Сменено е цялoтo pъĸoвoдcтвo нa Koмиcиятa зa защита на пoтpeбитeлитe

Димитъp Mapгapитoв щe бъдe зaмeнeн oт oблacтния ĸoopдинaтop нa БCΠ в Cмoлян Ивaн Фpeнĸeв

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опитът ми с тази комисия преди е 100% негативен.

Само в това са силни да си наслагат насекъде свои хора. Като дойде времето да се отчитат кво са свършили ще има приказки за пандемията, войната и безпрецедентната криза и разбира се за 12г ГЕРБ.

Само една дума баце, комунизма се завръща. Егат промяната. Да ви се невиди на всички овце дрто гласувахте за тази промяна

Браво на Нинова. Изчагъртайте тази мръсна сган. Освен това ги искам в концлагери заедно с копелетата, дето ги хрантутим !

Безполезна комисия,на жалбите отговарят витиевато,с разтягане на локуми и винаги не било в тяхна компетентност-закривай!

Дет не разбира от естеството на работа, ще се прави на голям началник. Политически парашутист. Аман от некадърниците по всички етажи на властта

Ще бъдат заменени от други клатикурци И ще бъде обяснено като промяна

Ето това са комунистите. Още много може. Сега ще видите как се 'защитава' потребителя. Особенно ако е недоволен от нашенска стока.

Не виждам причина КЗП да съществува.Да,правят проверки и какво от това?Отговарят ,че те не са орган,който може да взема страна и да се обърнем към съда.Затова -да ги закриват .Няма смисъл от тях

А ръководството на КФН кога?

Аман от комсомолци кзп БСП пп итн… се измислени

Какви маргаритовци, какви пет лева. Такава комисия не трябва да има. В предните години беше ударен отряд на Банкянския.

Мачкай Кирооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

З Агубеняк.

Gugnelid

А БАБХ кога?

Навите ме дразнят за много неща но тук съм супер доволна...този човек и тази комисия не правят нищо...Ходих по мъките седмици за явна измама в интернет на фирма и то...за стоки за мобилни телефани...Тези да даже не благаволяват дя вдигнат телефона...там с никога не можеш да говориш ..невъзможно е... Това е пълен абсурд

Преди да обвиним някого за промяната, нека си спомним къде започна всичко: https://news.bg/crime/antikoruptsionnata-komisiya-proveryava-krasimir-valchev-i-dimitar-margaritov.html

и да видим каква ще е разликата в дейността на комисията в нов състав. Мисля, щото да е подобна на комисията по изгряване на Слънцето.

Откога се надявах това да стане! Досега КЗП беше една мъртва организация, абсолютно безполезна и място за трудоустроени роднини и приятели. Дано това се промени, защото в България има все още много некоректни търговци, срещу които потребителите са оставени без средства за защита. Дори и да не сте се сблъсквали с тях, достатъчно е да прочетете коментарите в интернет и ще ви стане ясно що за стока бяха тези безобразници досега.

Аз имам лични впечатления от предишната комисия със предишния състав. Абсолютно навреме и правилни реакции. Няколко пъти ги ползвах срещу монополистите от Техномаркет и Булсат ком. Ив двата случая решиха в моя полза като потребител. При този на снимката също имах преписки, но явно присъствието му там не е свързано с потребителите, ас нещо друго.

evra52k

Въпрос към новата Комисия за защита на потребителите: ЗАЩО БАНИЧКИТЕ И КАШКАВАЛКИТЕ СЕ ПРОДАВАТ НА ЕДНА И СЪЩА ЦЕНА СЛЕД КАТО КАШКАВАЛЪТ Е ПРИБЛИЗИТЕЛНО ДВА ПЪТИ ПО-СКЪП ОТ СИРЕНЕТО?....Очевидно кашкавала е имитиращ продукт......Няма ли най после да се осъществи контрол върху производството и продажбите на закуските? Докога ще хранят децата ни с палмово масло?

щот слагат два пъти по-малко грамаж кашкавал отколкото сиренье ....!

Ами никой не те кара да купуваш нещо, което не ти харесва. Такъв въпрос показва изключително ниска правна култура и мислене, че някой все се грижи за наивниците.

Тази измет и без това нищо не вършеше. На хранилка на монополистите и отбиваха номера на която и да е жалба от частно лице. Мрете, гниди! Маргаритов е сопол!

Яко схема че на слевдващи избори три процента хахахаха

КЗП не работи! Не реагират на никакви сигнали от потребители, пълни безобразници!

абсолютно...