17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Английски шпионин е проникнал в кухнята приготвяща храна на Хитлер и много коварно е пъхал ЕСТРОГЕНИ в храната за него. Не го е отровил, защото е имало цяла група от девойки за предварителна дегустация на храната и е можело да се разкрие диверсията. С тези хормони, англичаните превръщат от един закален на фронта през ПСВ боец, истеричен психопат...

Доказателства?

Privet ot Orienta.Klaha horata taka kakto i turçin ne e klal.Mrısen Hristiyanin e tozi.

Глупендер...

Наближава времето, когато ще ревем за Хитлер с конски сълзи!

Това ако го кажеш в Германия, германците ще те спукат от бой на улицата, преди да пристигне полицията да те спасява.

Ние не помним какво се е случило преди 10 години и при всеки разказ възникват спорове дали е било така а, сме склонни да вярваме на нещо което се е случило преди 80 години! Да не забравяме че Византииските хронисти винаги са изопачавали историята в тяхна полза ... Не отричам написаното за Хитлер и нацизма на 100% но и не мога да го поттвърдя на 100%

Хубав човек беше, жалко че не удържа по-дълго. Нямаше сега 1% от населението и то е сащ да държат 95% от богатството в сврта.

Целувката на Юда !

На практика Хитлер е 1/8част евреин по майка. Факт.

От коментарите разбрах, че Хитлер въсщност ги харесвал еврейте, но те му врътнали номер... А, да, и холокост не е имало, разбира се... Жалко, че всичко си идва с упътване, иначе щяхте да си изсушите косите поне веднъж в микровълновата...

ВСВ е една изцяло чифутска история, където американските евреи са прецекали европейските. И да ти кажа, със всяка следваща открита информация по въпроса, все повече се убеждавам в изненадващата достоверност на тази на пръв поглед налудничва идея.

А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?

С целувката на детенцето от еврейски произход се доказва, че Хитлер не е имал причини които му се преписват да преследва и убива евреи. Това показва ,че някои друг или организация ;кръг от незнайни хора и с незнаен произход; стоят в геноцида срещу евреите. Може ли някои да ми каже кои са те.

"Победителите" са пренаписали историята както на тях и на кукловодите им им изнася... Ако Чичо се събуди и измете циганската и мигрантската сган, ще гласувам с 2 гласа за него.

нарита краварите и скръцне със зъби на рашките - и аз ще го призная. Светът ще стане... доста триполюсен, което от своя страна се доближава доста повече до истинската демокрация. Даже за европейски лидер ще гласувам да стане.

Българите са боклуци!

Ако се беше пръкнал по онова време, щеше да излетиш през комина.

Ако се беше пръкнал по онова време, щеше да излетиш през комина.

Ако се беше пръкнал по онова време, щеше да излетиш през комина.

А, е това е еврейска реплика, да си дойдем на думата :)). Искаше да кажеп, че сме гои.

мъгъли..

А за избитите над 100 милиона индианци в Северна Америка защо никой не говори ... всъщност това е една от многото измами на американците / евреите - за да заблуждават света .. а всъщност най големите зверства са точно от американците , като почнеш от самото създаване на америката , виетнам , кореа , близкият и далечен изток , африка и латинска америка .. там където има американски интереси , има бедност на народа , убийства прикрити като ''хуманитарна помощ'' и т.н. това е най долната нация на света и накрая всички ще си платят сметката ! FUCK AMERICA !!!!

За това пък за зверствата на Сталин и изобщо комунистите, знаем всички.

Разбира се , такива като теб се стараят да информират и дезинформират .. 5 стотинки на реплика ли ти струва съвестта ? Дано спиш спокойно .. Америка и банките ( повечето на еврейски кланове) са виновни за състоянието на света днешно време и за демокрацията и либерализация която доведе до тотално аморално общество , разруха на принципите и жестокост ! Но важното е че Русия ти е виновна ..

по собствените му думи (в моята борба), хитлер започва да мрази евреите чак във виена,преди това в родното му място редовно е влизал в спорове с антисемити обвинявайки антисемитите че разделят нацията на религиозен признак, което я прави по-слаба. хитлер твърди че техните местни евреи са с немско самосъзнание, докато виенските не са, и вероятно си е било баш така

Е то самия Хитлер е по майка еврейка. Самият той е спонсориран от клановете на Ротшилд и Рокфелер по пътя към властта. Също евреин е Хайнрих Химлер, създател на национал-фашистката идеология. и днес дори дъщеря му живее в Израел. И до преди 1939г задачата на Хитлер е била да заселва евреите от Европа в палестинските територии, за да се подготви създаването на Израел. Едва след приключването на ВСВ, всичко това се скрива и започва да се говори за зверствата на германския народ и избиването на евреи.Което не се е случвало. Но в резултат на тези манипулации, Германия е задължена да изплати огромни суми на евреи. Суми над 100 млрд марки. За сравнение, за убити към 2 млн цигани не е платено нищо. Всичко е една голяма измама, за сметка на германския народ, които са изработени много яко. А тази снимка просто потвърждава това, което се крие от обществеността. Не случайно в ред държави, особено в САЩ, отричането на Холокост се наказва със затвор. Което е абсурдно.

Е, иначе според тебе отричането на Труското робство би трябвало да се наказва със смърт, ама то е друго, нали? :))

Не ти разбрах коментара. И няма нищо общо. Турското робство е реален 500 годишен геноцид, извършван над българи от турци и евреи. Именно евреите са го организирали. Докато Холокостта е измислена бизнес машина за пари. Има много статии: "Кашата с холокостта", "Измамата Холокост". Това е фалшив начин да бъдат окрадени германците. За това всяко отричане и опит някой да разцъка измамата, трябва да се наказва със затвор.

и феминистките не признават турското робство - казват, че нямало такова, а е имало само руско...

Е, иначе според тебе отричането на Труското робство би трябвало да се наказва със смърт, ама то е друго, нали? :))

Имаше кадри от появяването на фюрера сред простолюдието, където му подадоха да подържи дете. Той го подундурка 5 секунди, след което побърза да си избърше ръцете в услужливо подадена му кърпа.

детето си е дете. изроди са тези дето искат 11 бона за снимка

Момичето е било болно, или се е заразило след целувката? Или тов. Ленин беше сифилистика?

Privet ot Orienta.Na hristiyanin doverie da nyamaş.Vari go peçi go i vse taya.

В кой свят живееш?Такива като теб разделят хората и са останали в развитието си в 14 век!

От заглавието не става ясно,какво е продадено.По-скоро излиза,че еврейката е продадена за $ 11000.

I az razbrah ot zaglavieto,che evreikata e prodadena xa 11000 $.no tova e tipichnia za neukite dir kvazijurnalisti slovored.Durzavata e prenaselena ot kalinki

Супер е Хитлер.

За благ човек признавам само трижди целунат от Папите.

Човееееек... :D