Смъртна присъда грози шведски гражданин в Иран

Йохан Флодерус е обвинен за "разпространение на корупция по земята... и обширно разузнавателно сътрудничество с ционисткия режим" (Израел)

Обратно в новината

Коментари - Смъртна присъда грози шведски гражданин в Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шведският гражданин, който работи в Дипломатическата служба на Европейския съюз, беше задържан през април 2022 г., докато беше на почивка в Иран. Почивка в Иран,това не го разбирам.

Егати нонсенса!

Бил на почивка в Иран? Не знам, това да е туристуческа дестинация. Друга е била целта на пребиваването му.

Преди да напишите и дума прочете отново формулировките на обвиненията. После се замислете дали не биха ги отнесли и към вас със същата "сериозност", защото сте с пасторт на държава от ЕС и някога някъде сте се засмели на виц, филм или сте кометирали написано (за книга не предполагам, че четящите няма как да защитават това, което правят в Иран). Дано пуснат човека - другото е държавен тероризъм и отвличане. Аз бях с настройка да не го оправдавам, защото е заловен да пренася наркотици, но не е.

Разбира се, че ще го пуснат. Пакетиран. Колко трябва да си тъп за да шпионираш в Иран или С. Корея. Иранците ги надушват още на границата.

Като не щеш мира, на ти секира, а не бира

......Абе да отидеш на екскурзия в иран,....е каквото е търсил ще си го намери,...то бива човек да е дедил ама чак пък толкова!!!

Не, няма проблем. Просто не трябва да шпионираш.

Стига сте грозили българския, грозни грозници! Дума "грозя" на български няма. Гиди неграмотни русолюбеци, ниедни!

На почивка в Иран, а коледните празници смятал да посрещне в Авганистан.

Оказва се, че Иран е сериозна дестинация според БГ туроператорите.

Да, звучи почти като почивка на Ганя за Великден в Турция.

Бил на почивка в Иран ...... Сетих се за шведския боклук , дошъл в България на почивка и ,който ритна българска камериерка в гглавата.Боклеците пуснаха боклука да си отиде в швеция ,все едно е ритнал котка .В норвална държава щеше да лежи в затвора Сега друг ще плати вместо него ,но в Иран

Иранците трябва в по спешен порядък да бесят тези евросатанистки шпиони.

Явно ЕС трябва да започне, да екзекутира иранци, по същото обвиние!

А за разпространение по въздуха, Не може ли? Ще е още по лесно

Ай, ай, ай. Чета какво пишете и ме побиват тръпки. Вие, драги форумци, сте горди наследници на организаторите на народния съд в България след 1944. С каква сигурност твърдите, че сте запознати с мотивите на шведа да иде в Иран. Това, че вие сте ограничени и мислите само как да идете и да избягате на Запад, не значи че и развитите западни общества са като вас. Персия е една от най-древните цивилизации и за културен западняк, който се е преситил на катедралите от западна Европа няма нищо странно да отиде да посети. Екскурзиите до Иран всъщност са много популярни, самият аз преглеждах брошура през април като ставаше въпрос за много сносни цени и много интересни древни дестинации. Не зная дали конкретния швед е имал същите намерения, но зная че мюсюлманските народи в момента са примитивна паплач (поне на високо политическо ниво), която гледа да отмъсти на всяка друга държава на принципа око за око, зъб за зъб. Ако имаха конкретни доказателства за шпионаж да са ги афиширали милион пъти досега.

... от 54% функционално неграмотно население ... това са безмозъчни същества.

Как ги преброи бе цървул. Като си функционално неграмотен. Тъп чобанин.

и в България е така. 80% неграмотни...

Боклук. Тъпунгер. Народният съд е осъдил сума ти предатели, фашисти и нацисти. И една немалка част е унищожена слава богу. За съжаление не на сто процента.

Така. Сега виж внимателно какви думи използваш ти и какви думи използвам аз. След това приложи много просто правило - кой каквото казва, на себе си го казва. Извади съответните заключения. А за фашизма у комунизма - това са двете лица на една и съща монета. Дали фашисти съдят комунисти или комунисти фашисти няма абсолютно никакво значение.

Изпращаш жандармерия да убие ония живеещи в планината, не помня партизани ли бяха, шумкари ли бяха. Разстрелват наред, не се знае въпросният горянин извършил ли е престъпление или не, ако е извършил, какво наказание е предвиждал законът. Убиваш осем годишни врагове на държавата в Ястребино. Осем годишни Митьо! Тогавашният ни елит не е бил по-качествен от сегашния ни елит, Митьо.

Какви прекрасни закони имат братята перси - смъртно наказание за корупция...обикновено тя се комбинира и с шпионаж. Ако се приложи и тук, бързо ще се оправим...

И кой ще я прилага, Умчо?! Гешев, Цацаров и подобните му? Ползвайте ги тия глави по предназначение!

не няма те да ги прилагат, по-скоро е вероятно да се прилагат върху тях

Кой ходи на почивка в тези задръстени мюсюлмански държави с отвратителната им ислямска идеология и безобразни порядки, нямащи нищо общо с нормалните цивилизации в 21 век и със съдебни системи, нямащи нищо общо с правото, а подчинени на тъпия им коран. Ислямът трябва да бъде забранен със закон във всяка нормална цивилизована държава. И международните институции защо не им направят един мониторинг на правната система. А ЕС тръгнал да прави мониторинг на България и Румъния. А този нещастник, който е рискувал да стъпи там - ами ще си носи кръста. Може и да му теглят ножа онези диваци с чалмите. Горкият!

Абе тия евросатанисти подиграват ли се с нас. Швед ще ходи в Иран на почивка. Гнусен чифутски шпионин. На въжето. Публично.

Ей, гадно човече, потурнак и зомби! Не възприема истината бе! Злобно пляе!

Изправена съм пред дилемата къде да отида на почивка дали в Иран или Афганистан, а може би в Сомалия или Либерия. Определено шведа не е бил в Иран на почивка и в Иран няма да му се размине.

Базирано.

Че да идеш на почивка в Иран ?

Значи не е бил на почивка ...

Тази година изкарах месец на почивка в Иран. Страната и хората са супер, проблемът е единствено в тоталитарния режим...