17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страната, претендираща да е люлката на свободата забранява протестите на недоволните от властта! Жив тоталитаризъм!

обици...защото не разбираш РАЗЛИКАТА между/ разрушение, погром и огън/ И /ред, изява и пичка, ох, птичка :-) или разликата между ПРОТЕСТ и ПРОТЕСТ :-)

Като са в Париж са радикални, като са другаде по света са бедните хора воюващи срещу тартора, до онзи ден се борят с деспота обгазявал грдове сега те пръскат газ в центъра всичко е наред

В "демокрацията" протестите са забранени.

Сменят шефа на парижката полиция, край на протестите на "Шан-з-Елизе" Шефа на софийската полиция не е сменен,въпреки самообгазяването на полицаите със собственият си лютив спрей.

Мазохисти?

Къде беше Париж през 2013г. и началото на 2014г., когато Киев гореше?

ППМ

Ако не бяха жилетките сега французите щяха да плащат минимум 2,20 евро за литър нафта. Което щеше да вдигне цените на всички стоки и услуги. Макрон се беше самозабравил. Реформата му е много тежка. Трошат арабчета, черни и наркоманчета. Точни заради тях Париж е на път да изгуби доста чара си.

Това е вандализъм!

Имаме сили и възможности да помогнем на парижките полицаи за справяне с безредиците.

С лютив спрей?

да вземем от Париж светлината, да им дадем вятъра /от Чикаго/ и съоръженията от България...чудесна комбинация ще бъде :-)

РАЗГЕЛЕ! Не може всеки примат за разрушава сътвореното от векове!

Е що да не може. Париж е пълен с примати. Мангалите от изтока и маймуните от червения континент са превзели града и е неприятно вече даже да си турист там. Има квартали с туристически забележителности които са превърнати в гета и е отвратително като турист да вървиш сред боклуците докато стигнеш до това което искаш да разгледаш . Французите са изтървали работата и никак не им завиждам за това което ги чака в бъдеще с тая паплач дето са си я отгледали с десетилетия ....