Коментари - Почина бившият шеф на ВМА ген. Стоян Тонев | dnes.dir.bg
назад

Почина бившият шеф на ВМА ген. Стоян Тонев

Почина бившият шеф на ВМА ген. Стоян Тонев, съобщава bTV

Обратно в новината

Коментари - Почина бившият шеф на ВМА ген. Стоян Тонев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Печеливша стратегия за скапаното ни съдопроизводство е нищоневършенето!! Така, дори и да се намерят следи за престъпно усвоени, откраднати народни средства, криминални приватизации, недоказани доходи и съответно неплатени данъци за придобито имущество (дали с алоизмами, проституция, бандитизъм, търговия с наркотици и пр. криминална, незаконна и банкови измами) докато не умрат всички тези "играчи" от прехода и техните помагачи - от поземлени комисии до ВСЯКАКВИ магистрати, служители на МВР, министри, областни, кметове и цялата гнила, но съумяла да оцелее комунистическа паплач воглаве с членове и босове от ДС и бивша и НАСТОЯЩА!!!!

"За умрелите добро или нищо, или цялата истина". Гръцки философ. Нет человек нет, проблем ? За ГРОБ ?

Мишо Бирата - инфаркт ... Ваньо Танов - инфаркт ... Генерал Тонев - инфаркт ... ... и всичките мнооого близки до премиер министъра ...

отърва панделата поне справедливост да има след смъртта.Крадат като изоглавени пи хвърлят оставка като обидени .

Приятелчето му простият, да го последва!

Бог да го прости за мъртвите или добро или нищо! В случая нищо совен констатацията че колкото и пари да имаш, независимо как си ги придобил те не могат да ти осигурят безсмъртие! Жалко,че почти 100 процента от елита не го проумявати мислят, че визездието няма да ги настигне.

За умрелите или добро, или нищо... Но все пак не е зле живите да запомнят, че ковчег с чекмеджета няма...

защо всички си мислим, че като откраднем, ще се сдобием с много пари и ще живеят щастливо дори и правнуците ни! А пък то, парите - откъдето дошли, там отишли, както казваше баба! Ако си се сдобил с богатство по нечестен път, бог има хиляди начини да те накаже за това!

Така свършват приятелите на мутрака. Чакай ти да те защити, ако и да си му снесъл десетки милони. Мутрата го каза още на сбирката на партийния актив в Банско преди години - хванат ли ви горите. Следите на мафията се замитат.

Сега е ред на мъдурина.За мъртвия или добро или нищо,за този ще остане нищото.

ГОСПОД ЧАКА СЛЕДВАЩИТЕ КРАДЦИ! ЕДИН ПО ЕДИН,НА ВСЕКИ,ЩЕ МУ ДОЙДЕ ПОВИКВАТЕЛНАТА!!!ТАМ НЯМА РЕД!

ЗАМИНА СИ И ТОЗИ ДАЛАВЕРАДЖИЯ . КОЙ ЩЕ ВЪРНЕ ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИОНИ ,ОТ ЗДРАВЕОПОЗВАНЕТО И ВНОСКИТЕ НА ХОРАТА. ЗА ДЕНТАЛНАТА МЕДИЦИНА НЯМА И СТОТИНКА , НО ДА НЕГО ИМАШЕ .,ГОСПОД ДА ГО СЪДИ

Добър професионалист, но и крадец - далавераджия.

Да ли е е крал или не, няма значение. Горе нищо не може да замъкнете. Долу остава само резила за близките, е може и някой лев отгоре.

Бог бави но не забравя

Завалията отиде при Мишо Бирата!

Да почива в мир човека, но защо са плеснали тази мутра до него??

Ами тази мутра да види какво се случва и че никой не е вечен! А не да мисли, че ще живее 200г и ще бъде мин. председател!

Ако доживее, пак ще е мин.председател. Колкото и да ти е тъжно.

Светла му памет! Може и да не издържал психически на случилото през последната година. Всеки знае себе си!

Както всички дела и това ще отиде на кино.А Катерина скоро си беше обявила телефон във фейса да и с е обаждат за консултации и лечение .

Поживял си е, покраднал си е, ама сега там - горе всички са равни. Там ще му се броят греховете. Поне е уредил правнуци и пра-правнуци да живеят в охолство на гърба на данъкоплатеца. Мир на праха му.

Ген. Стоян Тонев бе много близък на премиера Бойко Борисов.....И защо толкова срамежливо и с дребен шрифт го написахте под снимката, господа другари дираджии?!Бог да го прости Тонев, дай Боже и близкият му приятел да се яви в най-скоро време при "Началлника", иначе оттърване от този банкянски селяндур няма.....

Лека му пръст. И една жена почина в Русенско но от не естествена смърт. Обещание .Във всяко село полицай парите ги няма и полицаите ги няма

защо крадете ве! копИлета ниедни, така държавата отслабва и резаците от изток почват да реват че имали присъствие по тези земи

лека му пръст и да ме прощава Господ,ама ... и тоз се изплъзна на закона!

боко и той ли е зле че е на снимкаа? или нямат друга снимка ?

Хора, не забравяйте, смъртни сме. Бог да го прости човека. Никога не знаеш какво те чака: няма значение какви пари имаш, в какви вили и коли се шириш, колко голям шеф си - пред смъртта всички сме равни - и онова, което ни се струва уж важно приживе, е всъщност нищо.

Дано гори в ада този престъпник.

Бог да прости, ген. Тонев! Един прекрасен човек, професионалист и еродит!

ББ от с.Банкя ;Преди прашаше редовни барети от НСБОП сега праша 4ЕРНИЯ ЕСКАДРОН-сформиран на 20.07. 2016 от бивши барети .Сигурно са го удушили с вьзглавница или са му били инжекция с таиното в-во с което убиват Руските служби;СОДИУМЕН ФЛУРОЦЕТАТ евтина субстанция имитира инфаркт но дори и опитен патоанатом НЕможе да открие хими4ни маркери и следи и го приписва на слу4аиноста

Еввнтуални жертви на СОДИУМЕНЯ ФЛУРОЦЕТАТ; милардера Патракатрашвли -Спонсора на соросоида грузинския президент Саакашвили -ПатракатрашвилИ отровен в Лондонския си луксозен апартамаент от агенти на ФСБ .Турския президент ТУРГУТ ИОЗАЛ по4ерпан с отровна лимонда в прием на БГ посолство в Турция от 1 бг склуптор бивш министьр говреш турски пущеш пури и Мултак МАСОН.Мищо Бирата Покоиния Варненски Митрополит-сьшия отказал да продаде топ имот наБПЦ наПащаДере -от там трябвало да ине РУСКАТА ТРЬБА с газ Валио Танев допьлват списька сьс страните инфаркти.Интерсно е но мултака министцр е бил през 3-4 врати до стаята на Мищо Бирата вправешки хотел

50 хил.кипи унищожиха България и българите за 72 години .

И откога МАСОН е обидна дума .И кое е нецензурното 4е е врьткал тьрговиика с 4овешки ОРГАНИ.То 26 Милиона лева НЕса правят с изписване на рецепти за трипер и сифлис

Бог да го прости човека,но ми прави нещ впечатление.Известен лекар,а умира сравнително млад от инфаркт!Как е лекувал,когато не е можел себе си да ликува!На снимкат си личи.Обичал е да хапва,пийва,малко се е движел,,подпухнал,червендалест,вероятно с много високо кръвно,причина за инфаркта!

прави разлика между лекар и болничен администратор - директор. А си беше червендалест ( и бивш червен, верно е), но да ме прости господ, и добър крадец! Като всяка номенклатура си имаше слуги! Намерил го е градинаря му!

Сега щеше да лИкува, ако беше се излЕкувал.

Тонев и Кадурина бяха като цар и царица във Военна болница. Клиниката на Кадурина приличаше на белокаменен палат, а кабинетът й - на покоите на Семирамида. Сик транзистор глория мунди !

транзисторът е малко в повече, транзит е достатъчно

... искал е да кaже, че славата е преходна и става на... тор...

Майстори сме на оплюването на всеки и всичко! Новината акцентира върху далаверите и злоупотребите, които му се приписват приживе и нищо за професионалните му качества. Българина е наистина нещо невероятно!

да допълним нещо което забравяме - много добър крадец! Това, достатъчно ли е! Между другото и го познавах, много отдавна!

Значи 16 + 6,5 млн лв = 22,5 млн лв завлече тоя "генерал"! Ох, котьоо, ритна камбаната, ама уреди деца, внуци и правнуци за вечни времена! Обери другите, осигури си децата, пък после да става каквото ще!

Боко го лъжеше, че ще го направи министър. Вместо това направи министър Москов, който пък му поднесе ДСБ на тепсия. Москов реши да унищожи Тонев, за да няма конкуренция. И така го умориха.

Ама и сам е трябвало малко да се погрижи за здравето си - вместо да си вземе градинар, той да се раздвижва, да поотслабне...

Бог да го прости, светла му памет!

Отиде си един добър човек и лекар. Вечна му памет. Умориха го гадове. Не можа да понесе гадостите и подлостта.Да се живее в тази кочина е губене на време и отвратително. Свестните хора или умират или бягат от зверилника на идиотите.

Не ви ли се струва странно, че този се помина една седмица след като неговия най-голям враг стана министър на здравеопазването. И то с подкрепата на същите тези гербовци, които предадоха Тонев.

Бог да го прости!

ко стана със 6.5 млн. лв, ко стана с д-р Кадурина и компания, кой ще връща парите на народа, що толкова се проточи делото, умрял кон рита ли или не,ко праим сега и кой плаща обяда, ако пак сме ние от народа, що все да сме ние ебаната страна, КОЙ, КОЙ, КОЙ ЩЕ НИ КАЖЕ

Бог да го прости. Делото приключи,забравете.На много народ е помогнал ген.Тонев.

Аверчетата на Борисов си отиват един по-един Мишо Бирата ,Ваньо Танов сега и ген. Тонев. Само Боко расте и дебелее.

И това е до време.

Бог да го ПРОСТИ !

Един измамник по-малко.

Съдиите са виновни-делото му е внесено в съда през май 2016г, сега е май 2017 г.,той да не е от желязо.

Казвам се Мишо и мнооого обичам бира. Затова ми викат Мишо Бирата. Е, има и други, които обичат също бира. Но само един от тях е важен, 'щото е главен маршал и първи комисар по фондове, бюджет и рециклиране на пожарогасители... Та така - сещайте се сами. Приятно гледане на новия сезон!

Мишо Бирата 2.

И к'во сега, кака Мира ни лук яла, ни го мирисала...

Ми да !

Някой написа "Началник на държавна болница но има ...градинар...който го бил намерил". Е, аз съм "пенЦионер", ама си имам "домашна работничка", която веднъж седмично ми чисти, и готви нещо..."по сложно". ТОВА не е показател за корупция. Въпреки че за въпросният има не мало инфо в медиите че е бил корумпиран.

А виличката колко ли е голяма та му трябва и градинар а? Ти какво ми сравняваш една жена дето идва да ти измие чиниите и да ти напазарува с имение което освен от домашни прислужници се нуждае и от градинар?

Пич, с десет години съм по дърт от "генерала", ама на 178 см тежа 80 кг. Но дори и при мойте скромни (в сравнението с неговите му) пари-ако живеех във вила с голям двор щях да наема градинар да върши тежката работа. Иначе и аз съм "балконен" градинар (имам към десетина метра дълъг балон). До преди година засявах предимно рукола и 2-3 храста босилек+мента, за салатите ми. Към 60-70 "саксии" (срязани 10 л' бутилки мин' вода). Сега просто ги намалих драстично-прекалено много време ми взима поливането, и предимно "събирането на рИколтата"