Говорителят на Меркел обърка Осама с Обама, снимка хит се оказа фалшива

Говорителят на германския канцлер Ангела Меркел - Щефан Зайберт, объркал имената на Осама Бин Ладен и на американския президент Барак Обама. Същевременно видяна от цял свят снимка на лицето на убития Осама се оказа фалшива.

Обратно в новината

Коментари - Говорителят на Меркел обърка Осама с Обама, снимка хит се оказа фалшива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е що да не се появи. Те може и да са го убили наистина. ама дали се е казвал Осама, дали е терорист, дали не е бил заедно с разни други отвъдокеански структури и т.н. ... На тези въпроси отговор няма да има.

НЕМА ГРЕШКА ОТГОВОРЕН Е ЗА СМЪРТА НА МНОГО ХОРА

Но фактът е, че снимки на Осама - жив или мъртъв НЯМА да има! Защо ли? Едва ли заради домакините със слаби сърца...

Интересно утре като се появи нов клип с жив Осама какво ще стане с курса на долара дето уж се вдигнал днес.

Осама е името на анимационен тип, представен от световните "независими"/ха, хе/ медии като най-големия терорист.Който зяпал, вярвал, но за всички е ясно, че терористите са убийци. Е, дори най-добрия анимационен герой извършва убийствата си на филм. Обаче Обама както е награден с Нобелова награда за мир?!?, така непрекъснато води РЕАЛНИ войни и убийствата, към които е причастен , действително подхождат на световен терорист. Затова казаното от германеца не е грешка, а констатация, която се споделя от милиони мислещи хора, а не зомбита.

Според Зигмунд Фройд такива грешки изобщо не са случайни -- показват какво мисли човек подсъзнателно. Нещо като "каквото на пияния в устата -- това на трезвия в главата".

Изобщо не си в час! В този случай говорителят е под стрес пред камерите и трябва непрекъснато да повтаря ту Обама, ту Осама - това е като скоропоговорка - няма начин да не си оплетеш езика. Сутринта по БНТ Жени Марчева също каза, че задачата е била да се неутрализира Обама (вместо Осама). Това е абсолютно извинително при обстоятелствата на днешните "breaking news".

грешка на езика. Ако човек е глупав е завинаги...

За да уточним,трябва да кажем,че терорист 1 е буш,а Осама и Обама са на едно ниво

Голям всезнайко си бил ти бе...,

А, не е чак толкова голяма грешката...

Объркал се! Единият е доста по-мургавичък!

на Осамата му е умръзнало да се крие, трябва да изчезне...

Осама - Обама - къде е разликата ? Кой повече е уморил директно с тероризъм или косвено от мизерия ?

погребан ли е бил в морето или какво???

Хи-хи-хи! Поредният медиен балон май се спука, а? Този път и един ден не изкара ... Чакаме обръщението на Осама/Обама с по-нататъшни разяснения - кой е убит, къде е погребан, и кой още ще бъде бомбардиран в най-скоро време! До вечерните новини има още няколко часа - да действат!

Тъкмо това казах в коментар в предишната стаия,че тази симка е фотошопска накрая ще излезе ,че не са го убила а са празнували годишнина орт създаване на а нимационно филмче Осама хахах както казах анимационните герои не умират та ако ще и влак да мине през тях