Един от лидерите на протестите срещу високите сметки наръган с нож

В няколко града отново се проведоха масови протести срещу високите сметки за ток, което наложи засилени мерки за сигурност. Най-голямо беше напрежението във Варна, където един от организаторите бе ранен с нож. В София недоволни блокираха за кратко ул. "Раковски" пред енергийното министерство.

Обратно в новината

Коментари - Един от лидерите на протестите срещу високите сметки наръган с нож | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наръгали го в ... ,защото помислили,че е ченге?!Ама,че досадна грешка...важното е,че почето продължава да вее байрака...

В отговор на "Така значи" : Ти, господинчо виждал ли си жив комунист, питам те за комунист а не за партиен член? Сигурно на теб ти плащат за да оспорваш мнението на тези "форумци",които играят контра на Б.Б. Ако имаш намерение да останеш в тази държава,по-добре си отвори очите и виж накъде ни водят политиците, за съжаление и сегашните и предишните!

Казват че сме овчедушен народ,че сме обзети от апатия.Това не е вярно. Истината е тази че при всеки протест,полицаите скачат и извършват насилие над протестиращите, дали не е пак в сила фашисткия Закон за защита на държавата? Как така не е установено кой е маскирания нападател? Ако е луд няма да се маскира, а щом му е дошло на ум да се маскира значи работата е подготвена предварително. Жалко, дали няма да дойде време да ни вкарат в резервати?

Другарке с красиво еврейско име,много ти е къса памета/ако имаш изобщо такава/.Полицията биеше по времето на Серг.Стан.-когото и да попиташ,ще ти го припомни,това!

Този дебеловрат келеш припка да събира комисионни в милиони и такси от по 200 000 лева като тази на новата шефка на ДКЕВР, а бедни хора на страната ни се бесят поради липса на средства да си платят тока. Извратеняци с власт и слуги на този криминален кабинет с кафяви души открито се гаврят с хората. Платени лумпени на милицията ръгат протестиращи с ножове, готвят погроми и предизвикват населението и Европа, доведени до крайност на търпението си. Това и е управителят на държавата ни?!

Много се увлече ... Лумпени има навсякъде, даже в този форум. Дали са платени, не се знае ....

Та значи в казармата гледаме афиш за филм. Заглавие "Булка духа на войника" - сексуален филм. Всички отиваме и гледаме. Излизаме разочаровани! В афиша малки грешки: То не било "булка" а "баба", не било "духа", а "дума" и филмът бил не сексуален а социален! Та така и във Варна! Кървавият завършек се оказа одраскване с нож, уж спонтанен протест от Фейсбук пък се оказа, че има руководител! А пък като видиш ръководителя ти се повдига - комунистическо мекере! Тия номера ги помним от началото на прехода другари!

100% е правилната цена на тока, 200% е калкулираната в сметка във фактурата за на тока. "Та значи", от другите 100% на тебе ти плащат хонорар на тебе хонорар, за да манипулираш наивни форумци по нощята.

Та значи, за разлика от началото протестът вече няма нищо общо с тока. Държвата вече се задейства. Вие другарчетата яхнахте памперсите родени след 1990 и които не могат да се усетят, че ги работите, подстрекавате ги и им гледате сеира. Вас изобщо не ви интересува цената на тока нали другарю. Стара тактика давайте да вдигаме шум и патардия, ако може някои уж да го намушкат с нож, да сеем размирици! МЕЧТАТА НА КОМУНИСТА! Напред другари!

Извод: МВР харчи по 1 000 000 годишно, за да репресира гражданите. Когато апашите обират, тях никави ги няма.

Значи обществения ред се свежда до безумно високите сметки на ток и парно. Такъв обществен ред на страната не е нужен. Трябва час по-скоро да бъде заменен - с обществен ред с разумни сметки за трок и парно.

Това е вандалщината на неандерталците от "Енерго -про". Тези полуграмотни идиоти само така си вършат работа с подкупи, кражби,убийства. А полицията да не се ослушва къде да търси престъпника, ами да отиде в сградата на чешкия окупатор!

И в затвора ли ви сложиха компютри!

Ако знаеха кой е ,,лидер" на протеста, хората нямаше да излязат. И кой ли го боцна. с нещо остро отзад, под кръста, на това деликатно място ???

Питай майка си ;)

С какво "атентата" срещу Доган и този акт си приличат и се различават? Ами едното е опит за убийство, но за него не се говори. И още - там се състоя безнаказан публичен линч, а тук само се реве по форумите за справедливост.

Почни от тези в списъка, те са най-наглите и се пишат по-католици иот Папата. Но после внимавай да не пост,адат и хората от твоята рода, тъй като преди 1989 г. членовете на БКП имаше практически във всяко градско семейство (БЗНС по селата). И к''во ще правим?

Тарторът на властта пак показа почерка си.Когато беше в МВР изтреба постепенно братята си борчета, за да не го конкорират.Сега част от живите държи под око най.често в пандото за да не го конкорират.А сега обезвредява лидерите на процеса за да няма народът водачи.Интересно, може ли да отгатнете кой е тарторът и какво ще направи по-нататък?

Боко Изгнилата Тиква !

Тиквоний, много сновеш нагоре, надолу ... по форумите

БЪЛГАРИ, НЕКА ПОДКРЕПИМ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ МОНОПОЛИТЕ и МАФИЯТА- ОБЕДИНЕНИ СМЕ ПОСИЛНИ!!!

В Сливен неделя, на площад Хаджи Димитър" от 11 часа! Да покажем какво мислим!

Давай по списък: а) Бойко Борисов комунист, баща му служител от МВР, онова за дядото е за наивници. б) Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. в) Цецка Цачева партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. г)Николай Младенов -син на служител на ДС от високо засекретено ниво, племенник на Петър Младенов. д) Сергей Игнатов син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. е) Росен Плевнелиев платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. ж) Симеон Дянков -стипендиант на фондация Людмила Живкова. з) Нона Караджова -дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. и) Лиляна Павлова -внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП. й) Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП. к) Трайчо Трайков - роднина на Георги Трайков, вицепремиер в правителствата на Георги Димитров, Васил Коларов и Тодор Живков. л) Кристалина /СТАЛИНА!!/ Георгиева- кръстена на Сталин,учила във ВИИ "Карл Маркс" в специално създадена група известна още тогава като "групата на ДС", степендиантка на фонфацията на Людмила Живкова. м) Вежди Рашидов -удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ. н)Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите Дончо Барбалов -син на генерала от ДС Петър Барбалов

ДЕМОКРАЦИЯТА ПОЗВОЛЯВА ДА ИМА ПРОТЕСТИ НА НЕДОВОЛНИТЕ ГРАЖДАНИ НЕЗАВИСИМО ЗА КАКВО. ПИТАМ ЗАЩО ИМА СРЕЩУ МИРНИТЕ ДЕМОНСТРАНТИ ТОЛКОВА ПОЛИЦИЯ.

МНОГО ОТ КОМЕНТАРИТЕ ТУК ПРЕМИНАВАТ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ГРАНИЦИ! ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ДИСКУСИЯ А МАНИПУЛАТИВНО ОТКРИТО НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПРИЗИВ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ УБИЙСТВА! В ТОЗИ ФОРУМ СЕ ИЗВЪРШВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И НАЙ-ПОСЛЕ ПРОКУРАТУРАТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА!

МИСЛИТЕ ЧЕ КАТО ПОВТОРИТЕ НЕЩО 100 ПЪТИ И ХОРАТА ЩЕ ВИ ПОВЯРВАТ ЛИ?

Тиквоний, здрасти ...

ми най-сетне стигнаха до Бога. През август -септември бяха до модератора на ДИР-а. Модераторът размисли и допусна тази тема примерно, да се разгледа обстойно. Само дето Господ се бави, но не забравя. Мене ме накара да съм търпелив, като Него Си. Знам, Казвал ми е, "Когато не може да стане по-зле в България", тогава нещата ще започнат да се оправят. Аз Му вярвам, а Вие?

Повтарям специа.но за теб! Герб е партията, която насажда омраза в България! Девизът на Бойко е Divide et impera - Разделяй и владей! Но май народа започна да се събужда?! Какво, треперят ви мартинките ли?

Тиквоний, и тук ли си ???

ТАКА РАБОТИМ НИЕ В ГЕРБ НЯМА ХЪН-МЪН

А тоя с ножа не е заловен, нали. То не е като да "заплашиш" на три ракии Бойко! Мутризираме се все повече, дано се осъзнаем по-скоро!

Ти си ясен пример за мутризация.

Нещо..., нито ти си разбрал, нито теб разбираме!

Не ну желаем лошото, но Иван Петров не е цвете за мирисане. Известен е с много ,,подвизи" ...

По заповед на Б.Борисов беше нападнат и пребит лидера на БНС Боян Расате, после с инжекция беше ликвидиран ранения Юри Галев, сега Иван Петров е намушкан с нож за сплашване!!! БЪЛГАРИ, ГЕРБ ИСКА ДА НИ ВЪРНЕ В КОМУНИЗМА И ДА НИ НАПРАВИ РОБИ ОТНОВО. НЕКА ЗАЕДНО ИМ СМАЧКАМЕ ГЛАВИТЕ! НАРОДЕН СЪД ЗА Б.Борисов и шайката му!!!

Я поспри малко ... Лъжеш от сутрин до вечер по форумите.

май сам си слагаш (+) ГЕРБАДЖИЙСКИ МАЛОУМНИКО :))) С ПРЪСТ НЕ МОЖЕШ СЛЪНЦЕТО ДА ЗАТЪМНИШ! ....па дори и с гъзъ на любимката ти Фидосова:)))

КОМЕНТАРИ КАТО ТОЗИ ВЕЧЕ ПРЕМИНАВАТ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ГРАНИЦИ! ТОВА НЕ Е ДИСКУСИЯ А МАНИПУЛАТИВНО ОТКРИТО НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПРИЗИВ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА УБИЙСТВА! ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И НАЙ ПОСЛЕ ПРОКУРАТУРАТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА!

Герб е партията, която насажда омраза в България! Девизът на Бойко-Боинга-Буда (или просто Рапона) е Divide et impera - Разделяй и владей! Но май народа започна да се събужда?! Какво, треперят ви мартинките ли?

Ти си за лечение бе пумияр!

Вестник СЕГА. 24 Ноември 2006 Преди 1,5 г. (Май 2004-бел.ред) правителството на НДСВ и ДПС неуморно се хвалеше, че е сключило сделка мечта. 67% от електроразпределителната мрежа на България, стопанисвана от 7 държавни предприятия, бе продадена за 692.5 млн. евро на три чуждестранни компании - CEZ, E.ON и EVN. От папките с гриф "Секретно" се изплъзна и друга скандална подробност - българската държава сама се е нагърбила с необичаен ангажимент. Тя гарантира на купувачите 16% "норма на възвръщаемост на собствения капитал". Много или малко е това? Само ще посочим, че същата норма за НЕК е само 1.4 -1.5%. Двамата отговорни за приватизацията жълти министри - Лидия Шулева и Милко Ковачев, бяха много горди с постигнатата цена - близо 700 млн. евро. За постните резултати от българската приватизация сумата наистина е респектираща. Но това е цена не за едно, а за седем предприятия. При това всяко от тях има привилегирования статут на незаменим регионален монополист. Като добавим и подробността, че става дума за енергетика и национална сигурност, цената престава да изглежда толкова помпозна. И съвсем повяхва, ако се огледаме в околните страни. Например Словакия, където през 2002 г. същата Е.ОN взе за 330 млн. долара само едно ЕРП - ZSE, като при това придоби не мажоритарен дял, а само 49%. Срещу 692,5 млн. евро купувачите придобиха у нас мрежа, дълга 153 млн. метра. Ако трябваше да градят сега електропроводите, те трябваше да се бръкнат с близо 4 млрд. лв. ВЪПРOСИ: 1. Защо Станишев и Местан не регулираха монополите когато бяха на власт 2005-2009? 2. Как така това правителство е създало монополите според Лютви Местан, след като Лютви Местан бе в правителството продало 2004 syzdalo monopolite i prodalo energetikata na chuvdenci на неизгодни за България условия, цени и гарантирани 16% възвращаемост на собствения капитал, при положение че тези проценти за НЕК са 1,4-1,5%? МАНИПУЛАТОРИ и ЛЪЖЦИ!

ГЕРБ пуснаха поредната си пиарска кампания, която чрез сметка за ток показва, че големите увеличения в цената са станали по времето на Костов, Кунева и Станишев. Съответно на тримата политици са включени и сметките, които са повишили цената на електроенергията. Депутатът от ДСБ Иван Иванов обаче бе категоричен, че това е груба манипулация. На Иван Костов приписват скъпия ток от Марица 1 и 2, на американски инвеститори, но според документите, които Иванов показа в ефира на Би Ти Ви, при управлението на Костов е подписан само меморандум, тоест, намерения да се правят тези американски инвестиции. Конкретната цена на тока обаче, която те произвеждат и на която държавата ще им го изкупува, е определена по времето на НДСВ и министър Милко Ковачев на два пъти през 2002 и през 2004 година. Оказва се, че добавката Станишев, която е за зелена енергия, най-сериозно удря джоба на гражданите тя е 3.5 пъти по-скъпа от всички други добавки,

И защо спаха тези велики управници от ГЕРБ близо четири години?! Става въпрос за добавката Станишев. Променяш закона и край, още повече, че бясното увеличение на зелените мощности започна по време на ГЕРБ (виж Цветелина Бориславова, Валентина Златев). ВСЕКИ ТРЯБВА ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТИТЕ и най-вече след като управлява вече няколко години.

Към управленската немощ на управляващите се добавя и терора на мутрите.

Срамно е , когато поповете застанат начело на протестиращите и доведени до бунт граждани. Вместо червени знамена, лидери и профсъюзи, ояли се и напълно закърнели, В страна, непознаваща протести, ред, наказание и възмездие за айдуците в монополите, страна, пълна с лумпени, с десни фашизоиди и мракобеси, църквата развява знамената на бунта! Това е нонсенс, парадокс и абсурд, който говори, че идват кошмари. А на попа със знамето - поклон от един ляв.

Варна - ЕНЕРГО-ПРО = ТИМ=ГЕРБ

Управляващите идиоти продадоха дяловете на държавата в енергоразпределителните дружества и сега са правят на много изненадани.

Вестник СЕГА 24 Ноември 2006 Преди 1,5 г. (Май 2004-бел.ред) правителството на НДСВ и ДПС неуморно се хвалеше, че е сключило сделка мечта. 67% от електроразпределителната мрежа на България, стопанисвана от 7 държавни предприятия, бе продадена за 692.5 млн. евро на три чуждестранни компании - CEZ, E.ON и EVN. От папките с гриф "Секретно" се изплъзна и друга скандална подробност - българската държава сама се е нагърбила с необичаен ангажимент. Тя гарантира на купувачите 16% "норма на възвръщаемост на собствения капитал". Много или малко е това? Само ще посочим, че същата норма за НЕК е само 1.4 -1.5%. ........................ Станишев: ГЕРБ се издъниха с ЕРП-тата! 12 Февруари 2013 Държавата не защитава хората си и именно това доведе до настоящите протести. Държавата трябва да възстанови своите функции, а най-важната от тях е регулирането на всички видове монополи Когато не знаеш какво искаш, получаваш каквото ти дадат, обобщи соцлидерът. .............................. Лютви Местан: Управлението на ГЕРБ протектира монополите 12 Февруари 2013 Провалът в енергийния сектор е само едно от измеренията на провала в управлението на страната, каза МестанПравителството носи изцяло отговорността за неефективната регулация на сектора за предоставяне на енергийни услуги на гражданите, каза Лютви Местан. По думите на Местан - това правителство не може да се справи с проблема, именно защото то създаде монополните отношения и вече е в пряка зависимост от монополите.

Пез 2012 г. Герб (Борисов и Дянков) продаде 33-те% държавно участие в трите чуждестранни компании - CEZ, E.ON и EVN.

ДО ТОГАВА ЧУЖДЕСТРАННИТЕ КОМПАНИИ ИМАХА 67% УЧАСТИЕ! Т.Е. АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО и БЕЗ 33те % държавно участие!

След юли ще затворим поредната срамна страница от историята на деградиралата ни дясна уж демократична държава. ГЕРБ беше най-тъпата част от милиционерската сага, докарала ни до крайна мизерия, когато майка с 4 деца и общ одоход от 450 лева трябва да плати 500 лева за ток на чужди бандити. Без отопление, лекарства, храна, дрехи и други, обект на несбъднати мечти в едно общество на доказани бандити, чието място отдавна трябваше да е в ГУЛАГ. Избирайте - или решетки за крадците с власт, или гладна смърт. Идват нови фактури и нови прояви на кошмарно настояще...

При мутра премиер, поръчвал убийства на хърватските килъри, какво се учудваш?

Поздравления на всички протестиращи! Браво! Нека покажем на кожодерите - управляващи и монополисти, че не сме заспали овце, които ще търпят вечно.

ББ не беше ли плътно до царя (член на полит. кабинет и гл. секретар), когато приватизираха ЕРПта? Цветелика нали е 1 в бизнеса със зелената енергия?

Мамицата ви герберастска, колко народ излъкахте!

по медиите и от страна на властите се набляга на версята че уж проблемите сус сметките за тока идвали от грешно оцхитане хаха, неее проблемите са от извратено ценообразуване! откуде накуде ще ме убеждават ч в бг цената на тока била наи ниска в цяла европа- това просто нее вярно защото цената на тока е з0% от цялата сметка която плащаме а другите 70% за загуби инвестиции и зелени и шарени енергии да не ги плаща някои друг? нека вземат брутната сума и разделят на похарчените киловати и да видим дали сме с наи ниска цена - друг пут! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нищо няма да се оправи и с обещаните проверки и наказания от страна на това малоумно правителство, което се крие зад разни лозунги, обещания и ЕС. Така им е удобно за да крадат барабар с монополите - електро, вода, лекарства и прочие. Зарова да не се подаваме на разни манипулации, а да изпратим на бунището всички монополисти, тяхните мекерета като Диловска, Тасев, тъпото и крадливо герберско правителство и мафиотите Боко и Цоко, а еврейското, пардон американското мекере Дянкоф на бесилото. Ура! В Албания успяха! А ние?

Искам социализъм - да харча, прахосвам и да замърсявам. Искам всички услуги да са беплатни. Не ме интерсува кой ще плаща.

Аланкоолу, през социализма никой не е рушил и замръсявал. По улицата хората правеха забележка на децата когато хвърлят хартии, това което се построи още от него папат политици и мутри, ясно ли ти е. Нищо не е било безплатно, никой кеш те е плащал за доктор и образование, но всички работеха и плащаха данъци, ясно ли ти е. Аман от такива пишман "антисоциалисти"!

хайде да не забравяме, че тогава всеки яко крадеше от работата си и се скатайваше. Социализма не случайно се провали.

Да си чувал нещо за Швеция?

Не знам дали си провокатор или просто тъпак,но със щампи за идиоти,каквото представлява краткия ти словесен буламач,вече може да дразниш, но не и да УБЕЖДАВАШ.Още сме живи,живелите при социализма и сме напълно наясно,че сами сме си изработвали цялата издръжка,която стагаше за покриване на всички сметки, а ни оставаше и за спестяване.Е, нямаше по всяко време от прословутите банани, но пък и нямаше капиталистическите наши и чужди кожодери,които като сега да смучат НЕНАСИТНО НАРОДНАТА КРЪВ,защото такава е природата на капитализма както и да се маскира като "демокрация".

при социализма беше СИВ и толкоз, а бащите на тези от енергийната мафия вземаха ток , газ и нефт за жълти стотинки и го продаваха най-вече на съседите по международни цени. при соца се ходеше на работа, а колко се работеше си зависеше от човека и гледаха с лошо око на тези които нормално си вършат работата

А един по врата искаш ли?

Следващите срещу ,които трябва да изригне недоволството са лекарствената мафия,която ни продава лекарствата скъпо и прескъпо и банките,които имат убийствени условия.Те също пият кръвта на народа.

Няма да ги подбираме...ще караме наред

какво се прави правителството и управляващите на умрели буболечки ,как така в цялата страна надписаха точно всички електромери и не можеш да затвориш офиса си и да не работиш и за седмица 50лв ток ,ха,съвсем е целенасочено,това е рекет от всички българи!!!!Да не ни правят на прости!!!

Асолютно точно, и на Евростат се дават фалшиви данни, за да могат после да ни манипулират! Цените на нищо в България не се изнасят правилно в докладите до Европа, всичко е нагласено.

Другари демократи, бих искал да ви запозная с така наречената "световна конспирация" , кукловодите които движат света и да цитирам някои извадки от известни решения, но това едва ли ще промени вече нещата. Обаче с едно изречение ще ви обобщя. Виновни за разпада на държавата сте всички вие ,защото така нареченото народовластие се защитава ежеминутно, ежечасно, както и завоюваните социални придобивки. Демокрацията не се поднася на тепсия, а вие чакахте ябълките да почнат да падат в устата ви. Тази демокрация води корените си от дълбока древност демек от потъналата Атлантида, където е имало робство и сега една еврейка за Ханука каза, ние навремето сме били роби, но и тя не знаеше кога е това време. Нали знаете, че в САЩ има закон за отмяна на робството. Та това всичко е за западните общества, а ние сме малко по различни както по дух така и по манталитет.

Живея сам и сметката ми за януари е със 100% по-висока от тази за декември. Еврейската лакомия край няма, но историята показва, че краят на алчните е винаги един и същ.

Покажи си сметка де. Провокатор

ще има много провокатори..... платени от управляващите ни боклуци с цел да изкарат, че всичко това е някаква провокация и гнусна игра, а всъщност ни с еподиграват откровено... все пак плащат на 70000 полижаи в тази държава!

провокатора си ти

Съчувствам на ранения, но се опасявам, че повече кръв ще се пролее. Управляващите не се съобразяват с хората и ще пуснат много полиция в събота и ще има проблеми.

Проклет да е този боклук наръгал човека борещ се за правдата !!

КАКВИ СА ФАКТИТЕ: 1. По времето на НДСВ и ДПС Шулева продаде ЕРП-та, а ЕРП-тата се превърнаха в монополисти и диктуват високите цени! 2. Сергей Станишев заедно с ДПС и НДСВ въведоха Закона за зелените енергии, който допълнително оскъпява тока! 3. Логично е че днес тока е скъп, а за формуната червена лейка виновникът е разбира се e Бойко Борисов, който трябва да си ходи! Хубавци и големи патриоти! Докато истината се изкривява и манипулира за постигане на крадливите политически цели на крадците от БСП и ДПС и техните последователи от ДСБ, България още 30 години ще се лута в тъмното!

научи граматиката първо, бе старши Неграмотник будист

Бойко-Буда е бил значим фактор в правителството на НДСВ, а любовницата на ББ (Цветелина) е основен играч на пазара за зелените енергии!

Господин ФАКТОЛОГИЯ я кажи твоя гуру БОКО от каде е тръгнал? За кого е работил?И защо покри разработките за престъпната дейност срещу него?Защото и там има ФАКТИ душице КАЛНА...но едва ли са идими за промития ти мозък,голям колкото аспиринче ам до чертичката ХЮМ!

Гербаджиите вече колят, ДАНС и МВР крият ножарите из участъците. След изборите ще има изясняване обаче - кой кум, кой сват и кой на булката брат.... Треперете, будисти!!!!!!!!!!!!!

Коляме само бесепашите. Треперете серГейове!

ЗАПОЧНАХА ПЪРВО ДА ПЛАШАТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, СЕГА МИНАХА НА КЪРВАВА САМОРАЗПРАВА НЯМА ДА МОГАТ ДА НАРЪГАТ С НОЖ ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД! НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ!

Комунист -нали бяха държавни - голямо крадене падна - далавери и източване

Когато ЕРПтата бяха държавни, цените на тока бяха петпъти по-ниски. Така че не знам кой краде и източва.

Стачкуваме сега защото това правителство ни чува, а предишните не ни чуваха.

SH

КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК, МОЖЕ БИ ИЗПРАТЕН ОТ ШЕФА НА КРИМИНАЛНАТА КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ - ВАРНА (ПРИВИКВАЛ И ЗАПЛАШВАЛ ПРЕДИ ТОВА, ПО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КРИМИНАЛЕН НАЧИН УЧАСТНИЦИ В ПРОТЕСТА), И ЯВНО ДЕЙСТВАЛ ПО ИНСТРУКЦИИ НА КРИМИНАЛНИЯ БОС НА КРИМИНАЛНАТА ГРУПИРОВКА "ТИМ", СЕ ОПИТВАТ ДА СПРАТ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ МОНОПОЛИТЕ И ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ.... АЛО, ДЪРЖАВАТА..... ИМА ЛИ ВСЕ ОЩЕ НЕЗАСЕГНАТИ И НЕПРЕВЗЕТИ ОТ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ДЪРЖАВНИ СТРУКТУРИ?.... АКО ИМА, НЕКА СЕ ВЗЕМАТ В РЪЦЕ И ДА ВЪЗСТАНОВЯТ ДЪРЖАВНОСТТА....!!!! А АКО НЯМА, ПОНЕ ДА ПРОВЪЗГЛАСЯТ ЛИКВИДИРАНЕТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ОСНОВАВАНЕТО НА МУТРАЛАНДИЯ....!!!! -((((((((((

Защо не протестираха през лятото. Цената от тогава не е променяна.

Семпъл въпрос от семпъл будист. За твое сведение семпъл = ПРОСТ.

ВСЕ НЯКОГА ТЪРПЕНИЕТО СВЪРШВА. ЧАШАТА НА ТЪРПЕНИЕТО ПРЕЛЯ.

Явно е провакация от ТИМ, а ТИМ е подръжник на "БУДА" По "будински" , отстрелва се водача за да се разпадне стадото.... елементарно Уотсън. И най важно е кой има интерес да няма протести!!!!