Член на ВСС: В SMS-а на Борисов до Панов има заплаха

В подтекста на SMS-а от премиера до председателя на ВКС, има заплаха, заяви членът на ВСС Калин Калпакчиев. Според негови колеги е недопустима такава намеса.

Обратно в новината

Коментари - Член на ВСС: В SMS-а на Борисов до Панов има заплаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във всяка нормална страна за такива записи, такива СМС-и, такова грубо погазване на авторитета и разделението на властите, такива игри и дебелашко държание щяха да хвърчат глави! Тия щяха моментално да бъдат маргинализирани и завинаги изхвърлени от политиката. Тук бостанът пляска и вика браво, журналята блеят в захлас. Боко е обида за моя интелект и за моя морал! Омерзен съм!

ако имаше истински съд тоя боклук боко отдавна да си беше на мястото с раиран костюм а малоумните българи го величаят и той си разиграва бабаитските селски номера

Къде са "протьестити" от "протьестна мриежа" - "умните и работливите"? Които се оказаха безработни лумпени, една година на по 50 лева за 2 часа разходки из центъра! Къде е опозицията? Нещо много плахо се държи? Къде е демокрацията, че не знам на кое му викат така у нас? Сега щнак Бойко му остава да направи поредния "подвиг", като наклепе Ирина Бокова пред ООН, за да не успеем ние да имаме Генерален секретар на ООН - БЪЛГАРИН! Ама как! Някой ще е по-велик от него! И няма да зависи от него!

за разделението на българските власти..Сека влаС си има бюджет и кадри..А кадры решают все!

Бай Рамадан, въртиш сучиш и все тази мантра за съдебната реформа. България е в криза заради съсипването на икономиката, разграбването на предприятията, тъпоумната загуба на пазари, закриването на важни производства и диктата на софиянци над цяла България. А това се случи, защото на времето на власт дойдоха неподготвени хора от СДС. Разни даскали, доктори, юристи, философи и прочие пасмина. Те не можаха да стопират комунистическите далавери с активи и дори се включиха с голяма охота в присвояването. Зер, ние ли сме най-будали, че да не напълним гушите. И точно тези крадци са ти ментори и съветници, бай Рамадане! Виж как "замезиха" тогавашните "корифеи" Костов, Софиянски, Бисеров и т.н. А да не говорим за келепирджиите на местно ниво, които разпарчосаха промишлеността на цели градове, области, с цел лична изгода. А нещо да кажеш за сина на бившия хасковски кмет, който е член на ДСБ и на когото баща му му купи депутатското място в циганските махали на областта!

За да е пълна болшевишката помия, която се претопля перманентно без креативност, трябваше да включите и тезата за наркоманията някъде между греховете, щедро изляти тук в насипен вид!

Остави тези неща в миналия век и се върни в сегашния: кое точно в изявлението на Кънев не е вярно и те дразни?

Дразни ме липсата на цялостна визия за развитието на България. Съдебната реформа не може да бъде самоцел. Сега ще я направим и всичко ще тръгне по мед и масло. Вторачването в една точка никога не води до добро. Все едно както ония си гледат пъпа цял живот. А ако се осъществи съдебната реформа, откъде ще вземем нови съдии, прокурори, адвокати и прочие кадри? Нали хората ще са същите? Нали ще бъде пак, ти на мен, аз на теб? Нали по шуро-баджанашкия метод се руши държавата ни? Погледът Рамаданов е не по-различен от тиквения поглед, в който основното виждане е да построим магистрали и всичко ще бъде наред в България. Как ще бъде наред, когато в държавата ни няма да има хора? Когато всеки си взема шапката и изчезва, колкото се може по-далеч? Нацията ни вече няма потенциал, няма ядро, от което да се роди наново. И това го предизвикаха ей такива празнодумци, като бай Рамадан!

"Това нещо Плевнелиев " го ложиха избирателите. Колкото и фалшификации да се правят по изборните резултати от червени и пембени правителства, президентът Плевнелиев показва достойно поведение и категорична евроатлантическа ориентация за България, което е вярната и желана политика от мнозинството българи! Достойно политическо поведение демонстрират и Радан Кънев и ДСБ!

Много принципен се изкарваш, та на човек чак му се навлажняват очите от умиление. Шъ ти повярваме, ако ни кажеш кой всъщност сложи това нещо Плевнелиев за президент на Р. България?! Не бързай, помисли преди да отговориш...

ТОВА Е БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА НАМЕСА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ В РАБОТАТА НА ЗАКОНОДАТЕЛНАТА, ЗАЩОТО Е БЕЗСРАМНО АФИШИРАНА! За това в демократичните държави се иска оставка на мин. председателя "немедлено"! Докога тази персона с манталитет на селски кмет ще представлява България пред света?!

По-скоро е намеса на изпълнителната власт работата на правораздавателната такава. Не че не се месят и в законодателната де...

Е и кукловодите бъркат, замайват се от успехите и какво? Failed. С една дума от толкова успехи, накрая вземат че се ....

Ха стига смехории бе палячо!За какви успехи говориш,ако нямаш в предвид разбира се единствено успехите му в удебеляването на личните му банкови сметки и успехите му в съсипията на държавата!!!!!

Като има зависимост, стани кажи кой от кого, но и го докажи!Но да трупаш дивиденти, на гърба институцията.....!Различните мнения, за реформа, прави ли ни зависими..., или несъгласието с мнението на определени политици и съди, за реформа е определящо, за зависимост?Пълна охлокрация от "реформаторите" Калпакчиев и Панов!

Ама ти си идеалист - гений! И не ти личи чий сол-тъ.ак си! Ама никак!

SMS-и написани на шльокавица само мене ме плашат. Паисий

Много съжалявам за г-н Панов ,но от думите на боко се разбира ,че той скоро ще "катастрофира".А кажете ми сега кой може да се справи с явлението"винету"След като тези които сме ги "избрали"са без очи,без уши,без чест ,без достоенство.

Тиквата прави гаф след гаф,издънка след издънка,някой от тях граничещи с престъпление,други направо са си престъпление.Докога ще търпим банкянския селяндур.Нека го пратим там където му е мястото-в затвора да си руча филията с мас и си рита мачлета-там има добро отборче.

Представяте ли си ако тиквата получи подобен СМС.То ще настане писък,че искат да го убиват,да го свалят от власт и т.н.Ще се впрегнат всички служби и наши и чужди за да заловят атентатора.А сега какво-нищо.Седнал на мястото на председателстващият ВСС тиквоча нахока жалките и смешни членове на съвета,накара им се и ги покани на другия терен.Пълна пародия.

Новото преставление на театър"Булгаристан"!Пошлост,наглост и безмозъчна простотия в лицето на главният артист,ФЕОДАЛЪТ Бойко Борисов!Нима вече има човек в България,който да не е наясно,че упадъкът,деградацията и формирането на образ на "Бананова република" на държавата ни,се дължи основно на индивида Борисов!Това създание влага цялата си енергия,в съсипването и задлъжняването на държавата ни,което разбира се води преди всичко до неговото лично обогатяване и охранване!Думи,като промяна и реформа в съдебната ни система са фасадно прикритие на феодалната му власт и тоталната му намеса в същата тази съдебна система ,пряко зависима от неговите лични желания и съвети!Докато на това същество се дава възможността да определя съдбините ни,в България ще управлява мутренско-мафиотски режим и държавата ще продължи да се обезличава!

Много точно написано!

Кукловодите искат да го сменят, но пък той не се дава. За това ли се е борил?

Пауна да си седи в сараите, нестава за премиер ...

Ако чакате съдебната реформа да се случи, това я се случи, я не. Случването е Божа работа. Дай Боже уважаеми неграмотни писачи, съдебната реформа да се осъществи, да се проведе и пр.

Каква съдебна реформа очакваш ти в диктаторска държава?

gangnam style

Така е,този Борисов е като Кадафи.

до кога ще мълчите бе,овци ?!до кога ще ви щави тиквата ?!

Разбира се, че препратения SMS от Борисов към Панов си е чиста заплаха, демек Панов да не предлага Борисов да отговаря пред ВСС, защото той си има свои хора там и Панов трябва да мълчи! Това е абсолютен рекет от страна на премиера към съдебната власт. За такива скандали в демократичните държави обикновено се подава оставка!

Да не се забравя, че като начало трябва да се открият и обявят агентите под прикритие на мафията "ГЕРБ" във ВСС.

георги дренчев- човека който е баннал повината фейсбук ли ? Мерси, няма нужда. Да ходи да си харчи паричките и да не бута акъл на всякъде.

Май са решили да го довършат Тиквунчо. Последния запис е тотален хит. Сега го четох и е доста интересен. Кой ли ще назначат американците след падането на Тикваня?

Радан беше подготвен, но той се дъни, макар че се старае отчаяно. Но спокойно - американската глобална "демокрация" има резерви във вътрешния джоб.

Чакайте промени в Б-я на куково лято.

оставка и съд за мутрата ако има въобще павосъдна система

Бойко Борисов нахлува, нахлува в Народното събрание, нахлува в Съдебната Система, нахлува, в която телевизия си пожелае. Бойко Борисов командва с есемеси. Командва Съдебната Система, командва Народното Събрание, командва собственици на медии и журналисти. Христо Иванов говори за конституционна реформа. На коя конституция, бих желал да го попитам? На тази, в незачитането на която, помагаше с присъствието си. И Врачанският прокурор е получил есемес Вяра Анкова е получила есемес, неколко пъти. Борисов можеше да избере да се отърси от слугинажа, който му пише СМС, и от политическата зависимост от Първанов и Пеевски. Той обаче реши да върви с тях и да получава СМС-и. Радан Кънев Това е късен соц и притчата, за добрият бай Тошо и лошата милиция. Не мога да разбера защо Лозан Панов си е записал телефона на Орешарски, под името Б.Борисов? Христо Иванов дали ще ни покаже есемесите си от Борисов, или ще се прави на страничен наблюдател? георги дренчев

еорги дренчев- човека който е баннал повината фейсбук ли ? Мерси, няма нужда. Да ходи да си харчи паричките на топлите морета и да не бута акъл на всякъде.

Цяла България и всички трезво мислещи българи виждат какъв "неподражаем" премиер имаме и на какво ни прави, и не само народ и институции, ама си го траем и му се наслаждаваме. Таково пазарско поведение на премиер по света е недопустимо.

откъм съдебната независима власт, видяна през погледа на култовия автор Георги Дренчев: Боце, аре лек път! Лошото е, че няма да свършиш в затвора, където ти е мястото.

БРАВО НА ТОЯ ОТ ТАЗИ КОМИСИЯ АКО ИМА ОЩЕ ТАКИВА НЯМА ДА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ БОЙКО ДА СИ ВЕЕ БАИКАРА И ДА ПРАВИ ВСИЧКИ ЗА СМЯХ ЦЕЦКО С ПРИСЪДА И Е В ПАРЛАМЕНТА НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА БОЙКО С ИЗДЪНКАТА ЗА МИШО БИРАТА ОЩЕ ДА ТЪРКА НАРОВЕТЕ НА ЦЕНТРАЛНИ А НЕ ДА СЕ ПРАВИ НА МЕСИЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

Нови записи по Яневагейт: Борисов купил къща "в Барселона" за 1,5 млн. евро на своя метреса!Коя ли е тя?

Вижте дискусията във ФБ ! - Ледът Е Спраскан .

КАКВО Е ТАЯ СУМА ЗА НЕГО КАПКА

За Протокола : - стъпка Първа е Неслучайно Първа. (Тотално СКРАПИРАНЕ на Вонята която 'наште' Целево шлякат Навсякъде)

Ебаси изтрещелите глупости! Ти трепеш Бойко по изтрещялост.

Председателят на ВКС Лозан Панов: Ще продължа да изказвам мнението си, независимо от проверки, заплахи, медийни операции Респект Тези дни тук се чуха много упреци, че този човек също е избран от модела #Кой. Обичайното хейтване. Аз предпочитам да мисля, че въпросният модел жестоко се е прекарал с този избор. Лозан Панов демонстрира еманципация, която единствено е възможната надежда за реформа в съдебна система

loyola

Този ВСС е избран от Пеевски и Красиьо Черния. По тази причина трябва да се освободи на 100% и да се заммени с нови хора.

"XVI. Обществото, в което не е осигурена гаранция на правата, нито е строго определено разделението на властите, няма Конституция." Интересното е, че в повечето преводи на български език на този текст от френската ДПЧГ е употребена думата "разпределнието" на властите. Не драги мой преводачо властта не се разпределя в демократичните общества. Авторът е имал предвид разделението на властите. Разпределя се баница - както е в България или пай, както е в Щатите. Властите се разделят - както е по демократичните общества. От събитията става ясно, че няма нищо за изменяване във връзка със съдебната реформа, тъй като българското общество понастоящем няма конституция.

Заключението ти Данчо не е верно!В България си имаме конституция и тя съвсем не е лоша,ако всичко се спазва според нея!Ако властите са разделени точно както е по конституция и всяка власт е самостоятелна и осъществява своята дейност самостоятелно и независимо от другите власти!Ако се спазва нашата конституция,нито един от сегашното правителство няма да е на свобода,но уви,основният закон на всяка държава,а именно -конституцията,в нашата страна е неглижиран и безпредметен!Безгласен атрибут!

Тоест въпреки първоначалното ти оспорване на твърдението ми и ти в крайна сметка, както и ДПЧГ ми казваш, че обществото ни няма конституция.

Нямам един грам съмнение, че Б.Б е патологичен лъжец! От тези, които изричайки лъжата са убедени, че това е истината, нещо като раздвоение на личността. Не знаех обаче, че това е заразно и вече цялата ОПГ ГЕРБ са заразени без възможност за лечение. Тази сутрин с изненада научих по национална телевизия от виден герберски депутат, член на комисията по национална сигурност, че България е мощна военно-авиационна сила, а ОПГ ГЕРБ ще я върне като такава на световната сцена!? И всичко това само с един, единствен, ремонтиран самолет! На фона на това кражбите на пари в България само за една година са колкото трябват за закупуване на няколко ескадрили с чисто нови самолети. Някои хора са за присъди без спомен за опечалените. Не се сещам за друго лечение на подобна арогантност

да обясна на простия народ каква е целта на СМС-а: Целта е да се забрави разговора между "Двете Каки", който въпреки едната да признава, че се е случил, а другата да не си "спомня" се оказа "долна манипулация без последсвтия за никой."

Както е тръгнал Борисов със главата напред на Опрасква всички,скоро ще му валят по главата Кибабчета:)

не съм политически анализатор но от последните субития в България личи неистово желание на много хора по върховете нищо в тази държава да несе променя

Хах излагат се сериозно, въпросът е кой е по-смешен и корумпиран-мършите от всс или бойко борисов...Конкуренцията е сериозна между тях.

Пиша това не за тези, които са тук (във форума) по задължение, а за тези, които действително се вълнуват и възмущават от случващото се и за тези които не приемат лъжата наречена "живот", която ни определят да живеем. Така нареченото дясно в България е подменено още 1989, а по-скоро няколко години по-рано в стратегията за създаване на удобна и послушна опозиция, която в критични за кукловодите моменти ще прави "нелогични" за избирателите си "гафове" и "политически грешки", които ще гарантират статуквото. Сега се замислете и ще намерите отговорите, кой какъв го играе през всичките тези години на "прехода". Ще си отговорите и защо само ние не мърдаме напред като икономика, като жизнен стандарт, като правосъдие. Дори темите на политическите ни боричкания са едни и същи толкова години. Правят ни на идиоти. Жалкото е че успяват до този момент... А какво ще стане утре? Зависи от всички нас. Ако има истинско дясно (не генетично създадено в някоя политическа лаборатория за стратегии) може и да тръгнем. Истината е, че повечето хора са за промяна. И ако тези хора намерят своя истински изразител на интересите си - все още ще има надежда.

Мутроченгето да си ходи в Бистрица да рита топка и да остави държавата на мира.

ТОЯ НЯМА ДА Е ДЪЛГО В ТОЗИ СЪВЕТ ДО 6 месеца ЩЕ ГО РАЗКАРАТ СЕГА Е НА МЕРНИКА ТОЙ НЕ ЗНАЕ ЛИ С КОЙ СИ ИМА РАБОТА

нагъл и гнусен! Няма ли кой да му тегли ножа на това угоено 150 килограмово прасе! Само мас и простотия!

това е 180 кила Бик Боко Телето той за това живее.бъченца- пиченца лиленца куненца и тн вся осталньая сволоч

Нещата са прости! С изпълнението си вчера Боко каза на Лозан Панов - Не ми репчи, не ми се бъркай,не ми се монай из кракат, че ще те наритам! Тук (ВСС) повечето са мои хора и аз ще стоя над закона и конституцията. Ще си правя каквото искам и съм НЕДОСЕГАЕМ! От мутра како друго да се очаква?

Къде е Брюксел сега? Премиерът заплашва член ВСС със СМС-си. Доказано и признато. Къде сте "демократи" от ЕК? Искаме помощ, за да се освободим от мафиота, който ни назначихте за "премиер"!

Ми тая мутра по същия начин и убийства поръчва... Нищо чудно.

Внимателно анализирайте колко и кои личности бяха убити когато Б.Б. беше главен с-р! Проанализирайте какво стана с бизнеса на божепочившите разстреляни ! Веднага ще ви светне пред очите за какво иде реч! В същото време Б.Б. "трупаше" активи пред чорбаджиите си и у нас и на Запад! Това е положението Минке! Със сегашното си осиране този човек подсказва, че вече изпада в политически делириум и става неуправляем! Да му мислят кукловодите! От тук насетне очаквайте водопад от издънки като в крайна сметка....ще го подменят! Той е вреден вече и за ТЕЗИ чиито поръчки изпълнява!

"опорна точица"- никога с тъпотията ти НЯМА ДА СТАНЕШ ДОРИ ЧЕРТИЧКА. Ще изчезнеш дори като такава - БЕЗРАЗМЕРНА!!

Aко на хората им са отворени Духовните очи ще виждат това което другите не виждат..но затова трябва да четат Учителя Дънов и Библията и по този начин ще повдигнат и другите около тях този с прекора Падишаха наистина превърна МС в кочина и ХАРЕМ..това не е тайна вече и за слепите в България.. Наглоста му няма край..това ми напомня за КАЛИГУЛА .по домакинска книжка всички се привикват и оПРАСАТ в харема в Банкя.. Вече не е КОЙ .а кой кого още не е !?

чиста заплаха. Лозане, аз зная какво правиш във ВСС, какво говориш и какво искаш - внимавай! МУТРЕНСКИ СПОСОБИ ЗА СПЛАШВАНЕ. Ама Лозан взел че не си мълчал и го УЛИЧИ. Първо в намеса в работата на ВСС, после в заплаха.

ЕСТЕСТВЕНО, че има заплаха. Мутрата казва: "Имам хора навсякъде, знам, че ми мътиш водата, ще пострадаш. " Само герберлив с промит мозък не би го разбрал. Мутрата ББ за пореден път грубо нарушава законите и изнудва високопоставени държавни служители. Би трябвало да последва оставка на кабинета и масови протести.. но в България това няма да се случи.