Израелският турист, вбесил Банско, се извини

Не исках да обидя никого от вас, българи, или религията ви, беше направено само за смях. Изтрих снимката и съжалявам отново.

Обратно в новината

Коментари - Израелският турист, вбесил Банско, се извини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прости бански селяни! ако не са туристите ще изпукат от глад.

В Израел не можеш да излезеш на ръба на скалата по потник, с голи ръце - не те пускат и екскурзоводите те предупруждават. А тоя се хвърлил тука гол пред кръста?! Невежество или предумисъл?! Все пак някакво уважение към българите и религията им трябва да има възпитано в израелските поколения, след като бг-народът е е единственият с риск за живота си е укривал и спасявал евреите от Хитлер и хитлеристките гонения - най-новата история, задължително изучавана от евреите. ИЗВОД: По време на полетите за България от всяка точка е необходимо на високоговорител да се обяснява историята на България, българите и нейната значимост, според гражданството на летящите пътници. КАКТО И РЕКЛАМНИ БРОШУРИ С ИСТОРИЧЕСКИ ДАННИ, СНИМКИ, РЕКЛАМИ! ДА СЕ ВЪВЕДЕ !!!! НАЙ-ПОСЛЕ! Вместо да харчат пари за глупости, да се подготвят исторически брошури безплатни и беседи за летящите за България!!!! КАЗАХ! АЗ ГОРД БЪЛГАРИН!

Човекът го е възприел буквално: в Банско по бански/плувни гащи/

God is dead and noone cares If there is a hell - I'll see you there Не бъркайте религията с патрЕотизма, българи... И в двете си крайности те са изключително порочни. Човекът се е извинил и си е махнал снимките от профила, но медиите не. Защо? Скандал търсим. Ами тогава да обърнем внимание на олигархът Цеко, на парите от КТБ, на Дебелия и т.н. Сега остава и да сменим името на вр. Безбог например на Минев връх.

Що после се жалват с измислицата, че 6 милиона от тия дебили уж били избити?!

Ама я някой да направи за смях евреите, - жална му майка....

Ами едни и същи са си турците, арабите, евреите, ромите. индийците. Някой открива ли голяма разлика между етноса и манталитета им? Ако греша ме поправете.

Ето виждате ли нищо не е било случайно или за нищо!!!!

цеко и мутрите около него е-а мамата на пирин, на мурите, на всичко, но за банскалии и всички останали некъв нещастен кръст е по-ценен ето това е проблема на бг и за това тънете в мизерия защото сте евтини на брашното и скъпи на триците.

ли ще мине тази еврейска маймуна? Това им стана навик в двете еврейски държави. Убият някъде 30-40 мирни човека, кажат "sorry" и готово, проявят се някъде като последни простаци - пак "sorry" и готово. Ако е някой друг, ще има да го съдят, да го осъждат, да се възмущават, и т.н. Ама ако става въпрос за гореспоменатите - само едно голо sorry. То затова света е на това дередже, защото такива изроди казват какво кога да става.

+++++++++++++++++

По червените прашки и сатанинския знак той явно показва че е от сектата "Педерасите на Йехова" и съвсем явно показва че Йехова не е никакъв бог, а е Сатаната който е "победен от Бога и хвърлен долу на Земята". Четете Библията за да разберете кои са представителите на Сатаната на Земята. А и не е необходимо много да се задълбочавате " по делата ще ги познаете".

Ха ха ,да може и да е от содомистите от 7мия ден!!!

Какво става бе форумни плъхове??!??!!? Ако беше турчин или циганин, щяхте да веете байряци пред турското или индийското посолство, рокери щяха да си пърдят комплексите по села и паланки с преобладаващо турско/циганско население а войводата Джамбазки, щеше да рИве на Капитан Андреево с четата "Ууу долу турцитЕ!!!". А Валката Симеонов, ех валката Симеонов щеше да се изтъпани на софийското летище и да вика по всеки самолет за Делхи или от там, и ако няма такива, щеше да отиде до най-близкият Хоремаг (хора влизат магарета излизат) и щеше да се насвири с евтина парцуца и такива тежки и несвързани думи щеше да изрече, че електората щеше да нарасне до връх Вихрен над Банско или поне до връх Тодорка. Но понеже главното действащо лице е от Израел - хък-мък, тихо, тихо и шмуг в храстите. Дет се вика Шубето е голям страх.

Не е така, не е до страха. Просто е ясно, че този чужденец е някакво куку и иска да се направи на интересен, не е преднамерено и провокационно както се оказа. Чужденецът не можеш да го обвиниш, че не познава религиозните ни символи. Но турците и циганите живеят в България, и ако го направят / те са го и правили/ ще е ясно , че е нагла провокация, защото те много добре ни познават тези символи.

Продължавай да скърцаш със стола, но миризмата си остава...

Турчеещите се цигани ще го направят не от "много добри познания" по въпроса, ами защото така са им казали и платили да направят.

Ами ако няма Бог? Ако не сме създадени от Бог?

Е, то е ясно, че е така. Но все пак не пречи, да уважаваш малко от малко порядките на туземците. Поне така правят цивилизованите хора, а останалите ги "готвят". На мен кръстовете не ми пречат, въпреки че е кичозно да ги окесват на всяка по-значима скала. Но това не пречи да си го представиш, че е в "памет на зиагиналите туристи", например, а не с рекламно-религиозна цел и всичко е наред.

Какво се оплаквате, бе! Педалчетата са си намерили култово място за снимки! Да ходят при кръста за култови снимки, а вие им задигайте и дрехите, няма и да посмеят да се оплачат!

Дир човека си е махнал снимките , така че ще е редно и вие да ги махнете ... МОЛЯ

Ако в Дубай ги беше правил тея магарии, щеха куйруко да му откинат и и да му го монтират в междубрадието...

Ако аз се появя на Стената на плача в Йерусалим,в такъв"тоалет",ще ме арестуват на мига.Както ще се наложи,да платя тлъста глоба.Пък после,нека да ми е смешно.....

Няма да можеш да достигнеш до нея. Още на КПП-то където проверяват с рентген, жандармеристите ще ти щракнат белезниците - това е най-лекия вариант.

Забрави и задължителният преглед на простатата.

Мене прашките не ме впечатляват, виж лицето му е като гъз, много космат гъз

Този "курорт" заслужава такива туристи.

После се питат що ги мразят по цял свят!?

Този е правил реклама на банско, също като разгон/лените рускини в скъпарския хотел в Дубай, който уж се оплаквал от непристойните им снимки във фейсбук, петнящи името му. Вярно - едно е някакъв резан третополов да си развява месата, друго е някоя класна руска про, т.е. моделка да ти "излага" туристическата дестинация.

Ами каквото ни държавата такива ни и труристите...

Както се писа по-долу, ако подобни снимки направи българин до символ на юдаизма, със сигурност няма да се размине с извинение.

Ще го поздравят от МОСАД по съответния начин....

Търсил е някой да го натегли,ама по случайност е бил до тоя кръст. Нищо предумишлено....просто пидалски нагони....

Кретен.

разкаянието е част от християнската религия. разкай се и ще получиш опрощение.

Юдейската религия е око за око, зъб за зъб. А банския й вариант е око за две, зъб за чене!

Как мислите, ако БГ турист се снима по гащи до Стената на Плача в провокативни пози дали ше му простят с едното извинение?

Пробвай!

Бил съм там. Значи такъв бой ще получи от ортодоксалните евреи /ония черните дрехи и брадите/, че дори засилената жандармерийска охрана не знам дали ще има време да го спаси.

Хайде, стига сте ни занимавали с този жид. Той вече се чувства господар в нашата загиваща държавица. Нали половината я изкупиха евреи, а другата половина - турци.

Той ги е изтрил, но от дира ги пазят

Как не се е намерил някой банскалия да му набута прашките в порозовелите от студ бузки заедно със сноуборда. А и какви са тия кръстове по планинските природни резервати. Там трябва да има само стълбове на лифтове и влекове. ;)

кръчми, кръстове и молове - национален идеал, така да се каже

И джамии! По турско не е имало толкова джамии и толкова турчеещи се циганя колкото сега!

Много нелеп скандал. Все пак това не е нито църква, нито някое свето място. Човека от къде да знае, че това е някаква светиня, още повече че най-вероятно в Израел едва ли е възприето такова поставяне на религиозни символи. Сигурен съм, че цялото това нещо се раздухва от местни Динковци.

Едва ли този не е виждал и чувал какво представлява кръстът и християнството.

Наистина ли този символ е толкова неразпознаваем!?Хайде да не се излагаме!

религията е най-пагобното нещо измислено от хората..

Неграмотността е.

виси по цял ден зад клавиатурата

Грамотен си!

В съвременния свят религията е синоним на невежество. Независимо за коя религия става въпрос. Да си обясняваш всичко около теб с това, че е създадено от някой дедо в облаците си е меко казано плиткоумно. А пък да живееш според книга писана преди 2000 години от група слънчасали овчари си е направо за лудницата.....

Нямаше да е дипломатически. По-страшно щеше да е...

Евреи.....хм

Липсата на уважение към религията показва липса на първите седем години .

Уважението към религията по-скоро показва липсваща хромозома или направо липсващ мозък. Ти уважаваш ли дядо коледа или горските феи?

Бе тия църковни мишки, какво взеха да бучат кръстове навсякъде...за кво трябва и на всеки връх да има по един кръст. А израелеца че си е някъв смотан гей, две мнения няма по въпроса

По-добре кръстове, отколкото петолъчки! Интересно, защо преди 1989 г. никой не питаше за какво са петолъчките бучени навсякъде, включително и на гробовете? Ще питаш ама после.......!

Що всички педали взеха да се влачат у БГ-то, да не станахме и царството на пидалите?? По Тошово не смееха да си покажат носа тук ни нашите, ни чуждите?!

Според мен инцидентът е приключен - щом се е извинил значи наистина е било неумишлено. Човещина, явно и в Израел доста са се американизирали и нямат първоначалната нагласа да се съобразяват с местните особености и традиции.

"Розенберг сам свали снимките от профила си във Фейсбук и се извини" Надето ги качи в дира и го увековечи!

Хахахахаха баси фена

изинението-да бъде набучен на кол до кръста !!за назидание !!!

А какво, по дяволите, прави там тоя кръст?!

Ти полумесец ли искаш да има? Позаинтересувай се. В Италия няма и малко връхче без кръст на него...

Много важно, че в Италия имало нещо...дали в Италия казват "я виж, че в България няма, ние защо имаме?" И не, не искам да има полумесец, аман от плитки аргументи...