Панов получи от Борисов SMS с вътрешна информация от ВСС

Председателят на ВКС Лозан Панов обяви пред ВСС, че е получил SMS от Бойко Борисов с вътрешна информация. Премиерът отиде там и го обвини в политическа атака.

Обратно в новината

Коментари - Панов получи от Борисов SMS с вътрешна информация от ВСС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Магистрат пред Фрог: Правят ни на маймуни, като ОПГ сме 14.01.2016 Всеки ден ни правят на маймуни. Ние сме повече от организирана престъпна група. Това изплака пред Фрог нюз магистрат, който се е занимавал със знакови дела. Умишлено не споменаваме името му, тъй като срещу него се води активна кампания от членове на ВСС и хора, близки до модела #КОЙ. За мен ще бъде чест този ВСС да ме уволни. Не искам да ме наказва, а да ме уволни. Това ще е доказателство, че съм направил всичко, което е по силите ми, за да се противопоставя на мафиотския модел. Няма ден, в който срещу някой колега да не се образува дисциплинарно производство за щяло и нещяло. По-страшно и от времето на Бай Тошо. А си казал нещо срещу главния прокурор Сотир Цацаров и хората му, а са те подгонили. Всичко се знае и се носи нагоре. Слухти се, докладва се. Имаме чувството, че службите са навсякъде. Не се издържа, каза юристът. Дори и най-близкия до #КОЙ отдел "Първи" в Столичното следствие взе да се пропуква. Хората там взеха да ги карат такива неща да правят, че самите те започнаха да се страхуват. Килърите пасти да ядат в сравнение с това, което ни се възлага да правим. Вижте дали всичко не се носи на Пепи Еврото /бивш шеф на Столичното следствие/. Вече нищо не граничи с човешкото. Никой в държавата не в състояние да се пребори с тази мафия. Права е Владимира Янева, всичко, което казва в разговора си с Ченалова е точно така, заключи той.

Е как искаш мошенник, лъжец и престъпник да каже истината и да се държи достойно!

С какво право една мутра, па била тя и лансирана и инсталирана за прмиер от ОПГ на едни ДС-КГБ генерали, и сарайско-библиотекарски и други мафии, ВЛИТА НА ЗАСЕДАНИЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ, НА ВСС, С НЯКАКВИ ЛЪЖЛИВИ И ИЗМИСЛЕНИ ДОВОДИ И ЖАЛКИ ПРИЧИНИ - някакви си SMS-и от негови и капии на мафията във ВСС, ЗА ДА РЕКЕТИРА И СПЛАШВА СЪДИИ, ВСС И ПО-КОНКРЕТНО СЪДИЯ # 1 В ДЪРЖАВАТА? И крик съучастниците си и мекерето, което в угодничеството му е подпалило фитила с лъжлива и изкривена информация (но дори и да бе вярна, не е в това въпроса, не е там работата), и оонеже на мутрата толкова й е акъл аи патологичното его и самовлюбеност, изпраща съобщението да сплаши съдията, а след като разбира, че е разкрит ПРАВИ ЕДИНСТВЕНОТО, НА МОЕТО С СПОСОБЕН - ОТИВА ОТНОВО ДА ЗАПЛАШВА И РЕКЕТИРА, разчитайки, че каот се изправи лице в лице с хората те ще клекнат и ще се уплашат?

Кой написа смс-а до Борисов? Кой уши байрака? Кой му тури знака? Смърт или свобода? Нито я колете, нито я бесете, Жива ми я доведете. Аз да я питам, питам и разпитвам Кой уши байрака? Кой написа смс-а до Борисов? Айде провикна се Райна Попгеоргиева от Панагюрище: Щете ме колете, щете ме бесете Аз съм Райна Попгеоргиева. Аз уших байрака, аз му турих знака: "Смърт или свобода". Аз съм Райна Попгеоргиева.Смс-ът е пратен от член на ВСС. Знаем кой е написал СМС-а до премиера Бойко Борисов, кой го е информирал в реално време по време

Баси латиноамериканската сапунка. Братя, от тази история с есемеси премиер- съдия-съдийка и прочее изскочи гадната истина, че ни управляват, яхат и стрижат изключително прости и мижави боклуци, които иначе ни пудрят денонощно мозъците с мантри за решаващи доклади на еврокомисии, гиганстки реформи и руски агресии

Това са мутренски номера, понятни само за мутренска психика.

Все едно Ценко Чоков управлява селото как беше. Съвсем изтъпяхте, ченгета скапани.

За пореден път се видя, че тая тиква Борисов трябва да си ходи. Както казва каката Бъчварова СТИГА ВЕЧЕ.

Това е едно стадо от примати, което е овладяло държавата ни. Помните ли филма "Планетата на маймуните" с главен герой един Урко? Днес този Урко управлява България и е време някой добър режисьор да направи филм "Държавата на маймуните". Баце е неоспорим за Урко. За ролята на Мата Космата ще има много кандидатки - тетки, лилета и прочие, ама Баба Бъчи - Шматката ги слага в джоб.

valentor

представяйки си огледална ситуация изпадаме в ступор: единият от равните нахлува в заседание на мин съвета и ...

Муууа-ха-ха! Великият Ленторез, пишещият с един пръст на клавиатура СЛУЧАЙНО Е ПРЕПРАТИЛ/СЛАЙДНЪЛ (от супермодерния не за по акъла Му телефон!) НА ЛОЗАН СЪОБЩЕНИЕТО, КОЕТО Е ПОЛУЧИЛ ОТ НЯКОГО ВЪВ ВСС!!! ПО-СМЕШНОТО Е, ЧЕ ЛОЗАН НАЙ-ВЕРОЯТНО Е ВИДЯЛ ЛИНКЧЕ КОЙ ОТ ВСС Е ИЗПРАТИЛ СЪОБЩЕНИЕТО КЪМ ТИКВОНИЙ ВСЕМОГУЧИЙ!! Извод: Не яжте сланина, а само филии с мас!

За сетен път стана ясно че ВСС толерира престъпността от всякакъв вид. Вместо да накаже виновните, той замазва истината и прекратява търсенето й. А горкият наивен (?) Лозан Панов, така ли ще оправи гнилата система?

Крайно време е Лозан да спре със сутрешните кросове.Дано да няма и куче завалията,че кой ще го разхожда?

Въпросът е, не КОЙ го е пратил на борисов, а защо той го праща на Панов?

понеже е прост, се е объркал или пък е искал да покаже, че той има очи и уши на всякъде и няма да има лабаво. И в единия и в другия случай е ужас - мафия, отчаяние и трагедия и воля за борба.

Не знам "КОЙ го е пратил на Борисов", но знам, че ако това сме ти или аз, досега да са ни разкатали фамилиите. А "той го праща", защото е запикал очи и не му пука от никого и от нищо. Ама ние отдавна го знаем, че е безцеремонен, нали?

как кой все ще се намери някоя опраскана кака

Нищо няма да стане и сега...Ще излезе че и това е "манипулирано" както всичко свързано с усирането на това нещо наречено министър председател... Просто от този нагъл мафиот единствено Сретан може да ни отърве!!!! Или Бог да се смили над България и да му изпрати полагащото му се....

Този Панов става смешен.......не напразно след псевдокатастрофа се е покрил и ходил на врачка......

между КАКИТЕ!!! Навътре с работата на ВСС си го каза: "СМС-а потвърди това, за което КАКИТЕ СИ ХОРТУВАТ!!!" За КОНСТИТУЦИОННАТА КРИЗА, която бръже се смота под килимчето - трябва ли да се говори.. НО В БАНАНОВИТЕ РЕПУБЛИКИ е така.. Има много банани на тезгяха за ЛЕМУРИТЕ!!!

"Доброто и злото са въпрос на избор, а свободата е по природа. Като председател на върховна институция видях как бяха бламирани ключови промени в Конституцията и беше мой дълг да говоря. Мълчанието те прави съучастник в това, с което не си съгласен. Мълчанието прави хората страхливци", Позицията на съдия Панов е много по-достойна от тази на Борисов. Искам да ви обърна внимание че според Наказателния кодекс и виновното бездействие е престъпление, въпреки че действията на г-н Панов са по-скоро в областта на морала. Не приемам забелжеката на Борисов за политическа намеса, по-скоро не му изнася истината.

Докога Бай Ганьо ще търпи това престъпно лице Борис Бойков??? То не беше Мишо Бирата, то не беше прокурора Кокинов, сега и този смс. Докога? До къде трябва до потъни в лайна Борис, за да проумее, че мястот не му е в Министерския съвет, а в Централния софийски затвор доживотно. Никой ли не помни тъмното му престъпно минало? Ужас!!! Нема такава държава!

Абе на тоя пич защо телефонът му е на немски език? Той не е ли българин? А и вече няма телефон без български.

Айфоните нямат :(

бързичко свалихте статията за най-големия скандал в европейска държава сигурно от поне 20 години

Френския посланик мосю Каберне Совиньон, какво изихка по въпроса. Има ли гнила ябълка начело на държавата.

ЦЕЛТА НА ЕСЕМЕСА Е: ВНИМАВАЙ ПАНОВ - ВСИЧКО МИ СЕ ДОКЛАДВА, ЗАТВАРЯЙ СИ УСТАТА. ТАКИВА СА ГОСПОДА МЕТОДИТЕ В Б-Я, МЕТОДА НА БОРИСОВ НАСЛЕДЕН ОТ ИПОН....

Съгласен!!! Е, и?

Пак мрънкат,че Панов им клател държавата.

VIPER

Абе вие в кой свят живеете ? Каква е тая утопия , дето я повтарят от 25 години ? Независим съд ? Независима прокуратура ? Независими основни медии ? Ми че в никоя държава го няма това Хеле пък в най-демократичните... Разликата е само в каква степен са зависими и от кои хора

обаче панов как го изненада а :))))) едва ли боко е очаквал съдия да му се опъне :)))))) панов президент!!!!

Абе ша поумнееш ти, ама трябва време!

предполагам че и планктона мисли нещо за кита но на кита какво му пука??

Еееех ,Бойкоо,Бойкооо..,що ти требва Таралеж да си туряш в гащитее...!?Сега Не можеш да го извадиш , а яко може да те одращи...!?

Споко! Този дебел таралеж, заедно с Бойко ще отидат на бунището!

Навярно това е САМО ЕДИН ОТ ВСИЧКИТЕ смс-и ,които е получил и от останалите членове на ВСС.По стил най се доближава до този на Тико.Затова го е избрал.

на книга има разделение на властите на книга сме в нато на книга има пазарна икономика конкуренция на книга сме в ЕС ама не сме! ние сме дълбока азия

Ако главния прокурор остави това , и направят опит за замитане под килима, това вече е недопустимо . Това вече е скандал в който и той и Борисов трябва да си ходят и никога вече на власт. Това не може.Няма как да се скрие не само от обществото но от света от ЕК и т.н. Няма как, този път измъкване няма и трябва да се действа по закон, да се види , кой е автора на есемеса защо ,защо Борисов го крие и т.н. Тук вече грозотията и лошия пример пред народа лъсва с цялата си милиционеромафиотска малоумна престъпна усмивка. Младежта се обезверява ,народа се разлага, така не може,просто не може. Този път на ход е главния прокурор и дано бъде достоен и смел да изпълни закона, нищо друго не се иска от него.

Нищо няма да стане и сега...Просто от този нагъл мафиот единствено Сретан може да ни отърве!!!! Или Бог да се смили над България и да му изпрати полагащото му се....

да са му хакнали телефона. жината затва носи най простите..на джава. по сигур е.

Прокуратурата да се сезира НЕмедлено и извика тоя нагъл и очевидно много ядосан представител на изпълнителната власт и го постави на мястото му...- разпита подробно и да си каже от къде/това е най-важното../е получил СМС-а и покаже къртицата във ВСС ,която му донася информация и сезира Съда...!?

ДЕ ДА БЯХА ВСИЧКИ КАТО ПАНОВ, ХР.ИВАНОВ, КЪНЕВ И ПЛЕВНАЛИЕВ ...... ЗА КАКИТЕ - АФЕРАТА БИЛА БЛЪФ ЗАЩО????? ЗАЩОТО ТАМ СА ЧУВАТ ИМЕНАТА НА БОКО, ЯСЕН ТОДОРОВ, ЦАЦАТА ....... А ЧЕНАЛОВА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КАЗА, ЧЕ ЯНЕВА С МЪЖА СИ Е ХОДИЛА У ТЯХ И Е ДАЛА ПАКЕТ С ПАРИ - ЗАЩО ????????

що го пропусна. САМ БОЦКО СИ ГО КАЗА - ИМА ТАКЪВ РАЗГОВОР!!! И ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ!! Както и в случая с НЕЗАВИСИМИЯ ПО КОНСТИТУЦИЯ ВСС..

Поредно осиране!

Започна да мирише...пак...и докога?

5-10 милиарда от джоба ни. ни са притесневай. да не боли.

цинизмът на тъпото говедо от банкя НЯМА ГРАНИЦИ!

може би стана по-ясно защо не мина предложението за промяна на конституцията на министъра и на РБ а мина това на първанов и дпс! за да може да се влияе на съдиите!!!

и първият, който го ползва е Боко, казваш?!Не да се влияе, той направо ги строява какво да правят!

Онова, което явно най-много вбесява Борисов, е че съдия Панов използва публичността , за да разобличи задкулисните методи на управление. За целта той показа пред журналисти електронно съобщение, получено от телефона на самия Борисов, от което е видно , че някой член на Висшия съдебен съвет доносничи на премиера как върви работата в този независим ( по конституция) ключов орган за здравето на съдебната власт, болна от корупция и политическа намеса.

не разбирате той не е доносничил той е рапортувал! на МП! което е разбиване на държавността!

Dir, този SMS или го баннете или го транслитерирайте. Такава е поне вашата политика и на всички форумци.

не писал сам таквоз!

На синия пикчърс топлефт.

Бравоооос ,бате Бойкоооо..!!!Ти доказа за сетен път ..,че съдебната власт и ВСС в България са зависими от ТЕБ и ги е ...мнооого ..страх от теб,въпреки ,че Съдебната власт у нас е НЕЗАВИСИМА..!?Ти доказа на практика ,..че това Не е така ...,че ТИ си Едноличен командир-тоталитарчик на всички властиии, асколшууум...!!!

доказа се че МП влияе директно на съдебната власт! пълна смяна на властта и съдиите!

VIPER

Пълна смяна на материала , ако питаш мен

това може да се случи само в руска губерния българия!!! ако панов не беше изкарал смса боко щеше ли да каже че има хора във всс???????

Смешник! Каква руска губерния търсиш в България? Ако не знаеш, ние сме пълноправни членове на скапания ЕС и още по-скапаното НАТО!

че са скапани. иначи ние..каде?

Боко никой не го е викал ,за да тича там и прави скандали! Все пак футболер 1 не може да тича по-бързо от SMS-а.....

Пак добре че не ги е нашляпал по ...

Как да не еважно кой е къртицата, бе Боко?Мисля, че това е най-важното - кой е този, който изнася вътрешна информация от ведомство, което е независимо от изпълнителната власт?

Борисов трябва незабавно да бъде разпитан от прокуратурата, по случая да се образува наказателно производство. Ако Борисов откаже да се яви на разпит пред разследващите органи да се задържи и се доведе принудително ако е необходимо да се ползуват и помощни средства. Да се установи автора на посоченото съобщение и пътя на съобщението,дееца ,целта и участниците ,както отношенията между тях. Срок 7 дни. Това трябва да се извърши от прокуратура и следствие, да видим каква ще я замитат сега. Това е сериозен скандал.

че и жината иска да ма пита за една.. да сложим нещо на масата за примирие...

Нагла мутра! Разбираме,че никой в тази държава не може да му се "меси "на Тиквоча. Нито съдиите за съдебната реформа нито обикновените хора. Защото всичко в тази държава е на Боко (и свиньо)Лична кочина за ползване на отрепките от СИК.

нема да обижда сокола! да са извиняваш одма. пропускаш една чаша на земята за умрели от алчни идиоти.

не шефа на мвр, а прокурорите да се избират от гражданите. внимавайте с риферендума на дългия! не е слуаен и безплатен. тръгне ли не са знае кой за кво ша е гласувал. без да знае.

Този глупак, не разбира,че не той е властта в държавата. Той е само изпълнителна власт- първи министър и нищо повече. Държавната власт се изпълнява от трите власти, законодателна ,съдебна и изпълнителна. Упражнявайки заедно ,едновременно и съвместно властта ,всяка за себе си в името на народа трите заедно упражняват държавната власт. Не Борисов, той не е началник на никого от другите власти , както и те не са му началници, но отношенията между тях са урегулирани със закон не с есемеси и малоумни глупости. Този прост човек е заплаха за националната сигурност но не го разбира. Той не разбира, какво е това правова държава и от там заплахата е съществена, поставя под заплаха самата същност на правовата държава. Той това не може да разбере и никога няма да схване. За това сега прокуратурата , трябва да го призове ако трябва и принудително с една милиционерска кола и белезници и да го разпита по въпроса и да му изследва принудително моб. телефон и т.н. . Няма никакъв проблем по закон , това да се свърши . Да видим. Това не му е парламента, ако иска ще ходи да го разпитват , ако не иска няма. Тук могат да го задържат както си искат без проблем и ще дава обяснения като поп , така както всички граждани на републиката. Аман от малоумните му простотии,занимава се с есемеси като тинейджър. Той не може с председателя на ВКС да си пише есемеси ,този глупак се е побъркал, това е недопустимо.Това не му е Владимира Янева,тоя не схваща нищо . Това не е реда по закон за препращане на съобщения, тоя съвсем се е объркал и проблема е ,че поради простотията си не го разбира. Само оставката е решението и това трябва да го знаят добре подкрепящите го милиционери и т.н те си знаят кои са. Не може така ,бе хора. Има проблем, голям проблем . СТИГА ВЕЧЕ, С НЕГО СКАНДАЛ СЛЕД СКАНДАЛ. ПРОКУРАТУРАТА ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ , НЯМА КАК.

ТОЙ законодателната власт я е хванал чрез превеса на депутатите си в Парламента, от само себе си се разбира, че изпълнителната власт си изцяло негова собственост, значи остава съдебната, която той иска да завладее, чрез свои хора,чрез квотите, които да са повече от "инакомислещите"!И толкова-има си ги и трите власти!Позволява го самата система на "демокрацията"!Нищо по-различно от тоталитарните режими-само някои понятия са променени, не и същността...

моментална оставка на съдията, изпратил SMS-а!

да, къртицата - на светло и шута в задника!

Май пак ще питаме КОЙ ? ........ти прати sms-са

Кого ще питаш? Цацата ли?

НЕ Е ГО ПРОЧЕЛ ДО КРАЯ!! Туй "НЕ ГО ПРИЕХМЕ!", ако го бе прочел можеше и да не ходи до ВСС-то.. При това нийде в СМС не пише КОНГРАЧУЛЕШЪН!! Що ли е спрял да чете или другото да предполагаме - НЕ Е МОГЪЛ ДА ГО ПРОЧЕТЕ..