2/3 от парите за бежанците изхарчени, но неясно за какво

329 000 лв. от общо 900 000 лв. годишен бюджет на Агенцията за бежанците са изхарчени за интеграция на имигранти за 3 г. За останалите пари няма данни къде са.

Обратно в новината

Коментари - 2/3 от парите за бежанците изхарчени, но неясно за какво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не може да не знаят за какво са харчени,като за всичко има документи,пишете врели-некипели,неграмотни журналя.

Убуу де, мога ли да ида при комшията с тая статия, да му я покажа, и да поискам да ме интегрира у тях, да ми даде една стая да спя, да ми дава да ям, да ме облича и води на лекар, а за културна интеграция да ми предостави комшийката?

незнаят за какво!Защо толкова се правят на хуманни?За да взимат помощите за бежанците и политиците ни да се облагат с тях,в противен случай нито един бежанец нямаше да има.

Може и да не се знае за какво, но не може да не се знае ОТ КОГО са изхарчени. Ами питайте го, ако не може да каже, осъдете го, какво има толкова сложно! Мен в моята работа за всеки химикал от 30 ст , който ми дават, ме карат да се разписвам.

- да питате!

Краде се ! Много се краде ! Нямат наяждане тези гадове .

това са ужасни условия на живот

Както винаги невярно предоставена информация! Няма държавен орган, структура или институция в България, която да е неподготвена! Всички са отлично обучени, подготвени и компетентни в.... присвояването на средства!

"за останалите разходи няма данни къде са" No comment

Всички бежанци да ги облечем, да ги нахраним, да им дадем джобни и да им купим билети за богатите демократични държави, където да ги демократизират, образоват и цивилизоват. Препоръчвам дестинации - Париж, Берлин, Лондон, Женева, Мадрид, Осло, Амстердам, Брюксел, Венеция, Рим и други интелигентни и модерни западни градове. Ние сме бедни, грозни и тъпи и тая лъжица не е за нашата уста, на нас си ни стигат нашите домашни грижи!

Може и да ги върнем през дупката в оградата. Там и без това пазачи от турска страна няма, след като толкова лесно бежанците минават в България.

Да питам по темата. Има ли до момента официална статистика, колко от т.нар. бежанци, са интегрирани и работят в България?

Oт парите за интеграция-в пари за оградата. Малко са хората които ще подкрепят интегрирането .Трябва да се оградим отвсякъде с бодлива тел,белкем никой не научи безценният ни език и култура

Целта им не е да научат нашия език и култура, глупачке. целта им е един ден ти да си длъжна да говориш техния език тук. Но идиоти в БГ дал господ, както никъде по света.

Ето това е истината за нивото на работа в България - не само в държавния, но и в частния сектор. Естествено, виновни са Ран и Ът, Сорос и тежкото международно положение. Манталитетът ни не успя да преживее 45 години социализъм + 25 години див капитализъм. Поклон пред паметта му!

Ако не са "виновни Ран и Ът, Сорос и тежкото международно положение", тогава Кой? Нека да те "СВЕТНА", относно въпросът ти. Виновен е Господ-българинът, че ни трае и ръчка, за да направим най-сетне МНОГОИЗМЕРЕН КВАНТОВ СКОК НА СЪЗНАНИЯТА СИ, В КРАЯ НА "3D" измерните времена.

"минус". Това, че си атеист, те прави КУХ. "Ти не бъди като всички, лейка куха. Бъди различен, просто СТРАНЕН."

Тея направо са крали като за последно бре,

Отпускат се пари в случая за бежанци и част от парите липсват.Това е пълна безотговорност и по странно е,че никой не търси виновника да върне парите.Така е във всеки отрасъл.Навсякъде се краде и няма виновни.Такова безхаберие,при такова крадливо племе без надзор.

Димо, вземи прочети имената и етническият произход на "българската политическа каста". Тогава ще схванеш И разликата между ПЛЕМЕ и НАРОД. ... и защо това племе КРАДЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ чрез NWO.

Значи за БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ пари няма, а за муслюмански свински изроди - загрижили се дори малките свинчета на училище да ходят... Затова не сме народ, а мърша!!!

Свинята тук си ти! Защитаваш крадците,преструваш се,че за друго иде реч,типично в стила на лайнарите,на които се плаща за подкрепа и изместване на проблема!

Едно време в моя терариум интегрирах в продължение на 10 г. едно змийче. То порасна стана голяма змия, хранех е редовно, нищо не и липсваше. На десетата година я изкарах от терариума както правя редовно, за да почистя същият. И ме ухапа. Клъвна ме яко. Та и тука с тези бежанци. Колкото и да ги интегрираш змията си е змия. Рано или късно ще те ухапе.

Що обиждаш, бе? Съвсем скоро ще те намеря и не за да те хапя, а ЧИП и ЧЕП от кожа, да ти сложа.

на някой дедовия.

Кожата от сунета ли ще я вземеш?

значи колкото повече бежанци по добре ,едно е 2/3 от 5 хиляди друго е 2/3 от 50 хиляди.закво я строят тая ограда ,да прават врати на всеки 500 метра

" Държавната агенция за бежанците е била напълно неподготвена..." Както и всичко в държавата през последните 20-25 години... и става все по-зле... навсякъде цари тотална неподготвеност и некомпетентност... и така ще е, докато "кадрите" в държавната администрация се назначават по "партийно - роднинска линия".

Това сме ние българите мързеливи и крадливи но кои ни докара на това дередже комунистите с откраднатите куфарчета с парите на народа ще доидат извънземните и всичко ще се оправи повярваите

Крадлив Ганьо не си губи времето!!!

Не е въпрос на пари. Това е проблем на нацията, който тепърва ще отвори, по-скоро ще задълбочи язвата на България - мюсюлмантството.

знае се,че управляващите си ги крадат с подставените лица в играта,същото правят с парите от ЕС,нещо да сме видели подобрено-не-бедност и назад и надолу

Нищо ново под българското слънце...

Люборитна съм каква е сумата за годишната издръжка на нъпросната Агенция, както и какъв е численият й състав. Предполагам-безсмислено раздут щат от нищоправещи чиновници. Моментално да бъдат уволнени и пратени на борсата. Имам гадното усещане, че от известно време държавата е на автопилот-марионетки навсякъде...

краде се та се пръска. Вижне само физиономиите на ръководството на Агенцията за бежанците. Вижте мутрите на служтелите. Прости, крадливи, милиционерски.

Безсрамници! Стига тези бежанци. Вижте как живеят българите продажници.

щом не е ясно за какво са изхарчени близо 600 хил лева, на ход е Прокуратурата! Ама надали!В държавното крадене това е пренебрежимо малка сума!

Да ги разпределят в училищата и готово- 800 деца в София по едно във всеки клас и ще учат. Какво толкова има да се мисли. А за краденето- там трябва някаква сириза да дойде и да въведе ред

Защо даваме пари за Amy Grant, тя и така печели не-лошо.

За виличка на някой директор са изхарчени и нов автомобил на щерката на замесника му.

Убава работа ама .....българска?!

Аз мога да предложа евтин и работещ евро-модел за интеграция на такива лица.

Понеже българския народ цъфна и върза,ред е на бежанците да осигурим живота.Що да и дреме на държавата за народа и, нали дават пари на циганите, сега дават и на чужденците, а българите са длъжни да се трепят и да ги изхранват и да им плащат сметките.Явно такава ни е ориста на българите- вечно да хрантутим някой!

Стига вече опити за манипулации на общественото мнение!Парите за бежанците не са от нашия джоб. Б-ия получава средства за тях по подписани споразумения!Както виждате-парите са откраднати от БЪЛГАРИ!Не от цигани,не от чужденци!Хрантутниците всъщност са си наши,краде се навсякъде,и не се плашат от нищо.Гледахте ли разследването за кражбите на нафта в БДЖ.Същите тези"обикновени"хорица нагло крещят,че други са ни виновни.

Когато котката спи- мишките пируват.Едва ли охранената котка в кухнята ще тръгне да се труди да лови мишки.

Не е точно така- парите за бежанците се отпускат от Европа, тук се крадат от правилните хора. европа, обаче, не хвърля парите в нищото и иска да види дали наистина се харчат по предназначение, а значи- проверки. От къде да се набавят париците, като европейските вече са станали много свои? Правилно- от робите, под тази или онази форма!

И всеки се оправдава, че е беден и затова краде... Докога??? Нямат ли съвест крадците? Отврат!В Германия за половин година строят къща. За една година - кметство, за две години обновиха мост на магистрала. И постоеното не мърда години наред. Някой ще каже - еми, имат пари. Ама и не се краде така грозно като при нас.

за почивки, за лъскави коли на децата..за тлъстите им задници

Един не-интегриран ром го каза в национален ефир , а именно : КРАЖБА кражба колкото може и те тва е .

А пък много българи го доказаха-кражба,кражба и пак кражба!!!

Борбата с корупцията трябва да мине на ниво клъцни срежи... Това вече е извън всякакви разбирания дори и за корумпираност...

329000 две трети ли са от 900000? Иначе съм съгласна, че яко се краде там.

Прочети още веднъж заглавието:)

Що така бе, Сметната палата? На един едноличен търговец като правите ревизия, проверявате датата на билетчетата от трамвая, тука стотици хиляди не можете да ги откриете.

Изненадани някой? Аз- не. Абсолютно е ясно защо е това безразборно пускане на все и вся на територияга на страната. Първи по трасето лапат митничарите, наравно с трафикантите, след това превозвачите на нелегалния жив товар, после собствениците на нароилите се хостели, районните полицаи, не виждащи тълпи от чужденци по улиците и най- накрая, но не и по сумата- политиците ни, удобно прибиращи париците от Европа за подпомагане, за интеграция и подслон на същите тези бежанци!