17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гарантирано от Герб и Данчето Фандъкова!

Куче влачи - дири няма. И по отиграната схема одита отбелязва нарушения, в които загубите възлизат на няколко стотин хиляди. Абе, хора, Топлофикация си индексира цените почти всеки месец, а дължи стотици милиони! Кого прикриват с този одит! Това е все едно да имаш една лейка, да наливаш с чешмата отгоре, а пък в лейката - нищо! Наливаш десет минути, няма нищо! Викаш калайджия и той да ти каже - аааааа, я виж тая дупчица 1 мм. в средата на лейката? Оттам капе! Дай малко кинти да я калайдисам и си готов! Въпросът е кой плати истински на калайджията да ръси глупости, защото това и Худини не може да го направи с водата! Ама в България - може!

Българинът не може да живее свободно. Той е роб по душа. Не ще да мисли, нито да поема отговорност. Резултатът от 10 ноември е налице. Непрекъснато си бърше насрания задник с т.нар. "турско робство", "черното фашистко минало" или "руския окупатор". Трябва някой пак да ни "зароби". Така ще е най-добре. Предстоят нови избори. Ще стане още по-лошо. Проблемът е, че никой не ни иска.

Това е собственост на Народа, а не на Топлофикация. Строени са по времето на социализма, собственост на всички хора.

Боко, Данке, ай сИга да ви видя как ще обяснявате мърлявщината, която сте сътворили и в този сектор! Че тук не е възможно да замаскирате с блажна боя или латекс като жълтите павета...

Глупаци са родата ти у вас. Това, че хората си преценяват, че могат де се пробват в София - не променя фарса, който представлява вашата Топлофикация. Хаха-хаха, по колко хиляди са ви изравнителните сметки?? Хахаха, много е смешно

Толкова е зле софийската топлофикация, че направо им се смее България!! И в други български градове има парно, но там няма такива смешки! Нито такива проблеми или порнографии. Да отидат софиянци - да съберат опит

Нещо не съм видял софиянци да прииждат към провинцията. За сметка на това нови и нови "целогодишни гости на столицата" - постоянно. Защо така никой не си стои при парното без смешки, глупако?

Глупаци са родата ти у вас. Това, че хората си преценяват, че могат де се пробват в София - не променя фарса, който представлява вашата Топлофикация. Хаха-хаха, по колко хиляди са ви изравнителните сметки?? Хахаха, много е смешно

Щом провинциалистите "решават да се пробват в София" въпреки "фарса" на софийската топлофикация, и да плащат същите "хиляди" за изравнителни сметки, значи пак им допада повече от родните им места с "нормалните" топлофикации. Хаха-хаха, защо не си седите при "нормалните" топлофикации, ами идвате като балъци да плащате изравнителни сметки като за стандарта на София, глупако?

Ами какво да очакваш от предприятие финансирано от републиканския бюджет?!? То е направо трагично Топлофикацията на най-големият и най-богатият град в България да се финансира с данъците на хората, които не живеят там!! Всички останали Топлофикации в България са приватизирани, само Софийската на гърба на народа. А, да добавя, че данък печалба на фирмите се плаща според регистрацията на фирмата. Т. Е ако фирмата е регистрирана в София, дори да развива дейност в Бургас - данъците отиват в София.... Към това добавяме и парното им... А, София какво дава на останалите региони??

Ако това предприятие не се ползваше за партийна касичка, нямаше да е така.

Ами протестирайте, бе!! Ааа, да - никой не е платил за такъв протест, та не се очартава да се състои скоро

Ти май не си научил, че заради тази опорка ПКП се сдоби по примера на вожда ви с присъда за клевети, а, троле?

Айде поредния финансист, който грам не е запознат откъде идват повечето пари в републиканския ни бюджет. Ще ти подскажа - идват от данъците и таксите плащани и събирани в София. За самата София не остава и половината от това което дава на държавата...

От тези 18 години, колко са били по времето на Боко Тиквата? А колко от тях откакто Фандъка е титуляр на "ТФ-София"? Питам специално за онези, на които много им е жал за Бойчето им, докато им се налага да си плащат закрепостените сметки всеки месец и да се наслаждават на аварии по цели седмици посред зима след лятна "профилактика"!

Минавайте на ток, ве! Цяла България ви се смее с това парно. Пък, като искате - пазете си го! Средната заплатата в София е двойна на тази в останалата част на страната, така че - можете да до го позволите

Ти май не си наясно, че основната функция на ТЕЦа е да произвежда ток, глупако? И май не си наясно, че веднъж закачен към фандъшката Топлофикация, няма "минаване" към нищо друго? И това изобщо каква връзка има с въпросите, които зададох, глупако? На гербопитеците ви се сториха неудобни ли?!

Че кой пречи на ТЕЦа да прави ток. Мега прост си, ако мислиш, че топлофикацията прави тока. Да ти обясня, че тя ползва остатъчния продукт от производството на ток.

Именно, глупако. Мисленето явно не ти е силна страна.

Защо продължавате да криете, че принципал на Топлофикация-София е Йорданка Фандъкова от ГЕРБ.

Всички държавни фирми само крадат !!!

Във времена на криза, сигурно са отчели по-малко пари на когото е трябвало и от палатата заговориха за 25 години назад. Защо до сега не са разследвали и оповестили?