Справка за избирателната секция - в нета, чрез SMS и телефон

Възможност да направят справка за номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите за президент и референдума ще имат всички български граждани

Обратно в новината

Коментари - Справка за избирателната секция - в нета, чрез SMS и телефон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Надушвам тъмна сделка.... Част от парите операторите ще дадат като награда на спечелилите изборите... Избори идват... пари трябва да се правят.... Ако някой знае за какво са му тези крадливи и безхаберни политици - нека да обясни.... Не Ви ли омръзна, да четете, как някой си кмет или депутат и пр. усвоил неправомерно пари.... Имало повдигнато обвинение ...., очаква се съда да ...... го освободи, а народа да забрави...

Мога ли да попитам как възрастните хора които нямат тези електронни пособия ще разберат къде и как да гласуват?

Ще питат внуците. И без това не могат да си намерят името на чаршафите с имена и ЕГН-та, отпечатани по витрините на големите магазини в района. Да се обадиш на посочения телефон не е толкова трудно. Телефони могат да ползват нали?

Нямат телефон? Или лична карта да си видят ЕГН-то? Едва ли си сменят всяка година адреса, за да са по-близо до гробищата или до публичния дом. Аз да те питам, как ще идат да гласуват, тогава?

Se taia

Еее, най-накрая нещо, което да работи.

Не разчитайте много на ГРАО. Даденият линк е точен, но информацията, НЕ! Проверих се по ЕГН, излезе: "Избирателна секция 19 обл. СОФИЯ, общ. СТОЛИЧНА ГР.СОФИЯ, район СРЕДЕЦ 9 ФЕГ, бул. "Патриарх Евтимий" 53 (Точният адрес на секцията е предоставен от общината)." Да, ама Френската Гимназия е на: бул. "Патриарх Евтимий" 35, където е Избирателна секция 19 ;-)))

Не се притеснявайте от този ROOT сертификат, който сайта на ГРАО, ще Ви поиска, НЕ ГО ИНСТАЛИРАЙТЕ, просто кажете на браузъра си да го приеме (Apruve). Просто е, гласувайте, ако решите.

Требвало темерут сертификат. От тук изниква екзистенциалния въпрос на темеРут Колева требва ли и сертификат?

Не се притеснявайте от този ROOT сертификат, който сайта на ГРАО, ще Ви поиска, НЕ ГО ИНСТАЛИРАЙТЕ, просто кажете на браузъра си да го приеме (Apruve). Просто е, гласувайте, ако решите. P.S. Няма нищо общо с Рут Колева ;-)

SMS 1,20 лв. без ДДС.

това къде го прочете ?

Толкова таксуваха на предните избори... а уж беше според тарифния план.