Коментари - Сменят името на френски град от мъжко в женско заради равенството между половете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам да измислят и вариант в среден род, за да има политическа представителност на всички полове ЛГБТ и т.н Големи ценности, голяма демокрация Дела трябват, а не думи - защо просто не обвържат еавенството6между мъжете и жените със закони, с наказателна отговорност!?

След една година с третополово ли ще си смени името за да угоди на всички ивращения??? Интересно ми е през тази една година живеещите там чии граждани ще бъдат?? по лична карта или по извръщението на властващите им.

ПИдали made in Franse

изращение

'Ора без работа...

До къде може да стигне ''демократичното'' изчанчено съзнание само и само пара да пада, независимо от падението

Почнах да се чудя как да прекръстим София в мъжки род? Или Добрич в женски? Кво ше кажете?

Софиянски Добричанка

Аз къде да сигнализирам да сменят името на града ни?

Това, което джендъри те и соросоидните сами си вкарват, никой не може да им го вкара

Съсипахте я тая държава бе, ееей

На финала по футбол на световното, Франция завърши с 10 негри и вратар и с испански корени. Не знам дали кръвно събираха 1 французин от 11 човека. Не става дума за против негрите - такива са се родили. А каква им е политиката и до къде води. Дано България просъществува сред тези евроатлантически ценности.

баси идиотщината !!!!!

Усещате ли капана, роби? От едната страна корпоративен фашизъм, от другата авторитарно управление. Ъ? Страшен избор няма що. Хитро са го измислили тоя път. Трансхуманизъм срещу традиционни ценности. Ми ако искам да запазя нещо и от двете? Кво праим? Ако искам ЛГБТКЮ+ да си знаят мястото, феминизма да иде на майната си и децата ми да знаят какъв пол са, но искам част от технологиите на Вавилонските трансхуманисти? Няма среден вариант. Балансираните решения са забранени. Трябва всички да живеем в крайностите, та да се мразим, да забравим демокрацията и да я заменим с каквото там в Давос или някой масонски орден са решили. Ми няма стане. Ще се подпалим групово и накрая ще докопаме шибаните милиардечета, които видимо са изперкали тотално и са решили да ни затрият.

Тъкмо мислех да купувам билет за Париж да си направя една разходка, ама нещо се отказах. Много джендъри и мангали бе деба в тая свободна Европа

Франция скоро ще стане халифат,. мюсюлманите ще върнат нещата в правилния ред.

На Англия премиер индиец. Кмет на Лондон пакистанец.

Тя тъпотията ходи по хората

Много скоро очаквайте и при нас…..

Преди много години имаше филм със заглавие - БОГОВЕТЕ СИГУРНО СА ПОЛУДЕЛИ . . .

И се разказваше за празна бутилка от кока кола...

Такива идиотски саксистки решения, ще предизвика и много проблеми за пощи и доставки на продукти. Ще се хвърли безсмислен труд и при всички положения ще има загуби.

И да сменят в азбуката си Z на Ц. ;)

Да смениш А и Б не е равенство между А и Б, а липса на А за сметката на Б. Според мен в света има по-важни неща от въпросите на пола. Ако хората приемат пола си като определена роля, няма да има такива дискусии. Като иска жена да става леарка, да й се даде шанс, но трябва и тя да върши цялата силова работа като мъж. А тия които не са съгласни с дадения им пол по природа да си изберат А или Б и готово. Не можем да сменяме цели системи защото на малцинствени групи нещо не им харесва.

Важното е, че интегрираха мароканците, та сега имат време да се занимават и с тези "проблеми"))))

Тогава да сменим на Франций Германий Българий за баланс.

Защо само имената на градовете?! Какви са напрмер тия названия у нас?! връх Ботев?! Вихрен?! Булевард "Ханко Брат?! Град Бургас?! Веднага да се сменят! Районем съд става районна съдка :)))

някои професии са забранени за тях Така ли? Тогава защо ако жена спука гума, и никой не и помогне се започва - "няма кавалери", "ама тя е жена" и т.н.? Защо само и единствено жена може да обвини мъж в изнасилване, но не и обратно? И защо винаги, винаги, винаги в съда "тежи" казаното от жената? Защо само и единствено жена може да обвини мъж в домашно насилие? Защо само и единствено жени се сещат да обвиняват мъжа как преди 20,30 и повече години ги били изнасилили, или злоупотребили с тях сексуално? И моментално след обвиненията - с кариерата на обвинения е свършено? И защо си избират все богати, които да обвиняват? Защо при развод в 99.9999% от случаите - децата остават при жената, при това - заедно с апартамент, къща и нещо подобно? Защо няма жена-миньорКА? Защо няма жена-леярКА? Ами автомонтьорКА? Защо в уйкрайне и в Русия, а и където и да е другаде (мисля, с изключение на Израел) - жените не служат в армията? И защо при положение, че има война - на жените е разрешено да напускат Русия и Уйкрайне, а на мъжете - не????

а, да... и защо няма осъдена жена да плаща издръжка на детето, което е оставено при мъжа след развод?

Защото има политици курви,които са широко и либерално скроени-разкроени!

Укриплъховетежсе крият в дупките

Пълни откачалки

Изтрещяване - част поредна... Бе вий други грижи немате ли си? Дали му пука на името на града какво Е?! Сбърканяци!

Браво! В името на равенството на половете ще се смени името на цял град ама символично(защото смяната на документи ще е голяма бъркотия) и само временно за период от една година. И това как спомага за намаляването на неравенството!?!? А вярно, никак! "Жените все още получават по-ниско възнаграждение за труда си от мъжете, някои професии са забранени за тях, а тяхното място в общественото пространство не винаги е добре прието от мъжете", каза Керн. Ами добре нека в автомонтьорството, строителството, нефтодобива и при въгледобива да се наемат повече жени вместо мъже! Какво? Няма желаещи ли? Но как иначе ще имаме равенство? Равенство та равенство ама никога не се намират жени за професии доминирани от мъже свързани с тежък труд. И после оплакване как като цяло мъжете в тези индустрии получават по-голямо заплащане от жените. Е чудно защо ли!?! Отделно например в спорта и поне за Америка се установява, че жените печелят повече от мъжете. И ако е необходимо да има равенство на половете там то тогава на мъжете трябва да се заплаща повече или да се плаща По-Малко на жените. - за това казуса не се решава и никой не иска да го решава там хахахах

Евала. Едно общество, в което има равенство между мъжете и жените е здравословно за отглеждане на деца.

Димитре хептем си се изпедерастил

Това ли ти е мнението за човек, който уважава жените ?

А защо жените се пенсионират по рано, след като живеят по дълго?? И папат пенсията си, която е осигурена от мъжете им, които вече са в гробищата, с тяхна помощ! Редно е да се пенсионират по късно, след като живеят повече !!

Дано пак не ни приемат в Шенген! Държа си на тази отявлена ограда между нас и "напреднала Европа"!

Правилно! По-добре външен кенеф през януари, отколкото град с променено име, ама-ха!

Идиотията е превзела европата! Спрете се бе, идиоти!!!

Хората прогресивно оглупяват.

Някой да помогне, че не се сещам за професии забранени за жени...

Точно- всички са им разрешени. Друг е въпроса как жена сама сменява гума на самосвал, как жена сама реже дърва в тайгата, как жена сама работи на 3000 градуса в някое металургично предприятие, как жена генерал в менопауза взима трезви решения на фронта.

как жена генерал в менопауза взима трезви решения на фронта. Шшш, ало?!?!? Айде спри се, рано е за ядрена война....

Джендероархат!

Изглежда ,че по целият "демократично-неолиберален" свят, мъжете са подложени на системна и целенасочена демонизация.Нека не казвам ,че мъжете са идеални ,ами не са и много не им достига даже ,за да бъдат поне прилични,виждам го и в себе си. Нека не се забравя ,че мъжете и жените са двете страни на една монета ,ако едната страна не е оригинална,то цялата монетата е фалшива. Не трябва да се забравя ,че ако се стигне до ""Сюблимният момент" и жената откаже да продължи ,това е нейна малка победа ,а за мъжа е обида. Но нека си представим ,че в наближаващият сюблимен момент мъжът откаже ,то това е жестока и непростима,жестока обида за жената ,но това уронва и неговият престиж ,в собствените му очи. Казват ,че жената по -лесно изневерява от мъжа,но може и да греша.Жената е много по креативна и ловка в тази игра на секс.Ще използувам военни термини-тя така може да разстави своите опорни точки и рубежи ,че на мъжа да му бъде отнета възможността да излезе на оперативен простор за маневри и тогава той попада в капана- това е победа за жена и поражение за мъжа и тя прави това ,което е намислила. Тъй като съм възрастен ,три или четири пъти съм попадал в такива ситуации, но въпросът ,че в момента върви активна демонизация на мъжкият пол, което върви с вменяването му за многовековна вина, потисничество на жените , даже се чудя ,как не са се сетили и за светата инквизиция , тогава инквизиторите са само мъже , а основният процент от инквизираните са жени. Смятам ,че всичко това води до признаване на ИК,което пък от своя страна отваря все по -широко прозореца на Овертон за навлизане на всякакъв вид перверзии в цялото им разнообразие, мултикултурализъм, изчезване на идентичност ,намаляване на съпротивителните сили на обществото ,защото то не се състои само от мъже, защото жените са другата равнопоставена част на него. Нека не се забравя ,че Жена посреща мъжа ,когато той се ражда и жени го изпращат в последният му път. Истамбулската конвенция /ИК/ по никакъв начин не защитава жените ,тях би трябвало да ги защитава закона ,но ИК води до отваряне пътя към навлизането на различните перверзии и появаването на такива изрази като Родител №1 и Родител №2 ,няма баща и майка. Признаването на различните трансджендърски, трансформации е извращение ,под каквато и форма да го представят.. Няма да се изненадам когато ,след мъжете и ще има разправа и над нормалните жени , те също ,ще да бъдат подложени на демонизация , и тогава това ще е краят на човечеството, във вида ,в който го познаваме.Няма как нормален мъж да харесва за секс друг мъж, както и да го туниговат ,все остава нещо от бившото му "АЗ" и това е "Y" хромозома. Лично аз смятам ,че физическото посегателство над жена е изключително ,отвратителна постъпка. Нормалният мъж ,независимо от възрастта си, харесва жени.Дали е бил семейно верен ,това е тема на друг коментар.Винаги съм бил в обществото на умни ,високо-образовани,културни и с прекрасно възпитание жени ,винаги съм се чувствал правилно разбран..Вярно е ,че почти всяка жена ,когато по-продължително време има контакт с един мъж,започва с малки незначителни стъпчици да го манипулира в желаната от нея посока.Те са толкова фини ,толкова добре и мило "поднесени" , че мъжът смята ,че някакво решение е негово лично,а не подсказано.

Тук 90% от коментиращите са по-назад в мозъчно развитие от автралопитеците. Хората говорят за равенство между половете. Приравняване на мъж и жена, коментиращите ревът за джендъри и прочие! Шантава работа.

Да те еба у джендероинтелигенто :)

Идеалният пример за идиот, който въобще не вдява за какво иде реч! За сметка на това, много държи да афишира глупостта си!

И какво общо с това има името на един град? Дето е бил там и там преди да се пръкнат радетелите на равноправието и ще си остане там и след като за тях няма да си спомня никой. На мен по скоро ми прилича на херостратов комплекс. Ако не си чувал за Херострат, да ти обясня накратко. Щото не ставал за нищо, запалил храма на Артемида, едно от седемте чудеса в древния свят, че все с нещо да го запомнят.

По-добре питек, отколкото ЗЕЛЕНА ЕУГЛЕНА като тебе

Не се хаби да обясняваш. В Булгаристан повечето мъже обичат да пребиват жените си, щото видиш ли, жените ги дразнели.

А да ги дразнят, това тяхно изконно право ли е? Като онова дето докато ги боли глава, да дрънкат глупости по телефона я с майка си, я със сестра си, я с някоя друга, дето е излязла със същия номер на мъжа си.

Ами да вземе и геронтофила Емануел Макарон да си смени името на Емануела Макрон. В името на равенството на половете..

Таман ще си стабат нормално семейство на дърти лесбийки ;)

Yeah man!

Емануела Юфка е по-добре.

Боли ма уя! Баси новината?!

Франсетата дупетата :)

Основната целна различните демократични перверзии,както и на ИК , е признаване различните полови недоразумения ,като пълноценни хора,да имат право да осиновяват деца. А след това през "отвореният" прозорец на Овертон с следват вече и признаване на перверзиите като: некрофилия ,зоофилия,купрофилия,геронтафилия,педофилия и т-н- за новата "Нормалност".Според мен крайната цел е човешкият род да бъде сведен до сива маса без съпротивителни сили,лесна за манипулации и управление. По телевизията върви една реклама на някакво лекарство ,където едно момченце гушка розов динозавър.Едно време аз,аз от една командировка СССР донесох едино копие на Калашник ,метален за подарък на дъщеря ми-много добро копие.Тя тогава беше на 3,5 години.Бях нещо болен и в къщи си играех с нея ,като я учих как да пълзи,как да приклажда ,как с един пластмасов нож да обезврежда чужди войници,разни кукли без разположил в хола,които изпълняваха ролята на тези войници ,а одеяла ,книги,възглавници бяха бруствери и препятствия. Тя стярятелно под мое ръководство пълзи под масичките ,табуретките ,,старателно прихванала калашника.Да ,но веждъж без да чуя майка ми влезна и вида тези наши занимания ,и започна един скандал,направо красота.Бях изкаран изрод ,и че като искам момче ,да вземем и със съпругата ми да си направим още едно дете.Аз също се развиках и така не си говорихме поне месец

Пидерасти :)

Кои боклуци ни набуаха в този еврогейски съюз. Тази западна деградирала содомистична измет. Трябва да се обесят на площада

пИдали бре

Да забранят и да се пикае прав. Само клекнал, защото иначе няма равноправие. Така трябва! Смело напред към пантеона на идиотите.

Нека и българските градове последват този пример

Сус ма патко!

Я дай идея, как да се казва Сливен, например, дето хем прилича да е от мъжки род, хем името му идва от слива. А София как? Ганка става, ли? Хем пак женско, хем някак мъжко стои, щото прави асоциация с Ганю.

Педулин! Не, педулине!

Маавиоткаченадейба!

Не, хайде сега сериозно- нека не им се дразним. Който не му стуга интелекта нека да проповядва тези анти-природни нови норми. Идеята им е проста- хуманен естествен подбор. На който не му стига акъла и лесно се подвежда по нови моди- обръща резбата и се изпедерастява и не се размножава. НАй много да вземе някое сираче за да олекне на социалната система и да го възпита и него така, че да не се размножи. Не са го мислили прости хора, а всичко е с цел човечеството да се редуцира до разумни граници така, че Земята да може да ни изхранва. Защото тераформирането на най-близката планета- Марс би отнело прекалено дълго време, даже и да имахме технологиите, които да го постигнат. А борбата с глада би ни забавила, тъй като ограничените ни ресурси биха отишли за изхранване на ниско интелигентни индивиди, вместо за научен и технологичен напредък.

Американогейският, юдомасонски, демократичен ,неолиберализъм взема апокалиптични размери.Да няма и решение ,мъжете да се скопяват, за да бъдат по-кротки и послушни

"Гръбнака на ЕгС" - Феанция и Германия се надпреварват, кой по-малоумни извращения ще въведе.

Как като се смени от мъжки в женски род е равенство сега е женски род какво равенство говорят тези защо не е нещо неутрално

И аз искам равенство! Може ли за една година да ми плащат просто за да крася някой офис? Ако може с богата шефка, която да забременя.