Видни републиканци зоват да не се гласува за Доналд Тръмп

Петдесет изтъкнати експерти по сигурността от Републиканската партия (РП) описаха Доналд Тръмп като некомпетентен да ръководи страната, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Видни републиканци зоват да не се гласува за Доналд Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъмните балкански субекти които се пенят че поддържат Тръмп би следвало да се информират че техния любимец многократно се изходи че не би било зле да се използват ядрени оръжия в разните конфликти, които той възнамерява да почне. Аргумента му е буквално: "Ами защо ги имаме тези ядрени бомби след като не ги използваме"

мноооого правилен ход! По-дорбе ужасен ксрай, отколкото ужас без край. Давай Тръмпи. Удри с ядреното

Кен Лий

За скопени плазмодии като тебе може и да е приемливо. Повечето нормални хора имат деца.

Споко, хилъри ще го докара дотам без заявления, само с хибридна война ще постави Китай и Русия в безисходица.

Тая дъртата хилари по колко е платила на тия 50-тимата да оплюят Доналд Тръмп ??? Браво на Тръмп - бъдещият президент !! Соросоидите газ пикаят, препоръчвам им да скътат някой долар настрана, че ги чака голямо куркане на червата от глад !

Май ще се окажат верни разни "конспиративни теории", че Доналд ще го скрият (инсценират) , за да не участва повече в това шоу. А изборите така и няма да се състоят!...

Значи този явно се готви да им бръкне много яко в задника. Няма друга причина да са толкоз активни.

Света ще стане интересно място ако Тръмп стане президент. Само че няма да стане. А Клинтаница така ще осере Белия дом че ще има да мирише с десетилетия. С две дума "Ебаси мамамата". Дупе да му яко на света през следващите 20 години. То не е Клинтаница, шантавия Тръмп, Диктатура ислямист Ердоган, ИДИЛ, Исляма, Путин, Северна Корея дето ще стъпва на Луната, шибания капитализъм, световното лицемерие, все по-голямата несправедливост, свръхпроизводството. И пак ще кажа "Ебаси мамата".

Ами за хората с прилична квалификация, почтеност и трудолюбие няма значение кой е началника, проблемите са за останалата популация, която е най-недоволната и тя прави "промените", които се струпват на нейната глава.

още в началото бях учуден от действията на републиканците с номинацията на човек който не е е от кариерата т.е. непредвидим и резултатите не закъсняха.

Както обикновено, Тръмп е обективен, точен и прав. Днешният американски истаблишмънт явно е ужасно уплашен - появи се кандидат, който не се страхува да говори истината, иска да работи за интересите на американския народ, а не за малка група свръхбогаташи, които не искат да се откажат от амбициите за тотално глобално финансово и военно доминиране на САЩ /и от огромните държавни поръчки за ВПК/ и умират от страх от вероятността да се появят няколко валутно-финансови зони в света и доларът да изгуби ролята си на световна резервна валута. Тези хора не искат да признаят, че светът днес е вече де факто многополярен - така например китайската реална икономика е отдавна по-голяма от американската, а за миналата година Китай е на първо място по дял в световната търговия - 11%, докато САЩ имат 10%. Но интересите, които стоят зад Хилъри Клинтън не могат да се откажат от свръхамбициите за т. нар. "глобализация", т.е. разрушаване на националните държави и установяване на неограничавана от нищо власт на транснационалните банки и корпорации. Да припомним мисълта на Хенри Кисинджър: "Глобализацията е другото име на американския империализъм."

Айдее... каква стана тя? Всички срещу Тръмп. Аз пък подкрепям идеята той да оглави Белия дом. Иначе д..е да ни е яко. Които поне малко са следили действията на Хилъри като държавен секретар, знаят добре на какво е способна (Арабска пролет - Ислямска държава - Бежанската криза и т.н.). Така че мислете, преди да пишете разни глупости.

Ако Тръмп е зло за сегашната елита на САЩ, то аз съм него.

Е нали Хилари водеше убедително, какво толкова се пънат да прокламират срещу Тръмп. Май, май социолозите нещо се пообъркаха с предвижданията. Или баба Хилари я хвана яко шубето, че губи.

Да ти поясня, щом не ти е ясно. Хилъри Клинтън води, но тя е от Демократическата партия. В статията пише за ВИДНИ РЕПУБЛИКАНЦИ, КОИТО СЕ ОБЯВЯВАТ КАТЕГОРИЧНО СРЕЩУ Тръмп, срещу ... ТЯХНАТА, РЕПУБЛИКАНСКАТА КАНДИДАТУРА! Схващаш ли, Републиканци и Демократи по принцип са конкуренти и често се мразят. И досега никога не е имало ТОЛКОВА МНОГО ЛИДЕРИ ОТ ЕДНА ПАРТИЯ ДА СЕ ИЗПРАВАТ ТОЛКОВА РЕШИТЕЛНО СРЕЩУ ... СОБСТВЕНИЯ СИ НОМИНИРАН КАНДИДАТ! Така че не се бъркай, прави разликата, ако наистина те интересува а не си караш просто бос позададените ти опорни точки.

няма смяна, каквото е казал Путин - това ..

Колкото и да им се иска на българските фанатици от сектата на русофилите Тръмп да спечели май няма да им се получи. Провалихте се с Белене, провалихте се с Южен Поток, провалихте се да завалдее източна Украйна..... Сега ще се провалите в рекламната си кампания за американския жорж ганчев. Изобщо какво ми го хвалите този путин. Само към провали ви води.

Пак се намери дългата руска ръка, а? Обади, за кое друго ти беше виновен Путин днес ? Не ти стана? Спряха те катаджиите?

Путин не е враг, Америка не е приятел а Хилари е бетствие а Тръмп изгони ревящо бебе и беше прав. Той не беше лицемер и направи правилното.

Тръмп е като бареков... Политик от който полза ще има единствено русия.

все по-реално изглежда, че ще забучи пурата на бабишкерата.

Тръмп май изобщо не устройва хората от статуквото в САЩ, щом толкова сериозна кампания се поде дори от съпартийците му срещу него.

Между обикновените американци и управляващият елит има огромна разлика. По голяма, отколкото е у нас. Тръмп е избора на народа. Той иска промяна. Кукловодите на президентската институция повече ги устройва статуквото. Не бил подготвен. А най добрият американски президент, изпълнителят на каубойски филмови роли Роналд Рийгън, , дали е бил по подготвен?

Dimi

И ти вярваш, че нещо ще се промени ако бъде избран Тръмп? Дори да бъде избран няма да изпълни и 5% от обещаното... от една страна е популист, от друга политиката на страната не се диктува от президента, а от корпорациите и хората в сянка. И това ще продължи да се случва без значение дали на власт са републиканците или демократите, няма значение и кой е президента. А ако президента не е послушен... има си методи да бъде отстранен, я някой скандал стил Никсън ще му спретнат, я някоя случка стил Кенеди... Това което гледаме в момента е просто за пред публиката, да може простолюдието да си мисли, че нещо зависи от него... така де демокрация...

Да ама не.

Истински римейк на "българско предизборно шоу" за нашите сънародници в САЩ.

Днес в САЩ ярко се вижда пълната деградация на днешните западни елити и по-точно на техния елит. Трамп и такива като него са единственната надежда на САЩ да оцелее като държава. Но явно много малко хора рабират това. Жалко ще бъде ако елитът на САЩ, унищожавайки страната си повлече след себе си и целия свят.

Майко мила,ако надеждата ти е Тръмп,значи слънцето те е напекло доста повече!

Руския президент избивал опонентите си, ами че то в Америка избиват направо неудобните президенти. У нас американската губернаторска клика и лизачи се тресат от шубе да не би Тръмп да им клъцне дотацийките и различните там поощрения.

Глас народен глас божи ,но демокрацията у вас е само фасада , приказки за тълпите. Хубаво е че истината за вас лъсва изчадия адови които без непрестанни войни изпадате в истерия защото банковиге ви сметки ще изтънеят. Стотиците хиляди човеци станали на парчета заради вашата политка нямат значение важното е да властвате. Съдбата на древния Рим ще е и ваша съдба.

Някой от многознайковците на геноф би ли обяснил защо оправдаха Слободан Милошевич тези дни . За справка - Нийл Кларк .

Много е просто: "Фактът, че Международният наказателен трибунал за бивша Югославия оправда покойния Слободан Милошевич във връзка с обвиненията за военни престъпления по време на войната в Босна и Херцеговина, отново показва колко много трябва да имаме наум, когато НАТО прави изявления относно своите официални врагове. Нийл Кларк - известен британски писател, журналист и блогър.

Тръмп е удобен мъпет, за да осигурят победата на Хилъри. Тя не би имала шанс, срещу който и да е друг кандидат.

На днешният ден краварите през 1945 г. извършиха военно престъпление и престъпление срещу човечеството, като избиха в Нагазаки 80 000 души с атомна бомба - т.н. омп, каквото набедиха че имал Садам.

над масакава и ленинград, вместо в Япония.

щеше да има мавзолей на Сталин .

агент Пешо, не е опорна точка, а отворено писмо публикувано в сайта на Тръмп - си ен ен! Отворено писмо писано от 50 съпартийци на тръмп, където намекват лекинко и деликатно, че е агент на кгб!

Колега,малко вдигнете нивото,защото ще наема друг за 0,07 стотинки!

Намекват, казваш... Бе то и аз откога и намеквам на комшийката, ама тя, пусто, не вдява... Вие явно сте по-схватливи, щом разбрахте намеците...

ходете си там където най-искате никой не ви задържа тук. САМО ЕВРОПА, ЕВРОПА

Чакаме с нетърпение кога пудела с очила сноудън ще извади нещо срещу покровителя си в Кремъл! Или викате смее ли малкия и бозав цайсат "радетел за демокрация"! А!

Новата опорна точка: Тръмп е агент на КГБ, а баба Хилъри е лесбийка-патриотка. Е, няма такъв смях, който ви спуска опорните точки сигурно е по-тъп и от троловете, налазили форума. Впрочем, нищо чудно, може и Американец да ви ръководи....

Ха,ха,ха комунистическите боклуци квичат като недоклани свине и има защо с идването на Тръмп, комунизма си тръгва и от USA. Няма вече ядене и пиене и социални помощи, Тръмп е истински капиталист, знае цената на парите и знае че за тях трябва да се РАБОТИ! Затова Жидокомунистите квичат!...Яденето и леженето за сега е в Германия, ноо прпиродата не търпи някои неща и скоро и в немсксо ще се появи някой, като Тръмп е само да не е с мустачки, пък и да е с мустачки няма лошо!...Абе някай знае ли какъв е капацитена на ден на онези неща в Германия, дето на едно от тях, на портала де пишеше за труда и свободата, та да пресметнем за колко време швабско ще бъде изчистено!!!

Вчера имаше доста снимки в чужди сайтове,как гардовете носят Хилари от двете страни,защото била изпадала в някакви състояния и имала гърчове.Да имате идея,защо ДИР не го отрази ?? Нееее,не е това,което си мислите...:)))

sawo

Защото си чел някакви жълти сайтове, затова :)

Daily Mail ли ? Със снимки от Reuters направени в Южна Каролина ?

На прав път е тръмпи! На пътя към маскве при янукович и сноудън! В тайната квартира на кгб! Където са събрани пуделите на Гнома-Слънце!

Къци,на вас преведоха ли ви аванс за август ?

Щом бюрократите и държавните чиновници реват ,значи Тръмп е на прав път ,страх ги е за сладката баница .

18, сноудън е колега на тръмп! Агент на кгб! Колегите са за това! Да си помагат!

Интересно колко ли образовани и подготвени са били Роналд Рейгън и Джордж Буш Младши... Американския елит има сериозни проблеми и се чуди как да отвлича вниманието от тях вместо да види дали може да ги реши някак си...

Американците ако изберат агента на кгб за президент, ще покажат защо всички ги смятат за най-тъпата нация! Аз все пак, че за тръмпи гласуват само разни като ал бънди, тъй че да се надяваме, че продавачите на обувки не са чак толкова много в САЩ!

хаха, точно когато Сноудън изнесе данни, че Килъри е пращала кораби с оръжие на ИДИЛ, големите "експерти" се сетиха да ревнат срещу Тръмп

няма какво да се чудим - все още сме в епохата на управляващи хулигани и простаци! за съжаление тази епоха ще се задържи дълго време, само ако някои от тия простаци не направи третата световна, т.е. краи на човечеството...ще изчезнат хулиганите, но с тях - и възпитаните мислещи хора.

Бре тоя Доналд много лош бе. Уж безкруполен магнат а не знае кои са неговите хора и какви са интересите им. То бива безкруполност бива, ама пък чак пък толкоз. . . С какво е Тръмп по- лош от останалите ли? Ами, че с това че говори, че за Америка е добре да затопли отношенията си с Русия и да станат партньори а не врагове, и че за да си възвърне Америка предишната мощ е добре да си наляга парцалите а не да си пъха гагата където не й е работа. Лоша работа, нима не е прозрял, че Русия е империя на злото, без значение дали е комунистическа или путинова, важното е да се предаде, да се назначат там едни зависими от САЩ и послушни губернатори, които да провеждат колониалната им политика на ресурсна колония. Така е, всяко залагане на ексцентрици крие рискове. Например, навремето толкова милиарди бяха вложени в икономиката на Хитлер, а пък той да се хвърли не само към Русия а и да хапе ръката, която го храни-направо възмутително! Е поне се разбра, че с фронтална атака завладяването на Русия не става. Първо трябва да се омаломощи, да се изолира от света, после да се раздроби на малки хапки и чак тогава да си пожелаем добър апетит! . . . А пък и тоя Тръмп, та чак и дъщеря си да кръсти Иванка, демек внучката на дедо й Иван. То толерантност, толерантност, ама понякого и на Америка и идва в повече. Та нека да е ясно: Нулева толерантност към неамериканските интереси където и да е по света! Ясно? ! При демокрацията народът бил суверен! Да бе да. Какво ти разбира това чревоугодно стадо от компетентността на президента! Но виж ЦРУ са съвсем наясно с президентската институция и с необходимите качества и компетентност на президента, с това каква политика трябва да провежда и в чий глас трябва да се вслушва. (а вие тук си избирайте даскали и физкултурници) Наясно са и за слабостите на демократичните процедури на Властта и нейния избор. Затова не е зле понякога ЦРУ да се намеси и да нанесе известни необходими корекции. ( А сега потърсете разликата между Америка и връзката между КГБ и Властта в Русия). Щом ЦРУ взе открито страна в предизборната кампания. . . Абе защо изобщо правят избори тия хора?

Тръмп е чиста проба шут. Наш Жорж ряпа да яде. Само като му видиш косицата как си премята е ясно какъв е комплексар. Пази боже от комплексари!

Шут, шут, а започнаха да се боят от него.

...точно така, боят се от некадърността му!!!

хихи като по заповед от всевисшият браншовата организация на килърите разропта срещу тръмп щото щел да ги остави без работа и без доходи:) =============== нека Ви светна ,,колеги,,:) светът се променя на това му се казва творческо разрушение новите технологии Ви изхвърлят , а не тръмп и именно тези технологии и случайният фактор за тръмп президент могат да ви оставят в играта ама ... то страха е голем

Ужасссс... Еврейските подлоги като чуят Тръмп и ги фтрися обливаги студена пот...!

Тръмп окончателно загуби малките шансове за поста Президент,като дори сърартийците му не го искат,както нахалната Боковица не я искат и българите!

Кои излизат срещу Тръмп? Само онези, които представляват бюрокрацията в САЩ. Само онези, които се хранят от данъчното бреме и нямат никакъв принос към създаването на пионерите на тази нация. Ако Тръмп победи за тях ще има съкращение на разходите и ще трябва да си тръгнат, ще падната разходите за война и ще се насочат към строителство на нови обекти. Затова Тръмп е опасен, а не само лош. Всъщност страхът от него е страх на измамниците, които се хранят от измами. И в този смисъл Тръмп е отчайващ, защото иска работеща нация, а не нация на социални помощи. Има разлика някак и някои много ги е страх.

Республиканците май за пореден път не щат да имат президент! Явно фамилия Буш им дойде твърде много :)

Малее колко ги е страх от Тръп. Направо се пос.рат от страх.

След победата на Хилъри Клинтън, от клана Клинтън, през лятото 2017 година, тя като президент на САЩ ще започне голямата и последна война в историята на човешкия род. Бързайте да живеете ....

Айде, де, откога чакаме да ви палим свещите! :)

Тези 50 са истински търтеи-политици - демократичният избор на милиони гласоподаватели за тях не значи нищо. Важното е да става това, което те поискат.

че нямат алтернатива за разлика от нас, не е лесна тяхната - между Хилъри и Тръмп. То да не им е нашата политическа китка - Боко, Дудука, Местан, Доган и Сие, Костов, Сидеров, Сергейчо и ааа, Прасето Делянчо, разбира се. Къдеее сме ние, къде са те!

И вие викате на това американска демокрация! Аз не виждам капка демокрация в тази държава след като народа неможе да реши кой да ги представлява а това трябва да го правят шепа хора от ЦРУ подлудили света с войни и преврати.

думата е точно -отчаян. Защото Тръмп им разваля далаверата, разковава им кочинката и говори на автентичния американец. Клинът работи за задкулсните договорки на бизнес и др. корпративни интереси, за латиносите и неграта, за илямистите, за тях демагогията и обещанията, а за клана Клинтън- милионите. Тръмп е натрупал милиони в условията и правилата на американския бизнес. Фамилията Клинтън е натрупал милиони от политика. Като у нас и Москва.

Г-н Тръмп подлуди лудите крави от краварника. Само г-н Тръмп и никой друг. Щом американската върхушка реве, значи това е човека.

КАК РЕВЕ БИВШИЯТ ДИРЕКТОР НА СВЕТОВНАТА БАН/К/ДА !!! МЕД МИ КАПЕ...!!!