Майка отива на съд, причинила смъртта на детето си

Районна прокуратура-Чирпан внесе в съда обвинителен акт спрямо Нермин И., на 18 г., за това, че причинила по непредпазливост смъртта на детето си.

Обратно в новината

Коментари - Майка отива на съд, причинила смъртта на детето си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

martin

И ПУТИН, И ПУТИН!

Да не забравяме, че сме в България - тук лекарите са виновни за всичко.

Тази новина направи денят ми по-добър. Повече такива черни хроники.

Тая сега на 18 години я съдят, а миналата година - на 17 като е била е родила второто си дете. Стерилизация за такива индивиди, ням смисъл да пълнят държавата с чаавета, които друг ще гледа и ще се грижи.

Класически пример за естествен подбор. Те тия се плодят, като зайци, по една единствена причина, само най-силните оцеляват. Като при животните. То на тая "майка", както и на "таткото" умственото им развитие е на ниво амеба. Със сигурност, ако на едно обикновено куче или коте или изобщо гръбначно животно му дадеш шанс да спаси детето си, което по една или друга причина е болно и животното осъзнае това, то света ще обърне, за да спаси бебето си. Но тези "родители" не са се държали, като гръбначни същества, по скоро, като, както казах амеби, значи трябва да бъдат и третирани, като такива.

не я закачайте бе!! изчакайте да усмърти и другото! и без туй са много!

Още след първата констатация, че детето не е гледано добре, лекарят е бил ДЛЪЖЕН да сигнализира в социалните служби. Една поредица от безхаберие е довела до смъртта на едно невинно за простотията на родителите си същество...

само кастрация на мъжките, ще ни спаси от тая напаст...трябва да се прилага от медиците и да се превърне в програма за национално спасение...

Няма нужда да я съдят :) Спрете и детски до живот :)

НЕ мога да разбера едно, как така виновна е майката, а бащата е "свидетел"?! Те са родители - отговорни са солидарно за живота и здравето на детето си!

аз пък не мога да разбера ,като на майката и бащата, очевидно не им пука,защо на нас ,да ни пука...а и те отдавна са направили друго...

Защото сме общество и ако тези двамата хубавци са в затвора, дъщеря им е в някое нормално семейство...поне тя ще има някакъв шанс. А не да не ни пука - тези да развъдят още 7-10 примата като тях самите (няма съмнение за етноса).

Като я осъдят условно какво ще променят у нея или у другите циганки дето раждат на 14 -16 г. и дето пълнят болниците, поради неадекватно гледане на бебетата си? Голям праз, че ще я осъдят. Направо ще я уплашат и спрат да ражда.

а после що държавните болници фалирали,ами щото са пълни с неосигурени малки и големи мангали...

Нека позная - социалните сега научават за този случай.

да има изписано лечение и/или режим за бронхопневмониията, а не "насоки" и "препоръки"....тя, че е безхаберна е ясно, но дали е консултирана адекватно???...или пак покриваме докторите (докато не уморят наш близък) - а после ревем????

Лекарите са връщали няколко пъти живота на бебето, а тази жена, която не мога да нарека "майка" го е убила!!!

При такива случаилекарите трябва да сигнализират социалните за дете в риск и детето да се отнема от родителите.

Е, хора добре ли сте? пак ли докторите са виновни. Вие не сте адекватни. Кучката да спре да ражда. Не само тя разбира се. Да тръгнат на училище мангалите и да не ни гърбят да им плащаме всички разходи.

нея стерилизират, бащата кастрират.