНИЖАТ ОСТАНАЛИТЕ, СЯКАШ ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА НЕУДАЧИТЕ ИМ. ГОСПОД ВИ Е ДАЛ, КАКВОТО ВИ Е ДАЛ. ХАРЕСВАЙТЕ СЕ И СЕ ОБИЧАЙТЕ КАКВИТО СТЕ! ТОГАВА ЩЕ ВИ ХАРЕСВАТ И ДРУГИТЕ. С ОМРАЗА, ЗЛОБА И ИЗМИШЛЬОТИНИ НИЩО НЕ ПОСТИГАТЕ. КАКВО КАТО СМАЧКАТЕ НЯКОЙ? ПО-ХУБАВИ ЛИ СЕ ЧУВСТВАТЕ ТОГАВА?

Аз не искам никого да мачкам, просто изказвам мнението си, а то е ОСТАВКА.

ПОПРАВКА: ...НЯКОГО...

Тези, които пишат коментари, целящи уронването на престижа на един достоен човек, са участници в престъплението, което вършат платените жълти медии! Надявам се за всички вас законът да се произнесе! Вие сте тези, които пропагандирате и призовавате към насилие и съвсем скоро ще разберете, че няма да ви се размине безнаказано!Всъщност, вие, които лъжете тук и навсякъде, сте голите!Вие сте наглите, вие сте престъпниците! Наистина ли вярвате, че притежавате сила, след като сте съюзници на престъпници???

Много ви се иска да съсипете репутацията на един достоен човек!Голяма част от коментарите тук са от робите на мишките, сътворили това безумие!Мишките се уплашиха, че ще бъдат съдени за това престъпление, което е посегателство върху личността, върху личния живот на един българин!Продължавайте, но няма да успеете!Вчера разбрах, че един , участвал в групово изнасилване, от което има дъщеря, за която, разбира се не се грижи, също участва в оплюването на Асен. Той и тия като него, с неговото мнение са участници и тука, и навсякъде! Какво падение!

На снимката не се видя колко е ,,достоен" човека.

А ти, Муньо, като си турнеш снимка по костюм, съвсем достоен го докарваш. Пхахаа, безработна чикия.

АБЕ, ТИКВИ ДЕБЕЛИ, НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ? СТО ПЪТИ ВИ ПОВТОРИХА, ЧЕ Е КОЛАЖ, АМА ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ ВАШЕТО!

Колаж! Не само на снимките, но и в главите на тези, които не виждат че са монтирани!

много въпросителни има. ами, ако е бил с ученичка и го е снимала. нищо лошо, нал` така. то в бг всичко се купува с пари, що не и вещи лица. бай тошо да стане от гроба и да ви започне подред всички ви ... измама до измама мила моя майноле, фифти фифти са нещата, немаме вера на нищо, и не бъркайте бг турци, сега ще ви пратят циганите от сирия, натам вървят нещата. бг турци и те един по един се изнизват и работят на запад, златни ръце имат, не е шега работата, да си мислят мързеливите, дето един екмек не са взели от магазина, да не си изцапат ръчичките, и мохамеданите и те към мюсюлманите, ходят обличат потури, но след тях им се надсмиват ... и спрете да насаждате омраза м/у мюслите и булгарите... ограбихте КТБ и сега отдалеч имате пари, но и ... една бутилка не я ли препълваш тя се изпразва, така и с вашите пари, учил до 4 отделение, малко знаеш, но неграмотен

Ами ако "Черно море беше подквасено???Ако,ако...ако има болни мозъци, които не могат да различат истина и манипулация и любимото им предаване е "Излъжи ме, вярвам на всички гадости, щото съм си такъв по пророда", то става ясно защо пишеш тъпни. Явно нищо не си чел, разбрал и о,ужас, помислил!Коя е любимата ти морална ценност:Отговор: Да разпространяваш лъжи!

Европа да се наУчи , така се устоява и прави демокрация интеграция и Демографски възход а не с джамии и бурки. Хвала на Българските новатори. Последен шанс да се спаси Европа от нахлули неграмотни паразитиращи исиямски нагли оРди.

По добре гол Даскал отколкото фесове фереджета бурки и всякакви други хурки присмехулки. Така ще е сигурно, че нито един фес няма да припари със заразата си в в Школото. Можеби така ще си решим Демографския проблем и ще се интегрират доброволно налуващите милиони мигрантски орди. Все пак това си е демокрация. Гейове и бурки може, значи и гол Даскал Може, даже е препоръчително новаторско Интегриране. Да се внесе Новаторството и Европарламента. Отдавна България не е давала нещо Ново на Света.

С тоя премрежен поглед - дърт п.....ст отвсякъде. Сега за съпругата се сетил реве...

ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПЛЮЯТ, МАКАР СЪВЪРШЕНО ЯСНО ДА ИМ СЕ ОБЯСНИ, ЧЕ СНИМКИТЕ СА МОНТАЖ ОТ ВЕСТНИЦИ? ЗАЩОТО ИМА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО КОМПЛЕКСИРАНИ МЪЖЕ И ЖЕНИ, КОИТО СЕ УСЕЩАТ БЕЗКРАЙНО ГРОЗНИ И В ГЛАВИТЕ ИМ СА САМО ПЕРВЕРЗИИ, ПРИМЕСЕНИ СЪС ЗЛОБА И ЗАВИСТ.

Аз не го плюя, просто е нормално и морално този ДИРЕКТОР на българско училище да си подаде оставката.

По добре гол Даскал отколкото фесове фереджета бурки и всякакви други хурки присмехулки. Така ще е сигурно, че нито един фес няма да припари със заразата си в в Школото. Можеби така ще си решим Демографския проблем и ще се интегрират доброволно налуващите милиони мигрантски орди. Все пак това си е демокрация. Гейове и бурки може, значи и гол Даскал Може, даже е препоръчително новаторско Интегриране. Да се внесе Новаторството и Европарламента. Отдавна България не е давала нещо Ново на Света.

Нормално е да бъде защитен един човек, когато става дума за неоснователно очерняне. Но според мен тук има още нещо - преди години ни учеха, че истинската си същност всеки показва тогава, когато е сам със себе си. В този смисъл смущаващ е факт, който г-н директорът не отрича - че в личното си пространство допуска подобни изяви, освен това като младеж е мечтал за професия, която би го поставила под светлините на прожекторите. Очевидно е желанието му да позира, тъй, че нищо чудно снимките да са истински. Не е престъпно, но не подхожда за възпитател на млади хора.

Учителю, дали това е чудно е отделна тема! След извършената експертиза вече не сме в тази хипотеза и връщането назад във времето отпреди експертизата е несъстоятелно!

А ти насаме как си,каква е истинската ти същност?Влизаш облечен в банята, имаш катинар на половите органи, не се чешеш, а? Що не те притесняват снимките на фолк певиците, дето са ви идоли, що не те притесняват призивите за убийство и саморазправа във Фейсбук, подкрепяш ги, нали! И не само ти,без мисъл, ама псевдоморалисти! Като е учител не е човек ли???И както виждам-хубав човек!!!

Директор на училище, който пуска снимки разсъблечен до кръста. Кретен недоправен. Съветник на Кунева.

Съд за парцалите, публикували манипулирани снимки! Криви сметки са си направили зложелателите му. Прокуратурата трябва да разплете случая докрай. Този атентат не само популяризира директора, а и го героизира!

Освен в гей средите,къде другаде може да го героизира.

Димби, наистина ли не разбираш съдържанието на думата манипулация! Какви гейове, какви пет лева!

Експерти от Министерството на културата се произнасят по казуса за автентичност на снимков материал??? Снимките на директора в банята нямат дигитално копие, а са взети от вестници??? Лично аз смятам директора за жертва на престъпление, но тези обяснения са идиотски.

Това не е порно , тоя като го гледаш е садо-мазо !

Да, има плам в очите... Според мен действа и с мъже.

Вие двамата добре ги разбирате, само това ви се привижда, тесногръди пед.алчета :)

Аз на снимката виждам един самовлюбен остарял хубавец, който е обсебен от голотата си.

Правилно, няма порно! Има само простотия и к омплексарщина !

Съд за боклука който унижи човека иначе няма управия.

Нито една от предоставените на обвинението снимки не е оригинална и не е била публикувана в интернет. Снимките са взети от вестници и нямат дигитални копия, сочи още експертизата. като кажат, че сестра ти е курва върви и доказвай, че нямаш сестра

Я какви моралисти са се навъдили във форума. Комплексирани човечета изпълнени с предразсъдъци. Гедайте себе си и семействата си бе. Кво толкова е станало, че някой се е снимал гол. Всички сме хора. Господ ще ни съди, а не вие.

Не е нормално, един директор на училище да си разпространява или да му разпространяват голите снимки в интернет пространството.

Никой няма да каже, че е нормално някой да разпространява каквито и да е снимки с цел компрометиране. Въпросът е дали прокуратурата има воля да достигне до изпълнителите и още по-важно до поръчителите!

Тя прокуратурата да си свърши работата. Проблема е , че този човек няма място като директор в едно българско училище. Всеки един нормален човек(какъвто изкарват Александров) би си подал веднага оставката.

Не е нормално като идиот да повтаряш една и съща лъжа-не разбра ли,че снимките са фалшиви и никога не са били публикувани в интернет-и това е лъжа!

Да не би да очакваш от комунист да разсъждава човешки?

Кой доказа,че са фалшиви? И все пак директора е гол, дори и да са фалшиви.

А нормално ли е без да си запознат да коментираш и да лееш омраза и гняс!!! Плюеш неоснователно, не ти достига капацитета да проумееш, че всеки може да е потърпевш от лъжи, ако се поразровят в твоя личен животец, какво ли ще излезе???

Плеймейтките Златки плъзнаха по училищата като Асенки. Този педерунгел трябва да го изгонят с ритници и да му забранят да достига сградата на училищата, докато не е заразил и превърнал в бардак цялата образователна система.

Колеги, считам, че не е правилно да участвате с голи снимки по календари, това е недопустимо и ще бъде грешен ход. По-добре е да се обединим около идеята, че личното пространство е неприкосновено и никой няма право да използва компромати за да унижава и съссипва човешкия живот.

Да ги убеждаваш. Системата е безвъзвратно заразена с уродливост.

ВСИЧКИ ТУКА СЕ държите като че ли току що сте паднали от клона.Интересно че една жена колкото повече се разсъблича и позира гола става все повече уважавана и известна.Интересно че най вече мъжете които са вещи в порното оценяват тази снимка като такава и плюят ли плюят защото мозъците им са извратени.ФАКТ!

Права си , но до някъде. Този човек все пак е директор на училище, не е кой да е. Не е морално и нормално точно той да се снима гол.

А кой ти каза, че той се е снимал- просъствал си на фотосесията ли? Неморално е да се клевети и петни името на човек чрез такива гнусни манипулации, но си прекалено тъпо парче, за да го разбереш!

гледаме, учим, подържа ме и най вече възхваляваме американската простотия - така ще бъде

Голотата е законна евроатлантическа ценност и ни пробват дали сме умопомрачени като част от ненормалното човечество.

Значи това на снимката не е... Малкият Асенчо..., а е монтаж, това ли е истината?